dinner oysters

Wie zijn de members van Date Society?

De mannen en vrouwen die bij Date Society staan ingeschreven zijn veelal tussen de 25 en 75 jaar oud. Onze members zijn veelal ondernemer en/of succesvol en/of hoogopgeleid. Zo bemiddelen wij voor Bekende Nederlanders, mensen uit de creatieve industrie, corporate/finance wereld, ondernemers etc. Een gezonde en goede levenstyle is vaak belangrijk voor ze. Onze members houden vaak van goed eten met passende wijnen, sporten en reizen. Familie, vrienden en zelfontwikkeling is belangrijk voor hen.

knappe man

Is een datingbureau iets voor mij?

Een datingbureau is dat niet voor ouderen, is het niet een beetje oubollig? NEE! Juist niet! Zeker niet in deze tijd. In Londen en New York is offline relatie bemiddeling razend populair! Mensen zijn klaar met de online vluchtigheid en gaan op zoek naar echte verbinding! En waarom zouden wij jou daar niet bij kunnen helpen? Voor de verkoop van je huis heb je een makelaar die alles voor je regelt. En zo zijn wij er voor jou, de matchmakers van Date Society om jou gelukkig te maken in de liefde. Om de juiste partner te vinden die net als jij dezelfde interesses en normen & waarden deelt. 

Hoe matchen wij?

zoek werk
Binnen & buiten de database

We zoeken zeer gericht voor onze members. Zo bemiddelen wij vanuit onze database maar zoeken wij ook daarbuiten.

Op basis van kennis & ervaring

Door middel van opleidingen (relatiebemiddeling & communicatie), kennis van de branche en persoonlijke ervaringen.

Persoonlijke kennismaking

Tijdens de persoonlijke intake stellen we veel vragen om te weten wie jij bent en waar je naar op zoek bent zoals uiterlijke kenmerken en innerlijke voorkeuren.

Wat beloven wij?

Persoonlijk contact

De matchmakers van Date Society zijn er voor jou. 1 op 1 contact met een regelmatige frequentie.

Privacy waarborging

Wij zijn discreet. Alleen onze matchmakers beschikken over inzicht in jouw gegevens.

Alleen echte profielen

Een catfish zul je bij ons niet aantreffen. Alle members hebben wij persoonlijk ontmoet. Ook zijn de profielen door ons persoonlijk geschreven.

Gegarandeerde dates

Wij garanderen dates waarbij we matchen op persoonlijke voorkeuren & het type man/vrouw dat bij jou past volgens ons.

lou holtz

Join our society! – Memberships

Om te kijken of we de juiste partner voor jou kunnen vinden zijn wij eerlijk, duidelijk en transparant.

Voor het premium membership geldt:

Persoonlijke kennismaking
Kwalitatief passende dates
Persoonlijk profiel

Premium membership

Bij een premium membership zoeken de matchmakers actief voor jou een half jaar lang. Wij garanderen passende dates en houden met jou als member regelmatig contact.

1800 euro per half jaar inclusief BTW.

Bronze membership

Bij een bronze membership word je een jaar lang opgenomen in onze database. Je kan gematcht worden aan members uit onze society. Dit betekent dat wij niet actief voor jou zoeken.

795 euro per jaar inclusief BTW.

Select membership

Bij een select membership zoeken wij bij een specifieke wens of verzoek naar passende voorstellen. Dit houdt in dat we een custom made search voor je starten.

Prijs op aanvraag

Ook zijn er diverse opties om te adverteren in landelijke of lokale media. Deze keuze is een optie en is niet standaard inbegrepen in onze memberships. Dit is vrijblijvend. Prijs en mogelijkheden zijn in overleg.

De telefonische kennismaking is vrijblijvend en kosteloos. Ook de persoonlijke intake is kosteloos wanneer er een samenwerking wordt aangegaan, indien dit niet het geval is zijn wij genoodzaakt een fee van 250 euro te rekenen (te starten binnen 4 weken na de intake datum). Gezien wij geen 'one size fits all' relatiebemiddelingsbureau zijn en wij jou bemiddelen op basis van wie jij bent en je persoonlijke wensen bieden wij een premium en bronze membership aan. Bij een premium membership zoeken wij zorgvuldig binnen en buiten onze database voor je. De prijs is inclusief BTW en gaat in nadat wij de betaling hebben ontvangen en het door ons opgestelde profiel door jou is goed gekeurd.


Onze werkwijze


Om te kijken of wij de juiste partner voor jou kunnen vinden zijn wij eerlijk, duidelijk en transparant. Hierbij een uitleg van onze werkwijze.

Afspraak inplannen

Na het zorgvuldig lezen van onze site besluit je om contact met ons op te nemen. Laat je gegevens achter op onze site en wij nemen binnen 3 werkdagen contact met je op. Tijdens dit gesprek kunnen we elkaar vragen stellen en alvast een beetje leren kennen.

Telefonisch contact

Na het telefonisch contact sturen wij een email om te vragen of je interesse hebt om de persoonlijke kennismaking aan te gaan. Indien dit zo is plannen we de persoonlijke kennismaking in.

Persoonlijke kennismaking

Tijdens onze persoonlijke kennismaking, bij voorkeur bij jou thuis, willen wij echt weten wie jij bent en naar wie je op zoek bent. Zo kunnen wij een goed profiel over jou schrijven.

Samenwerking

Na de persoonlijke kennismaking zullen wij intern bekijken of wij jou kunnen helpen bij het vinden van de juiste match. We zullen hiervoor binnen en buiten onze database aan de slag gaan. Indien wij denken dat we jou niet kunnen helpen met het vinden van de ideale partner zullen wij dit ook eerlijk aan je terugkoppelen. Indien wij wel denken dat we de juiste partner voor je kunnen vinden gaan wij uiteraard de samenwerking aan.

Let's start

Wij stellen een profiel op, deze mag je nog aanpassen en met jouw goedkeuring gaan wij aan de slag. Ook zul je vanaf nu een factuur van ons ontvangen en hopen wij dat jij niet lang meer single bent!