FAQ


Wat voor type singles staan er ingeschreven bij Date Society?

Serieuze singles die energiek, zelfbewust en ondernemend zijn. Onze members zijn veelal hoger opgeleid of hebben minimaal een HBO werk- en denkniveau, zijn ondernemer en/of ondernemend. Ze zijn ongeveer tussen de 25-75 jaar.

Hoe weet ik dat de juiste persoon bij jullie in de database staat ingeschreven?

Alleen bij wederzijds goedvinden gaan we een samenwerking aan. Na het vrijblijvende intake gesprek evalueren we met elkaar of we de samenwerking met elkaar willen aangaan, ook adviseren we je dan welk membership we geschikt achten. Onze database bestaat uit 'like minded people', zo zijn we eerlijk en oprecht maar ook kritisch met en voor wie we willen werken. We bemiddelen alleen voor singles die open staan voor een serieuze relatie.


Wat betekent 'buiten de database' zoeken?

We willen alleen de beste matches maken, hiervoor zoeken we binnen onze database maar ook daar buiten. Dit houdt in dat we beschikken over een groot netwerk. We gebruiken ons netwerk en zoeken online en offline naar de juiste matches. We zijn zowel online als offline zeer actief hierin. Ook werken we samen met andere datingbureaus. Een additionele optie is dat we adverteren in landelijke (en/of specifieke) media.

Wat zijn de kosten?

Klik hier voor informatie over de kosten.

Ik zie maar een paar profielen online staan, hebben jullie wel genoeg aanbod?

We lichten een aantal profielen uit op onze member profielen pagina, dit is maar een greep uit onze database en voor wie wij bemiddelen. We beschikken over een groot netwerk van singles tussen de 25-75 jaar.

Hoeveel personen staan er in jullie database en wat is de verhouding?

We zijn niet het grootste datingbureau van Nederland, en dat is ook niet onze ambitie, wel willen we de beste zijn. Onze database bestaat uit 1000+ singles. Wij gaan voor kwaliteit boven kwantiteit en streven naar een gelijke verhouding man/vrouw. Indien wij een samenwerking aan gaan dan verzekeren we jou dat we genoeg potentiële matches voor je hebben. Lang niet al onze members staan weergegeven op de memberprofielen pagina.

Waarom werken jullie voor een selectieve doelgroep?

Wij werken met een doelgroep waarin we ons zelf ook bevinden en ervaring mee hebben, zo creeren we een 'like minded society'. De members zijn ongeveer tussen de 25-75 jaar en zijn woonachtig in de omgeving Noord-Holland, Zuid-Holland, Flevoland, Utrecht, Gelderland, Noord-Brabant en Overijssel.

Krijg ik foto’s te zien bij een voorstel?

In principe zijn onze member profielen zonder foto's maar met een uitgebreide persoons beschrijving van zowel innerlijk als uiterlijk. Ook hebben wij alle members persoonlijk ontmoet (altijd face to face en nooit digitaal) en houden we rekening met jouw innerlijke en uiterlijke wensen, dit is iets wat we ook uitvoerig tijdens een intake gesprek bespreken. We geloven namelijk in echte verbinding waarbij je vooraf niet wordt beïnvloed door een foto.

Indien je echt wenst een foto te ontvangen, maak dit ons dan kenbaar tijdens het intake gesprek en bespreken we de mogelijkheden.

Waarom zou ik een datingbureau inschakelen?

Tegenwoordig zijn we allemaal ontzettend druk met werk en al onze sociale contacten onderhouden. Daarnaast leveren de datingapps vaak ook weinig op en kost het heel veel tijd. Wij gaan gericht voor jou op zoek en iedereen die bij ons staat ingeschreven is ook daadwerkelijk opzoek naar een serieuze relatie wat niet altijd bij een datingapp/website het geval is. Ook beschikken wij over een netwerk van singles die juist niet kiezen voor een openbaar dating profiel op een website en/of app. Een ander voordeel is dat wij de zoektocht voor jou uitvoeren en uit handen nemen waardoor jij tijd over houdt voor andere dingen.

Hoeveel matches kunnen jullie mij garanderen?

Wij gaan opzoek naar jouw potentiële match binnen en buiten onze database en willen je alleen de juiste singles aan je voorstellen. Dit kunnen voor de ene persoon meer dates zijn dan de ander. Meestal ontvangt een member al een eerste voorstel binnen een maand. De ervaring heeft ons geleerd dat het vaak al binnen de eerste drie voorstellen ´raak is´.

En als ik in een half jaar nog geen nieuwe partner heb gevonden?

Onze ervaring heeft geleerd dat het vaak in een half jaar wel mogelijk is. Mocht dit helaas niet het geval zijn dan kan het membership verlengd worden.

Als ik een bedrijf heb, zijn er dan fiscale voordelen?

Jazeker! Geef dit bij ons aan waardoor we dit met je kunnen bespreken.