FAQ


Wat voor type singles staan er ingeschreven bij Date Society?

Serieuze singles die energiek, zelfbewust en ondernemend zijn. Onze members zijn veelal hoger opgeleid of hebben minimaal een HBO werk- en denkniveau. Ze zijn ongeveer tussen de 25-75 jaar.

Hoe weet ik dat de juiste persoon bij jullie in de database staat ingeschreven?

Alleen bij wederzijds goedvinden gaan we een samenwerking aan. Zodra wij denken dat we in ieder geval een minimaal aantal passende voorstellen kunnen maken starten wij graag de zoektocht voor jou binnen en buiten onze database. Onze database bestaat uit ‘like minded people’.

Wat betekent ‘buiten de database’ zoeken?

We willen alleen de beste matches maken, hiervoor zoeken we binnen onze database maar ook daar buiten. Dit houdt in dat we beschikken over een groot netwerk dat we raadplegen, online en offline zoeken (events, beurzen etc.), business clubs, de samenwerking met andere datingbureau’s en eventueel adverteren.

Hoeveel personen staan er in jullie database en wat is de verhouding?

We zijn niet het grootste datingbureau van Nederland, en dat is ook niet onze ambitie, wel willen we de beste zijn. Onze database bestaat uit honderden singles. Wij gaan voor kwaliteit boven kwantiteit en streven naar een gelijke verhouding man/vrouw. Indien wij een samenwerking aan gaan dan verzekeren we jou dat we genoeg potentiële matches voor je hebben.

Waarom werken jullie voor een selectieve doelgroep?

Wij werken met een doelgroep waarin we ons zelf ook bevinden en ervaring mee hebben. De members zijn ongeveer tussen de 25-75 jaar en zijn woonachtig in de omgeving Noord-Holland, Zuid-Holland, Flevoland, Utrecht, Gelderland, Noord-Brabant en Overijssel.

Krijg ik foto’s te zien bij een voorstel?

In principe zijn onze member profielen zonder foto’s maar met een uitgebreide persoons beschrijving. Ook hebben wij alle members persoonlijk ontmoet en houden we rekening met jouw innerlijke en uiterlijke wensen. We geloven namelijk in echte verbinding waarbij je vooraf niet wordt beïnvloed door een foto.

Indien je echt wenst een foto te ontvangen, maak dit ons dan kenbaar tijdens het intake gesprek en bespreken we de mogelijkheden.

Waarom zou ik een datingbureau inschakelen?

Tegenwoordig zijn we allemaal ontzettend druk met werk en al onze sociale contacten onderhouden enz.

Daarnaast leveren de datingapps vaak ook weinig op. Wij gaan gericht voor jou opzoek en iedereen die bij ons staat ingeschreven is ook daadwerkelijk opzoek naar een serieuze relatie. Een ander voordeel is dat wij de zoektocht voor jou uitvoeren waardoor jij tijd over houdt voor andere dingen.

Hoeveel matches kunnen jullie mij garanderen?

Wij gaan opzoek naar jouw potentiële match binnen en buiten onze database en willen je alleen de juiste singles aan je voorstellen. Dit kunnen voor de ene persoon meer dates zijn dan de ander. Meestal ontvangt een member al een eerste voorstel binnen een maand. De ervaring heeft ons geleerd dat het vaak al binnen de eerste drie voorstellen ´raak is´.

En als ik in een half jaar nog geen nieuwe partner heb gevonden?

Onze ervaring heeft geleerd dat het vaak in een half jaar wel mogelijk is. Mocht dit helaas niet het geval zijn dan kan het premium membership verlengd worden.