Karaktervolle, spontane en interessante man zoekt een slanke dynamische vrouw
Man, 54 jaar, Rotterdam

Hij is:

Hij is een aantrekkelijke, ontwapenende man met een slank postuur en heeft blauw/groene ogen. De eerste indruk die men van hem heeft is dat hij een zelfverzekerde, geïnteresseerde, open en directe gesprekspartner is. Kortom, een leuke, spontane man die aandachtig luistert en makkelijk praat, maar beslist geen allemansvriend is. Een gesprekspartner moet wel iets te bieden hebben anders verliest hij ook snel weer de interesse. Na een gelukkige kindertijd volgde een periode waarin hij de nodige tegenslagen heeft moeten overwinnen. Het heeft er toe geleid dat zijn levensweg beslist geen ‘rechte’ weg is geweest. Kenmerkend hierin is zijn veerkracht. Hij is werkzaam als zelfstandig Corporate Finance specialist, waarbij hij de menselijke aspecten van ‘the deal’ interessanter vindt dan de achterliggende cijfers. Zijn vrienden omschrijven hem als principieel, trouw en analytisch. Een snelle denker, scherp, geestig en bewust (levend). Deze principiële opstelling kan ook als onbuigzaam worden ervaren, wat afstand kan creëren. Als hij zijn vriendenkring langsgaat, valt op dat het hoger opgeleide, bewust levende, maatschappelijk betrokken mensen zijn. Eén goede vriend en één goede vriendin kent hij al vanaf zijn tienerjaren, maar de andere naaste vrienden heeft hij de afgelopen 15 jaar leren kennen via de Vrijmetselarij. Overigens beschouwt hij ook enkele familieleden als goede vrienden. Familie en vrienden zijn de belangrijkste personen in zijn leven en vormen zijn anker en spiegel. Hij is een snelle denker, karaktervol, energiek, analytisch, emotioneel intelligent, humoristisch, liefdevol, betrouwbaar, ongeduldig, gul, oprecht, betrokken vader, uitstekende relatie met ex-partner (moeder van hun dochter). Hij houdt niet van arrogant en achterbaks gedrag en van praten zonder iets te zeggen. Zijn adagium is: "We kunnen er niet bovenover. We kunnen er niet onderdoor. We moeten er wel dwars doorheen" Over zijn levensstijl zegt hij dat hij niet zoveel hecht aan luxe maar wel aan kwaliteit (hij koopt iets goeds of koopt het niet). Hij let op wat hij eet. Hij drinkt doordeweeks geen alcohol (uitzonderingen daargelaten) maar vindt het heerlijk om in het weekend een biertje te drinken en een fles wijn open te trekken. Hij kan echt genieten van quality time met zijn dochter. Verder sporten, lezen, filosoferen en dineren met vrienden, museumbezoek, vakanties. Zijn interesses liggen in filosofie, persoonlijke ontwikkeling, sport en zingeving. Om fit te blijven doet hij aan hardlopen en fitness. De boeken die hij graag leest zijn romans, thrillers en levensbeschouwelijke/spirituele boeken. Hij kijkt zelden films en soms een serie. Zijn muzieksmaak is heel breed en het hangt van de stemming op het moment af waar hij naar luistert; klassiek, (hard)rock, jaren 80, dance hits. Hij heeft graag muziek aan in de auto en lekker hard in de keuken tijdens het koken.

Hij zoekt:

Een toekomstige partner kan hij liefde, oprechtheid, loyaliteit en humor bieden. Een stabiele factor (geen gedoe) en een interessante gesprekspartner. In een ideale relatie ben je, wat hem betreft, ten diepste verbonden zonder elkaar te verstikken. Heb je een leven samen, maar laat je elkaar ook vrij. Ondersteun en stimuleer je elkaar. Heb je diepe gesprekken met elkaar, maar kun je ook enorm lachen met elkaar. Ben je intiem met elkaar. Zijn liefdestaal is fysiek contact en quality time met elkaar. Wat hij zoekt is een slanke jeugdige dynamische vrouw. Open minded, vrolijk, grappig en extravert. Een vrouw die sprankelt, maar ook op en top moeder is en haar kind(eren) voorop stelt. Zelf heeft hij een dochter die alles voor hem is en daarom begrijpt hij dit volkomen. Verder is het fijn als iemand het één en ander heeft meegemaakt en hoofd- en bijzaken kan scheiden in het leven en zichzelf niet te serieus neemt.

Interesse in dit profiel?

Heb je interesse in dit profiel vul dan in onderstaand formulier je gegevens in.

Indien er staat 'Members Only' dan is dit profiel alleen beschikbaar voor alreeds bestaande members van Date Society. Indien er staat 'On hold', dan is deze member reeds in een vergevorderd date stadium.

Binnen drie dagen nemen we persoonlijk contact met je op.