Energieke welbespraakte interessante vrouw zoekt een betrokken man met passie

Ze is:

Energiek, intelligent en welbespraakt! Dat is deze gepassioneerde, goed verzorgde vrouw. Ze is 1.76 meter lang, heeft een normaal postuur, blond halflang haar en blauwe ogen. Ze draagt mooie sieraden, heeft verzorgde nagels en gaat graag gekleed van informeel met sneakers tot aan een leuk jurkje. Ze kijkt terug op een fantastische jeugd, mede door het reizen over de hele wereld voor haar vaders internationale baan. Samen met haar moeder en zus bezochten ze hem overal voor zijn werk, waardoor ze veel van de wereld heeft gezien. Ze heeft een beschermde en warme jeugd gehad en kreeg de ‘het komt je niet aanwaaien in het leven, je moet er zelf voor werken’-mentaliteit mee vanuit huis. Na het voltooien van het VWO is ze gaan studeren in het buitenland, dit was gemakkelijk voor haar. Ze woonde daar en had een mooie tijd, maar besefte wel dat het anders was dan in Nederland. Tijdens haar carrière in diverse commerciële functies heeft ze nog Marketing & PR-opleidingen voltooid. Na het bereiken van haar plafond bij een non-profitorganisatie is ze inmiddels werkzaam in management functie voor een toonaangevende grote organisatie in Nederland. Ze heeft een uitdagende baan en ze stuurt meerdere kantoren aan en heeft een zeer waardevolle functie. Deze vrouw is heel prettig en makkelijk in contact maken. Ze kan goed relativeren en bezit vele spontane ideeën! Ze is taalkundig en communicatief sterk. Een beschrijvende verteller. Fantasierijk. Ze heeft wel eens te horen gekregen dat ze verhalenverteller zou moeten worden. Ze weet waarover ze praat en vindt het fijn om met elkaar in gesprek te gaan. Ze is gepassioneerd, direct en betrouwbaar. Kritisch naar zichzelf en anderen. Privé streeft ze naar harmonie. Ze heeft een enorm scherp gevoel voor humor, van vilein tot woordgrappen. In haar vrije tijd speelt ze hockey en tennis en soms golf. Ze geniet het meest van een volle tafel met vrienden, met heerlijke wijnen en goede gesprekken waarbij veel gelachen wordt. Haar huis was in het weekend altijd vol, vrienden van haar en haar dochter aan tafel. Ze leest graag, van pulp tot literatuur. Ze houdt van bootje varen en dobberen. Ze is graag onder de mensen, maar kan ook genieten van rust en alleen zijn. Ze houdt niet van een overvolle agenda, ruimte voor spontane acties vind ze prettig. Ze is een trotse moeder en ze heeft een symbiotische relatie met haar volwassen dochter. Qua vakanties gaat ze graag de bergen in. Ze kan skiën. Ook een zeilvakantie spreekt haar aan. Ze wil nog leren duiken, maar gaat ook graag mee naar Nepal of Tibet. Ze geniet van vakanties in Toscane, terrasjes, kerken en musea bezoeken, wijntjes drinken en aan het strand liggen. Ze wil graag weer een keer op safari.

Ze zoekt:

Deze vrouw met een vrije geest staat open voor een betrokken man. Een gevoelsmens met wie ze kan klankborden. Hij is communicatief vaardig. Hij houdt van lachen, maar lacht het leven niet weg. Hij is jongensachtig en ondeugend. Hij heeft een brede visie, is niet rigide. Eerlijk. Kan geven en nemen. ‘Het leven is een compromis,’ zegt ze. Iemand mag sturing geven, maar zonder dominantie of egoïsme. Hij is vrolijk en heeft een positieve blik. Zijn ogen leven en hij heeft een verzorgd uiterlijk met een goed gebit. Hij zit in een vergelijkbare levensfase. In een relatie wil ze elkaar graag meenemen in wat je doet, wat je denkt. Iemand die haar helpt te leren. Hij is intelligent in welke vorm dan ook. Heeft levenspassie en kan dicht bij zijn eigen gevoel blijven. Hij is lief zonder soft te zijn. In een relatie is zij krachtig doch kwetsbaar, kwetsbaar doch krachtig. Lief. Humoristisch. Zacht maar direct. Soms confronterend. Soms te veel gericht op aanpassing. Op zoek naar verbinding en harmonie met behoud van autonomie. Met behoud van ruimte voor eigen vriendinnen en activiteiten.

 

Interesse in dit profiel?

Heb je interesse in dit profiel vul dan in onderstaand formulier je gegevens in.

Indien er staat 'Members Only' dan is dit profiel alleen beschikbaar voor alreeds bestaande members van Date Society. Indien er staat 'On hold', dan is deze member reeds in een vergevorderd date stadium.

Binnen drie dagen nemen we persoonlijk contact met je op.