Reviews van onze members

“I enjoyed working with Date Society. Their service was excellent.


The online dating Apps are terrible, challenging, and I noticed most people on dating Apps have wasted valuable time, and they are NOT well-mannered."

Sarah (39)

“Date Society put me in touch with very high-quality people who were smart, kind, friendly, and respectful. My time was respected with well-mannered people who had etiquette. I highly recommend dating through Date Society and I appreciate all their work"

Sarah (39)

“Zo fijn dat er op de achtergrond voor je gezocht wordt en ze alle vrouwen ook persoonlijk hebben ontmoet. Dit was een kadootje aan mezelf. De vrouwen die ik heb ontmoet via de dames waren stuk voor stuk leuke vrouwen."

Matthijs (33)

“We hebben het zo ontzettend leuk samen. We zijn onze tweede jeugd aan het beleven en leren veel nieuwe dingen van elkaar. Ik heb echt kriebels in m’n buik. Ik stond weer open voor de liefde en kan vol overtuiging zeggen dat ik die heb gevonden"

Ria (63) & Haike (61)

“Bij mijn vierde voorstel was het raak. Jorik en ik hebben inmiddels officieel een relatie en genieten enorm van elkaar. De afstand blijkt geen probleem te zijn en met zijn kinderen klikt het goed. Wie weet krijgen we in de toekomst nog een kindje van ons samen. Nogmaals bedankt voor deze mooie match"

Saar (39) & Jorik (47)

“Wat ben ik blij dat ik deze stap heb gezet. Zoals jullie wisten had ik er mijn twijfels bij maar ik ben blij dat ik mezelf dit gegund heb. Daten met dezelfde intenties was prettig en ik ben dankbaar dat ik via deze weg iemand heb kunnen ontmoeten die hetzelfde zocht als ik. "

Erik (37) & Katinka (35)

“Graag wil ik Denise en Annette bedanken voor hun tomeloze inzet. Zelf zag ik geen heil meer in de traditionele apps etc dus daarom ben ik met Date Society in zee gegaan. Hier heb ik geen moment spijt van gehad. Alle lof voor deze toppers."

Ilse (41) & Bas (40)

“Annette en Denise, dank jullie wel voor jullie inzet de afgelopen tijd. Na enige tijd zoeken hebben jullie de juiste man voor mij gevonden. Ondertussen heeft mijn zusje zich op mijn aanraden ook aangemeld bij jullie. Jullie zijn toppers. Nogmaals bedankt voor alles!"

Romy (32)

“Denise en Annette. Wij willen jullie laten weten dat wij het waanzinnig fijn hebben samen en alle twee verliefd zijn. Wij gaan rustig alles verder onderzoeken hoe we samen de toekomst gaan inrichten. Wij willen jullie bedanken dat jullie ons bij elkaar gebracht hebben.

Robbert (63) & Marion (58)

“We gaan heel goed, Stephanie en ik. We brengen meerdere dagen per week met elkaar door en gaan over een paar weken samen op vakantie."

Jacco (45) & Stephanie (42)

“Tot over onze ooooren! Wie had dat gedacht?! De dames zijn persoonijk, betrouwbaar en luisteren erg goed. We hebben beide afzonderlijk de matchmaking als positief ervaren en willen Dat Society dan ook van harte aanbevelen"

Ravi (49) & Linda (49)

“Ze nemen hun vak uiterst serieus en daarom ben ik ontzettend blij met ze. Ik heb leuke voorstellen gehad en ben gelukkig nu niet meer langer alleen. We hebben elkaar op een leuke en ontspannen manier leren kennen."

Fleur (38)

“Ik ben heel goed geholpen 🙂 Ik kreeg een uitgebreid profiel wat me direct aansprak in tegenstelling tot de apps.. De eerste date was in een hele leuke wijnbar. We kennen elkaar nu ongeveer 8 maanden, en we zijn heel blij met elkaar. Bedankt Date Society!."

Lisette (34)

“Kundig & integer. Ik ben mijn man helaas verloren na een ongeluk maar heb gelukkig via Date Society opnieuw de liefde mogen vinden met Herman".

"

Charlotte (53)

“Op ieder potje past een dekseltje, gelukkig hebben de dames ons ook aan elkaar gematched. We hebben zoveel overeenkomsten en kunnen ons geen leven meer zonder elkaar voorstellen.

"

Pascal (31) & Tessa (30)