Optimistische en attente jonge man zoekt een geïnteresseerde vrouw met kinderwens
Man, 24 jaar, Lisse

Hij is:

Hij is een attente en optimistische jonge man, zijn mooie bruine ogen en goede gebit maken zijn verschijning compleet, en hij heeft een prachtige bos vol donkerblond haar. Hij is een sterke man en een enorme doorzetter. Hij heeft een vastgoed opleiding afgerond en nu heeft hij zijn eigen makelaarskantoor en investeert ook in vastgoed. Hij houdt enorm van erop uit gaan, van terrasjes en een borreltje en hij is een echte levensgenieter. Hij is sportief en gaat regelmatig naar de sportschool en zwemt graag. Reizen is ook een passie van hem, zo houdt hij van stedentrips en wandelingen. Luxe en comfort is iets dat hij fijn vindt tijdens zijn reizen. Hij is positief ingesteld en zoekt iemand die net als hij, elke dag weer zin heeft om er iets van te maken. Hij is ambitieus, zorgzaam, lief, leergierig en een echte doorzetter. Hij is ook erg gezellig en nieuwsgierig. Zijn valkuil is dat hij soms te lief is en altijd voor iedereen klaar staat. Hij houdt van veel lachen en hij heeft humor.

Hij zoekt:

Hij zoekt een vrouw tussen de 20 en 32 jaar oud, verzorgd, vrouwelijk en sportief met een gezonde levensstijl. Ze is verzorgend en belangstellend en weet wat er speelt in de wereld. Ze heeft een vlotte babbel en is een familiemens met brede interesses en ambitieus. Een kinderwens is ook belangrijk voor hem. Hij is geïnteresseerd in de politiek en droomt van het groter maken van zijn bedrijf en het stichten van een gezin. Hij vindt het belangrijk om niet te serieus te zijn en met een knipoog naar zichzelf te kijken.

Interesse in dit profiel?

Heb je interesse in dit profiel vul dan in onderstaand formulier je gegevens in.

Indien er staat ‘Members Only’ dan is dit profiel alleen beschikbaar voor alreeds bestaande members van Date Society. Indien er staat ‘On hold’, dan is deze member reeds in een vergevorderd date stadium.

Binnen drie dagen nemen we persoonlijk contact met je op.