Actieve ondernemer met een groot hart zoekt een stadse ondernemende man
Vrouw, 45 jaar, Breda

Zij is:

Ze is een actieve en verzorgde vrouw met lang blond haar, 1.68 lang en ze heeft groene ogen en een normaal postuur. Het is een dame die zelfvertrouwen uitstraalt. Ze er graag goed gekleed en verzorgd uit. Ze komt uit een echt ondernemersgezin en is opgevoed met de mentaliteit  “niet lullen maar poetsen”. Ze kijkt terug op een warme en liefdevolle jeugd waarin de combinatie tussen werkende ouders en gezin goed samen gingen (binnen het familiebedrijf). Na de Havo is ze HBO Bedrijfskunde gaan studeren en heeft ze besloten om na haar studie ook deel te nemen in het bedrijf. Tien jaar geleden heeft ze het bedrijf dan ook over genomen. Met haar ex partner heeft ze twee dochters gekregen en sinds 2021 is ze single. Naast het runnen van haar bedrijf heeft ze altijd veel gereisd met haar gezin naar o.a. Nepal, Sri Lanka, Thailand en Myanmar. Ze houdt ervan om de dingen tot in de puntjes uit te stippelen en van het plannen van de reis geniet ze ook al enorm. Ze zou graag nog naar Zuid Amerika waaronder Peru willen gaan. Zomer 2023 gaat ze met haar twee dochters naar Ibiza lekker relaxen maar ook leuke dingen ondernemen is wat ze leuk vindt. Ze is het type vrouw dat luxere vakanties ambieert en zoekt dit ook graag in haar partner terug. Deze dame is makkelijk in de omgang, houdt van gezelligheid en borrelen. Ze organiseert graag dingen en is een echte doorzetter. Ze is gevoelig, reislustig, oplossingsgericht, warm en heeft een groot hart. Ze kent zichzelf goed en is strijdvaardig wanneer het moet. Op zakelijk vlak is ze ambitieus en een echte allrounder. Ze gespecialiseerd in juwelen, kunst en antiek. Dit is tevens haar passie. Ze houdt van mooie dingen en bezoekt graag kunst en antiek veilingen. Inmiddels heeft ze hier al veel verstand van gekregen, ook mede doordat ze hier al als kind mee is groot gebracht. Met haar vader bezocht ze vroeger al veilingen. Ze houdt van kunst en cultuur, de verhalen en rituelen die het met zich mee brengt. Een hobby van haar is het inrichten en stylen van kamers en huizen, ze heeft oog voor detail. Gezien deze dame makkelijk in omgang is is ze graag onder de mensen, lang en gezellig tafelen met vrienden en genieten van een goed glas wijn.

Zij zoekt:

Ze biedt warmte en geniet van diepgaande gesprekken en zoekt een man die niet oppervlakkig is. Humor is daarin toch heel belangrijk voor haar. In een relatie wil ze altijd out of the box denken maar ook rust vinden bij elkaar en elkaar weer gelukkig kunnen maken en aanvullen. Elkaar respecteren en lief hebben is belangrijk voor haar. Ze vindt het fijn als haar nieuwe partner haar een vrouw kan laten  voelen. Hij is verzorgd, warm en empathisch. Hij heeft financieel gezien zijn zaken, net als zij, goed voor elkaar. Ze wil in een relatie zichzelf kunnen zijn en elkaar kunnen aanvullen. De man waar ze op valt is lang, ambitieus, verzorgd en goed gekleed. Hij is romantisch maar ook ondernemend. Hij heeft een stadse mentaliteit en wil graag met haar samen van het leven genieten en mooie comfortabel reizen maken.

Interesse in dit profiel?

Heb je interesse in dit profiel vul dan in onderstaand formulier je gegevens in.

Indien er staat 'Members Only' dan is dit profiel alleen beschikbaar voor alreeds bestaande members van Date Society. Indien er staat 'On hold', dan is deze member reeds in een vergevorderd date stadium.

Binnen drie dagen nemen we persoonlijk contact met je op.