Vrouwelijke vrouw die geniet van het leven zoekt een galante man die samen wil genieten en reislustig is. Joi de vivre!
Vrouw, 55 jaar, Amsterdam

Zij is:

Zij is een aantrekkelijke, vrouwelijke en verzorgde vrouw. Met haar grote bruine ogen, leuke lach, slank postuur en lang kastanjebruin haar heeft ze een elegante uitstraling. Ze groeide op in een druk ondernemersgezin in het Gooi. Uiteindelijk heeft ze in Leiden meerdere WO studies voltooid. Tijdens haar studie ontmoette ze haar man met wie ze in is getrouwd en kinderen kreeg. Na een aantal vaste banen in loondienst is ze daarna haar eigen bedrijf gestart, waarin ze altijd met veel passie heeft gewerkt. Daarnaast heeft ze veel plezier beleefd aan haar gezin en nevenfuncties bij sportverenigingen. Na haar scheiding heeft ze opnieuw de liefde gevonden en is verhuisd naar Amsterdam. Samen met hem verhuisden ze naar Azie waardoor ze moest stoppen met haar praktijk. Helaas is daar, na twee jaar daar wonend een einde gekomen aan die relatie en verhuisde ze terug naar Nederland waar ze inmiddels in een leuk huis in Amsterdam Zuid woont. Sindsdien heeft ze zich vooral bezig gehouden met het inrichten en verbouwen van huizen en divers (vrijwilligers)werk. Ze is nu, drie jaar na haar scheiding, weer helemaal klaar om een leuke man te ontmoeten met wie ze samen kan genieten van alle fijne en leuke dingen in het leven. Ze is te omschrijven als enthousiast, lief, ondernemend en zelfstandig. Ze heeft een warme band met haar kinderen (en partners) die ze vaak ziet. Ze reist regelmatig af met familie en vriendinnen om te genieten van haar huis in Zuid-Frankrijk. Ze houdt van de mooie en leuke dingen in t leven. Fine dining, mooie bijzondere reizen, weekendjes weg, wintersport, varen, lang tafelen met fijne gesprekken, kunst, theater en muziek. Daarnaast wandelt, tennist en golft ze graag, houdt ze van fotografie, schilderen, schrijven en lezen en gaat ze regelmatig met vriendinnen op pad.

Zij zoekt:

Ze is op zoek naar een galante, enthousiaste en energieke man. Een maatje en liefdespartner om samen mooie momenten te delen en te beleven. Een galante man die initiatief toont, humor heeft, lief is en zin heeft om te reizen en samen wil genieten van het leven. Licht en luchtig, niet te veel beren op de weg. Joi de vivre. Maar je open stellen en ook er voor elkaar zijn op mindere momenten is net zo belangrijk voor haar.  In de toekomst hoopt ze kleinkinderen te krijgen, nog vele mooie reizen te maken en een man tegen te komen die hetzelfde in het leven staat.

Interesse in dit profiel?

Heb je interesse in dit profiel vul dan in onderstaand formulier je gegevens in.

Indien er staat 'Members Only' dan is dit profiel alleen beschikbaar voor alreeds bestaande members van Date Society. Indien er staat 'On hold', dan is deze member reeds in een vergevorderd date stadium.

Binnen drie dagen nemen we persoonlijk contact met je op.