Aantrekkelijke slanke ondernemende vrouw zoekt een goed verzorgde flexibel denkende man
Vrouw, 53 jaar, Amsterdam

Zij is:

Ze is een prachtige verschijning. Een aantrekkelijke en energieke vrouw. Ze straalt warmte uit en heeft een echte vrouwelijke uitstraling. Haar prachtige lange bruine haar met karamelkleurige highlights past perfect bij haar verzorgde uiterlijk en bijpassende make-up. Ze kleedt zich graag vrouwelijk en modern, met jurkjes en hakken die goed passen bij haar lengte van 1.64 meter. Kortom, ze is een slanke, moderne en stijlvolle vrouw. Ze heeft meerdere studies afgerond na de middelbare school, waaronder een HBO, Post HBO en Universitaire studies op het gebied van psychologie. Momenteel volgt ze haar laatste opleiding en verwacht deze in juni 2024 af te ronden. Dankzij haar opleidingen mag ze zichzelf een zeer succesvolle ondernemer noemen. Ze is CEO van meerdere zorgvestigingen in Nederland. Hoewel ze in het verleden hard heeft gewerkt, hoeft ze nu niet meer fysiek op de locaties aanwezig te zijn en besteedt ze haar tijd voornamelijk aan dingen die ze leuk vindt, met nog 2 à 3 werkdagen per week. Stilzitten is echter niet haar ding. Ze houdt van actief bezig zijn en geniet van het leven. Als moeder, heeft ze co-ouderschap na een relatie van 25 jaar die in 2020 eindigde. Een vervolgrelatie heeft ze in 2023 beëindigd. In haar vrije tijd gaat ze al jaren graag mee naar feestjes met haar oudste dochter, die techno DJ is. Ibiza is een favoriete vakantiebestemming, en ze overweegt daar zelfs een appartement te kopen. Ze reist vaak, zo'n 5 à 6 keer per jaar, voor zonvakanties en wintersport, en reist graag comfortabel, verblijft in de betere hotels. Om fit te blijven, doet ze aan fitness en wandelt ze graag met haar hond. Ze houdt van gezelligheid en ontmoet graag vrienden voor etentjes of drankjes. Een avondje film kijken thuis op de bank slaat ze zeker niet af.  Als persoon is ze communicatief zeer vaardig en heeft ze veel aan persoonlijke ontwikkeling gedaan. Ze is stabiel, energiek en ze vindt het fijn om cognitief bezig te zijn. Ook kan ze goed thuis zijn en alleen dingen doen. Ze is blij met zichzelf en is qua persoonlijkheid ambivert te noemen. Ze gaat een uitdaging niet uit de weg en probeert in haar bedrijf zakelijk te zijn, al vindt ze dit soms nog wel eens lastig.

Zij zoekt:

Ze zoekt een man in dezelfde levensfase, intelligent en bereid om van elkaar te leren. Hij kan zijn grenzen kunnen aangeven en empathisch zijn, en gezond zijn in zijn communicatie, zoals naast vertellen wat hem bezigt, ook kunnen luisteren en aandacht aan de ander kunnen geven. Genieten van eten en drinken met vrienden, samen koken, een verzorgde en leuke uitstraling hebben en graag een arm om een vrouw slaan,  zijn belangrijke eigenschappen voor haar. Hij neemt beslissingen, is jong van geest en een flexibele denker. Verzorgd en een goed voorkomen zijn vanzelfsprekend belangrijk. Ze is verzorgend in een relatie maar waardeert ook wederkerigheid. Ze is een vrouw die graag geeft en zichzelf goed kent.

Interesse in dit profiel?

Heb je interesse in dit profiel vul dan in onderstaand formulier je gegevens in.

Indien er staat 'Members Only' dan is dit profiel alleen beschikbaar voor alreeds bestaande members van Date Society. Indien er staat 'On hold', dan is deze member reeds in een vergevorderd date stadium.

Binnen drie dagen nemen we persoonlijk contact met je op.