FAQ


Wat voor type singles staan er ingeschreven bij Date Society?

Serieuze singles die energiek, zelfbewust en ondernemend zijn. Onze members zijn veelal hoogopgeleid. Ze zijn ongeveer tussen de 25-75 jaar.

Hoe weet ik dat de juiste persoon bij jullie in de database staat ingeschreven?

Alleen bij wederzijds goedvinden gaan we een samenwerking aan. Zodra wij denken dat we in ieder geval een minimaal aantal passende voorstellen kunnen maken starten wij graag de zoektocht voor jou binnen en buiten onze database. Onze database bestaat uit 'like minded people'.

Hoeveel personen staan er in jullie database en wat is de verhouding?

Wij gaan voor kwaliteit boven kwantiteit en streven naar een gelijke verhouding man/vrouw. Indien wij een samenwerking aan gaan dan verzekeren we jou dat we genoeg potentiële matches voor je hebben.

Waarom werken jullie voor een selectieve doelgroep?

Wij werken met een doelgroep waarin we ons zelf ook bevinden en ervaring mee hebben. De members zijn ongeveer tussen de 25-75 jaar en zijn woonachtig in de omgeving voornamelijk woonachtig in Noord-Holland, Zuid-Holland, Flevoland, Utrecht, Gelderland, Noord-Brabant en Overijssel.

Krijg ik foto’s te zien bij een voorstel?

Als wij denken de geschikte member voor jou te hebben geselecteerd, ontvang je een uitgebreid profiel van ons. Dit is zonder foto, echter hebben wij natuurlijk wel rekening gehouden met jouw wensen. Ook beschrijven we in alle uitgebreide member profielen hoe iemand eruit ziet. Wij geloven namelijk in een echte verbinding waarbij je van te voren niet wordt beïnvloed door een foto.

Voor veel singles is dit in het begin spannend geweest maar we krijgen hier goede feedback op. Ook hebben wij, Denise & Annette, iedereen persoonlijk ontmoet zodat we alleen passende matches maken.

Waarom zou ik een datingbureau inschakelen?

Tegenwoordig zijn we allemaal ontzettend druk met werk en al onze sociale contacten onderhouden enz.

Daarnaast leveren de datingapps vaak ook niks op. Wij gaan gericht voor jou opzoek en iedereen die bij ons staat ingeschreven is ook daadwerkelijk opzoek naar een serieuze relatie. Een ander voordeel is dat wij de zoektocht voor jou uitvoeren waardoor jij tijd over houdt voor andere dingen.

Hoeveel matches kunnen jullie mij garanderen?

Wij gaan opzoek naar jouw potentiële match binnen en buiten onze database en willen je alleen de juiste singles aan je voorstellen. Dit kunnen er voor de ene persoon meer dates zijn dan de ander. Gemiddeld heeft een member 3-6 voorstellen bij een premium membership. Echter heeft de ervaring ons geleerd dat dit vaak niet eens nodig is, gezien het vaak al binnen de eerste drie voorstellen 'raak is'.

En als ik in een half jaar nog geen nieuwe partner heb gevonden?

Onze ervaring heeft geleerd dat het vaak in een half jaar wel mogelijk is. Mocht dit helaas niet het geval zijn dan kan het premium membership verlengd worden.