Hieronder staan een aantal korte memberprofielen (volledig profiel op aanvraag) van een aantal members uit onze database voor wie wij actief zoeken.

Heb je interesse in een profiel, reageer dan via het aanmeld formulier onderin en wij nemen binnen drie werkdagen contact met je op!

Ter info: Niet al onze members staan online op deze pagina!

Ontwikkelde positief ingestelde vrouw zoekt een emotioneel stabiele man

Vrouw, 54 jaar, Achterhoek

Klik hier om te lezen wie zij is en wat zij zoekt ▼

Zij is:

Ze is een slanke lange vrouw met bruine ogen en half lang donker haar. Ze is een nuchtere, warme en zelfstandige vrouw en ziet er verzorgd uit. Ze is moeder van drie volwassen zoons. Deze vrouw gelooft in een leven lang leren. Ook nu volgt ze nog regelmatig vakgerichte psychologie gerelateerde opleidingen. Ze heeft haar eigen praktijk en werkt ook als zelfstandige. Het ‘helpen’ van anderen en van betekenis zijn voor de ander is een belangrijke drijfveer voor haar in haar werk. Is deze vrouw een boekenwurm? Nee zeker niet. Ze lacht graag en veel, is optimistisch van aard en graag actief bezig. Ze rijdt paard en houdt van tuinieren. Omdat tennissen minder goed kan gaat ze lekker mountainbiken in het bos. Ze wil graag leren golfen en houdt van duiken, zeilen en skiën. Ieder jaar gaat ze ook op wintersport. In de zomervakantie huurt ze graag een huis in Italië of gaat met een camper op pad. Ook heeft ze recent een kookclub opgericht. Ze bezoekt graag de horeca, van bistro tot sterren restaurant. Een theater voorstelling of muziek concert slaat ze ook niet af. Deze leuke vrouw is emotioneel stabiel, enthousiast, kan goed regie houden op haar leven, zelfstandig en houdt zich staande bij tegenslagen. Ze heeft iets van de wereld gezien, is energiek en houdt wel van avontuur. Ze heeft de nodige dynamiek (nodig) in haar leven, maar geniet in het weekend ook enorm van de rust thuis. Een avondje voor de houtkachel met een wijntje, film kijken, lekker eten. Elke maand probeert ze een leuke (internationale) trip te maken. Ze is nuchter, positief ingesteld, lief en zorgzaam, pragmatisch analytisch maar ook zeer empathisch en ‘no nonsens’. ‘What you see is what you get’.

Zij zoekt:

Ze valt op een lange, emotioneel stabiele, sociale en zorgzame man, hij is slank, jeugdig, actief, intelligent, sportief, kan goed reflecteren, houdt van gezelligheid en een goed gesprek. Hij leeft zijn eigen leven, heeft dit op orde, en weet wat hij belangrijk vindt in het leven. Een man die niet kan relativeren, in hokjes denkt, vermijdend is of een blasé houding toont zit in haar allergie zone. Kortom, ze valt op een krachtige, intelligente, humoristische en energieke man die trouw blijft aan zichzelf. Autonomie, verbondenheid, balans, betrokkenheid, betrouwbaarheid, humor, verantwoordelijk zijn zo maar een paar relatie waarden die ze belangrijk vindt. Graag wil ze met hem plezier maken en in de vrije tijd een niet te gepland leven leiden met teveel regels. Gewoon doen waar je zin in hebt. Ze is zelfstandig en dat verwacht ze ook van haar partner. Een krachtige lange man, een stabiel baken, die haar indien nodig liefdevol de spiegel voor kan houden en net als zij van het buitenleven houdt.

Charismatische chirurg met sprankelend hart zoekt een wereldse en stijlvolle vrouw – Members only

Man, 59 jaar, Midden van het land

Klik hier om te lezen wie hij is en wat hij zoekt ▼

Hij is:

Hij is een aantrekkelijke man om te zien! Hij heeft gemillimeterd grijs-zwart haar en warme bruin/groene ogen. Hij is 1.85 meter lang en heeft een slank postuur. Na een beta studie is hij Geneeskunde gaan studeren en is hij na militaire dienst opgeleid tot chirurg. Ook is hij gepromoveerd en werkzaam als specialist in het ziekenhuis. Hij heeft drie leuke jong volwassen kinderen uit zijn huwelijk. Op zijn 25e ontmoette hij zijn ex en is in 2021 uit elkaar gegaan. Op dit moment werkt hij één dag per week als hoogleraar aan een universiteit en een aantal dagen per week als chirurg. In zijn vrije tijd houdt hij van wielrennen met vrienden, skiën, afspreken en uitgaan en lekker eten. Soms speelt hij golf, maar heeft daar op dit moment weinig tijd voor. Hij houdt heel erg van de natuur en buiten zijn, spannende reizen maken en nieuwe dingen ontdekken. Hij geniet van luxe op vakantie, maar wil hij er ook altijd op uit. Zuid-Amerika en India staan op zijn bucketlist en tijdens vakanties gaat hij graag duiken. Hij is gek op dieren en zijn werk is zijn passie. Hij houdt intens zijn kinderen, ze zijn zelfstandig maar brengen veel plezier in zijn leven. Hij vindt zijn werk iedere dag nog uitdagend, het laat hem midden in de maatschappij staan. Hij is een hartstikke gezonde/fitte man met een -in eerste instantie- rustige indruk maar een sprankelend hart en erg makkelijk in contact en gesprek. Hij is warm, lief en soms dromerig en heeft altijd wat te melden. Hij is creatief in zijn brein. Hij houdt niet van dansen en kan het ook niet zegt hij ;-), maar heeft wel weer

zin om eropuit te gaan met zijn toekomstige partner en vooral samen te genieten van het leven.

Hij zoekt:

Hij valt op intelligente vrouwen die mooi, stijlvol, slank, sprankelend en werelds zijn. Hij zoekt een actieve maar ook warme en lieve vrouw om van het leven te genieten en om er samen op uit te gaan. Hij zoekt ook de partner waarmee hij de dag heerlijk samen door kan brengen, terwijl ieder met eigen dingen bezig is. Maar ook een vrouw die goed kan ontspannen, en ´s avonds tegen hem aan kan kruipen om samen een film te kijken. Een vrouw met een uitdagende baan of bezigheden, waar samen over gepraat kan worden.

Optimistische en attente jonge man zoekt een geïnteresseerde vrouw met kinderwens

Man, 24 jaar, Lisse

Klik hier om te lezen wie hij is en wat hij zoekt ▼

Hij is:

Hij is een attente en optimistische jonge man, zijn mooie bruine ogen en goede gebit maken zijn verschijning compleet, en hij heeft een prachtige bos vol donkerblond haar. Hij is een sterke man en een enorme doorzetter. Hij heeft een vastgoed opleiding afgerond en nu heeft hij zijn eigen makelaarskantoor en investeert ook in vastgoed. Hij houdt enorm van erop uit gaan, van terrasjes en een borreltje en hij is een echte levensgenieter. Hij is sportief en gaat regelmatig naar de sportschool en zwemt graag. Reizen is ook een passie van hem, zo houdt hij van stedentrips en wandelingen. Luxe en comfort is iets dat hij fijn vindt tijdens zijn reizen. Hij is positief ingesteld en zoekt iemand die net als hij, elke dag weer zin heeft om er iets van te maken. Hij is ambitieus, zorgzaam, lief, leergierig en een echte doorzetter. Hij is ook erg gezellig en nieuwsgierig. Zijn valkuil is dat hij soms te lief is en altijd voor iedereen klaar staat. Hij houdt van veel lachen en hij heeft humor.

Hij zoekt:

Hij zoekt een vrouw tussen de 20 en 32 jaar oud, verzorgd, vrouwelijk en sportief met een gezonde levensstijl. Ze is verzorgend en belangstellend en weet wat er speelt in de wereld. Ze heeft een vlotte babbel en is een familiemens met brede interesses en ambitieus. Een kinderwens is ook belangrijk voor hem. Hij is geïnteresseerd in de politiek en droomt van het groter maken van zijn bedrijf en het stichten van een gezin. Hij vindt het belangrijk om niet te serieus te zijn en met een knipoog naar zichzelf te kijken.

Interessante energieke vrouw zoekt een speelse en jeugdige man

Vrouw, 37 jaar, Amsterdam

Klik hier om te lezen wie zij is en wat zij zoekt ▼

Zij is:

Energiek en actief! Dat is deze vrolijke dame van 1.65 lang met donker half lang haar en lichte ogen. Ze verzorgd zich goed en gaat graag vrouwelijk gekleed. Ze woont in een leuk appartement in Amsterdam waar ze haar eigen keuken heeft ontworpen. Het is strak ingericht maar het heeft ook antieke elementen. Ze heeft een actieve jeugd gehad, zo was ze fanatiek in judo en deed ze veel wedstrijden. Na judo is ze gaan paardrijden en genoot ze ervan om elke dag met haar springpaard in de natuur te trainen. Ze heeft Economie gestudeerd. Ook is ze lid geweest van een studentenvereniging en kijkt ze terug op een erg leukestudietijd. Zo heeft ze ook een traineeship in het buitenland gedaan. Momenteel heeft ze een uitdagende functie als financieel controller, maakt snel beslissingen en bewaakt deadlines. Het is een dynamische functie met veel internationale collega’s. Naast haar baan is ze ook vrijwilliger voor mooie organisaties waar ze financieel advies geeft. Deze leuke extraverte vrouw houdt van mooi weer racefietsen, doet 3x per week een HIIT training en wisselt dit graag af met hot power yoga. Ze houdt ervan om fit te zijn en gezond te eten. Ook kookt ze graag voor haar vrienden. Ze houdt van lang tafelen, ze vindt het leuk om menu’s uit te schrijven en haar vrienden te verrassen met haar kookkunsten en mooie wijnen. Daarnaast vindt ze het leuk om strategische spelletjes te spelen, ze houdt van bluffen. Het intrigerende van een spel is het feit dat ze een tactiek kan bedenken waarmee ze invloed op het spel kan uitoefenen (of op haar tegenstander). Drie weken op stil op het strand liggen bakken is niet haar ding, wel gaat ze graag golfsurfen, hiken (bijvoorbeeld in Costa Rica!), duiken en geniet ze ervan om een exotisch land te ontdekken.  Een feestje gaat ze ook niet uit de weg. Afwisseling en mensen ontmoeten vindt ze heerlijk en belangrijk. Ze gaat graag naar lezingen, ballet en toneel. Ze houdt van haar eigen sarcasme en is dol op zelfspot, dit wordt in andere ook zeer gewaardeerd. Ze is ondernemend, energiek maar ook rustig. Ze staat open voor de mening van anderen en gaat graag een goed gesprek en/of discussie aan. Om te ontspannen leest ze graag, gaat ze wandelen of schrijft ze proza.

Zij zoekt:

Ze valt op een grappige en integere man, hij heeft zijn eigen leven en is zelfstandig. Hij zou graag met haar samen een duo willen vormen en wil moeite doen om iemand beter te leren kennen. Ze vindt het leuk om verrast te worden en ze wil graag verliefd worden voor een langere periode om samen wat bijzonders op te bouwen. Hij is gepassioneerd, toont inzet en heeft een positieve energie. Ze vindt het leuk als een man scherpe woordgrapjes maakt en gevat is. Hij neemt het leven niet te serieus en hij is jeugdig en speels. Een kinderwens is bespreekbaar.

Sportieve man met humor zoekt een extraverte openminded vrouw

Man, 66 jaar, Leiden

Klik hier om te lezen wie hij is en wat hij zoekt ▼

Hij is:

Hij heeft een volle bos grijs haar met een lichte krul. Hij heeft een verzorgd kort baardje, blauwe ogen en hij draagt een bril wat hem erg goed staat. Hij is een vlotte en moderne man. Hij is Rechten gaan studeren en na zijn afstuderen heeft hij voor diverse multinationals gewerkt. Momenteel is hij gepensioneerd maar stil zit hij niet! Hij heeft een flexibel ‘baantje’ en doet iets wat hij leuk vindt. Maximaal een paar uurtjes per dag. Hij vindt het mooi en waardevol werk. Hij is een trotse vader van twee kinderen en heeft met zijn ex partners nog goed contact. Deze leuke en oprechte man geniet van uitgaan, uiteten en bezoekt graag pop concerten. Ook leest hij veel. Regelmatig reist hij af naar zijn vakantiehuis in Noord Frankrijk. Deze is hij aan het opknappen. Het huis heeft hij al een geruime tijd, het is daar stil en het heeft een mooi uitzicht. Maar te stil is niet iets waar deze man van houdt, daarom neemt hij ook graag zijn vrienden er mee naar toe of hij zoekt de gezelligheid op. Om fit te blijven doet hij aan racefietsen en 2x per week loopt hij hard. Hij is serieus en kan goed relativeren. Hij houdt van lachen, heeft leuke humor en is geïnteresseerd in anderen. Hij is jongensachtig in zijn doen en laten. Speels. En een goede luisteraar. Hij kan in een gesprek goed doorvragen en dit is ook iets wat hij leuk vindt, het voeren van goede gesprekken met diepgang. Hij kan adrem zijn in een gesprek. Hij is trouw, kent geen overspel en is altijd eerlijk. Qua vakanties is hij heel divers. Hij heeft verre landen bezocht zoals Kenia, India, met de camper door de VS getrokken maar ook gaat hij op wintersport. Hij houdt van avontuurlijke vakanties met onverwachte elementen. Hij zou graag nog naar Zuid-Afrika en Namibië willen gaan.

Hij zoekt:

Deze extraverte man zoekt ook een enigszins extraverte vrouw, ze is slank/heeft een normaal postuur, aantrekkelijk en openminded. Ze is net als hij avontuurlijk en hij vindt het fijn dat alles bespreekbaar mag en kan zijn. Ze is een alternatieve denker, intelligent en zelfstandig. Hij valt niet op kakkineuze vrouwen.

Actieve salesman zoekt een sociale spontane vrouw

Man, 36 jaar, Haarlem

Klik hier om te lezen wie hij is en wat hij zoekt ▼

Hij is:

Hij heeft donker haar, bruine ogen en een gespierd postuur. Hij is 1.83 lang en draagt graag een polo of gaat (smart) casual gekleed. Het is een leuke vrolijke man! Hij kijk terug op een hele goede en leuke jeugd. Hij was heel sportief als kind zo heeft hij fanatiek gevoetbald een aan boksen gedaan. Hij komt uit een nette omgeving. Hij heeft een HBO opleiding voltooid en momenteel is hij werkzaam in de automotive industrie. Naast zijn werk is hij regelmatig te vinden op de tennisbaan, hij houdt van hardlopen en doet aan fitness. Hij is niet het type man die graag stil zit maar hij graag bezig. Hij houdt van klassieke auto’s. In de zomer gaat hij graag varen met zijn sloepje met vrienden of steekt hij de bbq aan en maken ze het gezellig met een drankje erbij. Een paar keer per jaar bezoekt hij graag festivals. Hij geniet van F1 en voetbal kijken en gaat graag uiteten of naar het strand. Deze salesman kletst lekker en kan een gangmaker zijn maar ook juist rustig. Hij is weinig alleen want hij krijgt energie van mensen om zich heen. Hij is sociaal en kan van zich afbijten. Hij is makkelijk maar kan ook pittig zijn en tegengas geven, maar ook is hij lief en open. Een uitspraak die bij hem past is: ‘je moet het ijzer smeden wanneer het heet is’. In een relatie is hij ondernemend en romantisch. Hij wil graag dingen doen en haar beter leren kennen dmv activiteiten ipv stil zitten. Qua vakanties houdt hij van zowel auto als vlieg vakanties. Hij staat open voor een zonvakantie maar ook voor wintersport.

Hij zoekt:

Hij valt op een leuke Nederlands sprekende vrouw die sociaal is. Ze heeft een ondernemend karakter en is graag sociaal bezig. Ze is lief en doet graag leuke dingen samen met haar partner. Ze heeft net als hij een kinderwens en is gewoon een ‘leuk type’. Hij droomt er van om samen mooie reizen te maken en hij zou in de toekomst graag aan het water of in de duinen willen wonen. Leeftijd ongeveer 28-40 jaar.

Reislustige levensgenieter zoekt een slimme vrouw om te genieten van het leven – Members only

Man, 55 jaar, Eindhoven

Klik hier om te lezen wie hij is en wat hij zoekt ▼

Hij is:

Deze man van is op zoek naar een partner die graag samen geniet van het leven met hem. Hij heeft iets langer grijs haar met slag achter zijn oren en draagt zijn bril in zijn haar, grijs blauwe ogen en hij is 1,92m lang met een normaal postuur. Hij heeft economie gestudeerd en was lid, maar hij is geen stereotype student. Tijdens zijn studie heeft hij op kamers gewoond en heeft hij een super gezellige tijd gehad. Hij ziet zijn dispuut genoten nog steeds. Na zijn afstuderen heeft hij een wereldreis gemaakt in drie maanden tijd en is hij daarna begonnen met werken/ Vervolgens heeft hij 10 jaar lang twee bedrijven gehad met een compagnon, maar momenteel werkt hij zelfstandig wat hem veel voldoening geeft. Deze man is een echte levensgenieter en bourgondiër. Hij wil graag de rest van zijn leven de rest van de wereld zien en maakt daarom ieder jaar twee grote reizen. Op de planning staat bijvoorbeeld een autorit van Alaska naar Zuid-Chili. Naast zijn reislustige karakter, doet hij dagelijks aan fitness en heeft hij een grote sociale kring. Hij heeft de vrijheid en financiële ruimte om spontane dingen te doen en het vliegtuig te pakken wanneer hij wil. Deze man is nuchter, outgoing, ondernemend en denkt na over zijn maatschappelijke bijdragen. Zijn valkuil is zijn geboren optimisme. Hij is gek op duiken en wil graag naar de Malediven met zijn partner om samen te duiken, snorkelen, relaxen in een hangmat en knuffelen.

Hij zoekt:

Hij zoekt een slanke vrouw die liever slim dan intelligent is en sociaal en dynamisch is. Hij wil graag samen genieten van het leven met een partner die de ruimte heeft om dat te doen. Idealiter geniet ze ook graag van een goed glas wijn en houdt ze van de horeca te bezoeken. Hij geeft de voorkeur aan een vrouw met oudere (of geen) kinderen.

Onderaan deze pagina kun je op profielen reageren!

Stunning, slim and attractive woman is looking for a successful man

Woman, 39 years, Amsterdam

Klik hier om te lezen wie zij is en wat zij zoekt ▼

She is:

Meet this stunning, slim, and attractive woman with brown eyes and long brown hair. She stands at 1.60 meters tall and has a keen interest in fashion, always looking impeccably styled. She was born in San Francisco. Growing up in a place with many famous hippies, she was exposed to a very free, creative environment that allowed her to develop her artistic side. She achieved two Bachelor degrees in media and communications and after completing her studies she moved to Los Angeles. During her time in college, she studied in Italy, Cannes, and London, which fueled her love for travel, different cultures, architecture, food, and music. In 2021, she visited the Netherlands for a vacation, and the country felt like the right place to be, so she decided to move here permanently. She currently lives in Amsterdam, where she has met many amazing women who share her curiosity about the world and love to go out and meet new people. Her best friends live all over the world. She can be described as outgoing, sporty, health-conscious, and always eager to learn more. She enjoys reading, going out for dinner, has a small dog she walks with, and loves starting her day with a cup of coffee in a cozy café in the city.

She is looking for:

This youthful-looking woman has fallen in love with the Netherlands and wants to build a meaningful relationship with a man who is emotionally available and stable. A good sense of humor and chivalry are essential traits she seeks in a partner. He should be successful in his career like her, have family values, and possess a kind heart. While a good-looking appearance is a plus, she values inner beauty more. She is attracted to confident men who are not intimidated by a successful woman but rather uplift each other and celebrate their achievements. She is looking for a man between 30 and 50 years old who also wants to build a family together. Because of her Jewish background, it is important for her to celebrate these holidays. In summary, she is a worldly, outgoing, funny, caring, open-minded, and curious woman who enjoys life’s pleasures and wants to share them with someone special.

Goud eerlijke ‘what you see is what you get’ type man zoekt een lieve vrouw

Man, 54 jaar, omgeving Rotterdam

Klik hier om te lezen wie hij is en wat hij zoekt ▼

Hij is:

Goud eerlijk en betrouwbaar. Dat is deze mannelijke man van 1.88 lang, hij is kaal, heeft vrolijke blauwe ogen en een normaal postuur. Hij gaat graag casual gekleed en hij is verzorgd. Hij is vader van drie uitwonende kinderen en weduwenaar sinds 2019. Hij is ingenieur en heeft jaren een internationale functie bekleed, echter werkt hij nu weer in Nederland. Hij geniet graag van een goed glas rode wijn, bij voorkeur Amarone. Hij heeft een seizoenkaart van voetbal en gaat hier graag met zijn dochters heen. Ook kijkt hij graag voetbal. Hij blijft fit door te wandelen, vroeger speelde hij voetbal en deed hij aan triatlon en rende hij marathons. Hij vindt geschiedenis interessant en kijk graag mooie documentaires op Discovery Channel. Koken en BBQ’en zijn dingen waarvan hij kan genieten. In de zomer geniet hij van varen, hij zou graag in de toekomst weer een bootje willen kopen. Ook een dagje samen erop uit om te winkelen vindt hij erg leuk. Hij is het type man dat liever geeft dan dat hij krijgt. Hij wil graag dingen delen. Het liefst weer met een leuke vrouw op wie hij ontzettend verliefd kan worden! Hij is een rustige man. What you see is what you get. Hij gaat niet voor op in de polonaise maar hij kan genieten als hij andere mensen ziet genieten. Soms kan hij in het begin even de kat uit de boom kijken, maar wanneer hij zich op zijn gemak voelt dan komt hij los en kan hij heel leuk gepassioneerd vertellen. Muziek is zijn aller grootste passie. Hij houdt van rock tot klassieke muziek, en hij is een grote fan van Il Divo. Hij geniet van de Top2000 en bezoekt af en toe een concert.

Hij zoekt:

Hij valt op een lieve verzorgde vrouw met een warm karakter. Hij houdt van knuffelen en fysieke aandacht is belangrijk voor hem. In een relatie brengt hij veel liefde en is hij zorgzaam. Hij heeft veel te geven.

Ontwikkelde en ondernemende man zoekt een actieve en vlotte vrouw

Man, 37 jaar, Amsterdam

Klik hier om te lezen wie hij is en wat hij zoekt ▼

Hij is:

Hij is een man met gevarieerde interesses en passies, van technologie en ondernemen tot reizen en drummen. Hij is iemand die graag nieuwe dingen ontdekt en zichzelf blijft uitdagen, maar ook in staat is om te ontspannen en te genieten van de kleine dingen. Deze aantrekkelijke man is 1,96m lang, heeft een slank postuur en een aantrekkelijke uitstraling, met een volle bos donkerblond haar en grijze ogen. Na meer dan 10 jaar in Amsterdam te hebben gewoond in een gezellig appartement, heeft hij plannen om te verhuizen naar een plek dichter bij de natuur, zoals bijvoorbeeld Heemstede of Haarlem. Met een technische opleiding en een afgeronde HBO-studie heeft hij een succesvolle carrière opgebouwd. Momenteel werkt hij nog steeds in dezelfde sector en runt hij zijn eigen online bedrijf, wat hem veel voldoening en energie geeft. Het past goed bij hem en hij is er succesvol in. Hij is intelligent, sociaal, analytisch sterk, een extraverte introvert, en hij kan goed luisteren en heeft een scherp gevoel voor humor. Vriendschappen zijn dierbaar en belangrijk voor hem, daarom is hij altijd heel sociaal en trouw. Persoonlijke ontwikkeling is ook belangrijk voor hem. “Een leven lang leren” is een uitspraak die goed bij hem past. Hij vindt het leuk om dit ook terug te zien bij zijn toekomstige partner. Hij houdt ervan om er lekker op uit te gaan, bijvoorbeeld naar het strand (met een cabrio) of om ergens lekker te gaan eten en borrelen. Hij houdt van gezelligheid, maar kan zich ook thuis goed vermaken met een boek, podcast of klussen. Hij blijft fit door drie keer per week te trainen met een personal trainer. Op de hoogte zijn van trends, wandelen, investeren en nieuwe dingen ontdekken/leren is waar hij zich graag mee bezighoudt. Momenteel is hij bezig met het leren drummen. Ook heeft hij een boot met vrienden waarmee hij graag in de zomer gaat varen. Hij is zeer reislustig en trekt er graag op uit. Hij heeft al veel van de wereld gezien en wil nog veel meer reizen. Hij wordt blij van een leuke stedentrip, maar ook van een verre reis naar bijvoorbeeld Australië, Afrika of Colombia. In 2023 lijkt het hem leuk om goed te leren surfen in Portugal.

Hij zoekt:

Hij heeft een paar vaste relaties gehad en daar mee samen gewoond maar staat er nu weer voor open om verliefd te worden op een ondernemende, lieve en vlotte vrouw met humor. Ze houdt van erop uit trekken en dingen samen doen maar ze vindt het ook fijn om haar eigen dingen te doen. Ze heeft een gezonde work/life balance en is verzorgd en weet zichzelf uit te dagen. Een kinderwens is bespreekbaar. Hij is op zoek naar iemand met wie hij kan lachen, praten en groeien, en die hem kan inspireren en uitdagen. Samen bouwen aan een mooie toekomst is waar hij naar verlangt.

Warme vrouw zoekt een jongensachtige man om het leven mee te vieren

Vrouw, 51 jaar, Amersfoort

Klik hier om te lezen wie zij is en wat zij zoekt ▼

Zij is:

Deze aantrekkelijke en warme vrouw is op zoek naar een jongensachtige man die samen met haar het leven kan vieren. Met haar lengte van 1.74, blauw grijze ogen en lang blond haar, is ze een opvallende verschijning. Ze is goed verzorgd, met mooie make-up en nagels, een mooi gebit en een normaal postuur. Ze kleedt zich leuk en vlot. Na haar VWO heeft ze diverse opleidingen gevolgd en in verschillende branches gewerkt, waaronder de modebranche, hotellerie en een startup in de USA waar ze destijds ook regelmatig naar toe vloog. Momenteel werkt ze in het onderwijs. Ze vindt het werken in een levendige omgeving met veel studenten heel erg leuk, ze geniet van de reuring. Vroeger deed ze aan paardrijden, maar waar ze echt van geniet is alles op of in het water. Zoals zeilen of heerlijk varen met een sloep (met mooi weer). Ze sport 3 a 4 keer per week en wandelt regelmatig met een vriendin. Ze is Bourgondisch ingesteld en geniet van lekkere wijnen. Ze heeft een brede muzieksmaak van Nederlandse hitjes tot aan klassieke muziek. Ze bezoekt graag de kroeg en vindt het leuk om eens naar een festival te gaan. Ze is sociaal en houdt van gezelligheid en afwisseling. Ze is empathisch, gevoelig, vrolijk en een echte duizendpoot. Ze kletst makkelijk en voelt zich een meisje en is jeugdig. Ze houdt van het woord ‘ja’ en benadert veel zaken met een positieve blik. Ze is een ondernemend type vrouw en graag sociaal bezig. Ze is niet standaard/burgerlijk maar wel warm en oprecht. Haar vriendinnen zeggen over haar ‘we hebben haar er graag bij, want dan is het gezellig’. Ze heeft twee dochters van 16 en 17 jaar uit een eerdere relatie van 16 jaar. Deze avontuurlijke vrouw droomt ervan om een reis te maken naar Zuid-Afrika en geniet enorm van Italië. In de zomer van 2023 gaat ze comfortabel rondtrekken door Portugal met haar dochters, ze vliegt daarheen en huurt er een auto om mooie plaatsen te gaan bezoeken en lekker te gaan genieten.

Zij zoekt:

Ze zoekt een leuke en vlotte man, hij is empathisch, gezellig en niet saai. Hij is oprecht, sociaal, heeft een open vizier en vindt het belangrijk om naar elkaar om te kijken. Hij is vlot en jongensachtig. Ze wil samen met hem het leven vieren maar ook een goed gesprek kunnen voeren. Hij is jonger dan 58 jaar en ze is niet gebonden aan Amersfoort.

Woman with an international mindset is looking for a dito man

Woman, 49 years, Amsterdam

Klik hier om te lezen wie zij is en wat zij zoekt ▼

She is:

She is an open-minded Dutch/French lady and is 1.75 m and has a normal build. She has medium length auburn hair and sparkling green/blue eyes. She wears a variety of clothing styles, from jeans and sneakers to elegant dresses and designer brands. She does’nt have children. She has an international lifestyle and network and has lived and worked abroad. She has an international lifestyle and network and has lived and worked abroad. She has completed several university studies including a postdoc at Harvard and one in Business Leadership. She currently works as a strategy consultant and has been running her own international business for years. In her spare time she spends a lot of time with friends, having a drink on the terrace, going to restaurants, picnicking, cycling, swimming or dancing. In addition, she likes to travel. She is a sports enthusiast and plays tennis, does yoga and goes to the gym. Healthy food and taking good care of herself is very important to her. She is ambitious, loyal and social. She likes to be there for others and have true companionship. She is a woman who feels at home in an international climate and circle of friends. She has worked in London, the USA and studied in several European countries. She would like to build and maintain this international circle and lifestyle with a man with similar interests and/or background.

She is looking for:

She is looking for a buddy, a real nice and loyal man with broad interests. Preferably a foreign man or a man with an international background. Preferably an expat (but not a must). She thinks it is important that he is strong but soft and that there is no power struggle. She likes a man who is ambitious and, like her, have a worldly outlook.

Lieve en rustige man zoekt een vrouw met een warme persoonlijkheid MATCHED!

Man, 34 jaar, omgeving Rotterdam

Aantrekkelijke man die geniet van het goede leven zoekt een gepassioneerde vrouw

Man, 47 jaar, Amsterdam

Klik hier om te lezen wie hij is en wat hij zoekt ▼

Hij is:

Hij is een aantrekkelijke, sportieve man met licht blauwe ogen en donker blond langer haar tot achter zijn oren en 1.89 lang. Na een huwelijk waaruit hij 2 kinderen (ouder dan 10 jaar) heeft is hij klaar om weer een leuke vrouw te ontmoeten waarmee hij kan genieten van het goede leven. Hij woont in een prachtig huis in waar hij in de toekomst graag een nieuwe partner in zou verwelkomen. Zijn Havo rondde hij af waarna hij Commerciële Economie ging studeren. Na zijn studie is hij in het vastgoed terecht gekomen. Hij begreep het spelletje van de vastgoed wereld en werd benaderd door zijn toekomstig zakenpartner om vervolgens samen te ondernemen. Hij is nu succesvol vastgoed ondernemer en heeft een punt bereikt waar hij meer kan genieten van de luxe in zijn leven. Naast werken en tijd doorbrengen met zijn kinderen is deze nuchtere, relaxte man regelmatig te vinden in zijn huis op Ibiza. 3/4 keer per week gaat hij naar crossfit om te trainen met een PT om fit en in shape te blijven. Wanneer hij op Ibiza is, waar hij inmiddels aardig wat mensen kent, houdt hij ervan om lekker uit eten te gaan, goede wijnen te drinken, te hiken, te touren met zijn Jeep of om een stuk op zijn motor te rijden. Hij heeft een aantal goede vrienden waar hij een hechte band mee heeft. Hij omschrijft zichzelf als een simpele en relaxte gozer die makkelijk een praatje maakt maar deze woorden doen hem tekort. Hij is sympathiek, down to earth, in staat een goed gesprek te voeren en warmte en affectie te tonen.

Hij zoekt:

Een vrouw die iets te vertellen heeft, makkelijk praat en ambities heeft kan hij erg waarderen. Hij houdt van een lieve en warme vrouw met haar eigen mening die net als hij van fysiek contact houdt. voelt zich aangetrokken tot een ‘mooie’ verzorgde en vrouwelijke vrouw die jonger is dan hij. 

Intelligent tall man seeks a woman with common interests

Male, 30 years, Amsterdam

Klik hier om te lezen wie hij is en wat hij zoekt ▼

He is:

Meet our bachelor, he has short dark hair, a great smile, and green eyes, he stands at 1.90m and was born in Germany. At the age of 13, he lived in England for two years and attended a public school where he only spoke English. Later, he studied software engineering near Berlin, Germany and completed an internship in Silicon Valley, USA for a year. He enjoyed the climate, national parks, surfed, and went for road trips with friends. Back in Germany, he completed his master’s degree and did an Erasmus program in Sweden. He has lived in several places and wants to see more of the world. He currently lives in Amsterdam since 3.5 years and works as a software engineer in the finance industry. He bikes to work. He describes himself as a more quite, open-minded, empathetic, liberal, honest and reliable person. His long-term friendships are very precious to him. He believes in learning from one another and that communication is key. He is a planner, mature, spontaneous when time allows and he enjoys humor but is not necessarily the funny one in the group. He took salsa lessons and loves live stand-up comedy, traveling, hiking, city trips, and cooking, but prefers to do it with someone else. In the summer, he occasionally rents a motorbike to ride along Holland’s coasts. He enjoys running, hot yoga, museums or a picnic with friends in the park. His perfect vacation would involve hiking in the mountains with beautiful views, a warm climate, and a comfortable hotel. He has even hiked Kilimanjaro with colleagues.

He is looking for:

He is looking for a partner with shared interests, reliability, a natural look, initiative, open-mindedness, and a wish to have children in the long term. He speaks German, English, some Spanish, forgot most of his French, and is learning Dutch. He plans to stay in the Netherlands for love and hopes to work less in the future to have more time for family or retire early. He looks forward to traveling together and sharing common experiences.

Ondernemende jonge man zoekt een eerlijke en passievolle vrouw

Man, 33 jaar, Amsterdam

Klik hier om te lezen wie hij is en wat hij zoekt ▼

Hij is:

Hij is een leuke en aantrekkelijke Nederlandse man en 1.86 lang. Hij heeft een volle bos blond haar, een kortgeschoren baardje en blauwe ogen. Hij is licht gespierd, heeft voor de rest een normaal postuur en gaat goed gekleed. Na de middelbare school is hij Rechten gaan studeren maar tijdens zijn studie prikkelde het ondernemerschap al en zette hij zijn eigen bedrijf op. Het bedrijf houdt zich bezig met finaciele transacties en vastgoed. Dit businessmodel was al zeer snel succesvol en verdiende hij op jonge leeftijd al goed geld. Hij werkt hard en werd serieus genomen. Inmiddels is hij enkel nog bezig met zijn eigen beleggingen in onroerend goed. Het kost hem weinig tijd waardoor hij ook goed kan genieten van andere leuke dingen. Ambitieus is deze leuke man zeker! Hij sport graag bij een prachtige gym, tennist en ziet zijn vrienden regelmatig. Hij houdt van samen koken, gaat graag uiteten en weekendjes weg. Ook vindt hij het fijn om de natuur op te zoeken, hij rijdt graag auto en motor, houdt van hardlopen (eigenlijk alles wat sportief is) en in de zomer varen. Soms gaat hij naar een festival, maar hij is niet elk weekend meer in de club te vinden. Hij kijkt er wel naar uit om Burning Man in de zomer van 2023 te gaan bezoeken. Hij reist graag, vroeger ook wel in hostels, nu wat meer comfort of een leuke airbnb. Zo heeft hij Costa Rica, Colombia en Zuid-Afrika nog op de planning staan, wellicht met een leuke vriendin aan zijn zijde. Hij is toegankelijk, ondernemend, heeft droge/sarcastische humor en is sociaal. Hij praat makkelijk en heeft een leuke (internationale) vriendenkring.

Hij zoekt:

Hij valt op een eerlijke grappige vrouw met de juiste normen en waarden. Ze heeft oog voor het milieu en vindt zelfontwikkeling belangrijk. Hij vindt het belangrijk dat ze oog heeft voor de wereld en dat ze fijne vrienden heeft. Innerlijk is het belangrijkste voor hem. Zij heeft net als hij een kinderwens. Eventueel voor de liefde zou hij willen verhuizen want in een relatie heeft hij veel voor iemand over. Daarnaast is hij gepassioneerd, houdt hij van gezelligheid en biedt hij steun en begrip en kun je goede gesprekken met hem voeren.

Maatschappelijk betrokken vrouw zoekt een zelfbewuste grappige man – on hold

Vrouw, 35 jaar, Utrecht

Klik hier om te lezen wie zij is en wat zij zoekt ▼

Zij is:

Ze (1.60m lang) is een intelligente, spontane en sociale jongedame. Met haar volle bos half lang donker haar, opvallende bruine ogen en sprekende lach een leuke verschijning om te zien. Opgegroeid in het Brabantse Tilburg met haar broer en zus, komt ze uit een warm, liefdevol en maatschappelijk betrokken nest. Ze heeft Psychologie gestudeerd aan de universiteit van Utrecht. Menselijk gedrag en teamontwikkeling in de context van organisaties fascineren haar enorm. Ze werkt als consultant/coach, dit bevalt haar goed! Zolang ze haar expertise maar kan uitoefenen. Ze heeft daarnaast nog aanvullende opleidingen gevolgd om zich te blijven ontwikkelen. Ze omschrijft zichzelf niet perse als sportief, maar vind het wel belangrijk om actief te blijven. Ze doet aan yoga en af en toe krachttraining. Ze werkt als vrijwilliger met kinderen en jongeren die sociaal emotionele problemen hebben, op een speelse manier werkt ze met hen aan een positief zelfbeeld en weerbaarheid. In haar vrije tijd bezoekt ze graag het theater, stand-up comedy, andere culturele dingen en volgt ze cursussen cabaret. Ze houdt van dansen, uitgaan en festivals. De helft van de week is ze met vrienden op pad en de andere helft gebruikt ze om thuis te ontspannen. Lekker eten en goede wijnen wordt ze erg blij van. Ze maakt graag reizen waarbij ze bijvoorbeeld andere eetculturen kan ontdekken. Luxe of backpacken maakt voor haar niet uit, ze staat open voor nieuwe dingen.

Zij zoekt:

Ze is als persoon sensitief, betrokken en gevat. Humor is heel belangrijk voor haar. Zelf heeft ze een serieuze kant maar ook een luchtige kant. Ze vindt het fijn als een man over zijn gevoel kan praten, dat hij stabiel is en dat hij speels is en niet alles te serieus neemt. Hij is zelfbewust en kan over zijn gevoel praten. Ze staat open voor een man met een kinderwens, zij heeft die wens zelf ook. Ze droomt van een fijne relatie, door ontwikkelen en hoopt nog hele mooie reizen te maken in de toekomst. Reisafstand maximaal een uur vanaf Utrecht.

Onderaan deze pagina kun je op profielen reageren!

Hard werkende levensgenieter zoekt een vrouwelijke zelfstandige vrouw – on hold

Man, 49 jaar, Tilburg

Klik hier om te lezen wie hij is en wat hij zoekt ▼

Hij is:

Met zijn lengte (1.89), kort getrimde baardje, verzorgde kledingstijl, blauwe ogen en donker grijs haar is hij knappe verschijning om te zien. Hij ruikt lekker en je ziet duidelijk dat hij het leuk vindt om er werk van te maken. Hij is vader van twee tiener meiden en draagt ongeveer 40% van de zorg voor hen. Hij is nu 7 jaar uit elkaar en heeft goed contact met zijn ex. In Haarlem ging hij studeren en heeft daar 4 jaar op kamers gewoond. Hij ging werken in de consultancy sector en heeft daarvoor de hele wereld over mogen reizen maar hij wilde wat anders. Hij beëindigde zijn baan en is een MBA gaan doen. Inmiddels runt hij twee bedrijven, één in de maatschappelijke branche en de ander in vastgoed. Thaiboksen, fitness en soms andere sporten doet hij graag om in shape te blijven en in shape is hij. Hij vindt het heerlijk om te reizen, ergens een hapje te eten, drankjes te doen en bezoekt een paar keer per jaar een festival. Ibiza, Spanje, Italië bezoekt hij graag of op wintersport waar hij kan skiën en snowboarden. Verder is hij een harde werker maar ook een levensgenieter. Hij is loyaal, levert geen half werk, is trouw, gebalanceerd en treedt niet gelijk op de voorgrond. Hij heeft een sterk karakter maar behandelt de ander altijd met respect.

Hij zoekt:

Een nieuwe positief gestemde relatie, dat is wat hij graag zou willen. Hij ziet dit voor zich met een vrouw die vrouwelijk en verzorgd is. Iemand met ook een eigen en zelfstandig leven. Het liefst een beetje sportief en outgoing dus niet iemand die thuis op hem zit te wachten maar het liefst samen erop uit gaan. Hij heeft geen kinderwens meer.

Daadkrachtige en vrolijke vrouw zoekt een man die iets te vertellen heeft

Vrouw, 54 jaar, Zuid-Holland

Klik hier om te lezen wie zij is en wat zij zoekt ▼

Zij is:

Zij is weer helemaal klaar voor de liefde! Ze is een aantrekkelijke, slanke, verzorgde vrouw (1.76) met een modern klassiek uiterlijk, bruin halflang haar en bruine ogen. Ze groeide op in een warm en hecht gezin en kijkt terug op een fijne jeugd. Met de familie zijn ze op mooie vakanties geweest en ze hebben altijd genoten van het leven. Toen ze op haar 25e haar moeder verloor, had ze al vijf jaar een relatie met haar partner. Mede door zijn steun is ze goed door dit verlies gekomen. Ze boekten een verre reis en tijdens deze reis raakte ze zwanger van hun eerste dochter. Haar twee dochters (20+) zijn zelfstandig en op zichzelf wonend. Samen met de kinderen hebben zij veel gereisd en van de wereld mogen zien. Ze heeft een goede en liefdevolle relatie met haar man gehad, helaas is hij drie jaar geleden overleden. Momenteel is ze ondernemer in een vak gebied wat haar bijzonder interesseert. In dit werk is ze heel flexibel, de ene week werkt ze 1,5 dag maar als het een week niet goed uitkomt dan plant ze niks in. Werken is geen financiële noodzaak voor haar maar ze vindt het wel leuk en belangrijk om midden in de maatschappij te blijven staan. Ze geniet van haar dochters, fine dining, varen met haar prachtige tendersloep, tijd doorbrengen in haar vakantiehuis, met familie en/of vrienden, jachttraining met haar honden en afspreken met vrienden. Ze speelt wekelijks padel en traint met een PT. Woorden die haar goed omschrijven zijn positief, daadkrachtig, volhardend, vrolijk, humor en intens. Puur in haar emotiebeleving. Ze houdt niet van oppervlakkigheid en weet zich goed te uiten. Ze is graag onder de mensen en ze deelt graag. Samen weer verliefd worden, genieten van het leven en mooie (luxe)tripjes maken met zon, strand en cultuur en overnachten in een boutique hotel. Een bootvakantie lijkt haar ook leuk en ze wil heel graag weer eens skiën. 

Zij zoekt:

Iets wat ze dan ook enorm zou waarderen in een man is wanneer hij bij zijn gevoel kan komen en hierover kan praten. De man die bij haar past heeft echt iets te vertellen, Ze is nieuwsgierig naar hem. Hij is lief en in staat lief te hebben en hij is communicatief. vaardig Daarnaast is betrouwbaarheid enorm belangrijk voor haar. Ze zoekt naar echte verbinding met haar toekomstige partner. Ze staat open om te verhuizen. Afstand geen probleem.

Optimistische extraverte vrouw met een wereldse blik zoekt een outgoing man – Members only

Vrouw, 46 jaar, Ede

Klik hier om te lezen wie zij is en wat zij zoekt ▼

Zij is:

Ze is optimistisch, gevat en intelligent! Deze aantrekkelijke sprankelende vrouw van 1.75 lang met een normaal postuur en lang haar geniet vol op van het leven. Ze heeft gestudeerd en ontzettend van deze tijd genoten, na haar studietijd heeft ze gereisd en de wereld verder ontdekt. Het reizen is haar overigens met de paplepel ingegoten, met haar ouders heeft ze ook al veel van de wereld mogen zien. Ze is werkzaam als salesmanager voor een ambitieuze en innovatieve scale up, het fijne van haar uitdagende job vindt ze dat ze plaats en tijd onafhankelijk kan werken. Ze heeft een dochter met wie ze regelmatig leuke dingen onderneemt, ook heeft ze goed co ouderschap met haar ex partner geregeld. Ze is ambitieus, zelfstandig, zorgzaam en flexibel. Ze geniet van wining&dining, een potje padel en heeft een rijk sociaal leven met fijne vrienden. Haar plan voor dit jaar is om een bootje te kopen zodat ze lekker in de zomer met een fles wijn en hopelijk haar nieuwe partner kan gaan varen. Ze is extravert, ze geniet van sociale en zakelijke contacten en een potje boksen is een mooie uitlaatklep voor haar. Ze heeft een leuk en afwisselend leven en gaat de toekomst lachend tegemoet, het liefst samen met een leuke partner!

Zij zoekt:

Ze ontmoet graag een ruimdenkende en outgoing man. Hij heeft een positieve mindset en wereldse blik. Hij heeft zijn eigen leven prima voor elkaar. Idealiter houdt hij net als zij van reizen. Afstand is voor haar geen probleem. Eventuele kinderen zijn welkom.

Aantrekkelijke ondernemer zoekt een fitte sterke en positieve vrouw – Members only

Man, 57 jaar, Aerdenhout

Klik hier om te lezen wie hij is en wat hij zoekt ▼

Hij is:

Met zijn lichtgroene, sprekende ogen kijkt deze man je écht aan. Hij is goed verzorgd, aantrekkelijk en 1.81 lang. Hij heeft een normaal postuur en gaat goed gekleed. Als kind had hij veel vrienden en sportte veel: tennis, skiën en hockey. Door zijn opvoeding en jeugd is hij de persoon geworden die hij nu is: maakt makkelijk contact, communiceert open, kan zich kwetsbaar opstellen en besteedt aandacht aan ratio én gevoel. Na de middelbare school en een HBO Studie in het Vastgoed heeft hij in het vastgoed gewerkt in diverse managementrollen. Met mensen werken motiveert hem nog steeds. Hij is succesvol in het groot maken van bedrijven, waarbij hij oog voor de mens blijft houden. Als ondernemer houdt hij in zijn werk van afwisseling, uitdaging, zijn eigen tijd indelen en zelfstandigheid. In zijn vrije tijd is hij graag sportief: speelt padel, doet aan fitness, wandelt graag op het strand en een avond flink dansen geeft hem ook energie. Hij houdt van verre reizen maken en heeft al veel van de wereld gezien. Eén van zijn andere passies is wintersport, hij is een zeer ervaren skiër, houdt van frisse berglucht, verse sneeuw, een uitdagende helling en gezellige après ski. Ook is hij een enorme wijnliefhebber en kenner! Hij is een creatieve koker, wel altijd vers. Organiseert met zijn beste vrienden evenementen en beschikt over een groot netwerk. Hij is zeer geïnteresseerd, onafhankelijk, zelfstandig en leeft het leven met humor en plezier. Hij is vader van drie kinderen. Hij is een echte levensgenieter en familiemens, zo reist hij graag met zijn kinderen door Europa of naar de Balearen waar hij met zijn vrienden van het leven geniet. Zijn motto is: als je iets wil ‘just do it‘, iedere seconde leef je maar één keer. Hij is open, eerlijk, heeft humor, diepgang en zelfspot. Hij wordt graag geprikkeld en uitgedaagd. Zoekend naar verdieping, échte connectie en wederkerigheid.

Hij zoekt:

Deze innemende, goedverzorgde man met uitstraling en communicatie skills zoekt een sterke vrouw. Ze is net als hij een familiemens, sociaal en emotioneel volwassen. Ze heeft diepgang, inhoud en is lief. Hij zou het fijn vinden als ze op dezelfde frequentie zit, communicatief vaardig is en zich als persoon laat zien. Daarnaast is ze zelfstandig en heeft ze haar eigen huis. Haar doel is om een duurzame verbintenis aan te gaan waarbij ze zich open en kwetsbaar opstelt. Hij vindt het leuk om elkaar in een relatie te blijven verrassen. Hij ontmoet graag een positieve, intelligente en gevatte vrouw met sprekende ogen en een fit lichaam. Ze is vlot en stoer en ook vrouwelijk. Ze is niet materialistisch ingesteld en heeft gevoel voor esthetiek. Ze staat open om nieuwe avonturen aan te gaan en samen mooie herinneringen te maken. Samengevat een aantrekkelijke vrouw die jong van geest is en de intrinsieke behoefte heeft om zich te verbinden en samen te bouwen aan een mooie toekomst. Hij valt op het type ‘Gooise/hockey vrouw’. Maximaal een uur rij afstand.

Energieke verbinder en enthousiaste duizendpoot zoekt een actieve ondernemende man

Vrouw, 35 jaar, Weesp

Klik hier om te lezen wie zij is en wat zij zoekt ▼

Zij is:

Enthousiast en energiek! Dat is deze leuke dame van 1.73 lang met bruin lang haar. Ze is slank, verzorgd en heeft een vrouwelijke elegante kledingstijl. Ze sprankelt als ze vertelt en ze heeft prachtige blauw/grijze ogen. Als kind was ze al actief en stond ze meerdere dagen per week op het hockeyveld en in de dansschool. Ze heeft Economie gestudeerd en ze genoot van deze leuke tijd! Ze heeft er een mooie vriendengroep aan over gehouden die nog steeds hecht is. Van jaarlijkse weekendjes weg tot etentjes en activiteiten, zij geven om elkaar. Qua werk combineert ze twee banen tot één fulltime baan en zo heeft ze de ideale afwisseling tussen een creatieve en een strategische functie. Ze is sportief, zo gaat ze regelmatig hardlopen, doet ze aan fitness en spinning. Maar ook geniet ze van samen zijn met haar vrienden, ze is graag sociaal bezig. Ze heeft vaak borrels en etentjes en geniet van mensen om haar heen. Ze is gek op interieur/design/huisinrichting en adviseert haar vrienden daar ook graag in. Ontspanning vindt ze in de wellness, een lekkere wandeling of met een glas wijn op de bank. Ze houdt zowel van een zonvakantie als wintersport. Italië is haar favoriete land, ze vindt comfortabel reizen fijn, en staat open voor verschillende type vakanties. Qua karakter is ze zorgzaam en staat graag voor anderen klaar. Ze praat makkelijk, is een snelle denker en een bezige bij. Ze houdt van structuur, is een meisje meisje en een echte aanpakker. Ze hecht veel waarde aan haar contacten met vrienden en familie en ze zou het leuk vinden als haar

toekomstige man ook sociaal in het leven staat. Ze is een warme vrouw en ze heeft nog een kinderwens. Deze leuke dame is een echte duizendpoot en verbinder. Ze brengt liefde, warmte, gezelligheid en regelt graag verrassingen. Met haar zal het niet snel saai worden!

Zij zoekt:

De man waar ze op valt heeft een actieve levensstijl, hij is ondernemer of ondernemend in de dingen die hij doet. Hij geniet van de tijd samen maar doet ook graag zijn eigen ding en/of heeft zijn eigen hobby’s. Hij heeft een mooie lach, is sportief, heeft een verzorgde kledingstijl en staat open om te verhuizen of om zich in de toekomst in de omgeving van Amsterdam te willen settelen. Hij heeft net als zij een kinderwens. Hij is hands on en heeft wel wat pit, zo kan hij soms ook op de rem trappen en samen genieten van rust. Leeftijd 33-45.

Sportieve en reislustige vrouw zoekt een lieve en betrouwbare man – on hold

Vrouw, 32 jaar, Zaanstreek

Klik hier om te lezen wie zij is en wat zij zoekt ▼

Zij is:

Ze is een rustige en sociale vrouw. Ze heeft donkerblond haar, blauwe ogen en een slank figuur. Ze draagt casual, nette kleding. Ze rookt niet en drinkt alleen af en toe voor de gezelligheid. Ze is zorgzaam, bescheiden en een echte doorzetter. Ze is via een langere weg omhoog gegaan naar de studie die ze uiteindelijk graag wilde doen en heeft 6 maanden stage gelopen in Noorwegen wat een mooie ervaring was. Ze is gepassioneerd over de dingen die ze onderneemt. Ze kijkt eerst de kat uit de boom, maar zodra ze iemand kent, kan ze goede gesprekken met diegene voeren. Ze praat dan heel makkelijk en gezellig. Ze is slim en weet van aanpakken. Ze stelt zich zelfdoelen, is avontuurlijk en sportief. 

Ze roeit 1 a 2 keer in de week. Ook doet zij hardlopen, fietsen, wandelen, klimmen en zwemmen. Ze vindt het leuk om naar het theater of bioscoop te gaan. Daarnaast vind ze het ook leuk om af en toe wat lekkers te bakken. Ze leest graag romantische en/of historische boeken. Ze houdt van vele soorten muziek zoals bijvoorbeeld Coldplay, Sia, First Aid kit en af en toe klassieke muziek. Op televisie kijkt ze vooral programma’s van de NPO, maar ook Engelse series als The Crown en Downton Abbey. Ze houdt van sportieve vakanties en vakanties waarbij je een rondreis maakt door een land zoals bijvoorbeeld Canada of Australië. Ze heeft de afgelopen jaren een aantal keren met een groep een huttentocht bewandeld door de bergen in Oostenrijk, Frankrijk en Italië. Maar ook naar Griekenland gaan en daargenieten van de combinatie cultuur en strand vindt ze leuk. 

Zij zoekt:

Ze zoekt een man die lief, betrouwbaar en eerlijk is. Een man die verzorgd is en waarmee ze gezamenlijke interesses heeft. Zij hoeven echt niet alles met elkaar te ondernemen want ze vindt het ook belangrijk dat hij zijn eigen hobby’s en vrienden heeft. Het gaat bij haar om de klik die zij heeft met iemand. Een man die niet rookt, maar wel wat enigszins sportief is. Een man die initiatief neemt en haar af en toe eens verrast. Ze heeft ook een kinderwens als die mogelijkheid erin zit. Ze zou in de toekomst graag gaan samenwonen en zit daar voor niet gebonden aan haar huidige woonplaats.

Gevatte en gepassioneerde ondernemer zoekt een sprankelende vrouw – on hold

Man, 65 jaar, Zaltbommel

Klik hier om te lezen wie hij is en wat hij zoekt ▼

Hij is:

Hij is een zelfverzekerde en energieke man met kort licht grijs haar en hij heeft een moderne, nette kledingstijl en ziet er verzorgd uit. Hij is vader van 3 kinderen met wie hij een warme band heeft. Hij studeerde Rechten en werkte jaren op de rechtbank. Op zijn 50ste is hij een onderneming gestart wat begon als een uit de hand gelopen grap. Inmiddels heeft hij een succesvol bedrijf waar hij de mensen in dienst heeft die de belangrijkste taken waarnemen zodat hij ook kan genieten van zijn vrije tijd. Zijn passie is golfen, in Nederland of ook in het buitenland doet hij dit graag. Hij is een fanatiek skiër en houdt van de zon en sneeuw. Zeilen doet hij soms maar van jongs af aan zat hij al op hockey. Hij heeft op hoog niveau gespeeld en is fanatiek wanneer het aankomt op teamsport. Verder heeft hij zijn duikbrevet en vaarbewijs en is hij graag op het water. Hij kan genieten van een lang weekend weg met vrienden, uiteten gaan, koken voor een leuk gezelschap en zou hiervoor met een partner het liefst samen naar de markt gaan en samen iets moois bereiden. Hij houdt van een goed glas wijn. Hij is een echte levensgenieter en hoopt dat ook terug te zien bij een vrouw.

Hij zoekt:

Ze mag pit hebben, is zelfstandig en financieel onafhankelijk, spontaan, slank en energiek. Hij wil graag samen met haar genieten, reizen en mooie avonturen beleven. Hard lachen en bij elkaar kunnen huilen. Hand in hand wandelen over het strand en genieten van de zonsondergang. Elkaar aanvoelen en er echt voor elkaar zijn.

Charmante aantrekkelijke vrouw zoekt een sportieve mannelijke man – Members only

Vrouw, 54 jaar, omgeving Haarlem

Klik hier om te lezen wie zij is en wat zij zoekt ▼

Zij is:

Ze kan omschreven worden als een sterke, eerlijke en rustige vrouw. Ze is vrouwelijk en zeer zelfstandig. Ze weet goed wat ze wil en vooral wat ze niet wil. Ze is een aantrekkelijke verzorgde vrouw met blond haar en blauwe ogen. Ze draagt mooie make-up, is slank en is 1.76 lang. Haar dochters zijn uit huis inmiddels. Binnen zitten is niks voor haar en omdat ze zin had in avontuur werd ze stewardess. Ze doet dit al geruime tijd met heel veel plezier. Ze blijft in shape door te sporten met een trainer en vindt het heerlijk om buiten te zijn en te wandelen. Ze heeft genoeg vrije tijd door haar deeltijd baan en kan zichzelf goed vermaken. Ze is netjes en heeft alles op orde. Ze is een trouw, sociaal en vindt het leuk om in goed gezelschap uit te gaan naar een restaurant of wijnbar. Ze praat makkelijk over het leven en ze is bovenal blij met zichzelf. Wintersporten vindt ze leuk maar zon vakanties nog lekkerder. Ze geniet van een combinatie van zonnen, lezen, ontdekken en ontspannen. 

Zij zoekt:

In een man zoekt ze humor en oprechte interesse .Een lange galant (sportieve) verzorgde man vindt ze aantrekkelijk zo ook een man die klaar is voor een leuke nieuwe relatie. Een ideale relatie voor haar zou zijn: leuke activiteiten ondernemen in de vrije tijd, elkaar liefde en oprechte aandacht geven zonder meteen te willen gaan samenwonen. Hij is langer dan 1.80, maximaal 58 jaar en woont niet verder dan een half uur rijden van Haarlem.

Veelzijdige man zoekt een spontane vrouw MATCHED!

Man, 40 jaar, Rotterdam

Ondernemende gezellige man zoekt een warme vrouw MATCHED!

Man, 54 jaar, Haarlem

Ambiverte sportieve man zoekt een vrouw die tegengas kan geven – on hold

Man, 37 jaar, Utrecht

Klik hier om te lezen wie hij is en wat hij zoekt ▼

Hij is:

Hij is een leuke man die graag smart casual gekleed gaat. Hij heeft blauw/grijze ogen, bruin haar en heeft een slank/sportief figuur en is 1.84 lang. Hij heeft een HBO studie voltooid en hij kijkt terug op een leuke studententijd. Na zijn studie heeft hij voor verschillende multinationals gewerkt als sales manager. Sinds een aantal jaar is hij een succesvol ondernemer. Hij is een harde werker maar kan goed zijn eigen tijd indelen. Naast werken is hij een enorme wielren fan en stapt hij door weer en wind op zijn racefiets. Naast fietsen houdt hij ook van voetbal, vroeger speelde hij dit zelf maar nu kijkt hij vooral. Dit doet hij thuis of elders aangezien hij een seizoenkaart van Ajax heeft. Hij gaat graag met zijn vrienden op pad, naar de kroeg of naar feestjes maar een techno feest is niet hem besteed, maar VVAL bijvoorbeeld weer wel. Al zet hij thuis graag muziek uit de jaren ’80 op. Hij kan genieten van een avond in het theater als het maar niet te zwaar is. Ook samen uiteten gaan en nieuwe restaurants ontdekken is iets dat hij graag doet! Deze leuke man is ambivert, kan impulsief zijn, heeft humor en is creatief. Onder druk kan hij goed presteren, dit is iets wat hem alert houdt en wakker kan schudden. Hij is het type man dat houdt van grapjes en dolletjes maken en mensen waarderen dit in hem. In een relatie zorgt hij graag voor de ander en haalt hij graag het beste in anderen naar boven. Het is geven en nemen. Hij kan goed vragen stellen, is geïnteresseerd en luistert oprecht. Ook kan hij makkelijk de leiding nemen en bedenkt hij graag leuke dingen, hij is een ster in het bedenken van verrassingen! Gelijkwaardigheid in een relatie vindt hij belangrijk.

Hij zoekt:

Hij ontmoet graag een zorgzame vrouw waar hij tijd mee samen kan doorbrengen, ze heeft een goede work/life balance. Ze is intelligent en heeft haar eigen mening en kan tegengas geven. Ze is sportief. Het lijkt hem leuk om bijvoorbeeld (ook) samen te sporten, maar dit is geen must. Tevens vindt hij het leuk als ze een afwisselende kledingstijl heeft; ze kan sportief gekleed zijn maar ook op hakken lopen met een leuke jurk. In een relatie hoef je niet alles samen te doen volgens hem maar moet er ook tijd en ruimte zijn om je eigen dingen te doen. Een kinderwens is niet uitgesloten, maar hij ontmoet graag een vrouw zonder kinderen. Maximaal een uur reistijd.

Onderaan deze pagina kun je op profielen reageren!

Knappe extraverte introvert zoekt een grappige en ambitieuze man MATCHED!

Vrouw, 28 jaar, Amsterdam

Vrouw met een warm hart zoekt een authentieke man voor een diepere connectie – on hold

Vrouw, 61 jaar, Hoorn

Klik hier om te lezen wie zij is en wat zij zoekt ▼

Zij is:

Ze is een slanke vrouw met blauwe ogen en blond half lang haar. Ze heeft een sportief/moderne kledingstijl. Ze is komt uit een ondernemersgezin en heeft zelf een uitwonende dochter. Na diverse opleidingen (HBO) en trainingen is werkzaam in de zorg, wat ze met veel plezier doet. Ze heeft een groot en warm hart. Voor corona was ze altijd weg en onderweg maar nu kan ze de rust en tijd die niet opgevuld hoeft te worden erg  waarderen. Zo geniet ze van theater, nodigt ze graag vrienden uit om bij haar te komen eten. Ze gaat graag naar het filmhuis en ook een museum bezoek staat zo af en toe in de agenda.  Er op uit met de racefiets, golfen of wandelend luisteren naar muziek of een podcast, geeft haar energie. Ze sport een aantal keer per week in de sportschool, spinning en een circuit. Ze gaat graag weekendjes weg met vrienden, dochter of zus. Ze heeft veel gereisd en daardoor al veel van de wereld gezien. Verre reizen maken vindt ze leuk maar dit is geen must. Ook voor kamperen staat ze open. Ze is divers wat betreft vakanties. Ze heeft een zwak voor Andalusië en Azië en heeft interesse in zeilen. Deze vrouw kan leuk vertellen, ze is geïnteresseerd en creatief. Ze is graag met spiritualiteit bezig, zelfontwikkeling en is nieuwsgierig van aard. Zo kan filosofie, systemisch werken en NLP haar interesseren. Ze is kansrijk en innovatief. Ze heeft van nature en positieve instelling en kan zich verwonderen over mooie en kleine dingen. Ze is het type vrouw wat makkelijk en diep contact kan maken. Ze leeft een gezond sociaal leven, is milieu bewust en een gematigde drinker. Ze zou graag een mooie reis willen maken door Midden en Zuid Amerika met wellicht een nieuwe partner.

Zij zoekt:

De man waar ze op valt is authentiek, staat positief in het leven, heeft humor en staat er voor open voor nieuwe uitdagingen. Hij is sprankelend, heeft een gezonde levensstijl, is sportief en verzorgd. Hij kan goede gesprekken voeren en deinst er niet voor terug om zichzelf daarin te laten zien. Hij is loyaal, betrouwbaar en volgt zijn hart. Samenwonen is geen must, ze staat ook open voor een LAT relatie. Ze staat niet negatief tegenover verhuizen en afstand is geen probleem. Ze valt op mannen langer dan 1.80m. Hij geeft om zichzelf en mag een beetje filosofisch zijn ingesteld.

Spontane ondernemende vrouw zoekt een man die van het buitenleven houdt MATCHED!

Vrouw, 39 jaar, Veluwe

Vrouw met een internationale achtergrond zoekt een sterke man MATCHED!

Vrouw, 63 jaar, Breda

Bourgondische man zoekt een vrouw met oog voor detail en met kinderwens MATCHED!

Man, 38 jaar, Haarlem

Stabiele man zoekt een warme emphatische vrouw MATCHED!

Man, 42 jaar, Schiedam

Charmante ondernemer zoekt een vrouw met stijl en klasse – Members only

Man, 59 jaar, ’t Gooi & Amsterdam

Klik hier om te lezen wie hij is en wat hij zoekt ▼

Hij is:

Deze stijlvolle en aantrekkelijke man is 1.86 lang. Hij is vader en geniet er van om leuke dingen met zijn kinderen te ondernemen. Hij heeft een succesvol bedrijf in de vastgoedbranche. Hij kan zijn liefde verbaal en lichamelijk tonen en heeft een warm hart. Hij is gek op kunst en kleur en heeft dan ook een prachtig ingericht huis en vaart graag met zijn sloep over de plassen. Hij houdt van het goede leven en bevindt zich vaak in de betere horeca en zou graag samen met zijn nieuwe partner dit willen delen. Hij geniet van het leven, houdt van shoppen en gaat regelmatig op vakantie naar (luxe) zonnige oorden. Hij sport graag met een personal trainer en is jong van geest. Deze levensgenieter is gezellig, amicaal, romantisch, oprecht, intelligent en sociaal.

Hij zoekt:

Deze man valt op het type dame die zich goed weet te kleden en oog voor detail heeft. Ze is slank en heeft stijl, weet zich goed te verzorgen en te kleden en is niet ‘te basic’. Ze is aantrekkelijk en jong van geest (!) Ze wil graag weer verliefd worden en samen mooie avonturen beleven en hard kunnen lachen met en om elkaar. Ze geniet ervan om samen op reis te gaan, lekkere wijnen te kunnen drinken, goede gesprekken te kunnen voeren en romantiek. Ze lacht graag het leven tegemoet en is enthousiast en gedreven in de dingen die ze doet. Ze staat er voor open om in de toekomst te gaan samenwonen. Slanke en aantrekkelijke vrouwen tot 52 jaar nodigen we uit om te reageren op deze leuke man!

Gezellige man zoekt een vrouw die er graag met hem op uit wil gaan MATCHED!

Man, 64 jaar, Hoorn

Onderaan deze pagina kun je op profielen reageren!

Energieke en sociale vrouw ontmoet graag een man met brede belangstelling MATCHED!

Vrouw, 60 jaar, omgeving Uithoorn

Gepassioneerde en aantrekkelijke zeil liefhebber zoekt een dame met allure – Members only

Man, 59 jaar, Amsterdam

Klik hier om te lezen wie hij is en wat hij zoekt ▼

Hij is:

Hij is 1.90 lang en is een aantrekkelijke man om te zien. Hij heeft een jeugdige uitstraling, grijs vol haar en een kort baardje. Lieve vader en trouwe vriend. Momenteel woont hij op een prachtige luxe boot, aan de gracht die tot in de details verfijnd is ingericht. Na het gymnasium is hij Tandheelkunde gaan studeren en heeft hij zich gespecialiseerd. Deze interessante man is intelligent, charmant, gentle en houdt van vrijheid. Iemand die met kinderlijke verbazing de wereld beziet. Ratio afgewisseld met gevoel, passie en emotie. Een bijzondere combinatie wat hem mooi, aantrekkelijk en authentiek maakt. Hij praat makkelijk en leuk maar kan ook goed luisteren. Hij zoekt graag op goede momenten in gesprekken de verdieping op. Hij is open en heeft een vriendelijk karakter. Verbinden en openstaan voor elkaars ideeën, elkaar inspireren en uitdagen. Hij beseft goed dat er ook een leven naast werk is. Hij is niet standaard en enorm geïnteresseerd in mensen. Naast werken geniet hij van natuur en cultuur maar bovenal van zeilen. Vrienden en familie zijn belangrijk voor hem. Zo geniet hij ervan om actief te zijn in zijn culinaire club met ondernemers. Hij houdt van film, musea en theater. Maar ook van de kroeg en hij drinkt graag gezellig een drankje tijdens gelegenheden. Om fit te blijven sport hij frequent en hij houdt zich bezig met charity activiteiten in het buitenland.

Hij zoekt:

Hij ontmoet graag een spontane en positief ingestelde vrouw met charisma. Een vrouw en dame en meisje tegelijk, slank, petit peu, innerlijke beschaving en allure, natuurlijke schoonheid, zonder teveel opsmuk. Creatieve denker, sportief, reizende geest met passie en temperament. Tikkeltje rebels. Niet over de top. Weet wat geborgenheid en liefde betekent. Komt wat brengen. Ze is romantisch, teder en waardeert een warme reactie. Ze is vrolijk, opgewekt en intrinsiek geïnteresseerd in anderen. Ze heeft een gelijkmatig, gebalanceerd en opgeruimd karakter. Zorgzaam en goed. Lief, spontaan en pittig. Ze is zichzelf, weet wat ze wilt en is onafhankelijk. Ze voelt zich prettig als chique dame en als shabby meisje. Gepland staat over 2 jaar delen van de wereld in etappes te bezeilen beginnend bij de Middelandse zee. De mooiste plekken op aarde worden bezocht tijdens de etappes waarbij niet alleen tussen de etappes door weer naar huis wordt gereisd maar ook door de landen die worden bezocht wordt gereisd. Hij wil graag starten vanuit Italië naar de westelijke Middellandse zee, de Caribische eilanden, de eilanden in de Stille Zuidzee en Azië. Een vrouw die deze avonturen graag actief wil beleven met hem. Hij wil vooral met elkaar kunnen lachen, dollen en het fijn hebben. Spontaan dingen laten gebeuren, erop uit gaan, wind door de haren of gewoon rust, tegen elkaar aan liggen filmpje kijken of lekker tafelen en een goed gesprek voeren de ene keer of lekker dollen samen de andere keer. Leeftijd <52 jaar. Een no go voor hem is een vrouw die lid is geweest van het corps of werkt voor een corporate organisatie.

Modieuze en interessante man zoekt een vrouw die all-in wil gaan MATCHED!

Man, 36 jaar, Amsterdam

Knappe entrepreneur zoekt een warme oprecht geïnteresseerde vrouw MATCHED!

Man, 34 jaar, Rotterdam

Stijlvolle en ambitieuze vrouw zoekt een mannelijke man MATCHED!

Vrouw, 49 jaar, Lisse

Ambiverte slanke vrouw zoekt een man die weet wat hij wil MATCHED!

Vrouw, 37 jaar, Amsterdam

Loyale jonge vrouw zoekt een man met wie ze lol kan hebben MATCHED!

Vrouw, 31 jaar, Utrecht

Rustige maar toch actieve man zoekt een warme sociale vriendin MATCHED!

Man, 43 jaar, Rosmalen

Onderaan deze pagina kun je op profielen reageren!

Oprecht geïnteresseerde man zoekt een zachtaardige vrouw MATCHED!

Man, 31 jaar, Rotterdam

Gepassioneerde ondernemer zoekt een stijlvolle en klassieke vrouw MATCHED!

Man, 58 jaar, Amstelveen

Ondernemende vrouw zoekt een extraverte man MATCHED!

Vrouw, 49 jaar, Lelystad

Loyale en bourgondische man zoekt een sprankelende vrouw MATCHED!

Man, 44 jaar, ’t Gooi

Leuke vlotte jonge man wil een stabiele relatie opbouwen MATCHED!

Man, 31 jaar, Den Bosch

Nieuwsgierige levensgenieter zoekt een man met wie ze kan sparren MATCHED!

Vrouw, 61 jaar, Midden van het land

Charismatische man ontmoet graag een slanke sportieve vrouw MATCHED!

Man, 52 jaar, Utrecht

Bescheiden jonge vrouw zoekt een rustige man MATCHED!

Vrouw, 31 jaar, Zaandam

Spreekt een profiel je aan?

Niet al onze members worden op deze pagina weer gegeven, dit is een greep uit onze database. De weergegeven profielen zijn een korte versie van het volledige profiel. Het volledige profiel is op aanvraag beschikbaar.

Na je reactie zullen we contact opnemen met je opnemen.

Let op: Indien de status on hold wordt vermeld dan houdt dit in dat die member momenteel datende is in een vergevorderd stadium en niet open staat voor nieuwe voorstellen.

Bij de vermelding ‘members only’, deze singles kunnen alleen worden voorgesteld aan bestaande members.

Als je deel wilt uitmaken van onze society als member dan kan dit door een membership af te sluiten.