dinner oysters

Wie zijn de members van Date Society?

De mannen en vrouwen die bij Date Society staan ingeschreven zijn veelal tussen de 25 en 75 jaar oud. Onze members zijn veelal hoger opgeleid (HBO & WO) en staan open voor een serieuze relatie. Onze members zijn onder andere studenten, ondernemers, Bekende Nederlanders, mensen werkzaam in de zorg/corporate/finance/creatieve industrie en gepensioneerden. Een gezonde en goede levensstyle is vaak belangrijk voor ze. Onze members houden vaak van goed eten met passende wijnen, sporten en reizen. Familie, vrienden en zelfontwikkeling is belangrijk voor hen.

knappe man

Is een datingbureau iets voor mij?

Een datingbureau is dat niet voor ouderen, is het niet een beetje oubollig? NEE! Juist niet! Zeker niet in deze tijd. In Londen en New York is offline relatie bemiddeling razend populair! Mensen zijn klaar met de online vluchtigheid en gaan op zoek naar echte verbinding! En waarom zouden wij jou daar niet bij kunnen helpen? Voor de verkoop van je huis heb je een makelaar die alles voor je regelt. En zo zijn wij er voor jou, de matchmakers van Date Society om jou gelukkig te maken in de liefde. Om de juiste partner te vinden die net als jij dezelfde interesses en normen & waarden deelt. 

Onze memberships:

We hebben maar één doel voor ogen en dat is jou gelukkig maken in de liefde! Daarom zijn wij transparant over hoe wij werken en wat we jou beloven.

Mogen we jou ook verwelkomen in onze society?

Altijd een face to face intake gesprek
Alleen singles die open staan voor een serieuze relatie
Al veel singles gelukkig gemaakt in de liefde!
Premium membership
6 maanden membership
Face to face intake
Persoonlijk anoniem opgesteld profiel door de matchmakers welke jij vooraf nog zal goedkeuren en/of aanpassen
Actieve bemiddeling
Gegarandeerde voorstellen op maat
Organiseren en faciliteren van ontmoetingen n.a.v. jouw wens
Telefonische feedback na elke ontmoeting
Ondersteuning indien nodig bij het maken van een vervolg ontmoeting
Eindevaluatie


2900 euro


Private membership

Het Private Membership is uitgebreider dan het Premium Membership. In het Private Membership krijg je onderstaand extra t.o.v. het Premium Membership:

Intake bij jou thuis of op locatie naar keuze
Inclusief anonieme advertenties + het opvolgen van de reacties
Evaluatie moment na 3 maanden
Jouw profiel kan worden voorgesteld aan andere datingbureaus waar wij mee samenwerken om jouw kans te vergroten
Mogelijkheid om het membership te bevriezen
Indien het na 6 maanden niet gelukt is om de juiste partner te vinden dan blijf je in onze database als passieve member (Twv 475 euro)


3900 euro


Kandidaat

Ben jij een ondernemende single, klaar voor een langdurige relatie, maar er nog niet aan toe om zelf de partnerzoektocht te starten? Meld je dan nu aan als kandidaat bij Date Society! Voor slechts 250 euro per jaar bieden wij jou de kans om in aanmerking te komen voor een perfecte match met onze members.

Na je registratie en betaling ontvang je in de bevestiging een bestand waarin je de vragenlijst kunt downloaden. Zodra je de vragenlijst hebt ingevuld en teruggemaild, ben je klaar om gematcht te worden met de ideale partner. Wij, Denise & Annette matchmakers van Date Society nemen contact met je op zodra we een passende match zien. Wie weet ben jij wel precies diegene naar wie wij op zoek zijn!

Ben jij single, woonachtig in Nederland (Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht, Overijssel, Gelderland, Flevoland, Noord-Brabant) en tussen de 25-75 jaar oud? Sta je open voor een serieuze relatie maar ben je nog niet klaar voor een actieve zoektocht? Dan is dit jouw kans om deel uit te maken van onze society.


250 euro


Optioneel is coaching

Wil jij zelfverzekerd en je ontspannen voelen op een date maar vind je dit soms lastig? Of vind je het lastig om echt te herkennen wie er bij je past?


Wij bieden in combinatie met een Premium of Private Membership onderstaand coaching programma aan met onze datingcoach Marie-Jose Bosch. Zij is vakkundig en biedt ondersteuning aan en geeft tips om succesvol te daten en je klaar te stomen voor een nieuwe liefde.

Wat is er in begrepen?

  • Online kennismaking/introductie van 30 minuten
  • 4 coachingsessies (online of bij haar op kantoor)
  • Een persoonlijk opgesteld plan door Marie-Jose
  • En een boek vol met tips en tricks


Marie-Jose zegt:

Het is mijn missie om singles het vertrouwen in de liefde terug te geven. Ik help jou om zicht te krijgen op jouw blinde vlekken zodat jij jouw blokkade op liefde doorbreekt.

En jij de liefde vindt.


Geen relatie hebben kan voelen als falen. De identificatie met jouw relatiestatus helpt je vaak niet om je goed te voelen.


‘Je bent single.’

Stop!! Je bent een mens, een dochter of zoon, een werknemer of ondernemer, een inwoner van een stad of dorp, een sporter of supporter. En je hebt geen relatie. Dat is dus wat anders.


Als datingcoach en liefdesexpert zet ik jou in je kracht.

Wie ben jij als geliefde? Welke datingstrategie hanteer je nu? Wie trek je hiermee aan, maar wie past er eigenlijk ècht bij jou?

Herken wie je zoekt en vind jouw echte match.

Klik hier voor meer info

De kosten icm een membership bedragen 750 euro

Marie-Jose Bosch datingcoach

Hoe matchen wij?

zoek werk
Binnen & buiten de database

We zoeken zeer gericht voor onze members. Zo bemiddelen wij vanuit onze database maar zoeken wij ook daarbuiten.

Op basis van kennis & ervaring

Door middel van opleidingen (relatiebemiddeling & communicatie), kennis van de branche en persoonlijke ervaringen.

Persoonlijke kennismaking

Tijdens de persoonlijke intake stellen we veel vragen om te weten wie jij bent en waar je naar op zoek bent zoals uiterlijke kenmerken en innerlijke voorkeuren.

Wat beloven wij?

Persoonlijk contact

De matchmakers van Date Society

zijn er voor jou. 1 op 1 contact met

een regelmatige frequentie.

Privacy waarborging

Wij zijn discreet. Alleen onze matchmakers beschikken over inzicht in jouw gegevens.

Alleen echte profielen

Een catfish zul je bij ons niet aantreffen. Alle members hebben wij persoonlijk ontmoet. Ook zijn de profielen door ons persoonlijk geschreven.

Gegarandeerde dates

Wij garanderen dates waarbij we matchen op persoonlijke voorkeuren & het type man/vrouw dat bij jou past volgens ons.

lou holtz

Onze werkwijze


Om te kijken of wij de juiste partner voor jou kunnen vinden zijn wij eerlijk, duidelijk en transparant. Hierbij een uitleg van onze werkwijze.

Eerste contact

Na het zorgvuldig lezen van onze site besluit je om contact met ons op te nemen. Laat je gegevens achter op onze site en wij nemen binnen 3 werkdagen telefonisch contact met je op.

Telefonisch contact

Tijdens het telefonisch contact willen we kort alvast te weten komen wie je bent en wat je zoekt. Ook heb je de mogelijkheid om ons vragen te stellen.

Persoonlijke kennismaking

Als er na het telefonisch contact van beide kanten interesse is dan willen we graag persoonlijk kennismaken bij ons op kantoor in Amsterdam of bij jou thuis (of locatie naar wens). Tijdens onze persoonlijke kennismaking willen wij echt weten wie jij bent en naar wie je op zoek bent. Zo kunnen wij een goed profiel over jou schrijven.

Samenwerking

Na de persoonlijke kennismaking zullen wij intern bekijken of wij jou kunnen helpen bij het vinden van de juiste match. We zullen hiervoor binnen en buiten onze database aan de slag gaan. Indien wij denken dat we jou niet kunnen helpen met het vinden van de ideale partner zullen wij dit ook eerlijk aan je terugkoppelen. Indien wij wel denken dat we de juiste partner voor je kunnen vinden gaan wij uiteraard de samenwerking aan.

Let's start

Wij stellen een profiel op, deze mag je nog aanpassen en met jouw goedkeuring gaan wij aan de slag. Ook zul je vanaf nu een factuur van ons ontvangen en hopen wij dat jij niet lang meer single bent!

CONTACT

Meld je aan!

Laat je gegevens achter en wij nemen binnen 3 werkdagen contact met je op.

Heb je vragen? Mail of bel ons!

info@datesociety.nl

020-2157680

Het succes verhaal van Pieter

'Na een langere relatie van 8 jaar werd ik single. Ik had alles goed voor elkaar, een leuke baan, een mooi huis, gezellige vrienden maar miste na een tijdje toch een leuke vrouw in mijn leven. Ik installeerde op mijn telefoon de bekende datingapps, en eerlijk is eerlijk in het begin was dit best leuk. Maar na een tijdje werd dit enorm vermoeiend en had ik het idee dat het niet opschoot. Na het vergelijken van enkele datingbureau's heb ik voor Date Society gekozen. Wauw, wat was dit anders zeg! Ik was vrij kritisch en ik heb in totaal drie ontzettend leuke dames ontmoet, waarvan ik met de laatste sinds kort een officiele relatie heb. We steken het niet onder stoelen of banken en vertellen iedereen hoe verliefd we zijn! Ik ben zeer onder de indruk hoe de dames (Denise & Annette) dit gemanaged hebben'.

Pieter, 41, Senior Accountmanager