Hieronder staat een aantal korte memberprofielen (volledig profiel op aanvraag) van members uit onze database voor wie wij actief zoeken. Sommige profielen worden alleen aan bestaande members gematched welke tot onze society behoren. Als je hier interesse hebt in heb je je hier aanmelden.

Profielen die succesvol gemachted zijn door ons hebben wij van deze pagina verwijderd. Zo willen we hier alleen een aantal actuele memberprofielen voor wie we actief zijn.

Heb je interesse in een profiel, reageer dan via het aanmeld formulier onderin en wij nemen binnen 3 werkdagen contact met je op!

Ter info: Niet al onze members staan online op deze pagina!

Man met humor zoekt een vrouw met een positieve mindset

Man, 38 jaar, Haarlem

Hij is:

Hij is een positief ingestelde, intelligente man met een Mediterraans uiterlijk. Hij heeft donkere ogen, korte zwarte krullen, is slank en heeft een nette kledingstijl met nette schoenen of sneakers. Hij is temperamentvol, warm bloedig, heeft diepgang en is in staat dmv doorvragen en interesse tonen een goed gesprek te voeren. Hij is enthousiast en heeft de drang om er iets van te maken. Zijn nieuwsgierigheid zorgt ervoor dat hij mensen goed leert kennen en nog elke dag leert. Een hobby van hem is een ouder huis kopen en dit opknappen tot een modern en stijlvol pareltje en dat is ook wat hij met zijn huidige huis heeft gedaan. Tijdens zijn WO studie Rechten begon zijn studentenleven pas echt en heeft hij veel vrienden gemaakt. Hij behaalde 2 masters en heeft momenteel een leuke baan. Koken en goed eten is belangrijk voor hem maar ook een hobby. Hij vindt het leuk om opzoek te gaan naar mooie producten en in zijn prachtige keuken een gerecht te bereiden voor zijn familie en vrienden. Daarbij hoort dan ook een mooie wijn of fles bubbels. Hiervan genieten met anderen maakt het pas echt leuk voor hem. Architectuur en interieur interesseert hem ook en dat zie je terug in zijn huis. Thuis kijkt hij zelden tv, hij zet liever muziek op of tafelt na met gasten of zijn partner. Verder gaat hij in zijn vrije tijd graag een stuk hardlopen of wandelen in de duinen. Met deze man kun lachen, hij heeft zelfspot en humor maar kan ook relativeren. Wat hij doet, doet hij goed en waar hij aan begint maakt hij af. Familie en vrienden zijn erg belangrijk voor hem.


Hij zoekt:

Na zijn laatste relatie is hij nu klaar om iets langdurigs op te bouwen met een vrouw die positief in het leven staat. In een relatie is het belangrijk voor hem om te praten met elkaar. Praten over je gevoelens en duidelijke communicatie over andere zaken. Hij valt op een charmante blanke vrouw met charisma. Hij is goed met kinderen en het is geen probleem als zij al kinderen heeft al heeft hij zelf ook nog een kinderwens. Hij weet wat het goede leven is en daar geniet hij ook van maar samen is natuurlijk leuker!
Goedlachse en sportieve vrouw zoekt een initiatiefrijke man

Vrouw, 37 jaar, Utrecht

Zij is:

Ze is een loyale en goedlachse vrouw. Ze heeft half lang donker blond haar en is fysiek fit. Ze heeft in het buitenland gestudeerd en gewoond (HBO + WO) waar ze nog veel hechte vriendschappen aan over heeft gehouden. Ook heeft ze 9 maanden gereisd door o.a. Azië, Australië en Nieuw-Zeeland. Na veel ervaring opgedaan te hebben bij haar eerste baan waar zij lange tijd heeft gewerkt is ze momenteel werkzaam als leidinggevende op een internationaal project. Ze is reislustig en avontuurlijk met een ondernemende mindset en ze zou het leuk vinden als haar partner met haar nog veel meer van de wereld wilt

ontdekken. Ze is bescheiden en staat klaar voor de mensen om haar heen, al is ze daarin wel selectief geworden. Een sportfanaat is ze absoluut! Ze kan om 04.00 uur op de bank gaan zitten om een belangrijke wedstrijd te kijken en speelt zelf hockey, golf en traint met een PT in de sportschool. Borrelen, festivals, concerten, koken en spelletjes spelen met familie vindt ze ook leuk.


Zij zoekt:

Ze komt uit een hechte familie en ziet in een partner graag terug dat hij hier ook voor open staat. In een partner zoekt ze iemand die sportief en reislustig is, goed verzorgd is en initiatief toont. Hij hoeft niet altijd op de voorgrond te staan maar wel sociaal richting haar vrienden en familie. Met de juiste partner is een kinderwens aanwezig. Hij rookt niet en is tussen de 30-40 jaar.
Loyale man zoekt een vrouw die waarde hecht aan oprechte vriendschappen

Man, 44 jaar, Amsterdam

Hij is:

Deze man is gezellig en sportief. Hij is 1.80 lang en heeft een blij gezicht. Hij heeft een internationale mindset maar woont alweer jaren in het centrum van Amsterdam met veel plezier. Hij trekt er graag op uit en geniet van alles wat een stad te bieden heeft. Zo sport hij graag, houdt hij van lezen, theater/comedy, koken en gaat graag wat drinken in een cafe met zijn vrienden. Hij heeft een leuke en verantwoordelijke baan in de marketing/finance industrie. Hij is een creatieve denker waardoor hij in het begin soms rustig kan overkomen. Maar zodra de klik er is dan kun je ontzettend met hem lachen, jezelf zijn en samen bijvoorbeeld mooie reizen maken. Dit is overigens iets wat hij graag doet, er op uit gaan en internationale vrienden en/of steden bezoeken. Een wens van hem is om vader te worden.

Hij zoekt:

Deze Bourgondische, leergierige en loyale man zoekt een vrouw die waarde hecht aan vriendschappen en familie. Ze vindt het fijn om er op uit te trekken maar kan ook genieten van een avondje rustig samen zijn. Het zou fijn zijn als ze sport en een HBO of WO achtergrond heeft. Bij voorkeur is ze niet vegetarisch. Engelstalig is geen probleem voor hem. En ze heeft een kinderwens.
Gezellige man zoekt een avontuurlijke vrouw

Man, 64 jaar, Noord-Holland

Hij is:

Hij is een avontuurlijke Bourgondiër die zoveel mogelijk van het leven wil genieten, zonder egoïstisch te worden. Met zijn grote bos grijze krullen, zijn sikje en zijn guitige lach is hij een bijzondere en leuke verschijning om te zien. Hij heeft een nette kledingstijl. Hij staat actief en ondernemend in het leven. Hij is een geboren Amsterdammer en groeide hier ook op, momenteel woont hij in een rustig dorpje. Hij is vader van 2 dochters (25+) met wie hij een goede band heeft. Na het VWO en de politieschool sprong hij wel eens bij in de horeca en heeft vervolgens zijn eigen horeca zaken opgezet welke hij 30 jaar heeft gehad. Ondertussen heeft hij met zijn gezin een aantal jaar in 't Gooi gewoond waar hij lid was van een Business Club en mooie contacten heeft opgebouwd. Ook heeft hij in het buitenland gewoond waar hij duikinstructeur werd en een aantal jaren zijn eigen duikschool heeft gerund. Als hij een verhaal vertelt is hij een genot om naar te luisteren. Hij praat makkelijk en is leuk gezelschap maar houdt ook van de rust. Zijn drukke bestaan, als ondernemer in Horeca en Vastgoed heeft hij 4,5 jaar geleden vaarwel gezegd. Hij gaat graag touren met zijn motor en heeft een camper, waarmee hij zoveel mogelijk mooie reizen mee maakt door Italie, Spanje en Portugal. Thuis vindt hij het gezellig om met vrienden te dineren of in en om het huis bezig te zijn.

Hij zoekt:

Hij zoekt een lieve, warme, charmante en actieve vrouw. Zijn partner hoeft niet perse van motorrijden te houden zegt hij, als ze maar wel avontuurlijk is ingesteld, houdt van reizen en om er samen op uit willen gaan. Hij ontmoet graag een blanke vrouw tot 65 jaar. Afstand geen probleem.
Bescheiden jonge vrouw zoekt een rustige man

Vrouw, 31 jaar, Zaandam

Zij is:

Ze is een rustige en sociale vrouw en heeft korte donkerblonde haren, blauwe ogen, een slank postuur en is brildragend. Ze is naturel en draagt geen tot weinig make-up/sieraden. Ze draagt casual, nette kleding. Ze rookt niet en drinkt alleen af en toe voor de gezelligheid. Ze woont in een modern en gezellig huis. Ze is zorgzaam, bescheiden en een echte doorzetter. Ze is gepassioneerd in de dingen die ze onderneemt. Ze is het type dat graag eerst de de kat uit de boom kijkt, maar zodra ze iemand kent, kan ze goede gesprekken met diegene voeren. Ze praat dan heel makkelijk en gezellig. Ze is slim en weet van aanpakken. Ze stelt zich zelf doelen, is avontuurlijk en sportief. Ze werkt als coördinator (HBO achtergrond). In haar vrije tijd roeit ze 1 a 2 keer in de week. Ook doet zij aan hardlopen, fietsen, wandelen, klimmen en zwemmen. Ze vindt het leuk om naar het theater of bioscoop te gaan. Daarnaast vindt ze het ook leuk om af en toe wat lekkers te bakken. Ze leest graag romantische en historische boeken. Ze houdt van sportieve vakanties en vakanties waarbij je een rondreis maakt door een land zoals bijvoorbeeld Canada of Australië. Ze heeft de afgelopen jaren een aantal keren met een groep een huttentocht bewandeld door de bergen in Oostenrijk, Frankrijk en Italië. Maar ook naar Griekenland gaan en daar genieten van de combinatie cultuur en strand vindt ze leuk. 

Zij zoekt:

Ze zoekt een man die lief, betrouwbaar en eerlijk is. Een man die verzorgd is en waarmee  ze gezamenlijke interesses heeft. Zij hoeven echt niet alles met elkaar te ondernemen. Ze vindt het ook belangrijk dat hij zijn eigen hobby’s en vrienden heeft. Het gaat bij haar om de klik die zij heeft met iemand. Een man die niet rookt, maar wel wat sportief is. Een man die initiatief neemt en haar af en toe eens verrast. Ze heeft ook een kinderwens als die mogelijkheid erin zit. Ze zou in de toekomst graag gaan samenwonen en zit daar voor niet gebonden aan Zaandam.
Vrijbuiter zoekt een enthousiaste vriendin

Man, 61 jaar, Purmerend

Hij is:

Dit is een man die binnenkomt, hij is authentiek en heeft een interessant voorkomen. Hij is vader van 3 kinderen (uitwonend). Hij woont in een mooi huis en geniet van het leven. Hij werkt niet meer maar verhuurt hier en daar nog wat vastgoed en is financieel onafhankelijk. Zijn dagen zijn goed gevuld, varen, klussen, afspreken met vrienden en voetbal. Hij verveelt zich zelden en heeft graag mensen om zich heen. Hij houdt van gezelligheid en gaat er graag op uit, in Nederland maar ook in het buitenland. Vroeger heeft hij voor zijn werk veel gereisd en ook op meerdere plekken gewoond. Hij is een avonturier maar leeft wel bewust.

Hij zoekt:

Hij staat er voor open om een gezellige, spontane en ondernemende vrouw te ontmoeten. Ze heeft haar woordje klaar maar kan ook goed luisteren en oordeelt niet (te) snel. Idealiter geniet ze ook van avontuur en staat ze er voor open om samen op pad te gaan. Hij valt op blanke vrouwen en reisafstand is onbelangrijk voor hem en hij is niet gebonden aan Purmerend.
Vrouw met een internationale mindset zoekt een man met humor

Vrouw, 52 jaar, Den Haag

Zij is:

Ze is een intelligente, slanke vrouw (1.83). Ze heeft licht bruin half lang haar en lichte groene ogen. Deze vrouw woont momenteel nog in Den Haag maar is opzoek naar een riante woning in 't Gooi en geniet van een woning met een heerlijke tuin. Na het VWO vertrok ze voor een jaar naar Spanje waar ze de taal heeft geleerd en een geweldige tijd heeft gehad. Terug in Nederland ging ze Rechten studeren in Leiden. Ze is lid geweest en nam deel aan een uitwisselingsprogramma in een ander Europees land waar ze ook haar scriptie schreef. Vervolgens heeft ze jaren internationale functies vervuld en in het buitenland gewoond. Momenteel woont ze alweer een tijd in Nederland en is ze werkzaam in een functie om het Nederlands bedrijfsleven internationaal op de kaart te zetten. Reizen voor haar werk heeft ze veel gedaan en zal zo nu en dan nog voorkomen. Daarom vindt ze het fijn om haar vakantie in Europa door te brengen waar nog vele prachtige plekken zijn om te zien. Ze doet al 30 jaar aan yoga en sport in de gym. Ze gaat graag uiteten maar kan zelf ook heerlijk koken. Verder is ze lid van een vrouwenclub (carrière gericht) en spendeert ze graag tijd met haar familie.

Zij zoekt:

Ze is erg loyaal, afspraak is afspraak, ze komt uit een sociale achtergrond. Humor is erg belangrijk voor haar, het leven is al serieus genoeg zegt ze dus laten we het vooral niet allemaal te serieus nemen. De man die bij haar past heeft dus humor, is sportief en heeft levenswijsheid en kan ook tegengas geven. Het hoeft niet allemaal binnen de lijntjes. Kinderen van een ander zijn zeer welkom. Haar wens is nog die ‘klik’ te vinden en samen oud te worden. Een man die Engels spreekt is geen probleem.
Man die veel te bieden heeft zoekt een goed verzorgde vrouw

Man, 34 jaar, Gouda

Hij is:

Hij is 1.83 lang en een slanke, blanke, leergierige en intelligente man met kort donkerblond haar en groene ogen. Hij kleedt zich casual en modern en vindt het leuk om te shoppen. Hij heeft twee masters afgerond en is momenteel werkzaam als Software Engineer en heeft ook zijn eigen bedrijf. Hij is ambitieus en geniet van z'n werk. Naast werken vindt hij genieten van zijn vrije tijd ook erg belangrijk. Zo kookt hij graag voor vrienden, kan hij enorm genieten van spontane uitjes, een festival bezoeken of een stedentrip. Hij wordt vrolijk en enthousiast van mode, interieurdesign, natuur/cultuur, beleggen en duurzaamheid. Hij kan goed alleen zijn maar vindt mensen om zich heen ook leuk en hij zoekt graag het avontuur op samen of alleen om nieuwe plaatsen en dingen te ontdekken. Op vakantie gaan doet hij ook met gemak alleen maar hij zou het liever delen met een partner. Naast zonvakanties en stedentrips houdt hij ook van wintersport en is hij een goede snowboarder.

Hij zoekt:

Hij staat open voor een slanke, blanke, goed verzorgde, zorgzame en ondernemende vrouw met een kinderwens. Ze heeft zelf nog geen kinderen en zij mag overal in Nederland wonen zolang de intentie er maar is om samen te gaan wonen. Leeftijd 26-36 jaar.
Vrouw met energie voor 10 zoekt een Bourgondische man

Vrouw, 37 jaar, Alkmaar

Zij is:

Ze is 1.67 lange vrouw met half lang donker blond haar en een normaal postuur. Haar kledingstijl is wisselend, ze draagt graag een spijkerbroek en toffe sneakers, maar voor een etentje vrouwelijk en hakken. Ze komt uit een echte ondernemers/horeca familie. Ze heeft meerdere mooie leidinggevende functies gehad hier en daar en momenteel werkt ze als restaurantmanager bij een mooie zaak. Ze is een bezig bijtje, vindt het leuk de zaken van een ander te runnen en neemt haar verantwoordelijkheid. Naast haar werk, doet ze als hobby soms ook acteer werkzaamheden. Met haar familie en vriendinnen heeft ze altijd een warme en hechte band. In haar vrije tijd gaat ze graag uiteten of lunchen. Kan ze genieten van mooie wijnen of goede koffie. Maar met elkaar thuis eten in groepsverband doet ze ook graag. Ze heeft een groot sociaal netwerk en combineert dat dan ook graag met elkaar door middel van etentjes met verschillende vrienden bij elkaar. Weekendjes weg vindt ze heel leuk of ze gaat op pad met haar vriendinnen. Lekker wandelen of op de bank een serie/film kijken daar kan ze ook erg van genieten. Kamperen is niks voor haar, liever luxe, ontspannen, naar het strand of leuke dorpjes en restaurantjes opzoeken. Je kunt haar omschrijven als lief en heel sociaal. Ze is een perfectionist en staat altijd aan, energie voor 10. “Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd “zegt ze altijd! Voor de mensen om zich heen staat ze altijd klaar! Verder is ze verzorgd, houdt ze erg van schoon, opgeruimd en is ze heel gastvrij.

Zij zoekt:

Het is belangrijk voor haar, dat haar partner net als zij van een Bourgondisch leven houdt. Dat hij zowel familie als vrienden belangrijk vindt. Hij van gezelligheid houdt en geniet van de dingen die hij doet. Hij is verzorgd en fris (goedgekleed/overhemd/polo, mooie sweater, geurtje etc.) en toont initiatief. Hij heeft geen moeite met open communiceren, heeft humor, is betrouwbaar, eerlijk, sociaal, lief en mag haar af en toe best een beetje afremmen. Houdt van knuffelen en samen leuke dingen ondernemen. Met de juiste man staat ze open voor kinderen. Maar een man die al kinderen heeft, is ook welkom. Al zou nog een kinderwens wel fijn zijn.
Intelligente en krachtige vrouw zoekt een intellectuele man

Vrouw, 49 jaar, Amsterdam

Zij is:

Ze is 1.80 lang en ze heeft prachtige fel blauwe ogen en kort blond haar. Ze woont in een prachtig groot appartement in het centrum van Amsterdam modern ingericht, met veel kunst. Vanuit huis uit heeft ze mee gekregen dat mannen en vrouwen gelijk zijn. Ze heeft een groot verantwoordelijkheidsgevoel opgebouwd en kijkt terug op een gelukkige blije jeugd waarin ze al heel wat van de wereld te zien kreeg. Ze heeft het gymnasium afgerond zonder moeite. Ze kon makkelijk leren en had een paar goede vriendinnen. Als kind was ze meer introvert, hield van lezen en paardrijden, en wist zichzelf goed te vermaken. Na het gymnasium besloot ze om een jaar in het buitenland te studeren en te wonen op een campus. Dit heeft haar gevormd tot wie ze nu is, wat extraverter, sociaal ingesteld en met een brede interesse. Ze kijkt terug op een heftige, leerzame en fantastische tijd! Ze heeft een master en een MBA afgerond. Inmiddels werkt ze alweer een geruime tijd bij een corporate. Ze heeft een internationale leidinggevende functie en reist regelmatig voor haar werk. Deze intelligente dame is sociaal, lief, zorgzaam, energiek en heeft een positieve kijk op het leven. Ze heeft veel van de wereld gezien en heeft een hoog EQ & IQ. Ze heeft geen kinderen maar heeft in het verleden wel samengewoond. Ze geniet van reizen, bijvoorbeeld een safari maken in combinatie met luxe hotels. Ze gaat graag uit eten, van een eetcafe tot een sterrenrestaurant. Ze bezoekt graag een museum of opera voorstelling. Haar muziek voorkeur loopt sterk uiteen van klassieke muziek tot het foute uur van Q muziek. Ze is belezen maar vindt het ook fijn om te ontspannen met een serie zoals The Crown. Om fit te blijven sport ze 2x per week met een personal trainer en doet ze aan Pilates. Ze houdt van wandelen en fietsen, maar vindt zichzelf niet bijzonder sportief aangelegd.

Zij zoekt:

De man waar ze op valt heeft een wereldse kijk op het leven en heeft een intellectueel niveau. Ze vindt het fijn als ze gelijkwaardig zijn. Het liefst is hij communicatief vaardig en heeft hij eigen passies. Ze vindt het fijn als een man emotioneel bereikbaar is en breed geïnteresseerd. Humor is erg belangrijk voor haar! Idealiter heeft hij een goed ontwikkelt EQ & IQ.
Reislustige lange man zoekt een lieve vrouw met humor

Man, 36 jaar, Amsterdam

Hij is:

Hij is een lange (1.96) slanke goed uitziende man. Hij heeft een volle bos bruin haar, bruine ogen, een mooie lach en een vriendelijke uitstraling. Hij heeft een fijne jeugd gehad en heeft uit die tijd ook nog veel vrienden. Na zijn mavo heeft hij een technische opleiding voltooid en is daarna Technische Bedrijfskunde gaan studeren (HBO). Hij heeft jarenlang met veel plezier in de technische wereld gewerkt. Momenteel is hij ondernemer, hij heeft een eigen online platform gebouwd waar hij succesvol in is. Van het ondernemen krijgt hij erg veel energie en dit is iets wat ook erg goed bij hem past. Hij is te omschrijven als intelligent, sociaal, analytisch sterk, introvert, hij kan goed luisteren en heeft een goed/scherp gevoel voor humor! Vriendschappen zijn dierbaar en belangrijk voor hem, daar is hij altijd heel sociaal en trouw in. Hij houdt ervan om er lekker op uit te gaan, naar het strand (voorheen met zijn old timer cabrio) bijvoorbeeld of om ergens lekker te gaan eten. Hij houdt van gezelligheid maar kan zich ook thuis goed vermaken met een boek, podcast of lekker klussen. Racefietsen, wandelen, investeren en nieuwe dingen ontdekken/leren, is waar hij zich graag mee bezig houdt. Momenteel is hij aan het leren drummen. Ook heeft hij een boot met vrienden waar hij graag in de zomer heerlijk mee gaat varen.

Hij zoekt:

Hij heeft een paar vaste relaties gehad en mee samen gewoond maar staat er nu weer voor open om verliefd te worden op een ondernemende, lieve vrouw met humor. Ze houdt van erop uit trekken en dingen samen doen maar ze vindt het ook fijn om haar eigen dingen te doen. Met de juiste partner heeft hij een kinderwens.Goedlachse vrouw met hondje zoekt een sociale man

Vrouw, 30 jaar, Noord-Holland

Zij is:

Ze is een vrolijke en goedlachse jonge vrouw. Ze is 1.75 lang en heeft een slank figuur met schouderblond haar en blauwe ogen. Ze is stijlvol en heeft mooie verfijnde sieraden. Samen met haar kleine hondje woont ze in een sfeervol huisje. Momenteel werkt zij als marketeer bij een technisch bedrijf en als freelance tekstschrijver. Deze dame is graag buiten te vinden. Zo is zij druk met de verzorging en training van paarden. Daarnaast speelt zij tennis en soms padel. Ze gaat graag fancy uiteten bij restaurants zoals Rijks, Daalder en Lars Amsterdam en vindt het heel leuk om nieuwe restaurants te ontdekken. Ook vindt ze zelf koken leuk en organiseert dan een etentje op Italiaanse/Japanse etc. wijze. In haar vrije tijd is zij er altijd voor in om ergens koffie, wijn of een cocktail te drinken. Zij wil het beste uit haarzelf halen en vindt persoonlijke ontwikkeling altijd een belangrijk aandachtspunt. Ze is graag actief bezig, ze is vrolijk, een dierenliefhebber en besteedt graag tijd aan haar vrienden en familie. In het begin kan ze stil en verlegen overkomen maar als je haar leert kennen dan is ze energiek en overal voor in!

Zij zoekt:

Ze staat open voor een sociale man die van dieren houdt en humor heeft. Hij houdt van lang tafelen, is sportief en wil op pad met haar en de hond. Hij staat open voor nieuwe dingen en kleedt zich vlot. Ze vindt het fijn als hij zichzelf ook wil ontwikkelen. Met de juiste man staat ze open voor kinderen. Leeftijd 28-39.Prachtige stijlvolle vrouw zoekt een man met maatschappelijke interesse

Vrouw, 50+, Amsterdam

Zij is:

Ze is een onafhankelijke en prachtige vrouw, ze heeft lang bruin haar (met glamour krullen), is heel slank (1.68 lang), van top tot teen verzorgd en is moeder van 2 volwassen kinderen. Haar huis is rustig en stijlvol ingericht en heeft een geweldig uitzicht over Amsterdam. Ze heeft alles op een rijtje en is goed in alleen zijn maar zou na verschillende langere relaties nu toch graag weer een leuke man ontmoeten. Ze is een hele leuke, vlotte vrouw en jong en modern in gedrag. Ze werkte als consultant, startte een eigen bedrijf en werd nog directeur van een creatief bureau maar geen van alles bezat de zingeving waar ze naar opzoek was, ze wil haar hart en haar hoofd net zoveel inzetten. Na een sabbatical kreeg ze een baan aangeboden als CEO van een prachtige organisatie. Ze is ondernemend en positief ingesteld en heeft oog voor een ander. Luxe houdt ze wel van maar de maatschappelijke factor is nog veel belangrijker voor haar. Sporten doet ze veel en ze is fanatisch gek op films welke ze thuis of in filmhallen kijkt. De business club waar ze lid van is biedt haar ook weer sociaal contact, sport en uitjes. Verder houdt ze wandelen na corona er in en luistert ze podcasts van diverse genres.

Zij zoekt:

Ze ambieert een LAT relatie. Haar doel in een relatie is vanuit vrijheid ontdekken of je meer samen wil zijn maar dat moet organisch gaan. Samen uiteten, series kijken, stedentrips maken maar niet altijd op stap hoeven. Een aantrekkelijke, zelfverzekerde, jongensachtige man met een maatschappelijke interesse trekt haar aan. Hij staat gelijkwaardig in het leven, is jong van geest, heeft een gezonde lifestyle en een moderne kledingstijl. Ze valt niet op kale mannen.Warme geinteresseerde ondernemer zoekt een zorgzame vriendin

Man, 40+, omgeving Amsterdam

Hij is:

Hij is een aantrekkelijke, goed verzorgde en zorgzame man. Hij is slank, heeft blauw/groene ogen, een vriendelijke lach en warme uitstraling. Vanaf niets heeft hij zijn bedrijf weten uit te bouwen tot een succesvolle en internationale onderneming in de entertainment branche. De dienstverlenende kant en het contact met mensen en talenten is was hem aantrok en bij hem past. Hij is graag in contact met mensen en zijn brede en oprechte interesse in een ander, zorgt ervoor dat hij ook veel lieve mensen om zich heen heeft. Na meer dan 20 jaar keihard gewerkt te hebben in de entertainment branche was het tijd voor andere dingen en heeft hij zijn bedrijf succesvol verkocht. De laatste jaren is onder andere vastgoed iets waar hij graag in investeert. Na afstand gedaan te hebben van zijn bedrijf ging hij het persoonlijke avontuur aan, opzoek naar zichzelf, wie ben ik nog meer? Hij heeft een mooi leven maar wilde snel weer ondernemen, wat hij nu ook doet. Wel is zijn leven nu anders ingedeeld en blijft er meer tijd over voor andere dingen zoals vrienden, reizen en is zijn grote wens om nog een gezin te stichten. Hard werken, hard genieten is wat hij zegt. Hij houdt ervan luxe oorden te bezoeken en te genieten van goede diners en wijnen. Verder is hij geïnteresseerd in auto’s, kunst en musea en bezoekt hij graag een concert. Hij is zelfverzekerd maar bescheiden en gepassioneerd in de dingen die hij doet.

Hij zoekt:

Aangezien hij jong van geest, fit en energiek is, heeft hij nog een kinderwens. Hij staat open voor vrouwen tot 40 jaar. Een leuke, sprankelende vrouw die zorgzaam, slim en breed geinteresseerd is. Ze is slank en sportief. Ze heeft een stabiele achtergrond en is attent naar anderen.Leuke vrouw wil haar leven delen met een mannelijke man

Vrouw, 53, omgeving Haarlem

Zij is:

Ze kan omschreven worden als een open, eerlijke en sterke vrouw. Ze is rustig, toegankelijk, zelfstandig en vrouwelijk. Ze weet goed wat ze wil maar vooral wat ze niet wil. Deze dame is een mooie, verfijnde, verzorgde vrouw met een korter blond stijlvol kapsel en blauwe ogen. Ze draagt mooie make-up, is slank en is 1.76 lang. Ze heeft 2 18+ dochters die na het overlijden van haar man bij haar wonen, maar erg zelfstandig zijn en op het punt staan ‘uit te vliegen’. Momenteel werkt ze als stewardess voor een luchtvaart maatschappij. Na een aantal jaren fulltime werken ging ze – mede gelet op het moederschap- ze deeltijd vliegen. Iets wat ze nog steeds met veel plezier en voldoening doet en wat ze ook graag wil blijven doen. Ze blijft in shape door te sporten met een trainer en vindt het heerlijk om buiten te zijn en te wandelen. Ze heeft genoeg vrije tijd, is vaak bezig met haar dochters, vriendinnen en dingen in en om het huis. Ze kan zichzelf erg goed vermaken. Ze is netjes en heeft alles op orde. Ze is spontaan, geïnteresseerd en vindt het leuk om in goed gezelschap uit eten te gaan onder het genot van een glas wijn. Haar eigen vrijheid vindt ze belangrijk, ze praat makkelijk over het leven. Ze is bovenal blij met zichzelf! Wintersporten vindt ze leuk maar zonvakanties nog leuker. Actieve vakanties heeft ze vroeger met haar man of op de route veel gedaan maar tegenwoordig houdt ze van een combinatie van zonnen, lezen, ontdekken en ontspannen. Buiten en in de natuur zijn vindt ze heerlijk.


Zij zoekt:

In een man zoekt ze humor en interesse. Een lange galante man vindt ze aantrekkelijk. Ze vindt het leuk als een man, net als zij, aandacht besteedt aan zijn uiterlijk maar wel mannelijk is. In een relatie is het erg belangrijk voor haar dat hij ook zijn eigen leven heeft en een ondernemend type is. Een ideale relatie zou voor haar zijn om samen dingen te ondernemen in de vrije tijd maar wel volledig voor elkaar te gaan. Samenwonen is nog niet aan de orde maar niet uitgesloten .

Verzorgde ondernemer valt op outgoing vrouwen – Members only

Man, 47, Utrecht

Hij is:

Met zijn lengte, kort getrimde baardje, verzorgde kledingstijl, blauwe ogen en donker grijs haar is hij een knappe verschijning om te zien. Hij ruikt lekker en je ziet duidelijk dat hij het leuk vindt om werk van zijn voorkomen te maken. Hij is vader van drie tiener meiden en draagt ongeveer 40% van de zorg voor hen. Voor zijn baan heeft hij de hele wereld rondgereisd maar besloot deze op te zeggen en een MBA te gaan doen. Op dit moment houdt hij zich bezig met kleine ontwikkeling van pandjes en investeert hij in vastgoed. Thaiboksen, fitness en soms andere sporten doet hij graag om in shape te blijven en in shape is hij! Hij vindt het heerlijk om te reizen, ergens een hapje te eten, drankjes te doen en bezoekt een paar keer per jaar een festival. Qua vakanties gaat hij liever vaker een weekje weg dan dat hij een lange verre reis maakt. Ibiza, Spanje, Italie bezoekt hij graag of op wintersport waar hij kan skien en snowboarden. Verder is hij een harde werker maar ook een levensgenieter. Hij is loyaal, levert geen half werk, is trouw, gebalanceerd en treedt niet gelijk op de voorgrond. Hij heeft een sterk karakter maar behandelt de ander altijd met respect.


Hij zoekt:

Een relatie is volgens hem in alle vormen mogelijk maar het liefst zou hij samen met iemand iets opbouwen. Hij ziet dit voor zich met een vrouw die vrouwelijk en verzorgd is. Iemand met ook een eigen en zelfstandig leven. Het liefst een beetje sportief en outgoing dus niet iemand die thuis op hem zit te wachten maar het liefst samen erop uit gaan. Hij gelooft niet in een God maar wel in energieën. Hij sluit het niet uit om met de juiste vrouw nog een kindje te krijgen.

Fitte en enthousiaste jonge man zoekt een intelligente vriendin

Man, 34, Amsterdam

Hij is:

Hij is een leuke man om te zien met kort donker blond haar, blauwe ogen en een kort getrimd baardje. Hij is 1.88, heeft goede sociale vaardigheden en de mensen om hem heen vinden hem altijd lekker enthousiast. Hij heeft Bedrijfskunde gestudeerd en is lid geweest van het corps. Momenteel managed hij als Financial Controller de bedrijfsfinanciën van een internationaal bedrijf. Naast zijn werk investeert hij in vastgoed en cryptomunten, waar hij een grote passie voor heeft. In de toekomst wil hij naast zijn baan gaan ondernemen. Hij is avontuurlijk, heeft lef en kan zijn creativiteit kwijt in muziek produceren, improvisatie en comedy waarvoor hij cursussen heeft gedaan. Gezonde voeding is belangrijk voor hem. Met fitnessen en squashen blijft hij fit en mediteren helpt hem zijn rust te vinden. Luxe reizen naar bijvoorbeeld Zuid-Frankrijk of Ibiza kan hij erg waarderen maar meer basic reizen vindt hij ook prima. Hij heeft een aantal goede vrienden en vriendinnen die hij al lang kent. Een paar hiervan zijn inmiddels gesetteld en begonnen aan kinderen en dat wil hij zelf ook graag realiseren. 


Hij zoekt:

Hij voelt zich aangetrokken tot een knappe en intelligente vrouw die positief, sociaal en ondernemend is. Een vrouw met een gezonde en sportieve lifestyle. Het liefst iemand die veel humor heeft en zichzelf niet al te serieus neemt. Hij houdt van knuffelen en romantiek. Hij kijkt uit naar een fijne, duurzame relatie waarin je volledig jezelf kunt zijn, elkaar aanvult en samen van het leven geniet.

Knappe onderneemster zoekt een gepassioneerde man

Vrouw, 43, Almere

Zij is:

Deze knappe en spontane vrouw is 1,73 lang, is slank, heeft een prachtig gebit, een volle bos lang bruin haar en bruine ogen. Ze is een zelfstandige en modern classy geklede Nederlandse vrouw met Indische slag. Ze is o.a. zelfstandig ondernemer in vastgoed en styling. Ze sport graag met haar Personal Trainer en tevens doet ze aan boksen. Sporten is echt een uitlaatklep voor haar. In haar vrije tijd is ze actief en heeft ze een brede interesse en is ze voor veel dingen in. Zo heeft ze recent zelfs haar race licentie behaald! Ze is een harde werker en heeft een avontuurlijke instelling. Ze zegt ‘als alles kan, waarom zou je dan jezelf beperken?’. Want als er iets in haar hoofd zit dan moet het gebeuren. Ze is het type vrouw dat daad bij woord voegt. Ze is flexibel, ze is in voor veel spontane dingen en kan zich makkelijk aanpassen in diverse situaties. Ze heeft een groot emphatisch vermogen en is daadkrachtig en zeer zorgzaam voor de mensen om haar heen. Ze is niet het type dat graag in het middelpunt van de belangstelling hoeft te staan maar ze wil wel gehoord worden.

Zij zoekt:

Ze zou graag een man met passie en enthousiasme ontmoeten en die dat ook met haar zou willen delen. Hij heeft interesse in de wereld en heeft een open houding en blik en reist graag. Ze vindt het fijn als een man haar nummer 1 kan laten voelen en samen de hele wereld aan te kunnen. Ze valt op gepassioneerde mannen met wie ze kan sparren. Hij is verzorgd en houdt ervan om samen leuke dingen te doen maar heeft ook zijn eigen leven.

Succesvol ondernemer zoekt een jongere vriendin

Man, 48, 't Gooi

Hij is:

Hij is een intelligente en goed uitziende man die houdt van het goede leven. Hij is een succesvol internationaal ondernemer en heeft een krachtige persoonlijkheid. Hij gaat graag op reis, bezoekt de meest fantastische plekken ter wereld en geniet van het leven. Hij is daadkrachtig, ondernemend maar ook zorgzaam. Hij geniet als anderen ook genieten. Hij trekt er graag op uit en is graag onder de mensen al vindt hij alleen zijn, of het liefst samen met zijn nieuwe partner, ook fijn. Dit zijn quality time momenten samen. Hij sport graag met zijn PT, hij houdt van feestjes en is een graag geziene gast.

Hij zoekt:

Hij zoekt een knappe, slanke en stijlvolle, jonge vrouw die een luxe levensstyle kan waarderen en dat haar ook niet onbekend is. Ze is slank, jong en zou het leuk vinden om samen mooie dingen te ondernemen. Hij valt op vrouwen die ondernemend zijn, qua werk en/of qua persoonlijkheid. Niet te soft want hij is het type man dat wel wat tegengas nodig heeft. Het liefst heeft zij nog een kinderwens.

Intelligente en zelfstandige vrouw zoekt een verbaal sterke man

Vrouw, 36, Amsterdam

Zij is:

Ze woont in een heerlijk huis samen met haar hond. Ze is een vrouw (1.75) met blond haar tot over haar schouders en blauwe ogen. Ze is een snelle denker, sociaal en zeer loyaal als het gaat om de mensen om haar heen. Je komt niet zomaar in haar hart maar als je er eenmaal zit, zit je daar voor altijd. Ze heeft al vroeg

geleerd haar eigen boontjes te doppen en heeft altijd al veel vriendinnen om zich heen gehad. Ze heeft haar master diploma behaald en daarna is ze in het buitenland gaan wonen en na een ietwat voorspelbare corporate naar een startup overgestapt waar ze Head of Marketing is geworden. Ze is analytisch, strategisch en resultaatgericht. Ze haalt veel voldoening uit haar werk maar is geen workaholic. Ook wanneer ze niet werkt, vindt ze het prettig om nieuwe dingen te leren. Zo gaat ze graag naar een museum en reist ze graag om nieuwe culturen te ontdekken. In het verleden heeft ze de Trans Siberië express gedaan, nog even Chinees geleerd, mooie wandeltochten gemaakt en vele stedentripjes gedaan. Ze staat dus open voor veel avontuur, zolang het maar geen hele week bakken op het strand is (dan is ze wel gelijk zwart 😉 In haar vrije tijd wandelt ze ook graag met haar hond of zit ze met mooi weer op haar racefiets. Met een vriendin gaat ze ook graag in Italië kamperen en dan fietsend de pas op. Samen borrelen, een koffie op het terras, of samen sporten, het liefst is ze onder de mensen. Haar vrienden en hun kinderen zijn heel belangrijk voor haar, als lievelingstante zoekt zij ze regelmatig op. De leuke dame staat stevig in haar schoenen. Uitgeleerd ben je volgens haar nooit, dus persoonlijke ontwikkeling neemt een belangrijke plek in haar leven in. 

Zij zoekt:

De man die bij haar past is verbaal sterk, niet snel van zijn stuk te brengen maar hoeft niet per se op de voorgrond te staan. Hij is sportief en heeft net als zij brede interesses. Iemand met (sarcastische) humor en die tegengas kan geven. Een slimme man die zichzelf niet te serieus neemt. Initiatief nemen, ergens gepassioneerd over zijn en een beetje pit vindt ze aantrekkelijk. Een kind moet een bekroning zijn van de liefde zegt ze, maar ze zou het fijn vinden als de ander er wel voor open staat. Ze valt niet op kale mannen.

Knappe blondine wil met haar partner de wereld ontdekken

Vrouw, 32, Amsterdam

Zij is:

Ze is een slanke, knappe vrouw, 1.70 lang, met half lang blond haar en bruin/groene ogen. Ze woont in Amsterdam en is een zelfverzekerde vrouw en een snelle denker. Ze is daadkrachtig en nogal ambitieus en is altijd nieuwsgierig naar nieuwe dingen. Ze heeft psychologie gestudeerd en heeft momenteel een leidinggevende functie in de recruitment branche. Maar buiten haar werk om zit ze ook niet stil. Ze houdt van koken, uiteten gaan, uitgebreide hapjes op tafel zetten en lekker lang tafelen met elkaar. In de culinaire wereld voelt ze zich wel thuis. Verder geniet ze van wijn drinken met vrienden, festivals, strand, dansen of ontspannen in de wellness. Sportief is ze ook, ze is begonnen met golf, doet lesjes en PT in de sportschool, soms wielrennen met vrienden (nooit alleen want dat is niet gezellig). Doelen stellen en deze behalen is iets wat zij doet. Ze is hands-on en daadkrachtig! Deze dame heeft twee extreme kanten, aan de ene kant houdt ze van lekker zorgen, plant ze zorgvuldig en kan ze zich even terug trekken samen of alleen thuis, aan de andere kant is ze ook impulsief, avontuurlijk en uitbundig.

Hij zoekt:

Ze heeft een relatie gehad van 11 jaar en is nu ruim 4 jaar weer single. Ze heeft een balans gevonden in haar 2 extreme en wil die balans behouden, ook in een relatie. Ze zou graag samen met

een partner de wereld verder ontdekken. Ze kan verliefd worden op een zelfverzekerde man die weet wat hij wil en een tikkeltje dominant is. Een man die leuk kan vertellen en weet wie hij is en zichzelf niet teveel wil aanpassen. Als hij ook culinair is ingesteld zou dat een plus zijn. Met de juiste zou er een kinderwens zijn maar het is zeker geen must en ze heeft zeker geen haast.

Vrolijke man die graag een intelligente vrouw met kinderwens ontmoet

Man, 45, Amsterdam

Hij is:

Hij is een sociale en loyale man (1.80m) met bruine ogen. Hij is kaal en heeft een vrolijk gezicht. Hij is geboren in Rotterdam, maar opgegroeid in België met zijn ouders en twee zussen. Voor het werk van zijn vader zijn ze enkele keren verhuisd. Zijn middelbare school voltooide hij op een Engelse kostschool. Hij heeft marketing gestuurd in Amsterdam (HBO) en vervult momenteel een leuke functie bij een bedrijf in het centrum van Amsterdam. Hij speelt geregeld tennis en squash met vrienden. Jaarlijks gaat hij op wintersport. Azië is één van zijn favoriete reisbestemmingen en regelmatig bezoekt hij vrienden in Londen. Op vakantie houdt hij van zon, zee, strand en cultuur opsnuiven. Hij is een wijnliefhebber en gaat graag uit eten maar vindt zelf koken ook leuk. Hij volgt de actualiteiten, leest graag de krant en kijkt graag naar films en series. 

Hij zoekt:

Hij zou graag een intelligente, sportieve en spontane vrouw ontmoeten die graag samen dingen onderneemt. Ze mag kinderen hebben al lijkt het hem heel mooi om zelf ook nog vader te worden. Idealiter is familie, net als voor hem, belangrijk. Net als hechte vriendschappen en naast een leven samen ook beiden je eigen leven. Het is geen probleem als ze Engels of Frans spreekt.

Intelligente Amsterdamse man zoekt een lieve charmante vrouw

Man, 42, Amsterdam

Hij is:

Deze man (1.85) is een intelligente, licht getinte man met roots uit Nederland en Suriname maar is geboren en getogen in Amsterdam. Hij heeft kort zwart/grijs haar, heeft donkerbruine vriendelijke ogen en een slank, atletisch postuur. Hij komt rustig over maar praat gezellig en weet veel te vertellen. Op jonge leeftijd raakte hij gefascineerd naar kennis over materie & technologie dat resulteerde in het excelleren vanuit het beroepsonderwijs naar een master in Chemistry & Physics en het promoveren in de nanotechnologie. Hij vindt het heerlijk om lange stukken te wandelen, te hiken en vooral te fietsen op zijn mountainbike of normale fiets. Hij zit op tennis met vrienden en wil het liefst met een partner het salsa dansen weer oppakken. Soms drinkt hij een borreltje als hij op stap gaat of gaat hij uiteten met zijn vrienden. Films en docu’s kijkt hij graag thuis of in de bioscoop/theater. Zijn plan is om nog veel van de wereld (zowel in binnenland als buitenland) te ontdekken. Bijzondere bestemmingen om nog te gaan reizen zijn, Australië, Azoren, IJsland, Scandinavië en nog veel meer landen staan nog op zijn lijstje om te bezoeken. Hij is niet echt een kampeer mens maar houdt wel van de natuur en staat open voor veel. Hij vindt het ook heerlijk om zichzelf te laten vertroetelen in een luxe hotel.

Hij zoekt:

Deze licht getinte man is een betrouwbare, liefdevolle en open minded man die zuinig is op de mensen om hem heen. Hij is daadkrachtig, leergierig en zou het liefst nog een gezin stichten met de juiste partner voor hem. Zijn ideale vrouw is te omschrijven als beleefd, betrouwbaar, spontaan en open minded net als hij. Ze is aardig, heeft een aantrekkelijke, verzorgde uitstraling, maar heeft een innerlijk om verliefd op te worden. Ze houdt ook van een uitdaging, is intelligent en onderneemt graag leuke dingen/belevingen.

Vrouw met humor zoekt een goedlachse man

Vrouw, 33, Omgeving Alkmaar

Zij is:

Ze is een slanke en humoristische vrouw. Ze draagt een moderne bril die haar erg goed staat, ze heeft half lang blond haar en groen/grijze ogen. Ze heeft Rechten gestudeerd (WO) en is momenteel werkzaam als senior adviseur in de non profit sector. Ze is sportief, doet aan tennis, golft en gaat af en toe naar de sportschool. In haar vrije tijd is ze verder graag met vrienden, gaat ze uiteten of zit ze op een terras. Festivals bezoekt ze misschien niet zoveel maar ze houdt zeker van een feestje of de kroeg. Ze is een actieve en energieke vrouw die soms druk kan zijn maar thuis ook rustig. Ze heeft humor en lacht veel, ze houdt van een beetje plagerige humor. Ze kan ontspannen bij de TV of met een goed gesprek. Ze is zorgzaam en recht door zee in haar werk maar privé weer wat zachter.

Zij zoekt:

De man waar ze op valt is lang en heeft een vriendelijk gezicht en een open blik. Hij is verzorgd, heeft net als zij humor en is doortastend. Ze vindt het belangrijk ook diepere gesprekken te kunnen voeren samen. Haar wens is een leuke man te ontmoeten waar ze haar leven mee kan delen en eventueel kinderen te mogen krijgen.

Intelligente advocate zoekt een man met een eigen mening – on hold

Vrouw, 35, Zutphen

Zij is:

Een zeer intelligente vrouw (1.63) met een flinke dosis humor. Ze is blank, heeft half lang zwart haar, bruine ogen en vrouwelijke rondingen. Ze heeft strafrecht en fiscaal recht gestudeerd en is werkzaam als advocate en is momenteel bezig met haar proefschrift. Naast haar drukke baan is vrije tijd belangrijk voor haar, ze gaat graag uiteten met vrienden of de kroeg in of is op het hockeyveld te vinden. Ze heeft grote interesse voor de Tweede Wereldoorlog maar ook voor de Ardeche in Frankrijk. Op vakantie gaan is echt ontspanning voor haar, marktjes afstruinen, lezen en genieten van de zon. Ze is een loyale en zorgzame vrouw met humor. Ze is subtiel direct en heeft een eigen wil. Haar kledingstijl is te omschrijven als klassiek en vrouwelijk, ze draagt altijd rokjes, jurken en hakken.

Zij zoekt:

Ze staat open voor een intelligente man met een eigen mening waarmee ze kan levelen. Hij heeft net als zij humor en houdt van lekker eten en drinken. Zelf is ze gemeenteraadslid geweest bij een rechtse partij maar een FVD-aanhanger zou absoluut geen match zijn. Dat geldt ook voor haar kinderwens, geen must, staat er wel voor open. Door de jaren heen heeft ze hard gewerkt en nu is het tijd voor haarzelf. Een fijn gezin opbouwen is waar ze van droomt.

Zelfbewuste vrouw zoekt een Bourgondische man

Vrouw, 58, Midden van het land

Zij is:

Zij is een blonde vrouw (1.68, normaal postuur) die het leven vol leeft: ze gaat goede en slechte tijden aan en is daarin daadkrachtig, optimistisch en reflectief. Ze heeft een fijn leven, wandelt veel met haar hond en geniet van het gezelschap van haar kinderen en vriendschappen. Ze onderneemt regelmatig leuke dingen met vriendinnen en rijdt graag voor een aantal weken naar Italië. Dit is haar happy place waar de tijd even stil staat. Verder werkt ze, leest ze veel en luistert ze podcasts. Ze houdt van cultuur en van gezelligheid, van een goed gesprek en van lachen. Ze kan goed alleen zijn maar merkt nu steeds meer  behoefte aan de geborgenheid en de zachtheid van een relatie. Ze houdt echt van het leven, staat daar heel positief in, is optimistisch, zorgzaam, loyaal en sterk in het onderhouden van trouwe vriendschappen. Ze is een zelfbewuste, intelligente en empathische vrouw voor wie eerlijkheid, openheid en zelfreflectie belangrijke thema’s zijn. Ze is graag in gezelschap maar heeft ook behoefte aan haar eigen ruimte en levenstempo.

Zij zoekt:

Ze staat open voor een man met een ontspannen uitstraling. Hij is verzorgd, charmant en geniet van het leven. Hij is intelligent, empathisch en zelfredzaam en houdt van transparantie, eerlijkheid en humor. Ze droomt ervan haar leven opnieuw te delen met een leuke man. Samen mooie reisjes maken, borrelen met elkaar en met vrienden, samen koken en/of uiteten, leuke steden bezoeken, nieuwe herinneringen maken. Communicatie en zelfreflectie is voor haar van belang: verschillen tussen mensen zijn alleen maar te verdragen als er open over gesproken wordt. Het leven met iemand delen, op een gelijkwaardige manier, dat is haar droom. Zij is iemand die veel te geven heeft (en veel geeft) als ze van iemand/mensen houdt. Ze verlangt naar een man die haar ziet en die zich zelf laat zien. Naar een man in wiens ogen ze kan zien dat hij blij van haar wordt.

Elegante, knappe welbespraakte dame zoekt een man voor een leuke toekomst

Vrouw, 67, Haarlem

Zij is:

De knappe en elegante dame van 1.76 is zeer jeugdig. Ze ziet er qua uiterlijk, slank, goed verzorgd (make-up, nagels, haren, kleding) veel jonger uit en is ook in haar doen en laten veel jonger. Ze is sinds drie jaar weduwe maar ziet het leven positief tegemoet en wil haar leven graag delen met een actieve en jeugdige man. Ze heeft 2 uitwonende zonen, veel vrienden en is actief. Actief met vrijwilligerswerk en qua sport (tennis & zwemmen). Ze kookt graag, is graag onder de mensen en ze houdt van kunst. Deze dame is vrolijk, intelligent en welbespraakt.

Zij zoekt:

Ze leeft in het heden maar wil ook een leuke toekomst, ze zou graag weer verliefd worden op een leuke man. Ze heeft zin in een heel gezellig leven en wil er alles uithalen. De man die bij haar zou passen heeft een vrije geest, een vlotte, ondernemende man, is een makkelijke prater maar kan ook goed luisteren. Hij weet wat hij wil en toont initiatief en ziet er goed verzorgd uit. Je hoeft niet gelijk de deur bij elkaar plat te lopen maar bent wel emotioneel bereikbaar. Ze geniet van reizen naar de zon, een rondreis door Thailand of in de herfst wandelen in Oostenrijk. Ze prefereert comfortabel reizen. Je kunt haar meenemen de kroeg in, naar een

leuk concert of gezellig uit eten.

Interessante passievolle ondernemer – Members only

Man, 39, Delft

Hij is:

Deze man straalt en is passievol en energiek. Het is een man die makkelijk contact maakt en geniet van het leven. Hij geniet van etentjes buiten de deur maar ook van fijn gezelschap thuis. Hij heeft donkerblond haar en een kort getrimd baardje, hij is 1.86 lang, slank en heeft een knap en open gezicht. Hij is sinds een aantal jaar ondernemer wat hem veel vrijheid geeft en rust biedt. De flexibiliteit van het ondernemen biedt hem kansen om de wereld te zien en te connecten met nieuwe mensen. Hij is extravert, gedreven, sociaal en houdt van feestjes.

Hij zoekt:

Een vrouw die zichzelf is en durft te zijn. Ze straalt zowel in haar jurkje op high heels maar voelt zich ook comfortabel in haar jeans met sneakers. Ze is net als hij gepassioneerd in de dingen die ze doet en heeft een groot sociaal netwerk en geniet ervan om haar eigen dingen te doen. Ze heeft een 'go with the flow' mentaliteit en ziet het leven positief tegemoet. Ze denkt niet in beperkingen maar kansen.

Charismatische arts voelt zich aangetrokken tot een vrouwelijke vrouw – Members only

Man, 54, Midden Nederland

Hij is:

Dit is een man die binnenkomt, hij straalt en heeft charisma. Hij is 54 jaar, kort haar, slank en 1.87 lang. Hij is sportief aangelegd en is een levensgenieter. Hij is gevat, praat makkelijk, gaat diepgaande gesprekken niet uit de weg en weet wat hij wil. Deze man is arts en zeer kundig. Daarnaast is hij vader en heeft een goed co-ouderschap. Hij geniet van sociale activiteiten en heeft een grote vriendenkring en is Bourgondisch aangelegd. Reizen en heerlijk eten & drinken.

Hij zoekt:

Ze heeft een wereldse kijk op het leven en is jeugdig. Hij valt op vrouwen die sportief en vrouwelijk zijn. Ze is jong van geest en wil graag nog dingen ontdekken, het liefst samen. Het type dame die bij deze man past is niet op haar mondje gevallen en geniet van het goede leven.

Rustige jonge man zoekt een niet dominante vrouw

Man, 27 jaar, Tilburg

Hij is:

1.65 lang en van Chinese afkomst maar geboren in Nederland en de helft van een tweeling. Hij heeft WO Fiscaal Recht gestudeerd en is momenteel werkzaam bij een bank. Hij is rustig, houdt van de natuur en is zeer sportief. Ook heeft hij een sportieve bouw. In zijn vrije tijd is hij graag bezig met tennis, fitness, hardlopen en drummen op zijn drumstel. Hij houdt van de natuur en hij heeft een rustige persoonlijkheid. Hij kan goed praten over actualiteiten maar kan ook genieten van de kracht van de stilte.

Hij zoekt:

Een rustige vrouw die geniet van een goed gesprek, maar ook van een avondje thuis op de bank genieten. Ze is niet dominant of pittig maar wel lief en zorgzaam. Hij valt op onafhankelijke verzorgde vrouwen. Graag zou hij met zijn toekomstige partner mooie natuur reizen willen maken naar o.a. Zuid Afrika of Australie.

Hij is niet gebonden aan Tilburg en staat open voor vrouwen tot de leeftijd midden 30.

Spreekt een profiel je aan?

Niet al onze members worden op deze pagina weer gegeven, dit is een greep uit onze database. De weergegeven profielen zijn een korte versie van het volledige profiel. Het volledige profiel is op aanvraag beschikbaar.

Reageren is kosteloos, na je reactie zullen we contact opnemen met je opnemen.

Let op: profielen met de vermelding 'members only', deze members worden alleen door ons gematched aan een (potentiele) member.

Als je deel wilt uitmaken van onze society als member dan kan dit door een membership af te sluiten.

Profielen zonder vermelding 'members only', daar kun je vrijblijvend reageren.