Hieronder staat een aantal korte memberprofielen (volledig profiel op aanvraag) van members uit onze database voor wie wij actief zoeken. Sommige profielen worden alleen aan bestaande members gematched welke tot onze society behoren. Als je hier interesse hebt in heb je je hier aanmelden.

Profielen die succesvol gemachted zijn door ons hebben wij van deze pagina verwijderd. Zo willen we hier alleen een aantal actuele memberprofielen voor wie we actief zijn.

Heb je interesse in een profiel, reageer dan via het aanmeld formulier onderin en wij nemen binnen 3 werkdagen contact met je op!

Ter info: Niet al onze members staan online op deze pagina!

Zelfstandig onderneemster is er klaar voor om verliefd te worden

Vrouw, 64, Noord-Holland

Zij is:

Ze is 1.65 lang, heeft een normaal postuur en schouderlang haar. Ze heeft een uitwonende zoon (30+) en heeft een goede band met hem. Familie en vrienden zijn belangrijk voor haar. Ze is zelfstandig onderneemster, in de retail, maar heeft een medische achtergrond (HBO). Ze weet haar eigen boontjes goed te doppen maar een leuke man zou een fantastische aanvulling in haar leven zijn. Ze houdt van reizen, is avontuurlijk en leest heel graag. Ze woont op een heerlijke plek en geniet van haar tuin, haar werk, vrienden & familie. Ze schaatst en fietst graag om fit te blijven. Ze is te omschrijven als sociaal, attent, ondernemend en is graag bezig.

Zij zoekt:

De man waar ze op valt is mannelijk, niet kaal en is ook ondernemend. Hij heeft een vrolijke babbel en drinkt idealiter niet (of anders het liefst weinig). Hij zou het fijn vinden om er samen op uit te gaan, maar kan er ook van genieten om samen thuis te zijn. Ze valt op intelligente, betrouwbare en integere ‘stoere’ mannen, maar niet een corporaal type. Deze vrouw is al geruime tijd single en staat er voor open om rustig aan een leuke man te ontmoeten voor een LAT relatie.

Man met goede vibe zoekt een charmante vrouw

Man, 54, Randstad

Hij is:

Hij heeft een vrolijke lach en is creatief en 1.83 lang. Hij is vader van 2 puber kinderen. Hij is een creatieve, humoristische en geduldige man met een goede ‘vibe’ om zich heen. Hij is relaxed en heeft genoeg te vertellen. Hij is introvert en altijd wel met iets bezig. In zijn vrije tijd houdt hij van wandelen, fietsen en zwemmen. Hij leest graag en schrijft zelf ook literatuur en blogs. Verder ontspant hij bij een goede film, bioscoop of filmhuis of in de keuken bij het bereiden van een mooi gerecht, al is maaltijd box ook een fantastische uitvinding volgens hem. Hij heeft al veel van de wereld gezien en mooie verre reizen gemaakt. Tegenwoordig geniet hij van stedentrips, vakanties in Europa of rijdt hij met zijn auto naar een huisje in de natuur om hier te wandelen en met een goed glas wijn voor de openhaard te zitten. Het is een leuke en vlotte man en absoluut goed gezelschap.

Hij zoekt:

De vrouw waar hij zich tot aangetrokken voelt is vrouwelijk, charmant, slim en met een scherp randje. Hij vindt het zelfs leuk wanneer ze soms humeurig is, dan komt zijn geduld goed van pas. Verder mag ze classy zijn en jong van geest net als hij zelf. Hij staat open voor een LAT relatie en zou niet zo snel gaan samenwonen maar sluit het niet uit in de toekomst.

Charismatisch polospeler ontmoet graag zijn levenspartner

Man, 37, Rotterdam

Hij is:

Deze goed geklede man, donkerblond haar, blauwe ogen en 1.86 lang is Nederlands maar heeft al op veel plekken in de wereld gewoond. Rotterdam ziet hij voor de komende jaren als thuisbasis. Deze man ademt charisma maar is toch ook bescheiden en laat niet snel het achterste van z’n tong zien. Hij gaat graag op pad, is een fervent polo speler en is competitief ingesteld. Hij geniet van mooie horeca zaken en gaat graag stijlvol op reis. Hij is carriere minded (werkzaam in de IT) maar vindt contact onderhouden met familie en vrienden ook enorm belangrijk. Hij is extravert, geniet van mensen om zich heen maar kijkt er ook naar uit om zich met zijn nieuwe partner terug te trekken op een mooi eiland. Voor social media heeft hij een allergie maar toch weet hij de aandacht te trekken, mede door zijn charisma, rijke netwerk en goede levensstijl.

Hij zoekt:

Een vrouw die hem tegengas kan geven en hem kan verrassen met woordgrapjes daar heeft hij een zwak voor. Een vrouw die hem kan uitdagen om samen verder te komen en een mooie toekomst op te bouwen. Ze heeft klasse en stijl maar is ook gewoon ‘zichzelf’. Ze heeft geen 10 jaren plan visie maar plukt de dag en is een levensgenieter.

Digital nomad wil genieten samen met een vrouw met pit – Members only

Man, 61, Randstad

Hij is:

Hij is een zelfverzekerde, energieke, slanke man. Hij heeft kort licht grijs haar, heeft een moderne, nette kledingstijl en ziet er verzorgd uit. Hij is vader van 3 kinderen met wie hij een goede band heeft. Hij heeft in Amsterdam gestudeerd (WO) en is werkzaam geweest als algemeen directeur en ondernemer. Momenteel werkt hij als digital nomad. Hij spreekt vloeiend Frans, naast Engels en Duits. Hij is op veel plekken op de wereld geweest en hoopt nog lang te kunnen genieten van mooie reizen. Laatst heeft hij nog 1,5 maand in Afrika gezeten bijvoorbeeld. In een partner zou hij het waarderen als zij spontaan is en net zo makkelijk als hij haar koffer pakt en weg kan. Zijn passie is golfen, in Nederland of ook in het Buitenland doet hij dit graag. Hij is een fanate skiër en houdt van de zon en sneeuw. Zeilen doet hij soms maar van jongs af aan zat hij al op hockey. Hij is fanatiek en wil graag winnen maar kan tegenwoordig beter omgaan met verlies. Verder heeft hij zijn duikbrevet en vaarbewijs en is hij graag op het water.

Hij zoekt:

Hij kan genieten van een lang weekend weg met vrienden, uiteten gaan, koken voor een leuk gezelschap en zou hiervoor met een partner het liefst samen naar de markt gaan en samen iets moois bereiden. Hij houdt van een goed glas wijn. Hij is een echte levensgenieter en hoopt dat ook terug te zien bij een vrouw. Ze mag pit hebben, is zelfstandig en financieel onafhankelijk, spontaan, slank en energiek. Hij is ambitieus en wil zijn onderneming tot zijn grootste succes brengen maar hij zegt, het leven is niet alleen werk. In het leven dat hij leidt wil hij maximaal genieten, nú genieten en niet later.

Zeer gespierde man zoekt een vrouwelijke vrouw met een stoere kant

Man, 45, Amsterdam

Hij is:

Hij is een sportieve en positieve man (1.85). Hij heeft blauwe ogen, donkerblond haar en een korte getrimde baard. Vanaf zijn 16e sportte hij al veel. Hij traint nu 5 a 6 keer per week in de sportschool en is een grote, gespierde man. Na zijn studies te hebben afgerond (WO) is hij nu internationale succesvolle marketeer en ondernemer. Hij is creatief in zijn communicatie, wat je ook wel merkt uit zijn woordgrappen. In zijn vrije tijd staat hij vaak in de keuken, hij houdt van BBQ’en en kan goed koken. Hij is te omschrijven als positief, energiek, enthousiast, een tikkeltje chaotisch, eerlijk en sportief. Hij heeft met de juiste partner nog een kinderwens. Hij is doelgericht en relaxed.

Hij zoekt:

In een vrouw ziet hij graag vrouwelijkheid en een stoere kant terug. Sprekende ogen en humor. Ze is spontaan en er is aandacht voor elkaar. Het liefst lust ze veel zodat hij zijn kookkunsten op haar los kan laten.

Vrouw met humor zoekt een goedlachse man

Vrouw, 33, Omgeving Alkmaar

Zij is:

Ze is een slanke en humoristische vrouw. Ze draagt een moderne bril die haar erg goed staat, ze heeft half lang blond haar en groen/grijze ogen. Ze heeft rechten gestudeerd en is momenteel werkzaam als senior adviseur in de non profit sector. Ze is sportief, doet aan tennis, golft en gaat af en toe naar de sportschool. In haar vrije tijd is ze verder graag met vrienden, gaat ze uiteten of zit ze op een terras. Festivals bezoekt ze misschien niet zoveel maar ze houdt zeker van een feestje of de kroeg. Ze is een actieve en energieke vrouw die soms druk kan zijn maar thuis ook rustig. Ze heeft humor en lacht veel, ze houdt van een beetje plagerige humor. Ze kan ontspannen bij de TV of met een goed gesprek. Ze is zorgzaam en recht door zee in haar werk maar privé weer wat zachter.

Zij zoekt:

De man waar ze op valt is lang en heeft een vriendelijk gezicht en een open blik. Hij is verzorgd, heeft net als zij humor en is doortastend. Ze vindt het belangrijk ook diepere gesprekken te kunnen voeren samen. Haar wens is een leuke man te ontmoeten waar ze haar leven mee kan delen en eventueel kinderen te mogen krijgen.

Sportieve, fysieke fitte ondernemer zoekt een vrouw met kinderwens – Members only

Man, 39, Noord-Holland

Hij is:

Hij is een aantrekkelijke, sportieve, fysiek fitte man. Hij heeft donker blond haar, blauwe ogen en is 1.89 lang. Hij kleedt zich stijlvol en vindt het leuk om daarmee bezig te zijn, net als met de inrichting van zijn woning. Hij heeft aan Nyenrode gestudeerd en is momenteel succesvol ondernemer. Zijn werk zal nooit ten koste gaan van zijn gezin geeft hij aan en is zeker niet het belangrijkst in zijn leven. Hij kiest ervoor om slim en efficiënt te werken in plaats van lange dagen te maken. Hij denkt goed na over de toekomst en is niet van plan zijn leven lang te werken. Hij wil eerder stoppen zodat hij de tijd heeft om te reizen. Hij staat open voor spontane dingen die op zijn pad komen en genieten staat bij hem centraal, in de toekomst het liefst samen met een partner en kinderen. Hij heeft al veel van de wereld gezien en staat open voor avontuur. Hij kitesurft, rijdt motor en houdt ervan om te koken. Hij is privé ambitieus, lief, zorgzaam, gedisciplineerd en een doorzetter. 6 tot 7 dagen in de week houdt hij zich bezig met sport. Hij heeft een goede balans gevonden tussen het Bourgondische leven en sporten.

Hij zoekt:

In een partner zou hij graag ook enige sportiviteit terug zien en dat ze net als hij ook zorgzaam is. Ze is lief, eerlijk, enthousiast en outgoing. Ze is geen carrière tijger die enkel leeft voor haar werk. Verder hoopt hij de liefde voor eten en drinken te kunnen delen met elkaar. Hij heeft een kinderwens en wil hier liever niet al te lang mee wachten. In de toekomst ziet hij zichzelf wonen in een witte woonboerderij met rieten kap en een grote woonkeuken. 2 Rhodesian ridgebacks erbij en een fijn gezin met heel veel liefde voor elkaar.

Intelligente advocate zoekt een man met een eigen mening

Vrouw, 35, Zutphen

Zij is:

Een zeer intelligente vrouw (1.63) met een flinke dosis humor. Ze is blank, heeft half lang zwart haar, bruine ogen en vrouwelijke rondingen. Ze heeft strafrecht en fiscaal recht gestudeerd en is werkzaam als advocate en is momenteel bezig met haar proefschrift. Naast haar drukke baan is vrije tijd belangrijk voor haar, ze gaat graag uiteten met vrienden of de kroeg in of is op het hockeyveld te vinden. Ze heeft grote interesse voor de Tweede Wereldoorlog maar ook voor de Ardeche in Frankrijk. Op vakantie gaan is echt ontspanning voor haar, marktjes afstruinen, lezen en genieten van de zon. Ze is een loyale en zorgzame vrouw met humor. Ze is subtiel direct en heeft een eigen wil. Haar kledingstijl is te omschrijven als klassiek en vrouwelijk, ze draagt altijd rokjes, jurken en hakken.

Zij zoekt:

Ze staat open voor een intelligente man met een eigen mening waarmee ze kan levelen. Hij heeft net als zij humor en houdt van lekker eten en drinken. Zelf is ze gemeenteraadslid geweest bij een rechtse partij maar een FVD-aanhanger zou absoluut geen match zijn. Dat geldt ook voor haar kinderwens, geen must, staat er wel voor open. Door de jaren heen heeft ze hard gewerkt en nu is het tijd voor haarzelf. Een fijn gezin opbouwen is waar ze van droomt.

Energieke ontwikkelde man wil samen zijn leven delen

Man, 47, Randstad

Hij is:

Hij heeft helder blauwe ogen en donkerblond licht rossig haar en is 1.83 lang. Momenteel houdt hij zich bezig met het coachen van jongeren, vluchtelingen en ondernemers. Jongeren begeleidt hij in het zelfredzaam maken, sociale contacten onderhouden en biedt huiswerkbegeleiding. Bij vluchtelingenwerk heeft hij een cursus heeft ontwikkeld voor mensen die terug naar hun land willen en daar een eigen onderneming willen beginnen.

Verder begeleidt hij ondernemers met het opstarten of aan en verkopen van een onderneming. Hij heeft een 2 jarige opleiding persoonlijke ontwikkeling afgerond met transactionele analyse, NLP, familieopstelling en enneagram. Ook beheert hij vastgoed in NL. Hij leeft gezond, rookt niet en beweegt veel. Hij is een perfectionist in zijn werk maar wanneer hij kan ontspannen gaat hij graag met vrienden uit eten of naar de kroeg, hardlopen, zwemmen, fitness of andere sociale activiteiten ondernemen. Hij omschrijft zichzelf als een gedreven, ondernemende, sociale man met humor.

Hij zoekt:

Samen met een toekomstige partner hoopt hij rust met elkaar te vinden en samen te delen zonder daarbij aan elkaar te hangen. Hij valt op openminded, zelfontwikkelde vrouwen met een wereldse kijk op het leven. Het lijkt hem mooi om samen nog een kinderwens te vervullen. Donkere vrouwen zijn bij deze man zeer welkom!

Vriendelijke vrouw zoekt een mannelijke man

Vrouw, 48, Heemstede

Zij is:

Ze is een slanke vrouw van 1.69 lang en heeft bruine ogen en donker bruin lang haar met highlights. Ze heeft International Business gestudeerd en is een trotse moeder van een dochter en zoon (19&17). Momenteel is ze werkzaam als HR Business Partner in de automotive industrie. Het HR vak trekt haar aan omdat ze qua persoonlijkheid hier goed in past, ze maakt makkelijk verbinding, is oprecht geïnteresseerd, een goede coach/adviseur en is een mensen mens. Als persoon is ze te omschrijven als warm, eerlijk, trouw, enthousiast, positief, geordend en zegt ze  waar het op staat. Ze houdt van directe communicatie. Ze heeft veel gedaan op het gebied van zelfontwikkeling en is dan ook een vrouw die stevig in haar schoenen staat maar ook echt een lieve en warme persoonlijkheid heeft. Ze geniet ernorm van dansen!

Zij zoekt:

Ze zoekt een man die samen met haar iets wil opbouwen, hij is zorgzaam, een familieman en durft de echte connectie aan te gaan. Hij durft haar tegengas te geven en is romantisch aangelegd. Ze geniet van een stuk diepgang en zou het fijn vinden om soms verrast te worden. Haar ideale partner is mannelijk en vlot. Hij is oprecht, zorgzaam, geinteresseerd, geduldig en heeft een eigen mening. Ze wil met haar nieuwe partner genieten en onbezorgd leven. Haar voorkeur heeft mannen met donker (grijs) haar (donkere look) en mannelijk gebouwd, liefst niet lang en dun.

Zelfbewuste vrouw zoekt een Bourgondische man

Vrouw, 58, Midden van het land

Zij is:

Zij is een blonde vrouw (1.68, normaal postuur) die het leven vol leeft: ze gaat goede en slechte tijden aan en is daarin daadkrachtig, optimistisch en reflectief. Ze heeft een fijn leven, wandelt veel met haar hond en geniet van het gezelschap van haar kinderen en vriendschappen. Ze onderneemt regelmatig leuke dingen met vriendinnen en rijdt graag voor een aantal weken naar Italië. Dit is haar happy place waar de tijd even stil staat. Verder werkt ze, leest ze veel en luistert ze podcasts. Ze houdt van cultuur en van gezelligheid, van een goed gesprek en van lachen. Ze kan goed alleen zijn maar merkt nu steeds meer  behoefte aan de geborgenheid en de zachtheid van een relatie. Ze houdt echt van het leven, staat daar heel positief in, is optimistisch, zorgzaam, loyaal en sterk in het onderhouden van trouwe vriendschappen. Ze is een zelfbewuste, intelligente en empathische vrouw voor wie eerlijkheid, openheid en zelfreflectie belangrijke thema’s zijn. Ze is graag in gezelschap maar heeft ook behoefte aan haar eigen ruimte en levenstempo.

Zij zoekt:

Ze staat open voor een man met een ontspannen uitstraling. Hij is verzorgd, charmant en geniet van het leven. Hij is intelligent, empathisch en zelfredzaam en houdt van transparantie, eerlijkheid en humor. Ze droomt ervan haar leven opnieuw te delen met een leuke man. Samen mooie reisjes maken, borrelen met elkaar en met vrienden, samen koken en/of uiteten, leuke steden bezoeken, nieuwe herinneringen maken. Communicatie en zelfreflectie is voor haar van belang: verschillen tussen mensen zijn alleen maar te verdragen als er open over gesproken wordt. Het leven met iemand delen, op een gelijkwaardige manier, dat is haar droom. Zij is iemand die veel te geven heeft (en veel geeft) als ze van iemand/mensen houdt. Ze verlangt naar een man die haar ziet en die zich zelf laat zien. Naar een man in wiens ogen ze kan zien dat hij blij van haar wordt.

Sportieve en mentaal sterke man zoekt een intelligente dame – Members only

Man, 38, Randstad

Hij is:

Hij heeft een stoer en mannelijk aantrekkelijk uiterlijk. Hij is breed, 1,90 lang en kleedt zich casual. Hij heeft in Delft aan de TU gestudeerd en is momenteel werkzaam als ingenieur. Sporten vindt hij fijn om fit te blijven en zijn hoofd leeg te maken. Buiten roeien doet hij aan crossfit 4/5 keer per week, zwemmen en

hardlopen. Persoonlijke ontwikkeling is belangrijk voor hem, hij leest en laat zich coachen om altijd te blijven groeien. Hij is gek op wintersport, uiteten gaan, gezelligheid met vrienden en kitesurfen. Zijn vakanties zijn een combinatie tussen actief en genieten. Verder is fotografie een hobby van hem, kijkt hij soms een film of een serie of leest hij een boek. Hij kan omschreven worden als lief, intelligent, doorzetter en een man met humor.

Hij zoekt:

Na een periode van rollercoasters is hij weer in rustig vaarwater gekomen. Hij staat open voor een intelligente vrouw. Verzorgd, sportief, humor en zelfbewust zijn eigenschappen die hij graag terug ziet. Hij gaat aan op samen quality time doorbrengen. Met elkaar kunnen levelen en een overlap in kernwaarden zijn belangrijk voor hem.

Elegante, knappe welbespraakte dame zoekt een man voor een leuke toekomst

Vrouw, 67, Haarlem

Zij is:

De knappe en elegante dame van 1.76 is zeer jeugdig. Ze ziet er qua uiterlijk, slank, goed verzorgd (make-up, nagels, haren, kleding) veel jonger uit en is ook in haar doen en laten veel jonger. Ze is sinds drie jaar weduwe maar ziet het leven positief tegemoet en wil haar leven graag delen met een actieve en jeugdige man. Ze heeft 2 uitwonende zonen, veel vrienden en is actief. Actief met vrijwilligerswerk en qua sport (tennis & zwemmen). Ze kookt graag, is graag onder de mensen en ze houdt van kunst. Deze dame is vrolijk, intelligent en welbespraakt.

Zij zoekt:

Ze leeft in het heden maar wil ook een leuke toekomst, ze zou graag weer verliefd worden op een leuke man. Ze heeft zin in een heel gezellig leven en wil er alles uithalen. De man die bij haar zou passen heeft een vrije geest, een vlotte, ondernemende man, is een makkelijke prater maar kan ook goed luisteren. Hij weet wat hij wil en toont initiatief en ziet er goed verzorgd uit. Je hoeft niet gelijk de deur bij elkaar plat te lopen maar bent wel emotioneel bereikbaar. Ze geniet van reizen naar de zon, een rondreis door Thailand of in de herfst wandelen in Oostenrijk. Ze prefereert comfortabel reizen. Je kunt haar meenemen de kroeg in, naar een

leuk concert of gezellig uit eten.

Intelligente slanke moeder

Vrouw, 39, Amsterdam

Zij is:

Een energieke en vriendelijke vrouw van 39 (1.70) met lang bruin haar en groene ogen. Ze studeerde planologie aan de UVA en werd tijdens deze studie ook voor de eerste keer moeder. Daarna heeft ze nog een MBA afgerond. Momenteel is zij werkzaam als afdelingsmanager bij een grote gemeente. Ze heeft nooit moeite gehad met alle ballen hoog te houden. Na een lange relatie met de vader van haar eerste twee kinderen (16, 12) kreeg ze nog kindje (1,5) met haar laatste partner. Ze heeft zichzelf altijd gezien als moeder van 4 kinderen en houdt van het gezinsleven wat maakt dat zij de wens heeft om met de juiste partner nog een kindje te krijgen. Ze wil het graag goed doen voor haar kinderen en is tegelijkertijd een vrouw met ambities. In haar vrije tijd is ze erg actief, ze doet aan bootcamp, zumba, yoga en heeft jarenlang haar eigen paard gehad. Als persoon is ze energiek, optimistisch, een ochtendmens en iemand die graag buiten is. Ze is hartelijk en weet wat ze wil. Ze is leergierig en streeft haar doelen na, helpt mensen graag nieuwe inzichten te krijgen en denkt oplossingsgericht.

Zij zoekt:

Een man met wie ze iets op kan bouwen. Hij heeft zijn leven goed voor elkaar, is stabiel en leeft gezond. Hij is slank en zo goed met kinderen dat hij (nog) een kleintje wenst in zijn leven. Verder is hij net als zij optimistisch, energiek en geïnteresseerd in de ander.

Zeer sportieve en energieke blonde vrouw

Vrouw, 47, Utrechtse Heuvelrug

Zij is:

Energiek, krachtig en zeer sportief. Dat is deze top hockeyster van 1.72 lang met blond haar en blauwe ogen. Ze kleedt zich vrouwelijk en modern. Ze is een goede planner, een snelle denker en een echte powervrouw. Ze heeft veel van de wereld gezien, is WO opgeleid en werkt als interim manager. Ze sport veel en op hoog niveau maar geniet ook van een goed glas wijn, mooie reizen (ze houdt enorm van wintersport) en spontane avonturen. Ze is positief, onafhankelijk en een tikkeltje eigenwijs. Ze is moeder van 2 lieve pubers en heeft goed co-ouderschap.

Zij zoekt:

Ze valt op mannen die sportief en intelligent zijn. In een man zoekt ze humor, positiviteit en sportiviteit. Hij heeft vertrouwen in mensen en leeft niet met angst maar denkt in mogelijkheden. Hij heeft zijn eigen persoonlijke ontwikkeling doorgemaakt, kan met haar sparren en heeft diepgang. Hij kan een ander wat gunnen en is puur en oprecht en houdt er net als zij van om samen dingen te ondernemen. Als hij van koken houdt is dat mooi meegenomen.

Interessante passievolle ondernemer – Members only

Man, 39, Amersfoort

Hij is:

Deze man straalt en is passievol en energiek. Het is een man die makkelijk contact maakt en geniet van het leven. Hij geniet van etentjes buiten de deur maar ook van fijn gezelschap thuis. Hij heeft donkerblond haar en een kort getrimd baardje, hij is 1.86 lang, slank en heeft een knap en open gezicht. Hij is sinds een aantal jaar ondernemer wat hem veel vrijheid geeft en rust biedt. De flexibiliteit van het ondernemen biedt hem kansen om de wereld te zien en te connecten met nieuwe mensen. Hij is extravert, gedreven, sociaal en houdt van feestjes.

Hij zoekt:

Een vrouw die zichzelf is en durft te zijn. Ze straalt zowel in haar jurkje op high heels maar voelt zich ook comfortabel in haar jeans met sneakers. Ze is net als hij gepassioneerd in de dingen die ze doet en heeft een groot sociaal netwerk en geniet ervan om haar eigen dingen te doen. Ze heeft een ‘go with the flow’ mentaliteit en ziet het leven positief tegemoet. Ze denkt niet in beperkingen maar kansen.

Pragmatische advocaat gaat graag de verbinding aan

Man, 45, Utrecht

Hij is:

Deze energieke en pragmatische man van 1.93 lang, slank en donker bruin haar is opgegroeid in het noorden van het land. Na zijn studie in Groningen is hij naar Utrecht verhuisd, hij heeft een drukke baan en is werkzaam als advocaat. Naast werken geniet hij van theater & cultuur en maakt hij graag stedentrips. Zijn humor is gevat en hij droomt er van om ooit nog eens als amateur stand up comedian het podium te mogen beklimmen. Hij heeft uit zijn huwelijk 2 kinderen en heeft een 50% co ouderschapsregeling.

Hij zoekt:

Lachen, genieten en de diepgang opzoeken dat is waar hij van houdt. Het lijkt hem leuk om samen mooie steden te bezoeken en te ontspannen met een mooi glas wijn bij de haard. Hij zoekt een dame die hoger is opgeleid en een positieve kijk op het leven heeft zonder al te veel bagage. Idealiter woont zij op een half uur rijden van Utrecht.

Energieke, intellectuele man zoekt een dame met pit

Man, 63, Randstad

Hij is:

Deze goodlooking man van 63 heeft grijs haar en is 1.82 en heeft een slank figuur. Hij heeft brede interesses in politiek, kunst & cultuur, theater, geschiedenis en de mens. Hij is belezen en hoger opgeleid (MBA). Hij is werkzaam in een commerciele functie voor een semi overheid instantie en gaat graag uitdagingen aan. Hij is een levensgenieter, heeft een goede band met zijn kinderen en reist graag. Hij is oppertunistisch en lacht het leven tegemoet. Zijn single leven heeft hij prima voor elkaar, echter samen is leuker dan alleen.

Hij zoekt:

De dame waar hij op valt is net als hij energiek en heeft interesse in de mens en geniet van het leven. Ze zoekt een aanvulling in plaats van een invulling en raakt opgewonden van samen zijn en zoekt een maatje voor het leven. Ze is krachtig, weet wat ze wil maar is daarentegen verzorgd en lief. Ze kan een sparringspartner zijn maar heeft ook zeker haar eigen leven. Ze is financieel onafhankelijk.

Piloot met hond zoekt een vrouw met wie hij kan lachen

Man, midden 30, Randstad

Hij is:

Deze man houdt van gezelligheid en straalt dit ook uit. Hij is 1.88 en heeft blond haar. In het begin kan hij ietwat bescheiden en introvert overkomen maar als je hem echt kent dan komt hij los, hij is dan zichzelf, kletst graag en heeft veel humor. Voor zijn werk als piloot is hij regelmatig van huis maar dit biedt ook kansen. Hij heeft een heerlijk appartement in de stad waar hij met zijn hond woont. Hij is ruimdenkend en romantisch en gaat een feestje niet uit de weg. Kortom deze man is positief ingesteld, is easy going en houdt van gezelligheid!

Hij zoekt:

De dame waar hij op valt is geen drama queen maar heeft juist een positieve en realistische kijk op de wereld. Idealiter is zij hoger opgeleid, vrouwelijk en verzorgd. Ze hoeft niet perse skinny te zijn, maar zijn voorkeur gaat wel uit naar een blanke vrouw. Hij zoekt een dame met wie hij een enorme klik heeft en samen een mooie toekomst kan opbouwen.

Charismatische arts voelt zich aangetrokken tot een vrouwelijke vrouw – Members only

Man, 54, Midden Nederland

Hij is:

Dit is een man die binnenkomt, hij straalt en heeft charisma. Hij is 54 jaar, kort haar, slank en 1.87 lang. Hij is sportief aangelegd en is een levensgenieter. Hij is gevat, praat makkelijk, gaat diepgaande gesprekken niet uit de weg en weet wat hij wil. Deze man is arts en zeer kundig. Daarnaast is hij vader en heeft een goed co-ouderschap. Hij geniet van sociale activiteiten en heeft een grote vriendenkring en is Bourgondisch aangelegd. Reizen en heerlijk eten & drinken.

Hij zoekt:

Ze heeft een wereldse kijk op het leven en is jeugdig. Hij valt op vrouwen die sportief en vrouwelijk zijn. Ze is jong van geest en wil graag nog dingen ontdekken, het liefst samen. Het type dame die bij deze man past is niet op haar mondje gevallen en geniet van het goede leven.

Rustige vader zoekt een warme vrouw

Man, 46, Rotterdam

Hij is:

Licht getint en half Colombiaans en heeft zwart/grijze haren, slank en 1.83 lang. Hij is weduwnaar en vader van 3 kinderen. Hij is werkzaam in de zorgsector en is een gepassioneerde non fictie schrijver. Hij onderneemt graag leuke activiteiten met zijn kinderen zowel thuis als buiten huis. Als persoon hij is creatief, niet traditioneel en introvert. Hij heeft een aantal goede vrienden met wie hij graag filosofeert over het leven onder het genot van een goed glas whiskey. Deze man is in balans en kan goed relativeren.

Hij zoekt:

De vrouw die bij deze man past is lief en biedt warmte. Ze is niet al te ijdel maar wel verzorgd. Ze is een creatieve non traditionele denker en filosofeert net als hij graag over het leven. Ze is liever samen dan dat ze houdt van de drukte van een kroeg. Hij houdt van een eerlijke intelligente vrouw die goed op de hoogte is van de actualiteiten. Ze heeft geen kinderwens meer, maar kinderen zijn welkom.

Blonde man staat open voor huisje boompje beestje

Man, begin 40, Randstad

Hij is:

Deze strawberry blonde man <1.80 heeft een normaal postuur en een open blik. Hij is opgegroeid in het buitenland maar woont alweer een tijd in Nederland. Hij is kritisch, open en houdt van gezelligheid. Hij is echt klaar voor de volgende stap, hij wil graag settelen, huisje boompje beestje. Hij is werkzaam in de finance sector (veelal online) en naast werken is hij graag actief en sportief bezig. Hij beoefent vele sporten en ziet zijn vrienden graag. Hij houdt van koken met een goed glas wijn en het voeren van mooie gesprekken. Deze man houdt erg van skien!

Hij zoekt:

Een vrouw met een fijne energie die een wereldse kijk op het leven heeft. Ze is sportief en zelfstandig en heeft net als hij een kinderwens (en bij voorkeur heeft ze nog geen kinderen). Ze is ambitieus en vindt het fijn om diepgang op te zoeken. Ze is initiatiefrijk en heeft een positieve mindset.

Pragmatische en warme jonge man die graag wil settelen – on hold

Man, 28, Utrecht

Hij is:

Een intelligente jonge man van. Hij heeft donker haar en bruine ogen. Tijdens zijn middelbare schooltijd heeft hij topsport beoefend, tijdens zijn studie accountancy in Groningen heeft hij een leuke studententijd beleefd. Hij rondde een post master accountancy af aan Nyenrode en werd op jonge leeftijd RA. Als persoon is hij fanatiek, ambitieus, pragmatisch, openminded en gezellig. Hij vindt het belangrijk dat alles bespreekbaar gemaakt kan worden. Naast dat hij nuchter en down to earth is, is hij een erg warm persoon. Hij heeft een drukke baan die redelijk veel tijd opeist maar hij geeft aan dat er zeker altijd ruimte is voor sociale dingen. Hij is breed geïnteresseerd en kijkt met een open blik de wereld in. Ook is hij sportief, hij zat op kickboksen en tegenwoordig doet hij aan fitness en wil hij starten met kitesurfen.

Hij zoekt:

Een vrouw waarmee hij iets moois kan opbouwen. Iemand die open, outgoing en ondernemend is, die ook serieus is en klaar is om stappen te maken. Zij is net als hij ambitieus, intelligent en familie en vrienden zijn ook voor haar belangrijk. Ze is in de leeftijd van 25-33 en woonachtig in de grote Randstad.

Deze down to earth dame zoekt een ontwikkelde man – on hold

Vrouw, 37, Amsterdam

Zij is:

Een vrolijke en sociale vrouw van 37 (1,79) uit Amsterdam. Ze heeft bruin half lang haar en bruine ogen. Vanaf haar laatste studie woont ze in Amsterdam. Ze heeft in de afgelopen jaren verschillende functies bekleed in de non-profit branche. Momenteel is ze beleidsadviseur maatschappelijke opvang. Ze is sportief, heeft een goede band met haar familie en met haar vrienden drinkt ze graag een wijntje, of bezoekt ze een concert. Ze houdt van verschillende soorten muziek: van klassiek tot dance. Ze is positief ingesteld, behulpzaam, lief, sociaal en down to earth. Ze zoekt altijd naar mogelijkheden voor verbetering en stelt doelen voor zichzelf om het beste uit het leven te halen.

Zij zoekt:

Een man die intelligent is, in staat is goede gesprekken te voeren, iemand met humor, een combinatie tussen stoer en lief en bezig is met ontwikkeling in zijn werk en op persoonlijk vlak. Hij kijkt open de wereld in, en is openminded. Haar uiterlijke voorkeuren zijn een goede en sportieve uitstraling, en bij voorkeur donker haar en donkere ogen en alle huidskleuren zijn welkom.

Ondernemende dame zoekt een ambitieuze (jonge) man

Vrouw, midden 20, Overijssel

Zij is:

Deze blonde dame met blauwe ogen van 1.70 lang met een prachtig gebit is energiek, classy en vrouwelijk. Ze runt een goedlopend bedrijf en is werkzaam als business coach. Naast werken is ze een enorme autosportliefhebber en kijkt ze altijd F1. Ze doet aan tennis en sport met een personal trainer. Ze brengt graag tijd door met haar zussen en haar hondje en ze besteedt tijd aan haar hobby fotografie. Ze is te omschrijven als ambitieus, spontaan, sociaal en classy. Van jongs af aan gaat ze al graag op wintersport, ook heeft ze Wenen en New York hoog op haar lijstje staan om nog te bezoeken. Backpack vakanties trekken haar niet zo aan.

Zij zoekt:

Ze valt op mannen met humor, die spontaan, intelligent, zorgzaam en ambitieus zijn. Ze zou het fijn vinden als hij bij haar familie past en/of hiervoor open staat, gezien haar familieband belangrijk voor haar is. Mannen die geen moeite hebben om een relatie aan te gaan met een vrouw die zelfstandig is en een succesvolle onderneemster is. Ze kent zichzelf goed en verwacht dit ook terug te zien in een man, ze wil graag samen van het leven genieten en heeft ook voor in de toekomst een kinderwens.

Ondernemende Alpha man – Members only – on hold

Man, 34 jaar, Amsterdam

Hij is:

Deze knappe blonde man van 1.88 lang is een succesvolle ondernemer. Hij is sociaal, outgoing, extravert en heeft een bovengemiddeld IQ en EQ. Hij speelt nog altijd hockey in zijn oude woonplaats en heeft daar ook nog veel vrienden. Hij heeft Nyenrode afgerond en is werkzaam als ondernemer. Hij is een makkelijke prater, hij houdt van goede wijnen en geniet van het kijken naar sport. Hij is liever onder de mensen dan dat hij thuis tv kijkt. Het type vakantie waar hij van houdt is hoppen, zien en ontdekken. Hij heeft een kinderwens.

Hij zoekt:

Hij valt op blanke vrouwen met een open uitstraling. Ze is intelligent, extravert en is sociaal en heeft een groot netwerk. Hij vindt dat je beide jezelf moet kunnen zijn en elkaar kunt vertrouwen waardoor je elkaar de vrijheid kunt geven, zonder afhankelijk van elkaar te zijn. Spontaniteit in een relatie is belangrijk. Idealiter ontmoet hij een vrouw die nog geen kinderen heeft maar wel een kinderwens heeft.

Sportfanaat zoekt een vrolijke vrouw

Man, 71 jaar, Oss

Hij is:

Deze lange gezellige man van 1.83 lang heeft grijs kort krullend haar en staat positief in het leven. Hij sport bijna dagelijks en is een grote golf liefhebber. Hij is opa van 3 kleinkinderen en hij hecht veel waarde aan een hechte familieband. In zijn werkzame leven heeft hij diverse goedlopende damesmode zaken gehad. Hij geniet van mooie wijnen en ontspant graag door te wandelen in de natuur. Hij is te omschrijven als flamboyant, energiek en geniet van het leven.

Hij zoekt:

Hij staat er voor open een vrolijke vrouw te ontmoeten, hij houdt van gezelligheid en samen lachen! Mooie avonturen beleven in binnen- en buitenland. Goede gesprekken te voeren over politiek, actualiteiten etc. Hij valt op vrouwen met een goede babbel en een aanstekelijke lach die het ook belangrijk vindt om haar eigen leven te leiden maar ook graag samen te zijn.

Idealiter een vrouw zonder al te veel bagage en die een positieve kijk op het leven heeft.

Medisch specialist zoekt haar soulmate

Vrouw, 32 jaar, ’t Gooi

Zij is:

Ze heeft lang bruin krullend haar, bruine ogen, ze is slank en is 1.80 lang. Ze werkt als medisch specialist in Amsterdam. Ze doet aan hardlopen en hot yoga en wil misschien hockey weer gaan oppakken. Ze houdt van skieen en de apres-ski en ze gaat graag en vaak op vakantie. Ze probeert veel nieuwe restaurants uit en geniet vol op van lang tafelen. Als persoon is ze lief, zorgzaam, netjes, perfectionistisch en introvert. Ze heeft veel vrienden en gaat er regelmatig op uit. Ze heeft een heerlijk leven met fijne mensen om haar heen en droomt er nog van moeder te worden.

Zij zoekt:

Ze zoekt een man die toe is aan een serieuze relatie en die samen iets moois op wil bouwen. Hij heeft net als zij een kinderwens. Hij is niet het type persoon die nog wekelijks uitgaat maar wel van gezelligheid en mensen om zich heen houdt. Hij houdt meer van stedentrips/luxere reizen dan kamperen.

Leeftijd: 32-45

Stijlvolle en intellectuele dame zoekt een gepassioneerde man

Vrouw, 37 jaar, Midden Nederland

Zij is:

een stijlvolle vrouw met lang blond haar en blauw grijze ogen en een prachtig slank figuur. Ze is 37 jaar en 1.70 lang. Op haar 18e ging ze het huis uit en stortte ze zich volledig in het studentenleven, ze ging veel uit en genoot van haar leven. Ze heeft Bedrijfskunde gestudeerd en daarna binnen vier jaar een PhD afgerond. Ze is werkzaam in diverse (bestuur)functies. Ze is intellectueel, praat heel makkelijk en is verbaal sterk, ze kan goed relativeren en is gepassioneerd in de dingen die ze doet. Ze is warm, zorgzaam, lief, vrolijk, positief, sociaal en empathisch. Ze is een ondernemende dame en ook zeer sportief. Ze laat zich graag inspireren en verrassen door het leven. Ze leeft gezond en is fit en combineert dit graag met lekker eten en drinken.

Zij zoekt:

een zelfverzekerde en ondernemende man die gepassioneerd is in de dingen die hij doet. Hij kan de lead nemen en is geïnteresseerd in wat er in de wereld gebeurd. Hij is sportief, sociaal en maakt gemakkelijk contact met anderen. Ze valt op mannen die een positieve kijk op het leven hebben. Ze sluit een kinderwens niet uit, maar het is zeker geen must en het loopt zoals het loopt. Ze staat open voor een man die al kinderen heeft. Ze valt op intelligente mannen en bij voorkeur langer dan 1.80m.

Spannende man zoekt een jeugdige vrouw – on hold

Man, 52 jaar, Noordwijk

Hij is:

Deze jolige, knappe man is geen type 13 in een dozijn. Hij is 1.89 lang en ziet er jeugdig uit. Hij heeft half (lang) blond haar en is slank. Deze man is extravert en houdt van gezelligheid en is veel op de tennisbaan te vinden. Hij is ondernemer en coach, heeft veel goede vrienden en een groot netwerk. Hij praat makkelijk en is geinteresseerd. Hij probeert altijd uit het oordeel te blijven en is het type verbinder. Hij gaat regelmatig op vakantie zowel naar de zon als naar de sneeuw. Hij heeft twee oudere zoons en een goed co ouderschap. Ibiza is zijn favoriete eiland. Hij gaat golfen weer oppakken.

Hij zoekt:

Hij valt op jongere en jeugdige slanke vrouwen. Hij vindt het fijn als een vrouw makkelijk in omgang is en makkelijk contact legt. Spontane en warme vrouwen passen bij hem met wie hij een passievolle relatie wil aangaan. Ze mag een beetje stout/spannend zijn. Samen een team vormen vindt hij belangrijk evenals diepgang.

Leeftijd 30-48 jaar.

Succesvolle en knappe hospitality ondernemer zoekt een niet traditionele vrouw – Members only

Man, 42 jaar, Amsterdam

Hij is:

Deze aantrekkelijke succesvolle ondernemende man van 1.90 lang heeft donkere ogen en donker haar. Hij heeft zijn MBA afgerond en zijn bedrijf zit in de fase om van een start up naar een scale up bedrijf te gaan Hij heeft een groot sociaal netwerk, houdt van kickboksen en geniet van de horeca. Hij geniet van het stadse leven en is energiek en gepassioneerd. Hij kan een vrouw veel bieden. Hij houdt ervan om spontane activiteiten te ondernemen zonder teveel te plannen. Hij houdt van watersporten, de zon en van skien en heeft veel gereisd.

Hij zoekt:

Hij wil een vrouw echt goed leren kennen en hij is een trouwe man. Hij valt op vrouwen die gepassioneerd zijn in de dingen die ze doet. Een zeer traditionele vrouw is niet iets wat bij hem past. Hij valt op vrouwen met een stadse mentaliteit en hij heeft een zwak voor slanke vrouwen met een mooi gebit. Hij heeft een kinderwens. Hij valt op intelligente vrouwen die sportief en verzorgd zijn.

Intelligente jonge vrouw met diepgang en humor

Vrouw, 27 jaar, Amsterdam

Zij is:

27 jaar en 1.75m met blauwe ogen en lang blond haar en heeft van haar 1e tot haar 5e in Engeland gewoond waardoor haar Engels zeer goed is. Ze heeft een jaar in Spanje gewoond om Spaans te studeren en hierna Taal en Communicatie (Nederlands) gestudeerd en twee minors in Frans en Noors afgerond, omdat zij van talen houdt. Hoewel ze veel ambities heeft, financieel onafhankelijk en succesvol wil worden, is een goede balans tussen werk en privé erg belangrijk voor haar. In haar vrije tijd houdt ze zich bezig met hockey, sporten en probeert ze graag nieuwe dingen uit zoals nu bijvoorbeeld Flamenco dansen. Ze is lief, eerlijk, slim, een tikkeltje spiritueel en heel betrokken, daarnaast zorgt ze voor gezelligheid – ze is een gangmaker. Ze is sociaal en kan naar eigen zeggen soms ad rem en scherp uit de hoek komen met haar humor.

Zij zoekt:

een fijne partner die trouw en rustig is, maar die ook wel eens van een avontuur houdt. Hij staat stevig in zijn schoenen en staat open voor nieuwe dingen. Hij heeft net als zij humor en is klaar om te settelen en om samen gezellig dingen te doen, zoals reizen, dineren, of gewoon gezellig samen op de bank te chillen. Hij is fysiek fit. Leeftijd voorkeur 25-35.

Lieve en zorgzame doorzetter waarbij het glas altijd halfvol is

Vrouw, 50 jaar, Aalsmeer

Zij is:

Zij is 1.60 lang en ze heeft lang goudblond haar en een lieve uitstraling. Ze is werkzaam als zelfstandig pedicure aan huis bij anderen. Vorig jaar is plotseling haar man overleden maar desondanks staat zij open en toegankelijk in het leven. Ze praat makkelijk, is positief, vrolijk, zorgzaam en staat optimistisch in het leven. Ze houdt van nieuwe dingen ontdekken en om het avontuur aan te gaan. Verder geniet ze van strandvakanties in combinatie met iets actiefs zoals bergbeklimmen, wandelen, snorkelen en/of watersport beoefenen. Ook houdt ze enorm van skieen. Soms is ze een flapuit maar vooral een open boek. Ze is eerlijk en betrouwbaar en gaat echt voor iemand. In de toekomst zou ze graag landelijk willen (blijven) wonen en haar salon willen uitbouwen. Ze heeft geen kinderen.

Zij zoekt:

Een handige man die niet te hard van stapel wil lopen. Hij heeft zijn zaakjes op orde en is zelf financieel onafhankelijk. Haar ideale partner is een nette maar ook stoere man die een aanvulling kan zijn in haar leven. Leeftijd 50-67, liefst geen kale man, maar wel mannelijk. Ze is niet gebonden aan haar huidige woonplaats.

Charmante en stijlvolle man wil zijn liefde delen met een jeugdige vrouw

Man, 58 jaar, Loosdrecht

Hij is:

Deze stijlvolle en prettig ogende man heeft vier zoons (16 t/m 28) en is 1.86 lang. Hij is een succesvolle ondernemer in de vastgoedbranche. Hij kan zijn liefde verbaal en lichamelijk tonen en heeft een warm hart. Hij is gek op kunst en kleur en heeft dan ook een prachtig ingericht huis. Hij houdt van het goede leven en bevindt zich vaak in de betere horeca en reist graag af naar Ibiza en St. Tropez. Hij geniet van het leven, houdt van shoppen, vaart graag in zijn sloep en houdt niet van ‘gedoe’. Hij sport graag met een personal trainer en is jong van geest. Deze levensgenieter is gezellig, oprecht, intelligent en sociaal.

Hij zoekt:

De dame waar deze stijlvolle man op valt is ‘jeugdig’, liefst jonger dan dat hij zelf is. Ze is niet te basic, maar wel verzorgd en intelligent. Ze heeft stijl & klasse, is slank en knap. Hij wil graag avonturen beleven en lol maken met zijn nieuwe partner maar hij zoekt ook diepgang in een relatie. Met zijn nieuwe liefde wil hij graag samen genieten en mooie reizen maken. De vrouw waar hij op valt heeft zin in het leven en staat er voor open om weer samen met iemand te willen genieten. Daarnaast is het type ‘jetset’ levensstijl haar niet onbekend.

Rustige jonge man zoekt een niet dominante vrouw

Man, 27 jaar, Tilburg

Hij is:

1.65 lang en van Chinese afkomst maar geboren in Nederland en de helft van een tweeling. Hij heeft WO Fiscaal Recht gestudeerd en is momenteel werkzaam bij een bank. Hij is rustig, houdt van de natuur en is zeer sportief. Ook heeft hij een sportieve bouw. In zijn vrije tijd is hij graag bezig met tennis, fitness, hardlopen en drummen op zijn drumstel. Hij houdt van de natuur en hij heeft een rustige persoonlijkheid. Hij kan goed praten over actualiteiten maar kan ook genieten van de kracht van de stilte.

Hij zoekt:

Een rustige vrouw die geniet van een goed gesprek, maar ook van een avondje thuis op de bank genieten. Ze is niet dominant of pittig maar wel lief en zorgzaam. Hij valt op onafhankelijke verzorgde vrouwen. Graag zou hij met zijn toekomstige partner mooie natuur reizen willen maken naar o.a. Zuid Afrika of Australie.

Hij is niet gebonden aan Tilburg en staat open voor vrouwen tot de leeftijd midden 30.

Zorgzame en gastvrije man zoekt dame met een sexy blik – Members only

Man, 54 jaar, Aalsmeer

Hij is:

Een enorm gastvrije en gezellige man van 53. Hij is 2 meter lang, heeft licht grijze haren en groene ogen. Hij is geen typische festivalganger maar bezoekt wel graag een food festival. Buiten

de deur eten vindt hij ook fijn maar zoekt ook graag de gezelligheid thuis op. Hij tennist, golft en gaat jaarlijks op wintersport. Als persoon is hij lief, zorgzaam, daadkrachtig en een tikkeltje ondeugend, hij laat niet over zich heen lopen. Hij heeft een open persoonlijkheid en is bovenal erg gastvrij en een gezelligheidsdier. Hij werkt als interim-manager in voornamelijk financiële functies.

Hij zoekt:

Een vrouw die net als hij gastvrij is, houdt van gezelligheid en met een chique sportieve kledingstijl. Ze is verzorgd, vrouwelijk en rookt bij voorkeur niet. Een dame met een sexy blik in de ogen spreekt hem aan.

Stijlvolle en spontane vrouw zoekt een man met pit

Vrouw, 35 jaar, Amsterdam

Zij is:

Zij is 1.63 heeft halflang lichtbruin haar en mooie sprekende groene ogen. Ze is zeer creatief en sinds haar 29e eigenaresse van haar eigen interieur design bureau. Ze houdt ervan door de stad te struinen of uiteten te gaan met haar vriendinnen. Ze is eerlijk, zorgzaam, gedreven en heeft gevoel voor humor. Ze heeft een groot hart en probeert te leven naar gevoel en te luisteren naar haar intuïtie. Een droom van haar is het op zetten van een project met high-end eco homes in het buitenland.

Zij zoekt:

Een man die net als zij een kinderwens heeft. Hij is ambitieus en gepassioneerd door zijn werk. Hij is zelfverzekerd, authentiek, jong van geest en volgt zijn innerlijk kompas. Hij is woonachtig in omgeving Amsterdam, heeft pit en een mannelijke bouw.

Sportieve en rustige man die zich graag laat verrassen – on hold

Man, 48 jaar, Utrecht

Hij is:

Hij is 1.85 lang, slank, heeft blond/rossig haar en een jeugdige uitstraling. Hij is ondernemer, participeert in diverse ondernemingen en is werkzaam als ingenieur op diverse locaties in NL. Hij is rustig, maar houdt van avontuur, is betrouwbaar en ambitieus. Hij heeft een dochter van 22 die inmiddels uitwonend is. In zijn vrije tijd gaat hij graag sporten of spreekt hij af met vrienden, maar vindt het ook fijn om thuis te ontspannen. Hij is gezellig en zorgzaam en vindt het fijn om zo nu en dan voor zijn partner te koken en haar in de watten te leggen. Een city trip met een combinatie van ontspanning en samen de omgeving te ontdekken is wat hij graag doet, maar het meest favoriet is wintersport. Ook mooie reizen maken staat nog op zijn verlanglijst.

Hij zoekt:

Hij vindt het aantrekkelijk wanneer een vrouw aandacht geeft aan haar uiterlijk en passie heeft voor de dingen die ze doet. Naast humor en samen lol hebben, vindt hij verbinding en diepgang erg

belangrijk. Het zou leuk zijn als ze, net als hij een beetje sportief is. Hij is een man die voor veel open staat en zich graag laat verrassen.

Doelgerichte en intelligente man met kinderwens

Man, 43 jaar, Amsterdam

Hij is:

Hij is 1.75, slank en heeft blond haar en blauwe ogen en is van Duitse komaf maar woont al 6 jaar in Nederland. Hij is zeer sportief en gaat geen uitdagingen uit de weg. Hij is werkzaam in de finance/vastgoed sector en gemiddeld 1 nacht per week in het buitenland. Hij leidt een sociaal leven en vindt het heerlijk om naar het strand te gaan. Deze intelligente man heeft een absolute kinderwens en zijn droom is om ooit in een landelijk huis buiten Amsterdam te wonen met zijn gezin. Hij is een ‘gentleman’, heeft een relaxte vibe en levenservaring. Qua vakanties geniet hij het meest van een combinatie van relaxen, cultuur opsnuiven en landschappen bezichtigen. Ook houdt hij van skieen en koken.

Hij zoekt:

Hij zoekt een dame die ook een kinderwens heeft en samen met hem van het gezinsleven wil genieten. Ze is ontwikkelt en heeft bij voorkeur een internationale mindset. Hij vindt het leuk om in het weekend samen naar de markt te gaan en ’s avonds lekker te koken en goede gesprekken te voeren, maar ook om soms samen een serie te kijken. Hij wil graag samen een mooie toekomst opbouwen. Leeftijd max. 43 jaar.

Ambiverte dame met een actieve levensstijl – on hold

Vrouw, 37 jaar, Haarlem

Zij is:

Zij is een zeer slanke, verfijnde en mooie vrouw van 1.70 lange en heeft lang blond haar. Ze heeft op hockey en tennis gezeten en van jongs af aan geskied. Nu fitnesst ze nog 3 keer in de week en ze vindt het belangrijk om er goed uit te zien. Ze heeft een waardering voor klassieke muziek maar houdt er ook van een festival te bezoeken. Momenteel werkt ze als tenant manager op een vastgoed kantoor. Het contact met mensen is wat haar het meeste hierin aanspreekt. Ze is een zorgzame en betrouwbare vrouw en zeker geen stilzitter. Ze staat altijd voor anderen klaar maar vindt het zelf ook leuk om verrast te worden. Voor een avond uiteten pakt ze graag uit maar ze houdt er net zo erg van om thuis samen te kokkerellen met een goed glas wijn.

Zij zoekt:

Het lijkt haar mooi om in de toekomst met een partner, samen een huis te verbouwen, in te richten en helemaal eigen te maken. Met de juiste partner zou ze open staan een gezin te stichten, echter is dit geen must. Een trip met de auto langs de wijngaarden staat op haar lijst. Ze maakt graag mooie reizen en samen met een partner zou dit natuurlijk nog leuker zijn! Idealiter is hij niet vegetarisch en tussen de 36-48 jaar.

Internationaal georienteerde sterke vrouw – on hold

Vrouw, 49 jaar, Amsterdam

Zij is:

Ze heeft fel blauwe ogen, kort blond haar en is 1.80 lang. Ze is een zelfstandige vrouw met een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Ze is werkzaam voor een groot internationaal consultancy bureau en reist veel voor haar werk. Ze is sociaal, lief, zorgzaam, energiek en heeft een positieve kijk op ’t leven. Ze heeft veel van de wereld gezien en heeft een hoog EQ en IQ. Ze heeft geen kinderen. Ze geniet van reizen, uit eten gaan, musea of de opera bezoeken. Ze is belezen maar vindt het ook fijn te ontspannen met een serie. Daarnaast houdt ze van wandelen, fietsen of sport ze 2 keer per week met een personal trainer.

Zij zoekt:

De man waar ze op valt heeft een wereldse kijk op het leven en heeft een intellectueel niveau. Ze vindt het fijn als ze gelijkwaardig zijn. Het liefst is hij communicatief vaardig en heeft hij eigen passies. Ze vindt het fijn als een man emotioneel bereikbaar is en breed geïnteresseerd. Humor is erg belangrijk voor haar! Idealiter heeft hij een goed ontwikkelt EQ & IQ. Anderstalig is geen probleem voor haar.

Knappe dame met internationale mindset

Vrouw, 34 jaar, Amsterdam

Zij is:

Zij is een bijzonder knappe en elegante vrouw uit Amsterdam van 1.74. Ze heeft lang bruin haar, een mooie lach en een normaal postuur. Momenteel werkt ze voor grote FMCG company waar zij inmiddels een mooie carrière heeft opgebouwd. In haar vrije tijd besteedt ze graag aandacht aan haar hechte vriendengroep, gaat ze varen met haar boot of pakt ze een festival. Reizen is een belangrijk onderdeel van haar leven. Zo reist ze voor werk en privé. Sinds een jaar is ze weer terug in Amsterdam en is ze klaar om te settelen.

Zij zoekt:

Ze zoekt iemand om er samen iets moois van te maken en te kunnen lachen! Het is belangrijk dat hij vol overtuiging iets doet wat hij leuk vindt. Daarnaast ook veel van de wereld heeft gezien, en open staat voor nieuwe avonturen. Ze valt niet op kale mannen of een te corporaal type.

Wetenschapper en jazz liefhebber

Man, 50 jaar, Naarden

Hij is:

Hij is slank en 1.80 lang en heeft donkerblond haar. Hij is vader van drie kinderen en heeft een goede co-ouderschap regeling. Hij is onderzoeker, wetenschapper en docent. Hij is muzikaal en een enorme jazz liefhebber. Hij is een visuele denker en astronomie fascineert hem. Hij houdt van lange afstanden fietsen en is geen lange termijn denker. Hij gaat graag doelgericht te werk en pakt kansen. Romantisch is deze man zeker en kan genieten van de kleine dingen in het leven. Hij is een makkelijke prater, niet saai en emotioneel stabiel.

Hij zoekt:

Hij valt op intelligente en ontwikkelde dames. Het liefst actief en met een open blik. Ze heeft haar eigen verhaal en belangstelling voor kunst, cultuur en muziek. Ze is onafhankelijk en weet te reflecteren. Ze houdt ervan om van momenten in het nu te genieten maar wil in de toekomst ook bouwen aan een groter samen geheel. Een dame die communicatief vaardig is past bij hem.

Geordende dame met stijl en klasse wil zich verbinden met een serieuze man

Vrouw, 35 jaar, Amsterdam

Zij is:

Ze is slank, 1.70 lang en heeft lang blond haar en fel blauwe ogen. Ze is geordend en doordacht, niet impulsief. Ze gaat graag gestructureerd te werk maar is een makkelijke en gezellige prater. Ze heeft veel humor en geniet van wining & dining. Ze heeft Rechten gestudeerd (WO) en is momenteel werkzaam in die branche. Ze is niet het type backpacker al houdt ze wel enorm van (rond) reizen op een wat comfortabelere en luxere manier. Ze houdt ook van wintersport. Ze is zeer loyaal en haar familie is erg belangrijk voor haar. Ze sport veel en geniet van het leven in en rond Amsterdam.

Zij zoekt:

De man waar ze valt is oprecht, verzorgd en sociaal. Ze valt op mannen met humor en die van reizen houden. Het liefst is hij ontwikkeld en intelligent. Ze houdt van zelfverzekerde open mannen die de leiding kunnen nemen. Ook heeft hij graag een kinderwens. Ze zou het leuk vinden als hij ook haar vrienden beter leert kennen en in gezelschap leuke activiteiten te willen ondernemen. Ze valt niet op het type ‘recreatief drugsgebruiker’ of kroegtijgers.

Energieke vrouw met een wereldse blik zoekt ‘stadse’ man – on hold

Vrouw, 49 jaar, Amsterdam

Zij is:

Zij is 49 jaar en 1.78 lang, zeer slank en schouderlang blond haar. Deze energieke en communicatief krachtige vrouwelijke vrouw is zelfstandig ondernemer in de vastgoedsector. Ze houdt van de stad en het goede leven wat het met zich brengt. Ze is intelligent en sportief. Ze houdt ervan om aandacht aan haar uiterlijk en kleding te besteden, ze kleedt zich graag casual chique. Ze is een vrije denker en spontaniteit staat bij haar hoog in het vaandel. Ze gaat graag op vakantie (met haar kinderen). Ze maakt bewuste keuzes en is fan van het woord ‘ja’.

Zij zoekt:

Zij zoekt een man die idealiter (veel) van de wereld heeft gezien en een stadse mentaliteit heeft. Hij is fysiek fit en heeft lef. Hij is niet te ijdel maar wel verfijnd, hij is intelligent en breed geinteresseerd. Hij is het type man die ervan houdt om je best voor elkaar te doen en te genieten van de mooie dingen in het leven. Leeftijd 47-59. Haar voorkeur gaat er naar uit om te starten met een LAT relatie.

Vrolijke en enthousiaste vrijbuiter – on hold

Man, 46 jaar, Alkmaar

Hij is:

Opgegroeid en woonachtig in Noord-Holland waar hij graag tijd doorbrengt met zijn goede vrienden. Hij is 1.80 en is in een relatie een pleaser op een positieve manier. Vader van een zoontje en heeft een goede band met familie. Hij is een echte ondernemer en heeft een grote gunfactor. Hij heeft bedrijven in het vastgoed, toerisme en horeca en is momenteel werkzaam in de reisbranche. Hij is speels, positief en empathisch. Hij heeft veel humor, is zorgzaam en geniet met volle teugen van het leven.

Hij zoekt:

Hij zegt ‘het leven is kort, maar voor mij nog heel lang’. In dat leven zou hij graag een stoere, vrouwelijke vrouw ontmoeten met hij zijn warmte kan delen. Ze is net als hij geïnteresseerd en belangstellend en heeft een warme persoonlijkheid. Ze houdt van knuffelen en heeft een bourgondische levensstijl.

Rustige aantrekkelijke CEO

Man, 47 jaar, Zuid-Holland

Hij is:

Hij is een vriendelijke, slanke, 47 jarige man van 1.83 uit Zuid-Holland. Na zijn afstuderen is hij terecht gekomen in de branche waar hij nog steeds werkzaam is en waar hij inmiddels sporen heeft verdiend. Hij is een rustige man maar kan in het gezelschap van vrienden uitbundig zijn. Hij is lief, vrijgevig, gezellig en gevoelig voor sfeer. Hij gaat voor romantiek en is loyaal. Hij is erg trots op zijn dochter en heeft een goede band met haar. Hij is sportief, ondernemend en gek op Italië waar hij ooit weer een huisje zou willen hebben. Hij is gevoelig voor sfeer en houdt van gezelligheid.

Hij zoekt:

Hij zoekt een vrouw bij wie hij zelf kan zijn zoals hij is en hij is niet op zijn tenen hoeft te lopen. Hij zoekt warmte en houdt van knuffels. Hij vindt het leuk om samen te kunnen sparren, de dag door te nemen en te genieten van allerlei leuke dingen. Idealiter is ze niet jaloers, geen mega carrière tijger en een dominante vrouw maar bij voorkeur wel minimaal HBO opgeleid. Leeftijd 38-48 jaar.

Ex prof voetballer uit omgeving Amsterdam – on hold

Man, 53 jaar, omgeving Amsterdam

Hij is:

Hij is 53 jaar, 180 lang, kaal en heeft een open uitstraling en is charismatisch. Hij heeft in Amerika gevoetbald en gestudeerd. Hij heeft een HTS & Finance opleiding genoten en is momenteel alweer jaren in NL woonachtig en werkzaam voor diverse bedrijven op C level niveau. Hij heeft twee kinderen van 18+. In zijn vrije tijd golft hij graag en geniet hij bij mooi weer van zijn prachtige tuin en kan hij genieten van een goed glas wijn en een goed boek. Hij is altijd vrolijk en heeft een rijk sociaal leven.

Hij zoekt:

Hij valt op slanke vrouwelijke vrouwen. Dames die een charmante/elegante uitstraling hebben. Het liefst heeft zij een open persoonlijkheid en staat zij ongeveer hetzelfde in het leven als hij. Hij is niet gebonden aan de regio Amsterdam. Hij wil graag iets opbouwen met een vrouw en samen genieten van de mooie dingen in het leven.

Vriendelijke blonde en rustige man – Members only

Man, 51 jaar, omgeving Zoetermeer

Hij is:

Deze vriendelijke en rustige man van 51 en 1.89 lang woont in Zuid-Holland. Hij heeft blond haar en een korte verzorgde baard. Hij heeft een energieke uitstraling, Hij heeft HBO Commerciele Economie gestudeerd en is momenteel werkzaam voor een multinational in omgeving Amsterdam. Hij houdt van een dolletje op z’n tijd, hij rijdt motor en is vaak met zijn mountainbike op pad. Hij luistert graag naar diverse soorten muziek en heeft sinds kort een nieuwe hobby, namelijk schilderen. Een avond gezellig eten en spelletjes spelen met vrienden is iets waar hij blij van wordt. Hij woont in een prachtig huis en is graag bezig in zijn tuin.

Hij zoekt:

Hij zoekt een aantrekkelijke dame die houdt van knuffelen en samen zijn. Hij houdt van goede gesprekken voeren en dat ze zichzelf durft te laten zien. Hij zoekt een dame die gepassioneerd en sensueel is en met wie hij een mooie toekomst kan opbouwen. Deze dame heeft een warm hart en wil haar liefde delen.

Knappe ondernemer van 38 – Members only

Man, 38 jaar, Amsterdam

Hij is:

Hij is met zijn blonde haar en baardje en gespierde lichaam een prachtige verschijning om te zien. Hij is 38 en 1.82 en zeer ambitieus. Hij runt meerdere goedlopende ondernemingen en is vaak in het buitenland te vinden. Hij houdt van watersport en fitness en heeft zelfs een eigen fitness verdieping in zijn huis. Smaak heeft deze man ook, zijn Amsterdamse pand is dan ook volledig door hem zelf prachtig ingericht. Hij is nieuwsgierig en een vrije jongen en ook is hij spiritueel aangelegd maar niet zweverig. Familie en vrienden zijn erg belangrijk voor hem.

Hij zoekt:

Hij zoekt naar een vrouw met wie hij een diepere connectie kan aangaan en die met hem kan meedenken. Dat zij warmte in huis brengt en dat hij een gevoel van veiligheid kan geven. Hij valt op gepassioneerde vrouwelijke vrouwen. Ze is zacht en sociaal en heeft een combinatie van klasse en stijl. Hij staat met de juiste partner open voor kinderen maar dit is geen must voor hem.

Spreekt een profiel je aan?

Niet al onze members worden op deze pagina weer gegeven, dit is een greep uit onze database. De weergegeven profielen zijn een korte versie van het volledige profiel. Het volledige profiel is op aanvraag beschikbaar.

Reageren is kosteloos, na je reactie zullen we contact opnemen met je opnemen.

Let op: profielen met de vermelding ‘members only’, deze members worden alleen door ons gematched aan een (potentiele) member.

Als je deel wilt uitmaken van onze society als member dan kan dit door een membership af te sluiten.

Profielen zonder vermelding ‘members only’, daar kun je vrijblijvend reageren.