Hieronder staat een aantal korte memberprofielen (volledig profiel op aanvraag) van members uit onze database voor wie wij actief zoeken. Sommige profielen worden alleen aan bestaande members gematched welke tot onze society behoren. Als je hier interesse hebt in heb je je hier aanmelden.

Profielen die succesvol gemachted zijn door ons hebben wij van deze pagina verwijderd. Zo willen we hier alleen een aantal actuele memberprofielen voor wie we actief zijn.

Heb je interesse in een profiel, reageer dan via het aanmeld formulier onderin en wij nemen binnen 3 werkdagen contact met je op!

Ter info: Niet al onze members staan online op deze pagina!

Modieuze sportieve vrouw zoekt een fitte en trendy geklede man

Vrouw, 41 jaar, gemeente Haarlemmermeer

Zij is:

Ze is 1.76 lang en heeft prachtig lang blond haar met mooie highlights. Ze is slank, verzorgd, mooie make up en nagels, prachtig gebit en groengrijze ogen. Haar kledingstijl is modieus en ze draagt graag sneakers. Momenteel werkt ze fulltime als backoffice manager in de fashion industry. Deze leuke vrouw is erg sportief en is een echte doorzetter, zo doet ze 4 a 5 keer per week fitness, heeft ze marathons gerend die ze combineerde met reizen. Daarnaast staat ze ervoor open om nieuwe dingen uit te proberen. Naast sporten geniet ze van eten en drinken met vriendinnen, winkelen, concerten en festivals bezoeken en volgt ze Spaanse les.  Uitdagingen gaat ze niet uit de weg, vorig jaar heeft ze zelfs een parachutesprong gedaan. Ze heeft een gezonde levensstijl, is sociaal, spontaan, enthousiast en lief en staat graag voor andere mensen klaar. Ze is meer een luisteraar dan een prater, in het begin misschien iets afwachtend, maar ze praat heel leuk en open!  Ze kan zich goed vermaken met anderen om zich heen maar ook alleen. Ze geniet van wandelen met een goede podcast op, leest graag over mindset of een roman maar geniet ook van een avondje Netflix. Qua vakanties geeft ze de voorkeur aan comfort in een hotel of appartement boven een camping, al staat ze wel open voor een backpack vakantie.  Ze wil nog veel leuke reizen maken. 

Hij zoekt:

Ze wil graag verliefd worden op een fitte, sportieve, ondernemende man met een gezonde levensstijl. Hij gaat trendy gekleed en heeft humor, is sociaal en eerlijk. Ze houdt ervan om dingen samen te doen, maar vindt het ook belangrijk dat ieder zijn eigen dingen heeft. Ze heeft een kinderwens, maar deze is niet heel specifiek en een must maar ze wil het niet uitsluiten. Idealiter is hij niet te rustig en langer dan dat zij is en niet kaal.

Charmante ondernemer zoekt een vrouw met stijl en klasse

Man, 59 jaar, ’t Gooi

Hij is:

Deze stijlvolle en aantrekkelijke man is 1.86 lang. Hij is vader en geniet er van om leuke dingen met zijn kinderen te ondernemen. Hij heeft een succesvol bedrijf in de vastgoedbranche. Hij kan zijn liefde verbaal en lichamelijk tonen en heeft een warm hart. Hij is gek op kunst en kleur en heeft dan ook een prachtig ingericht huis en vaart graag met zijn sloep over de plassen. Hij houdt van het goede leven en bevindt zich vaak in de betere horeca en zou graag samen met zijn nieuwe partner dit willen delen. Hij geniet van het leven, houdt van shoppen en gaat regelmatig op vakantie naar (luxe) zonnige oorden. Hij sport graag met een personal trainer en is jong van geest. Deze levensgenieter is gezellig, amicaal, romantisch, oprecht, intelligent en sociaal.

Hij zoekt:

Deze man valt op het type dame die zich goed weet te kleden en oog voor detail heeft. Ze is slank en heeft stijl, weet zich goed te verzorgen en te kleden en is niet ‘te basic’. Ze is aantrekkelijk en jong van geest (!) Ze wil graag weer verliefd worden en samen mooie avonturen beleven en hard kunnen lachen met en om elkaar. Ze geniet ervan om samen op reis te gaan, lekkere wijnen te kunnen drinken, goede gesprekken te kunnen voeren en romantiek. Ze lacht graag het leven tegemoet en is enthousiast en gedreven in de dingen die ze doet. Ze staat er voor open om in de toekomst te gaan samenwonen. Slanke en aantrekkelijke vrouwen tot 52 jaar nodigen we uit om te reageren op deze leuke man!

Gezellige man zoekt een vrouw die er graag met hem op uit wil gaan

Man, 64 jaar, Hoorn

Hij is:

Hij is een avontuurlijke Bourgondiër die zoveel mogelijk van het leven wil genieten. Met zijn donkerblonde krullende haar en zijn guitige lach is hij een leuke verschijning om te zien. Hij staat actief en ondernemend in het leven. Hij is een geboren Amsterdammer en groeide hier ook op, momenteel woont hij in een rustig dorpje. Hij is vader van 2 dochters (25+) met wie hij een goede band heeft. Na het VWO en de politieschool sprong hij wel eens bij in de horeca en heeft vervolgens zijn eigen horeca zaken opgezet welke hij 30 jaar heeft gehad. Ondertussen heeft hij met zijn gezin een aantal jaar in ’t Gooi gewoond waar hij lid was van een Business Club en mooie contacten heeft opgebouwd. Ook heeft hij in het buitenland gewoond waar hij duikinstructeur werd en een aantal jaren zijn eigen duikschool heeft gerund. Als hij een verhaal vertelt is hij een genot om naar te luisteren. Hij praat makkelijk en is leuk gezelschap maar houdt ook van de rust. Zijn drukke bestaan, als ondernemer in Horeca en Vastgoed heeft hij 4,5 jaar geleden vaarwel gezegd. Hij houdt van reizen maar ook thuis vindt hij het gezellig om met vrienden te dineren of in en om het huis bezig te zijn.

Hij zoekt:

Hij zou graag een charmante, creatieve en ondernemende vrouw willen ontmoeten, die net als hij jong van geest is. Hij wil graag getriggerd worden door een dame, die in staat is om hem nog nieuwe dingen en of hobby’s te kunnen leren en er samen op uit gaan. Hij valt op blanke vrouwen. Afstand geen probleem.

Creatieve ontwikkelde vrouw zoekt een man die iets te vertellen heeft

Vrouw, 49, omgeving Amsterdam

Zij is:

Ze heeft een slank postuur en is 1.73 lang. Ze heeft sprekende groen/blauwe ogen en half lang blond haar en een naturel look. Ze heeft diverse kleding stijlen en gevoel voor mode. Van sneakers tot hakken. Ze heeft twee zoons en woont in een fijn huis. Ze heeft de AMFI en de Kunstacademie gedaan. Ze heeft diverse creatieve functies gehad en ook haar eigen bedrijf. Momenteel werkt ze in het onderwijs. Daarnaast heeft ze nog haar eigen studio waar ze eigen werk maakt. Ze heeft een jonge hond met wie ze veel op pad is, veel vriendinnen en gaat graag naar yoga, doet met een personal trainer aan krachttraining en ze zingt in een pop koor. Ze geniet van het bezoeken van voorstellingen en musea, gaat elk jaar naar de IDFA en kijkt graag films op Cinetree. Ze is gevoelig voor sfeer. Ze houdt van lezen en creativiteit speelt een grote rol in haar leven. Ook vindt ze het belangrijk zich te blijven ontwikkelen, zowel persoonlijk als professioneel. Ze kan genieten van lekker thuis koken of uit eten gaan en bevindt zich graag buiten in de natuur. Ze heeft een actieve levensstijl en gaat er graag op uit maar ze kan ook erg genieten van thuis zijn in haar huis met tuin met een boek. Ze is betrokken, gevoelig, empathisch, enthousiast, zorgzaam, zelfstandig en is actief/een doener gecombineerd met iets stoers. Ze zegt: ‘ik fix het altijd wel’. Ze gaat graag het avontuur aan en is altijd op zoek naar inspiratie. Qua reizen geniet ze het meest van een zonvakantie ipv wintersport.

Zij zoekt:

Ze zoekt een man die eigen is, hij is ontwikkelt, intelligent en heeft iets te vertellen. Hij is jong van geest, modern en nieuwsgierig en geïnteresseerd. Hij heeft zelfvertrouwen en zijn EQ en IQ zijn mooi in balans. Hij heeft niet teveel poespas en is niet oppervlakkig. Bij voorkeur langer dan dat zij is en Nederlands sprekend. Leeftijd 45-64 jaar.

Energieke en sociale vrouw ontmoet graag een man met brede belangstelling

Vrouw, 60, omgeving Uithoorn

Zij is:

Zij is 1.70 lang en heeft bruine ogen en half lang middelblond haar. Ze heeft een normaal postuur en gaat graag goed gekleed en ziet er verzorgd uit. Na het VWO te hebben afgerond is ze nu succesvol zelfstandig ondernemer. In verband met opvolging in het bedrijf staat het overdragen van aandelen op het programma en zullen de inspanningen en tijd die aan het kantoor moeten worden besteed minder worden. Ze gaat graag met haar hondjes wandelen in het bos of op strand. In haar vrije tijd doet ze leuke dingen met haar vriendengroep. Ze houdt van gezelligheid en bezoekt ook graag de horeca, zowel de kroeg als een goed restaurant. Ze heeft haar hele leven paarden gehad en reed die zowel recreatief als in wedstrijdverband. Deze leuke vrouw is niet op haar bekkie gevallen. Ze is gezellig, praat makkelijk en heeft humor. Mensen kloppen vaak bij haar aan voor advies of daadwerkelijke hulp bij allerhande dingen en ze is altijd bereid om te helpen. Ze geniet volop van de dingen die ze leuk vindt om te doen en kan dat ook gezien haar financieel onafhankelijke situatie. Ze heeft veel gereisd over de wereld en heeft veel steden

bezocht. Ze is een grote fan van Andalusië in Zuid Spanje en heeft daar heel wat voetstappen liggen. Meerdere keren per jaar pakt ze haar koffer(tje) om een paar dagen te gaan “bijtanken” in haar favoriete hotel. Soms met vrienden, maar net zo gemakkelijk alleen. Qua reizen houdt ze van luxe en comfort en vindt ze het belangrijk om lekker te eten en te genieten.

Zij zoekt:

Deze energieke en sociale vrouw ontmoet graag een leuke vent. Hij is charmant, verzorgd en weet hoe hij van het leven moet genieten. Hij mag best wat rustiger zijn, maar niet té, want ze krijgt graag een beetje tegengas en is altijd in voor een goed gesprek, ook als de meningen uiteenlopen. Het zou fijn zijn als hij het ondernemerschap begrijpt en een brede belangstelling heeft. Ze vindt het prettig om met haar partner te kunnen klankborden en om als kantbord te kunnen dienen. Idealiter heeft hij het (niet alleen) financieel ook goed voor elkaar en wil hij, net als zij, samen leuke dingen ondernemen. Hier kijkt ze echt naar uit.

Dame met allure gezocht die de wereld mee wil over zeilen

Man, 59, Amsterdam

Hij is:

Hij is 1.90 lang en is een aantrekkelijke man om te zien. Hij heeft een jeugdige uitstraling, grijs vol haar en een kort baardje. Lieve vader en trouwe vriend. Momenteel woont hij op een prachtige luxe boot, aan de gracht die tot in de details verfijnd is ingericht. Na het gymnasium is hij Tandheelkunde gaan studeren en heeft hij zich gespecialiseerd. Deze interessante man is intelligent, charmant, gentle en houdt van vrijheid. Iemand die met kinderlijke verbazing de wereld beziet. Ratio afgewisseld met gevoel, passie en emotie. Een bijzondere combinatie wat hem mooi, aantrekkelijk en authentiek maakt. Hij praat makkelijk en leuk maar kan ook goed luisteren. Hij zoekt graag op goede momenten in gesprekken de verdieping op. Hij is open en heeft een vriendelijk karakter. Verbinden en openstaan voor elkaars ideeën, elkaar inspireren en uitdagen. Hij beseft goed dat er ook een leven naast werk is. Hij is niet standaard en enorm geïnteresseerd in mensen. Naast werken geniet hij van natuur en cultuur maar bovenal van zeilen. Vrienden en familie zijn belangrijk voor hem. Zo geniet hij ervan om actief te zijn in zijn culinaire club met ondernemers. Hij houdt van film, musea en theater. Maar ook van de kroeg en hij drinkt graag gezellig een drankje tijdens gelegenheden. Om fit te blijven sport hij frequent en hij houdt zich bezig met charity activiteiten in het buitenland.

Hij zoekt:

Hij ontmoet graag een spontane en positief ingestelde vrouw met charisma. Een vrouw en dame en meisje tegelijk, slank, petit peu, innerlijke beschaving en allure, natuurlijke schoonheid, zonder teveel opsmuk. Creatieve denker, sportief , reizende geest met passie en temperament. Tikkeltje rebels. Niet over de top. Weet wat geborgenheid en liefde betekent. Komt wat brengen. Ze is romantisch, teder en waardeert een warme reactie. Ze is vrolijk, opgewekt en intrinsiek geïnteresseerd in anderen. Ze heeft een gelijkmatig, gebalanceerd en opgeruimd karakter. Zorgzaam en goed. Lief, spontaan en pittig. Ze is zichzelf, weet wat ze wilt en is onafhankelijk. Ze voelt zich prettig als chique dame en als shabby meisje. Hij wil over twee jaar een boot gaan kopen om grotere zeiltochten te maken vanuit Italie naar de westelijke Middelandse zee, de Caribische eilanden, de eilanden in de Stille Zuidzee en Azie en zoekt de vrouw die hem hierbij vaker of altijd wil vergezellen. Een vrouw die deze avonturen graag actief wil beleven met hem . Hij wil vooral met elkaar kunnen lachen, dollen en het fijn hebben. Spontaan dingen laten gebeuren, erop uit gaan, wind door de haren of gewoon rust, tegen elkaar aan liggen filmpje kijken of lekker tafelen en een goed gesprek voeren de ene keer of lekker dollen samen de andere keer.

Intelligente jongeman zoekt een rustige en zorgzame vrouw

Man, 25, Ouderkerk aan de Amstel

Hij is:

Hij is 1.80 lang en heeft groene ogen en een paar sproetjes in zijn gezicht. Hij heeft een slank postuur. Hij heeft licht bruin haar en gaat graag casual gekleed. Tijdens het VWO was hij al veel bezig met programmeren en daardoor is hij daarna een studie Kunstmatige Intelligentie gaan volgen. Inmiddels werkt hij voor een startup als software developer. Naast werken geniet hij van badminton en speelt hij competitie. Hij gaat graag gamen met vrienden of een avondje uit om bijvoorbeeld te bowlen. Ook gaat hij graag fietsen of wandelen met de hond in het bos of naar het strand. Deze jongeman is rustig, betrouwbaar en een harde werker. Hij houdt van mooie auto’s (die hij zelf ook rijdt!) en de F1. Zijn droom is om ooit van oost naar west USA/Canada met de camper te reizen. Gezien hij een voorliefde voor Italië heeft zou hij graag daar ook een vakantiehuis willen kopen met uitzicht op zee.

Hij zoekt:

Hij ontmoet graag een rustige en zorgzame vrouw die aandacht voor hem heeft. Hij wil graag samen dingen doen zoals naar de bioscoop gaan of wandelen. Ze is van Europese afkomst en heeft een vrouwelijk figuur. Daarnaast heeft ze geen grote tattoos en rookt niet. Ze heeft net als hij een kinderwens maar zelf nog geen kinderen. Hij kijkt er naar uit om een duurzame relatie op te bouwen. Leeftijd 24-33

Interessante man zoekt een vrouw die all-in wil gaan

Man, 36, Amsterdam

Hij is:

Hij is 1.87 lang, heeft een sportief figuur en draagt een modieuze bril en gaat hip gekleed. Hij is graag een trendsetter. Hij heeft een kort geschoren sportief kapsel en een donker stoppel baardje en een prachtig gebit. Hij heeft aan de RUG gestudeerd en woonde daar op kamers. Hij is tijdens zijn studie zijn eigen bedrijf gestart. Dit bedrijf is een gigantisch succes geworden en mag hij zichzelf succesvol ondernemer noemen. Momenteel houdt hij zich bezig als investeerder van vastgoed en aandelen. Deze leuke man is financieel onafhankelijk, heeft grootse plannen en is een echte ondernemer. Hij is echt zichzelf en heeft een winnaarsmentaliteit. Hij is sportief en doet aan padel, wakeboarden, fitness, kickboksen en gaat hij naar de gym. Ook leest hij graag. Een doel die hij zichzelf gesteld heeft is dat hij eind 2022 alle musea in Amsterdam gezien wil hebben. Deze veelzijdige man heeft interesse in maatschappijleer, geschiedenis, cultuur en sociologie. Hij is creatief en heeft een brede interesse in o.a. kunst en cultuur. Hij is op de hoogte van trends en wordt blij van shoppen en houdt van mooie kleding. Hij waardeert een luxe lifestyle en hij weet wat hij wil. Hij gaat graag de wereld over. Hij kiest voor comfort en reist graag naar Miami, Zuid- Afrika of gaat heerlijk dineren op Ibiza. Hij gaat graag goed uiteten, wordt blij van mooie rooftop cocktail barren of goede sushi. Een goede en gezonde lifestyle is voor hem belangrijk. Hij praat veel en leuk en je luistert graag naar hem. Hij is toegankelijk, een streber en een knokker. Hij is authentiek en wil het beste uit zichzelf halen en denkt in mogelijkheden.

Hij zoekt:

Hij zoekt een vrouw die onbevreesd is en all-in durft te gaan. Ze is leergierig en ambieert een goede en gezonde lifestyle. Een ondernemende spirit is cruciaal. Ze is sportief en zorgt goed voor haar zelf. Ze is geïnteresseerd in de maatschappij. Ze heeft een natuurlijke schoonheid en is een sterkte vrouw en heeft net als hij een kinderwens. Zelf heeft ze nog geen kinderen of is ze al getrouwd geweest. Ze is creatief, heeft een wereldse blik en wil het beste in elkaar naar boven halen. Hij zoekt een partner voor het leven die monogaam en betrouwbaar is om zo een duurzame relatie op te bouwen. Ze is tussen de 25-32 jaar.

Verzorgde vrouw met positieve energie zoekt een partner-in-crime

Vrouw, 32, ’t Gooi

Zij is:

Ze heeft middel lang blond haar, blauwe ogen, een mooi gebit en ziet er altijd verzorgd uit. Ze is 1.70 lang en is stijl vol trendy gekleed. Vanuit huis heeft ze normen en waarden én het goede voorbeeld meegekregen. Ze haalt haar voldoening uit interactie met mensen, creatief bezig zijn, adviseren en plannen/organiseren. Om deze reden is ze 4,5 jaar geleden haar eigen bedrijf gestart. Door diverse cursussen en opleidingen te volgen, beurzen in Europa te bezoeken en zichzelf elke dag uit te dagen, kan én mag ze zichzelf inmiddels tot de beste in haar vak benoemen! Ook is ze momenteel aan het nadenken om nog een onderneming op te zetten. Deze leuke vrouw is wereldwijs, impulsief avontuurlijk, extravert en legt makkelijk contact met iedereen die op haar pad komt. Ze is altijd in voor gezelligheid, organiseert met liefde de leukste uitjes en zit vol met verrassingen. Door haar karakter is ze vaak de sfeermaker, ze heeft veel positieve energie en deelt deze graag met de mensen om haar heen. Met haar is het nooit saai! Zo is een uitspraak van haar: ‘Vier het leven want het duurt maar even’. Deze bezige bij is een echt familie- en vriendenmens. Lange tafels met de feestdagen vol familie en/of vrienden. Ze geniet enorm van gezelligheid, het maken van mooie reizen, maar vindt het ook heel fijn om weer thuis te komen. Ze is zorgzaam, gevoelig en huiselijk. Thuis een avond samen koken, kaarsen aan en een goede serie kijken, ook daar haalt zij haar geluk uit.

Zij zoekt:

Deze verzorgde, vrolijke vrouw wil graag een partner-in-crime. Een beste maatje met veel liefde en passie. Iemand om het avontuur mee aan te gaan! Samen reizen, concerten bezoeken, naar de film gaan, wandelen en andere activiteiten. Hij is goed verzorgd en net zoals zij heeft hij een kinderwens. Hij houdt van avontuur, is graag in de gezelligheid én kan haar zo af en toe wat tegengas geven. Hij is ondernemend, heeft duidelijke doelen in zijn leven en is trots op zijn vrouw. Loyaliteit en vertrouwen is voor deze vrouw heel belangrijk. Leeftijd 30-45 jaar.

Knappe entrepreneur zoekt een warme oprecht geinteresseerde vrouw

Man, 34, Rotterdam

Hij is:

Hij is een knappe man met blond haar en blauwe ogen, is 1.90m lang en gaat smart casual gekleed. Hij heeft een goede band met zijn familie en hecht daar veel waarde aan. Na het VWO is hij International Business gaan studeren en heeft hij twee masters afgerond. Aan zijn studietijd heeft hij ook mooie vriendschappen over gehouden, waarmee hij regelmatig etentjes heeft en ook zeil- en skivakanties doet. Entrepreneur is een omschrijving die hem goed past, want tijdens en na zijn studietijd heeft hij meerdere bedrijven (mede) opgericht. Momenteel is hij actief bij een bedrijf in de Fintech branche. Recent heeft hij genoten van een sabbatical en in die periode veel gezien in Zuid-Europa, gehiked in de Schotse Hooglanden, op skisafari in Italië geweest en dit afgesloten met een zeilregatta. Tussen de reizen door heeft hij nog een aantal courses in binnen- en buitenland gevolgd, waarbij ook zijn interesse in sustainability is aangewakkerd. Hij is positief, ondernemend, geïnteresseerd, betrokken, enthousiast, creatief en iemand die kansen ziet en pakt als dat opportuun is. Hij leest graag boeken, het FD en magazines. In zijn vrije tijd houdt hij ervan om buiten actief te zijn, zeilt, fietst en wandelt en is recent begonnen met golfen. In de winter houdt hij ervan te gaan skiën. Hij houdt van lekker eten en om creatief bezig te zijn.

Hij zoekt:

Hij zoekt een leuke blanke vrouw die oprecht geïnteresseerd en betrokken is. Ze is lief, warm, vrouwelijk, slank, heeft ook haar eigen leven en vindt elkaar ruimte geven net zo belangrijk als samen leuke dingen doen. Graag wil ze samen met hem een fijne relatie opbouwen en een gezin stichten, zelf heeft ze nog geen kinderen. Ze heeft een open houding en houdt net als hij van gezelligheid, goede gesprekken en van activiteiten in de buitenlucht. Leeftijd 28-34.

Ambiverte slanke vrouw zoekt een man die weet wat hij wil

Vrouw, 37, Amsterdam

Zij is:

Ze is een leuke slanke dame van 1.75 lang. Ze heeft een mooi gebit, bruin haar en grijsgroene ogen. Haar kledingstijl is te omschrijven als divers, het is kleurrijk, fris, sportief en klassiek vrouwelijk. Ze heeft een fijne jeugd gehad waarin ze de mentaliteit ‘work hard, play hard’ heeft meegekregen. Na het VWO is ze HBO International Business Management gaan studeren, deze studie trok haar aan door het internationale karakter. Zo heeft ze veel internationale projecten gedaan en vrienden over de hele wereld gemaakt. Na het HBO is ze nog een Master in Finance gaan volgen. Momenteel werkt ze voor een Nederlandse bank. Deze leuke dame is ambivert, sociaal en staat er voor open om nieuwe dingen te proberen. Ze is nieuwsgierig en wil veel ontdekken. Ze is trouw, ambitieus en betrokken en ze vindt vrijheid en onafhankelijkheid belangrijk. In haar vrije tijd tennist ze graag en is ze creatief bezig. Ze geniet van buiten zijn, wandelen, reizen, uiteten/borrelen en sporten. Ze is het type dat altijd bezig is en orde in chaos weet te creëren. Ze is besluitvaardig en ze weet wat ze wil. Ze is een leuke en sprankelende vrouw omdat ze van contrasten houdt en ambitieus is. Haar vakanties zijn divers, dit kan zijn van basic tot luxe maar ze gaat wel graag het avontuur aan. Op wintersport gaan is iets wat ze ook graag doet. Een heerlijke vakantie voor haar is een combinatie van natuur, cultuur en lekker weer.

Zij zoekt:

Ze wil graag verliefd worden op een speelse man die met beide benen op de grond staat. Hij heeft geen moeite met een zelfstandige vrouw en hij weet wat hij wil. Hij is ondernemend, zorgzaam, lief en initiatiefrijk. Ze vindt het fijn als een man uit zijn comfortzone durft te gaan en breed is georiënteerd. Hij heeft net als zij een kinderwens en is sportief.

Energieke en loyale man zoekt een vrouw om verder te groeien – On hold

Man, 42, Leiden

Hij is:

Hij is 1.86 lang en is te omschrijven als energiek, vrolijk, loyaal, sociaal en nieuwsgierig. Hij is extravert, heeft donkerbruin haar en sprekende groene ogen. Hij heeft een normaal postuur. Hij heeft Civiele Techniek gestudeerd in Delft, en is geboren en opgegroeid tot z’n 18e in Nijmegen. Momenteel is partner en heeft een strategische managementfunctie bij een Nederlands bedrijf waar hij al een aantal jaren werkt en hij vindt z’n baan erg leuk! Voornamelijk het opzetten van nieuwe partnerships en innovaties, wereldwijd. Hij is erg ondernemend, zowel binnen als buiten zijn werk en daarom voelt hij dat hij zowel binnen als buiten z’n werk zijn creativiteit kwijt kan en ambities verder kan ontwikkelen. Hij kent zichzelf goed, hij weet wie hij is en houdt van risico’s nemen. Hij. heeft van nature interesse in andere mensen en heeft een open persoonlijkheid waardoor hij makkelijk contact maakt. Hij is relaxt, geniet van het leven, trekt er graag op uit voor een hapje of een drankje, cultuuravondje of bezoekt een festival. Om fit te blijven sport hij een aantal keer per week binnen of buiten, hardlopen, crossfit, fietsen of kickboksen in het park. Hij heeft een rijk sociaal leven, waar hij veel tijd aan besteedt. Vrienden en familie zijn erg belangrijk voor hem. Vroeger heeft hij met zijn ouders veel verre reizen gemaakt, en dat is iets wat hij nog steeds graag doet. Hij houdt van nieuwe dingen uit proberen en gaat graag een uitdaging aan (dit kan zowel zakelijk als privé zijn).

Hij zoekt:

Hij voelt zich aangetrokken tot een enthousiaste en energieke vrouw man die open in het leven staat. Hij zoekt iemand met wie hij lol kan hebben, maar ook mee kan sparren en samen avonturen kan beleven. Hij zoekt iemand om elkaar supporten om verder te groeien en genieten samen en met wie hij samen de wereld kan ontdekken. Zij staat onafhankelijk in het leven en is net als hij open, sociaal en nieuwsgierig’.

Vrouw met liefde voor talen zoekt een vlotte, avontuurlijke man

Vrouw, 51, Amsterdam

Zij is:

Ze is een slanke vrouwelijke vrouw met stralende ogen, een mooi gebit, lang donkerblond haar en is 1.78 lang. Als kind was ze dol op lezen en schreef ze veel. Ze heeft na de Havo, HEAO International Business studies gestudeerd vanwege haar liefde voor talen en heeft ze Spaans gestudeerd. Zij heeft veel gereisd en gezien van de wereld. Zes jaar geleden woonde zij een half jaar in Nicaragua tijdens een sabbatical. Momenteel heeft ze een leuke dynamische baan. Ze houdt van het strand en bergen, gaat graag wandelen en is sportief. Zo vindt ze suppen en zwemmen leuk, doet ze aan yoga, hardlopen en fitness. Ze is graag buiten, houdt van een feestje af en toe en vindt het heerlijk om te dansen. Ze vindt het ook fijn om rustig thuis te zijn om te koken en eten met vrienden of om te chillen met een boek of een film. Deze interessante vrouw is open, onderhoudend, soms kritisch en betrouwbaar. Ze is vlot van geest en heeft een goed gevoel voor humor! Ze houdt van gezelligheid en mensen om haar heen maar vindt het ook fijn om de rust op te zoeken. Ze woont in een modern en strak ingericht huis dat zij met veel aandacht voor detail heeft verbouwd en ingericht. Aan de muur hangt kunst gekocht op reizen naar Zuid-Amerika. Ze heeft geen kinderen. Qua vakanties kan het veel kanten op bij haar, van primitief tot luxe, bij voorkeur naar de zon.

Zij zoekt:

De man waar ze verliefd op kan worden is avontuurlijk, jongensachtig, zorgzaam en heeft een goed gevoel voor (droge) humor. Hij neemt het leven en zichzelf niet al te serieus. Hij is charmant, gaat vlot gekleed en is jong van geest. De ideale relatie voor haar is dat je elkaar vrij laat en dat je je eigen ding kunt doen maar ook écht samen bent. Het hebben van een goede connectie met haar geliefde is belangrijk voor haar. Ze kijkt er naar uit om samen leuke dingen te doen in het weekend en mooie vakanties te beleven.

Loyale jonge vrouw zoekt een man met wie ze lol kan hebben

Vrouw, 31 jaar, Utrecht

Zij is:

Ze is 1,73 lang heeft mooie groene ogen, ze is slank en heeft lang bruin haar met slag. Tijdens haar middelbare schooltijd hield ze zich bezig met de musicals en zat ze op het Nederlands Kindertheater. Na een leuke tijd op school behaalde ze haar VWO diploma en is ze in binnen- en buitenland gaan studeren (WO). Momenteel heeft ze al een aantal jaar een hele leuke baan. Naast paaldansen en Pilates heeft ze ook weer zangles opgepakt. Ze spreekt graag met haar vrienden af of bezoekt een festival. Informatief wetenschappelijk of een roman leest ze het liefst en ze heeft net een cursus, inleiding tot de sterrenkunde, gevolgd. Vroeger vond ze sterren al interessant. Ze is erg spontaan en makkelijk in de omgang. Ze is open-minded, loyaal en houdt van eerlijkheid. Voor haar naasten gaat ze door het vuur. Ze is de organisator van de groep en houdt van een harmonieuze sfeer. Ze is down to Earth en vindt het belangrijk dat je tevreden bent met jezelf en met elkaar.

Zij zoekt:

Samen oud worden in een relatie waarin je beide ook je eigen leven hebt is iets waar ze van droomt. Na een aantal lange relaties gehad te hebben is ze nu op zoek naar de gene met wie ze lol kan hebben en wellicht een wereldreis kan maken of een periode in het buitenland zou kunnen wonen. Ze staat open voor een nieuwsgierige man die enthousiast kan worden van iets en daar met passie over praat. Hij is sportief en vriendelijk en kan haar uitdagen.

Rustige maar toch actieve man zoekt een warme sociale vriendin

Man, 43 jaar, Brabant

Hij is:

Hij is 1.83 lang, heeft blauwe ogen en een slank postuur. Hij heeft bruin haar en een mooi gebit. Na zijn WO studie is hij naar de VS vertrokken om zijn PhD te behalen. Ook heeft hij nog een half jaar in Azie gewoond. Hij is terug gegaan naar NL omdat hij de gezelligheid en zijn familie en vrienden miste. Hij is werkzaam in de high tech branche en heeft een interessante en leuke functie. Vroeger danste hij salsa maar momenteel doet hij aan windsurfen, fitness en met hot yoga is hij net begonnen. Ook speelt hij gitaar en bezoekt hij graag zijn vrienden en familie. Vroeger had hij een zeilboot maar die heeft hij verkocht, tevens heeft hij samen met zijn vader in een half jaar een rondje Atlantische oceaan gezeild. Hij is een open boek en kan goed over zijn gevoel praten. Hij is rustig maar toch ook actief. Hij is graag bezig en vindt het leuk om dingen te bezoeken of te bekijken. Hij wil graag leuke dingen doen, heeft het financieel goed voor elkaar en wil graag samen een mooi leven opbouwen.

Hij zoekt:

Hij is warm en sociaal en dit zoekt hij ook terug in zijn nieuwe partner. Ze is gezond, verzorgd en actief. Ze zou het leuk vinden om dingen samen te doen. Dit kan zijn een musea of theater voorstelling te bekijken of samen op vakantie te gaan. Ze is lief en spontaan en heeft interesse in het leven. Het zou leuk zijn als zij ook nog een kinderwens heeft.

Oprecht geinteresseerde man zoekt een zachtaardige vrouw

Man, 31 jaar, Rotterdam

Hij is:

Hij is een donker blonde, bril dragende man van 1.79m. Hij heeft blauwe ogen, een normaal postuur en kleedt zich casual. Hij heeft een Academische opleiding voltooid en werkt momenteel als programmeur. Hij leest graag fantasy boeken, kijkt series en speelt games, maar wat hij het allerliefst doet is praten met zijn vrienden. Hij is oprecht geïnteresseerd en luistert naar de ander. Hij heeft vrienden en vriendinnen waarmee hij uit eten of naar de sauna gaat. De sauna is een plek waar hij graag komt om te ontspannen. Daarnaast vindt hij het leuk nieuwe restaurantjes uit te proberen en staat hij open voor nieuwe dingen, zoals zeillessen en indoor skydiven. Andere woorden die hem goed omschrijven zijn georganiseerd en trouw. Hij lacht graag en veel en onderneemt graag dingen samen. Hij houdt van en zorgt zelf voor een goede sfeer, daar is hij gevoelig voor. Hij is een stadsmens en houdt van de drukte maar ook van lekker samen thuis.

Hij zoekt:

Een kinderwens is wel aanwezig bij hem al heeft hij hier geen haast mee en wil hij liever de tijd nemen om eerst elkaar te kunnen leren kennen en ontdekken. Hij heeft leuk werk en leuke vrienden en als hij daar een partner aan zou kunnen toevoegen zou het nog leuker worden. HIj staat open voor een intelligente en zachtaardige vrouw. Hij is empathisch en zich bewust van gevoelens en gedachten van anderen en dat maakt hem een fijn persoon om in je omgeving te hebben. Leeftijd ongeveer 25-34.

Leuke vlotte jonge man wil een stabiele relatie opbouwen

Man, 31 jaar, Den Bosch

Hij is:

Hij is een gezellige, gastvrije en aantrekkelijke en verzorgde man (1.80). Hij heeft een volle bos bruin haar, bruine ogen en een normaal postuur. Na zijn WO opleiding is hij nu alweer een aantal jaar succesvol ondernemer. Hij geniet ervan om met vrienden op het terras of met z’n alle aan de keukentafel te zitten. Hij verzorgt zijn gasten tot in de puntjes en hij houdt van het bourgondische leven. Ook houdt hij ervan te koken en te lezen in zijn vrije tijd. Vroeger speelde hij rugby, momenteel gaat hij naar de gym om fit te blijven. Hij is een echte gentleman, hij is geïnteresseerd en vraagt door. Hij is direct maar fatsoenlijk, wil gelijkwaardigheid in een relatie en valt op vrouwelijke finesse. De all-inclusive reis is niet voor hem weggelegd. Hij is nieuwsgierig en wil ontdekken. Hij heeft al veel van de wereld gezien en wil graag nog veel meer zien. Alleen reizen heeft hij geen moeite mee maar samen zou ook heel leuk zijn!

Hij zoekt:

De vrouw waar hij op valt is slank/normaal postuur, intelligent en heeft een brede interesse net als hij. Beide je eigen leven en vrienden kunnen hebben binnen een relatie vindt hij heel prettig en met elkaar blijven overleggen en communiceren belangrijk. Hij hoopt een sterke en stabiele relatie op te bouwen en samen te genieten van het (Bourgondische) leven. Ze heeft geen kinderen maar wel net als hij een kinderwens. Het liefst is ze kleiner dan dat hij is en heeft ze blond of bruin lang haar.

Onderaan de pagina kun je reageren op profielen

Nieuwsgierige levensgenieter zoekt een man met wie ze kan sparren

Vrouw, 61 jaar, Midden van het land

Zij is:

Ze is een vrouwelijke en een verzorgde vrouw uit het midden van het land. Ze is dankbaar, blij, nieuwsgierig en heeft honger naar groei en persoonlijke ontwikkeling. Ze is te omschrijven als een intelligente levensgenieter. Ze is een diepgaander en houdt van filosoferen. Ze is een slanke vrouw met halflang blond haar, mooie make-up en blauwe ogen. Ze heeft 3 kinderen die allen uitwonend zijn en waarmee ze een zeer goede band heeft. Na haar HBO opleiding werkt ze momenteel in de tech branche, Ze vindt het heerlijk om te wandelen, te fietsen en speelt tennis op een erg leuke club. Dansen vond ze altijd al leuk en daarom start ze nu met lessen salsa dansen. In het weekend is ze altijd in voor leuke en nieuwe dingen welke ze doet met vrienden en familie. Ze is optimistisch, een harde werker en een verbinder. Kunst en musea kan ze erg waarderen, uiteten gaat ze graag en reizen doet ze op diverse manieren. Wat betreft haar werkende leven gaat ze langzamerhand een stip op de horizon zetten.


Zij zoekt:

Ze zou graag nog iets moois opbouwen met een lange, slanke, jongensachtige man met een gevoel voor humor en waar ze mee kan sparren. Ze vindt het fijn als iemand relaxed in het leven staat en boeiend over zijn leven kan vertellen. Hij is nieuwsgierig en heeft zin in het leven. Het liefst is hij minimaal HBO opgeleid.

Man met humor zoekt een vrouw met een positieve mindset

Man, 38 jaar, Haarlem

Hij is:

Hij is een positief ingestelde, intelligente man met een Mediterraans uiterlijk. Hij heeft donkere ogen, korte zwarte krullen, is slank en heeft een nette kledingstijl met nette schoenen of sneakers. Hij is temperamentvol, warm bloedig, heeft diepgang en is in staat dmv doorvragen en interesse tonen een goed gesprek te voeren. Hij is enthousiast en heeft de drang om er iets van te maken. Zijn nieuwsgierigheid zorgt ervoor dat hij mensen goed leert kennen en nog elke dag leert. Een hobby van hem is een ouder huis kopen en dit opknappen tot een modern en stijlvol pareltje en dat is ook wat hij met zijn huidige huis heeft gedaan. Tijdens zijn WO studie Rechten begon zijn studentenleven pas echt en heeft hij veel vrienden gemaakt. Hij behaalde 2 masters en heeft momenteel een leuke baan. Koken en goed eten is belangrijk voor hem maar ook een hobby. Hij vindt het leuk om opzoek te gaan naar mooie producten en in zijn prachtige keuken een gerecht te bereiden voor zijn familie en vrienden. Daarbij hoort dan ook een mooie wijn of fles bubbels. Hiervan genieten met anderen maakt het pas echt leuk voor hem. Architectuur en interieur interesseert hem ook en dat zie je terug in zijn huis. Thuis kijkt hij zelden tv, hij zet liever muziek op of tafelt na met gasten of zijn partner. Verder gaat hij in zijn vrije tijd graag een stuk hardlopen of wandelen in de duinen. Met deze man kun lachen, hij heeft zelfspot en humor maar kan ook relativeren. Wat hij doet, doet hij goed en waar hij aan begint maakt hij af. Familie en vrienden zijn erg belangrijk voor hem.

Hij zoekt:

Na zijn laatste relatie is hij nu klaar om iets langdurigs op te bouwen met een vrouw die positief in het leven staat. In een relatie is het belangrijk voor hem om te praten met elkaar. Praten over je gevoelens en duidelijke communicatie over andere zaken. Hij valt op een charmante blanke vrouw met charisma. Hij is goed met kinderen en het is geen probleem als zij al kinderen heeft al heeft hij zelf ook nog een kinderwens. Hij weet wat het goede leven is en daar geniet hij ook van maar samen is natuurlijk leuker!

Onderaan de pagina kun je reageren op profielen

Bescheiden jonge vrouw zoekt een rustige man – on hold

Vrouw, 31 jaar, Zaandam

Zij is:

Ze is een rustige en sociale vrouw en heeft korte donkerblonde haren, blauwe ogen, een slank postuur en is brildragend. Ze is naturel en draagt geen tot weinig make-up/sieraden. Ze draagt casual, nette kleding. Ze rookt niet en drinkt alleen af en toe voor de gezelligheid. Ze woont in een modern en gezellig huis. Ze is zorgzaam, bescheiden en een echte doorzetter. Ze is gepassioneerd in de dingen die ze onderneemt. Ze is het type dat graag eerst de de kat uit de boom kijkt, maar zodra ze iemand kent, kan ze goede gesprekken met diegene voeren. Ze praat dan heel makkelijk en gezellig. Ze is slim en weet van aanpakken. Ze stelt zich zelf doelen, is avontuurlijk en sportief. Ze werkt als coördinator (HBO achtergrond). In haar vrije tijd roeit ze 1 a 2 keer in de week. Ook doet zij aan hardlopen, fietsen, wandelen, klimmen en zwemmen. Ze vindt het leuk om naar het theater of bioscoop te gaan. Daarnaast vindt ze het ook leuk om af en toe wat lekkers te bakken. Ze leest graag romantische en historische boeken. Ze houdt van sportieve vakanties en vakanties waarbij je een rondreis maakt door een land zoals bijvoorbeeld Canada of Australië. Ze heeft de afgelopen jaren een aantal keren met een groep een huttentocht bewandeld door de bergen in Oostenrijk, Frankrijk en Italië. Maar ook naar Griekenland gaan en daar genieten van de combinatie cultuur en strand vindt ze leuk. 

Zij zoekt:

Ze zoekt een man die lief, betrouwbaar en eerlijk is. Een man die verzorgd is en waarmee ze gezamenlijke interesses heeft. Zij hoeven echt niet alles met elkaar te ondernemen. Ze vindt het ook belangrijk dat hij zijn eigen hobby’s en vrienden heeft. Het gaat bij haar om de klik die zij heeft met iemand. Een man die niet rookt, maar wel wat sportief is. Een man die initiatief neemt en haar af en toe eens verrast. Ze heeft ook een kinderwens als die mogelijkheid erin zit. Ze zou in de toekomst graag gaan samenwonen en zit daar voor niet gebonden aan Zaandam.

Onderaan de pagina kun je reageren op profielen

Man die veel te bieden heeft zoekt een goed verzorgde vrouw

Man, 34 jaar, Gouda

Hij is:

Hij is 1.83 lang en een slanke, blanke, leergierige en intelligente man met kort donkerblond haar en groene ogen. Hij kleedt zich casual en modern en vindt het leuk om te shoppen. Hij heeft twee masters afgerond en is momenteel werkzaam als Software Engineer en heeft ook zijn eigen bedrijf. Hij is ambitieus en geniet van z’n werk. Naast werken vindt hij genieten van zijn vrije tijd ook erg belangrijk. Zo kookt hij graag voor vrienden, kan hij enorm genieten van spontane uitjes, een festival bezoeken of een stedentrip. Hij wordt vrolijk en enthousiast van mode, interieurdesign, natuur/cultuur, beleggen en duurzaamheid. Hij kan goed alleen zijn maar vindt mensen om zich heen ook leuk en hij zoekt graag het avontuur op samen of alleen om nieuwe plaatsen en dingen te ontdekken. Op vakantie gaan doet hij ook met gemak alleen maar hij zou het liever delen met een partner. Naast zonvakanties en stedentrips houdt hij ook van wintersport en is hij een goede snowboarder.

Hij zoekt:

Hij staat open voor een slanke, blanke, goed verzorgde, zorgzame en ondernemende vrouw met een kinderwens. Ze heeft zelf nog geen kinderen en zij mag overal in Nederland wonen zolang de intentie er maar is om samen te gaan wonen. Leeftijd 26-36 jaar.

Onderaan de pagina kun je reageren op profielen

Rustige jonge man zoekt een niet dominante vrouw

Man, 27 jaar, Tilburg

Hij is:

1.65 lang en van Chinese afkomst maar geboren in Nederland en de helft van een tweeling. Hij heeft WO Fiscaal Recht gestudeerd en is momenteel werkzaam bij een bank. Hij is rustig, houdt van de natuur en is zeer sportief. Ook heeft hij een sportieve bouw. In zijn vrije tijd is hij graag bezig met tennis, fitness, hardlopen en drummen op zijn drumstel. Hij houdt van de natuur en hij heeft een rustige persoonlijkheid. Hij kan goed praten over actualiteiten maar kan ook genieten van de kracht van de stilte.

Hij zoekt:

Een rustige vrouw die geniet van een goed gesprek, maar ook van een avondje thuis op de bank genieten. Ze is niet dominant of pittig maar wel lief en zorgzaam. Hij valt op onafhankelijke verzorgde vrouwen. Graag zou hij met zijn toekomstige partner mooie natuur reizen willen maken naar o.a. Zuid Afrika of Australie.

Hij is niet gebonden aan Tilburg en staat open voor vrouwen tot de leeftijd midden 30.

Vrouw met een internationale mindset zoekt een man met humor

Vrouw, 52 jaar, Den Haag

Zij is:

Ze is een intelligente, slanke vrouw (1.83). Ze heeft licht bruin half lang haar en lichte groene ogen. Deze vrouw woont momenteel nog in Den Haag maar is opzoek naar een riante woning in ’t Gooi en geniet van een woning met een heerlijke tuin. Na het VWO vertrok ze voor een jaar naar Spanje waar ze de taal heeft geleerd en een geweldige tijd heeft gehad. Terug in Nederland ging ze Rechten studeren in Leiden. Ze is lid geweest en nam deel aan een uitwisselingsprogramma in een ander Europees land waar ze ook haar scriptie schreef. Vervolgens heeft ze jaren internationale functies vervuld en in het buitenland gewoond. Momenteel woont ze alweer een tijd in Nederland en is ze werkzaam in een functie om het Nederlands bedrijfsleven internationaal op de kaart te zetten. Reizen voor haar werk heeft ze veel gedaan en zal zo nu en dan nog voorkomen. Daarom vindt ze het fijn om haar vakantie in Europa door te brengen waar nog vele prachtige plekken zijn om te zien. Ze doet al 30 jaar aan yoga en sport in de gym. Ze gaat graag uiteten maar kan zelf ook heerlijk koken. Verder is ze lid van een vrouwenclub (carrière gericht) en spendeert ze graag tijd met haar familie.

Zij zoekt:

Ze is erg loyaal, afspraak is afspraak, ze komt uit een sociale achtergrond. Humor is erg belangrijk voor haar, het leven is al serieus genoeg zegt ze dus laten we het vooral niet allemaal te serieus nemen. De man die bij haar past heeft dus humor, is sportief en heeft levenswijsheid en kan ook tegengas geven. Het hoeft niet allemaal binnen de lijntjes. Kinderen van een ander zijn zeer welkom. Haar wens is nog die ‘klik’ te vinden en samen oud te worden. Een man die Engels spreekt is geen probleem.

Spreekt een profiel je aan?

Niet al onze members worden op deze pagina weer gegeven, dit is een greep uit onze database. De weergegeven profielen zijn een korte versie van het volledige profiel. Het volledige profiel is op aanvraag beschikbaar.

Reageren is kosteloos, na je reactie zullen we contact opnemen met je opnemen.

Let op: profielen met de vermelding ‘members only’, deze members worden alleen door ons gematched aan een (potentiele) member. Indien de status on hold wordt vermeld dan houdt dit in dat die member momenteel datende is in een vergevorderd stadium en niet open staat voor nieuwe voorstellen.

Als je deel wilt uitmaken van onze society als member dan kan dit door een membership af te sluiten.

Profielen zonder vermelding ‘members only’, daar kun je vrijblijvend reageren.