Hieronder staat een aantal korte memberprofielen (volledig profiel op aanvraag) van members uit onze database voor wie wij actief zoeken. Sommige profielen worden alleen aan bestaande members gematched welke tot onze society behoren. Als je hier interesse hebt in heb je je hier aanmelden.

Profielen die succesvol gemachted zijn door ons hebben wij van deze pagina verwijderd. Zo willen we hier alleen een aantal actuele memberprofielen voor wie we actief zijn.

Heb je interesse in een profiel, reageer dan via het aanmeld formulier onderin en wij nemen binnen 3 werkdagen contact met je op!

Blonde man wil huisje boompje beestje

Man, begin 40, Randstad

Hij is:

Deze strawberry blonde man >1.80 heeft een normaal postuur en een open blik. Hij is opgegroeid in het buitenland maar woont alweer een tijd in Nederland. Hij is kritisch, open en houdt van gezelligheid. Hij is echt klaar voor de volgende stap, hij wil graag settelen, huisje boompje beestje. Hij is werkzaam in de finance sector (veelal online) en naast werken is hij graag actief en sportief bezig. Hij beoefent vele sporten en ziet zijn vrienden graag. Hij houdt van koken met een goed glas wijn en het voeren van mooie gesprekken. Deze man houdt erg van skien!

Hij zoekt:

Een vrouw met een fijne energie die een wereldse kijk op het leven heeft. Ze is sportief en zelfstandig en heeft net als hij een kinderwens (en bij voorkeur heeft ze nog geen kinderen). Ze is ambitieus en vindt het fijn om diepgang op te zoeken. Ze is initiatiefrijk en heeft een positieve mindset.

Pragmatische en warme jonge man die graag wil settelen

Man, 28, Utrecht

Hij is:

Een intelligente jonge man van. Hij heeft donker haar en bruine ogen. Tijdens zijn middelbare schooltijd heeft hij topsport beoefend, tijdens zijn studie accountancy in Groningen heeft hij een leuke studententijd beleefd. Hij rondde een post master accountancy af aan Nyenrode en werd op jonge leeftijd RA. Als persoon is hij fanatiek, ambitieus, pragmatisch, openminded en gezellig. Hij vindt het belangrijk dat alles bespreekbaar gemaakt kan worden. Naast dat hij nuchter en down to earth is, is hij een erg warm persoon. Hij heeft een drukke baan die redelijk veel tijd opeist maar hij geeft aan dat er zeker altijd ruimte is voor sociale dingen. Hij is breed geïnteresseerd en kijkt met een open blik de wereld in. Ook is hij sportief, hij zat op kickboksen en tegenwoordig doet hij aan fitness en wil hij starten met kitesurfen.

Hij zoekt:

Een vrouw waarmee hij iets moois kan opbouwen. Iemand die open, outgoing en ondernemend is, die ook serieus is en klaar is om stappen te maken. Zij is net als hij ambitieus, intelligent en familie en vrienden zijn ook voor haar belangrijk. Ze is in de leeftijd van 25-33 en woonachtig in de grote Randstad.

Deze down to earth dame zoekt een ontwikkelde man

Vrouw, 37, Amsterdam

Zij is:

Een vrolijke en sociale vrouw van 37 (1,79) uit Amsterdam. Ze heeft bruin half lang haar en bruine ogen. Vanaf haar laatste studie woont ze in Amsterdam. Ze heeft in de afgelopen jaren verschillende functies bekleed in de non-profit branche. Momenteel is ze beleidsadviseur maatschappelijke opvang. Ze is sportief, heeft een goede band met haar familie en met haar vrienden drinkt ze graag een wijntje, of bezoekt ze een concert. Ze houdt van verschillende soorten muziek: van klassiek tot dance. Ze is positief ingesteld, behulpzaam, lief, sociaal en down to earth. Ze zoekt altijd naar mogelijkheden voor verbetering en stelt doelen voor zichzelf om het beste uit het leven te halen.

Zij zoekt:

Een man die intelligent is, in staat is goede gesprekken te voeren, iemand met humor, een combinatie tussen stoer en lief en bezig is met ontwikkeling in zijn werk en op persoonlijk vlak. Hij kijkt open de wereld in, en is openminded. Haar uiterlijke voorkeuren zijn een goede en sportieve uitstraling, en bij voorkeur donker haar en donkere ogen en alle huidskleuren zijn welkom.

Ondernemende dame zoekt een ambitieuze (jonge) man

Vrouw, midden 20, Overijssel

Zij is:

Deze blonde dame met blauwe ogen van 1.70 lang met een prachtig gebit is energiek, classy en vrouwelijk. Ze runt een goedlopend bedrijf en is werkzaam als business coach. Naast werken is ze een enorme autosportliefhebber en kijkt ze altijd F1. Ze doet aan tennis en sport met een personal trainer. Ze brengt graag tijd door met haar zussen en haar hondje en ze besteedt tijd aan haar hobby fotografie. Ze is te omschrijven als ambitieus, spontaan, sociaal en classy. Van jongs af aan gaat ze al graag op wintersport, ook heeft ze Wenen en New York hoog op haar lijstje staan om nog te bezoeken. Backpack vakanties trekken haar niet zo aan.

Zij zoekt:

Ze valt op mannen met humor, die spontaan, intelligent, zorgzaam en ambitieus zijn. Ze zou het fijn vinden als hij bij haar familie past en/of hiervoor open staat, gezien haar familieband belangrijk voor haar is. Mannen die geen moeite hebben om een relatie aan te gaan met een vrouw die zelfstandig is en een succesvolle onderneemster is. Ze kent zichzelf goed en verwacht dit ook terug te zien in een man, ze wil graag samen van het leven genieten en heeft ook voor in de toekomst een kinderwens.

Ondernemende Alpha man – Members only

Man, 34 jaar, Amsterdam

Hij is:

Deze knappe blonde man van 1.88 lang is een succesvolle ondernemer. Hij is sociaal, outgoing, extravert en heeft een bovengemiddeld IQ en EQ. Hij speelt nog altijd hockey in zijn oude woonplaats en heeft daar ook nog veel vrienden. Hij heeft Nyenrode afgerond en is werkzaam als ondernemer. Hij is een makkelijke prater, hij houdt van goede wijnen en geniet van het kijken naar sport. Hij is liever onder de mensen dan dat hij thuis tv kijkt. Het type vakantie waar hij van houdt is hoppen, zien en ontdekken. Hij heeft een kinderwens.

Hij zoekt:

Hij valt op blanke vrouwen met een open uitstraling. Ze is intelligent, extravert en is sociaal en heeft een groot netwerk. Hij vindt dat je beide jezelf moet kunnen zijn en elkaar kunt vertrouwen waardoor je elkaar de vrijheid kunt geven, zonder afhankelijk van elkaar te zijn. Spontaniteit in een relatie is belangrijk. Idealiter ontmoet hij een vrouw die nog geen kinderen heeft maar wel een kinderwens heeft.

Sportfanaat zoekt een vrolijke vrouw

Man, 71 jaar, Oss

Hij is:

Deze lange gezellige man van 1.83 lang heeft grijs kort krullend haar en staat positief in het leven. Hij sport bijna dagelijks en is een grote golf liefhebber. Hij is opa van 3 kleinkinderen en hij hecht veel waarde aan een hechte familieband. In zijn werkzame leven heeft hij diverse goedlopende damesmode zaken gehad. Hij geniet van mooie wijnen en ontspant graag door te wandelen in de natuur. Hij is te omschrijven als flamboyant, energiek en geniet van het leven.

Hij zoekt:

Hij staat er voor open een vrolijke vrouw te ontmoeten, hij houdt van gezelligheid en samen lachen! Mooie avonturen beleven in binnen- en buitenland. Goede gesprekken te voeren over politiek, actualiteiten etc. Hij valt op vrouwen met een goede babbel en een aanstekelijke lach die het ook belangrijk vindt om haar eigen leven te leiden maar ook graag samen te zijn.

Idealiter een vrouw zonder al te veel bagage en die een positieve kijk op het leven heeft.

Medisch specialist zoekt haar soulmate

Vrouw, 32 jaar, 't Gooi

Zij is:

Ze heeft lang bruin krullend haar, bruine ogen, ze is slank en is 1.80 lang. Ze werkt als medisch specialist in Amsterdam. Ze doet aan hardlopen en hot yoga en wil misschien hockey weer gaan oppakken. Ze houdt van skieen en de apres-ski en ze gaat graag en vaak op vakantie. Ze probeert veel nieuwe restaurants uit en geniet vol op van lang tafelen. Als persoon is ze lief, zorgzaam, netjes, perfectionistisch en introvert. Ze heeft veel vrienden en gaat er regelmatig op uit. Ze heeft een heerlijk leven met fijne mensen om haar heen en droomt er nog van moeder te worden.

Zij zoekt:

Ze zoekt een man die toe is aan een serieuze relatie en die samen iets moois op wil bouwen. Hij heeft net als zij een kinderwens. Hij is niet het type persoon die nog wekelijks uitgaat maar wel van gezelligheid en mensen om zich heen houdt. Hij houdt meer van stedentrips/luxere reizen dan kamperen.

Leeftijd: 32-45

Stijlvolle en intellectuele dame zoekt een gepassioneerde man

Vrouw, 37 jaar, Midden Nederland

Zij is:

een stijlvolle vrouw met lang blond haar en blauw grijze ogen en een prachtig slank figuur. Ze is 37 jaar en 1.70 lang. Op haar 18e ging ze het huis uit en stortte ze zich volledig in het studentenleven, ze ging veel uit en genoot van haar leven. Ze heeft Bedrijfskunde gestudeerd en daarna binnen vier jaar een PhD afgerond. Ze is werkzaam in diverse (bestuur)functies. Ze is intellectueel, praat heel makkelijk en is verbaal sterk, ze kan goed relativeren en is gepassioneerd in de dingen die ze doet. Ze is warm, zorgzaam, lief, vrolijk, positief, sociaal en empathisch. Ze is een ondernemende dame en ook zeer sportief. Ze laat zich graag inspireren en verrassen door het leven. Ze leeft gezond en is fit en combineert dit graag met lekker eten en drinken.

Zij zoekt:

een zelfverzekerde en ondernemende man die gepassioneerd is in de dingen die hij doet. Hij kan de lead nemen en is geïnteresseerd in wat er in de wereld gebeurd. Hij is sportief, sociaal en maakt gemakkelijk contact met anderen. Ze valt op mannen die een positieve kijk op het leven hebben. Ze sluit een kinderwens niet uit, maar het is zeker geen must en het loopt zoals het loopt. Ze staat open voor een man die al kinderen heeft. Ze valt op intelligente mannen en bij voorkeur langer dan 1.80m.

Spannende man zoekt een jeugdige vrouw – Members only

Man, 52 jaar, Noordwijk

Hij is:

Deze jolige, knappe man is geen type 13 in een dozijn. Hij is 1.89 lang en ziet er jeugdig uit. Hij heeft half (lang) blond haar en is slank. Deze man is extravert en houdt van gezelligheid en is veel op de tennisbaan te vinden. Hij is ondernemer en coach, heeft veel goede vrienden en een groot netwerk. Hij praat makkelijk en is geinteresseerd. Hij probeert altijd uit het oordeel te blijven en is het type verbinder. Hij gaat regelmatig op vakantie zowel naar de zon als naar de sneeuw. Hij heeft twee oudere zoons en een goed co ouderschap. Ibiza is zijn favoriete eiland. Hij gaat golfen weer oppakken.

Hij zoekt:

Hij valt op jongere en jeugdige slanke vrouwen. Hij vindt het fijn als een vrouw makkelijk in omgang is en makkelijk contact legt. Spontane en warme vrouwen passen bij hem met wie hij een passievolle relatie wil aangaan. Ze mag een beetje stout/spannend zijn. Samen een team vormen vindt hij belangrijk evenals diepgang.

Leeftijd 30-48 jaar.

Succesvolle en knappe hospitality ondernemer zoekt een niet traditionele vrouw – Members only

Man, 42 jaar, Amsterdam

Hij is:

Deze aantrekkelijke succesvolle ondernemende man van 1.90 lang heeft donkere ogen en donker haar. Hij heeft zijn MBA afgerond en zijn bedrijf zit in de fase om van een start up naar een scale up bedrijf te gaan Hij heeft een groot sociaal netwerk, houdt van kickboksen en geniet van de horeca. Hij geniet van het stadse leven en is energiek en gepassioneerd. Hij kan een vrouw veel bieden. Hij houdt ervan om spontane activiteiten te ondernemen zonder teveel te plannen. Hij houdt van watersporten, de zon en van skieen en heeft veel gereisd.

Hij zoekt:

Hij wil een vrouw echt goed leren kennen en hij is een trouwe man. Hij valt op vrouwen die gepassioneerd zijn in de dingen die ze doet. Een zeer traditionele vrouw is niet iets wat bij hem past. Hij valt op vrouwen met een stadse mentaliteit en hij heeft een zwak voor slanke vrouwen met een mooi gebit. Hij heeft een kinderwens. Hij valt op intelligente vrouwen die sportief en verzorgd zijn.

Intelligente jonge vrouw met diepgang en humor

Vrouw, 27 jaar, Amsterdam

Zij is:

27 jaar en 1.75m met blauwe ogen en lang blond haar en heeft van haar 1e tot haar 5e in Engeland gewoond waardoor haar Engels zeer goed is. Ze heeft een jaar in Spanje gewoond om Spaans te studeren en hierna Taal en Communicatie (Nederlands) gestudeerd en twee minors in Frans en Noors afgerond, omdat zij van talen houdt. Hoewel ze veel ambities heeft, financieel onafhankelijk en succesvol wil worden, is een goede balans tussen werk en privé erg belangrijk voor haar. In haar vrije tijd houdt ze zich bezig met hockey, sporten en probeert ze graag nieuwe dingen uit zoals nu bijvoorbeeld Flamenco dansen. Ze is lief, eerlijk, slim, een tikkeltje spiritueel en heel betrokken, daarnaast zorgt ze voor gezelligheid – ze is een gangmaker. Ze is sociaal en kan naar eigen zeggen soms ad rem en scherp uit de hoek komen met haar humor.

Zij zoekt:

een fijne partner die trouw en rustig is, maar die ook wel eens van een avontuur houdt. Hij staat stevig in zijn schoenen en staat open voor nieuwe dingen. Hij heeft net als zij humor en is klaar om te settelen en om samen gezellig dingen te doen, zoals reizen, dineren, of gewoon gezellig samen op de bank te chillen. Hij is fysiek fit. Leeftijd voorkeur 25-35.

Lieve en zorgzame doorzetter waarbij het glas altijd halfvol is

Vrouw, 50 jaar, Aalsmeer

Zij is:

Zij is 1.60 lang en ze heeft lang goudblond haar en een lieve uitstraling. Ze is werkzaam als zelfstandig pedicure aan huis bij anderen. Vorig jaar is plotseling haar man overleden maar desondanks staat zij open en toegankelijk in het leven. Ze praat makkelijk, is positief, vrolijk, zorgzaam en staat optimistisch in het leven. Ze houdt van nieuwe dingen ontdekken en om het avontuur aan te gaan. Verder geniet ze van strandvakanties in combinatie met iets actiefs zoals bergbeklimmen, wandelen, snorkelen en/of watersport beoefenen. Ook houdt ze enorm van skieen. Soms is ze een flapuit maar vooral een open boek. Ze is eerlijk en betrouwbaar en gaat echt voor iemand. In de toekomst zou ze graag landelijk willen (blijven) wonen en haar salon willen uitbouwen. Ze heeft geen kinderen.

Zij zoekt:

Een handige man die niet te hard van stapel wil lopen. Hij heeft zijn zaakjes op orde en is zelf financieel onafhankelijk. Haar ideale partner is een nette maar ook stoere man die een aanvulling kan zijn in haar leven. Leeftijd 50-67, liefst geen kale man, maar wel mannelijk. Ze is niet gebonden aan haar huidige woonplaats.

Charmante en stijlvolle man wil zijn liefde delen met een jeugdige vrouw

Man, 58 jaar, Loosdrecht

Hij is:

Deze stijlvolle en prettig ogende man heeft vier zoons (16 t/m 28) en is 1.86 lang. Hij is een succesvolle ondernemer in de vastgoedbranche. Hij kan zijn liefde verbaal en lichamelijk tonen en heeft een warm hart. Hij is gek op kunst en kleur en heeft dan ook een prachtig ingericht huis. Hij houdt van het goede leven en bevindt zich vaak in de betere horeca en reist graag af naar Ibiza en St. Tropez. Hij geniet van het leven, houdt van shoppen, vaart graag in zijn sloep en houdt niet van 'gedoe'. Hij sport graag met een personal trainer en is jong van geest. Deze levensgenieter is gezellig, oprecht, intelligent en sociaal.

Hij zoekt:

De dame waar deze stijlvolle man op valt is jonger dan 50 en 'jeugdig'. Ze is niet te basic, maar wel verzorgd, intelligent en slank. Hij wil graag avonturen beleven en lol maken met zijn nieuwe partner maar hij zoekt ook diepgang in een relatie. Met zijn nieuwe liefde wil hij graag samen genieten en mooie reizen maken. De vrouw waar hij op valt heeft zin in het leven en staat er voor open om weer samen met iemand te willen genieten.

Enthousiaste vrouw zoekt een leuke man

Vrouw, 46 jaar, Nieuwerkerk aan den IJssel

Zij is:

een prachtige slanke vrouw met bruin haar en bruine ogen en 1.73 lang. Ze is opgewekt, vrouwelijk en nieuwsgierig. In haar jeugd heeft ze veel tijd doorgebracht op zeilboten. Ze is moeder van 2 pubers en ze heeft een leuke baan in de zakelijke dienstverlening. Ze hecht veel waarde aan persoonlijke groei en is leergierig. Ze kan genieten van een avond thuis met een boek op de bank of samen lekker uit eten gaan bijvoorbeeld. Deze dame is daadkrachtig en heeft en geeft positieve energie waardoor je je snel op je gemakt bij haar voelt.

Zij zoekt:

Ze zoekt een man tussen de 43 en 53 jaar met wie ze een mooie toekomst kan opbouwen. Ze valt op enthousiaste mannen die een positieve kijk op het leven hebben. Ze vindt het belangrijk dat beide een eigen leven hebben maar ze wil graag samen genieten en lachen! Idealiter begint ze met een LAT relatie. Graag wil ze met haar nieuwe partner met een camper door de VS trekken of rondreizen door Zuid-Afrika. Roken is een no go. Maximaal 45km vanaf haar woonplaats. Ze heeft een zwak voor mannen met bruin/donker haar. Type kroegtijger/festivalganger is niet haar type.

Rustige jonge man zoekt een niet dominante vrouw

Man, 27 jaar, Tilburg

Hij is:

1.65 lang en van Chinese afkomst maar geboren in Nederland en de helft van een tweeling. Hij heeft WO Fiscaal Recht gestudeerd en is momenteel werkzaam bij een bank. Hij is rustig, houdt van de natuur en is zeer sportief. Ook heeft hij een sportieve bouw. In zijn vrije tijd is hij graag bezig met tennis, fitness, hardlopen en drummen op zijn drumstel. Hij houdt van de natuur en hij heeft een rustige persoonlijkheid. Hij kan goed praten over actualiteiten maar kan ook genieten van de kracht van de stilte.

Hij zoekt:

Een rustige vrouw die geniet van een goed gesprek, maar ook van een avondje thuis op de bank genieten. Ze is niet dominant of pittig maar wel lief en zorgzaam. Hij valt op onafhankelijke verzorgde vrouwen. Graag zou hij met zijn toekomstige partner mooie natuur reizen willen maken naar o.a. Zuid Afrika of Australie.

Hij is niet gebonden aan Tilburg en staat open voor vrouwen tot de leeftijd midden 30.

Zorgzame en gastvrije man zoekt dame met een sexy blik – Members only

Man, 54 jaar, Aalsmeer

Hij is:

een enorm gastvrije en gezellige man van 53. Hij is 2 meter lang, heeft licht grijze haren en groene ogen. Hij is geen typische festivalganger maar bezoekt wel graag een food festival. Buiten

de deur eten vindt hij ook fijn maar zoekt ook graag de gezelligheid thuis op. Hij tennist, golft en gaat jaarlijks op wintersport. Als persoon is hij lief, zorgzaam, daadkrachtig en een tikkeltje ondeugend, hij laat niet over zich heen lopen. Hij heeft een open persoonlijkheid en is bovenal erg gastvrij en een gezelligheidsdier. Hij werkt als interim-manager in voornamelijk financiële functies.

Hij zoekt:

een vrouw die net als hij gastvrij is, houdt van gezelligheid en met een chique sportieve kledingstijl. Ze is verzorgd, vrouwelijk en rookt bij voorkeur niet. Een dame met een sexy blik in de ogen spreekt hem aan.

Stijlvolle en spontane vrouw zoekt een man met pit

Vrouw, 35 jaar, Amsterdam

Zij is:

Zij is 1.63 heeft halflang lichtbruin haar en mooie sprekende groene ogen. Ze is zeer creatief en sinds haar 29e eigenaresse van haar eigen interieur design bureau. Ze houdt ervan door de stad te struinen of uiteten te gaan met haar vriendinnen. Ze is eerlijk, zorgzaam, gedreven en heeft gevoel voor humor. Ze heeft een groot hart en probeert te leven naar gevoel en te luisteren naar haar intuïtie. Een droom van haar is het op zetten van een project met high-end eco homes in het buitenland.

Zij zoekt:

Een man die net als zij een kinderwens heeft. Hij is ambitieus en gepassioneerd door zijn werk. Hij is zelfverzekerd, authentiek, jong van geest en volgt zijn innerlijk kompas. Hij is woonachtig in omgeving Amsterdam, heeft pit en een mannelijke bouw.

Sportieve en rustige man die zich graag laat verrassen

Man, 48 jaar, Utrecht

Hij is:

Hij is 1.85 lang, slank, heeft blond/rossig haar en een jeugdige uitstraling. Hij is ondernemer, participeert in diverse ondernemingen en is werkzaam als ingenieur op diverse locaties in NL. Hij is rustig, maar houdt van avontuur, is betrouwbaar en ambitieus. Hij heeft een dochter van 22 die inmiddels uitwonend is. In zijn vrije tijd gaat hij graag sporten of spreekt hij af met vrienden, maar vindt het ook fijn om thuis te ontspannen. Hij is gezellig en zorgzaam en vindt het fijn om zo nu en dan voor zijn partner te koken en haar in de watten te leggen. Een city trip met een combinatie van ontspanning en samen de omgeving te ontdekken is wat hij graag doet, maar het meest favoriet is wintersport. Ook mooie reizen maken staat nog op zijn verlanglijst.

Hij zoekt:

Hij vindt het aantrekkelijk wanneer een vrouw aandacht geeft aan haar uiterlijk en passie heeft voor de dingen die ze doet. Naast humor en samen lol hebben, vindt hij verbinding en diepgang erg

belangrijk. Het zou leuk zijn als ze, net als hij een beetje sportief is. Hij is een man die voor veel open staat en zich graag laat verrassen.

Doelgerichte en intelligente man met kinderwens

Man, 43 jaar, Amsterdam

Hij is:

Hij is 1.75, slank en heeft blond haar en blauwe ogen en is van Duitse komaf maar woont al 6 jaar in Nederland. Hij is zeer sportief en gaat geen uitdagingen uit de weg. Hij is werkzaam in de finance/vastgoed sector en gemiddeld 1 nacht per week in het buitenland. Hij leidt een sociaal leven en vindt het heerlijk om naar het strand te gaan. Deze intelligente man heeft een absolute kinderwens en zijn droom is om ooit in een landelijk huis buiten Amsterdam te wonen met zijn gezin. Hij is een 'gentleman', heeft een relaxte vibe en levenservaring. Qua vakanties geniet hij het meest van een combinatie van relaxen, cultuur opsnuiven en landschappen bezichtigen. Ook houdt hij van skieen en koken.

Hij zoekt:

Hij zoekt een dame die ook een kinderwens heeft en samen met hem van het gezinsleven wil genieten. Ze is ontwikkelt en heeft bij voorkeur een internationale mindset. Hij vindt het leuk om in het weekend samen naar de markt te gaan en 's avonds lekker te koken en goede gesprekken te voeren, maar ook om soms samen een serie te kijken. Hij wil graag samen een mooie toekomst opbouwen. Leeftijd max. 43 jaar.

Ambiverte dame met een actieve levensstijl

Vrouw, 37 jaar, Haarlem

Zij is:

Zij is een zeer slanke, verfijnde en mooie vrouw van 1.70 lange en heeft lang blond haar. Ze heeft op hockey en tennis gezeten en van jongs af aan geskied. Nu fitnesst ze nog 3 keer in de week en ze vindt het belangrijk om er goed uit te zien. Ze heeft een waardering voor klassieke muziek maar houdt er ook van een festival te bezoeken. Momenteel werkt ze als tenant manager op een vastgoed kantoor. Het contact met mensen is wat haar het meeste hierin aanspreekt. Ze is een zorgzame en betrouwbare vrouw en zeker geen stilzitter. Ze staat altijd voor anderen klaar maar vindt het zelf ook leuk om verrast te worden. Voor een avond uiteten pakt ze graag uit maar ze houdt er net zo erg van om thuis samen te kokkerellen met een goed glas wijn.

Zij zoekt:

Het lijkt haar mooi om in de toekomst met een partner, samen een huis te verbouwen, in te richten en helemaal eigen te maken. Met de juiste partner zou ze open staan een gezin te stichten, echter is dit geen must. Een trip met de auto langs de wijngaarden staat op haar lijst. Ze maakt graag mooie reizen en samen met een partner zou dit natuurlijk nog leuker zijn! Idealiter is hij niet vegetarisch en tussen de 36-48 jaar.

Internationaal georienteerde sterke vrouw

Vrouw, 49 jaar, Amsterdam

Zij is:

Ze heeft fel blauwe ogen, kort blond haar en is 1.80 lang. Ze is een zelfstandige vrouw met een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Ze is werkzaam voor een groot internationaal consultancy bureau en reist veel voor haar werk. Ze is sociaal, lief, zorgzaam, energiek en heeft een positieve kijk op 't leven. Ze heeft veel van de wereld gezien en heeft een hoog EQ en IQ. Ze heeft geen kinderen. Ze geniet van reizen, uit eten gaan, musea of de opera bezoeken. Ze is belezen maar vindt het ook fijn te ontspannen met een serie. Daarnaast houdt ze van wandelen, fietsen of sport ze 2 keer per week met een personal trainer.

Zij zoekt:

De man waar ze op valt heeft een wereldse kijk op het leven en heeft een intellectueel niveau. Ze vindt het fijn als ze gelijkwaardig zijn. Het liefst is hij communicatief vaardig en heeft hij eigen passies. Ze vindt het fijn als een man emotioneel bereikbaar is en breed geïnteresseerd. Humor is erg belangrijk voor haar! Idealiter heeft hij een goed ontwikkelt EQ & IQ. Anderstalig is geen probleem voor haar.

Knappe dame met internationale mindset

Vrouw, 34 jaar, Amsterdam

Zij is:

Zij is een bijzonder knappe en elegante vrouw uit Amsterdam van 1.74. Ze heeft lang bruin haar, een mooie lach en een normaal postuur. Momenteel werkt ze voor grote FMCG company waar zij inmiddels een mooie carrière heeft opgebouwd. In haar vrije tijd besteedt ze graag aandacht aan haar hechte vriendengroep, gaat ze varen met haar boot of pakt ze een festival. Reizen is een belangrijk onderdeel van haar leven. Zo reist ze voor werk en privé. Sinds een jaar is ze weer terug in Amsterdam en is ze klaar om te settelen.

Zij zoekt:

Ze zoekt iemand om er samen iets moois van te maken en te kunnen lachen! Het is belangrijk dat hij vol overtuiging iets doet wat hij leuk vindt. Daarnaast ook veel van de wereld heeft gezien, en open staat voor nieuwe avonturen. Ze valt niet op kale mannen of een te corporaal type.

Wetenschapper en jazz liefhebber

Man, 50 jaar, Naarden

Hij is:

Hij is slank en 1.80 lang en heeft donkerblond haar. Hij is vader van drie kinderen en heeft een goede co-ouderschap regeling. Hij is onderzoeker, wetenschapper en docent. Hij is muzikaal en een enorme jazz liefhebber. Hij is een visuele denker en astronomie fascineert hem. Hij houdt van lange afstanden fietsen en is geen lange termijn denker. Hij gaat graag doelgericht te werk en pakt kansen. Romantisch is deze man zeker en kan genieten van de kleine dingen in het leven. Hij is een makkelijke prater, niet saai en emotioneel stabiel.

Hij zoekt:

Hij valt op intelligente en ontwikkelde dames. Het liefst actief en met een open blik. Ze heeft haar eigen verhaal en belangstelling voor kunst, cultuur en muziek. Ze is onafhankelijk en weet te reflecteren. Ze houdt ervan om van momenten in het nu te genieten maar wil in de toekomst ook bouwen aan een groter samen geheel. Een dame die communicatief vaardig is past bij hem.

Geordende dame met stijl en klasse

Vrouw, 35 jaar, Amsterdam

Zij is:

Ze is slank, 1.70 lang en heeft lang blond haar en fel blauwe ogen. Ze is geordend en doordacht, niet impulsief. Ze gaat graag gestructureerd te werk maar is een makkelijke en gezellige prater. Ze heeft veel humor en geniet van wining & dining. Ze heeft Rechten gestudeerd (WO) en is momenteel werkzaam in die branche. Ze is niet het type backpacker al houdt ze wel enorm van (rond) reizen op een wat comfortabelere en luxere manier. Ze houdt ook van wintersport. Ze is zeer loyaal en haar familie is erg belangrijk voor haar. Ze sport veel en geniet van het leven in en rond Amsterdam.

Zij zoekt:

De man waar ze valt is oprecht, verzorgd en sociaal. Ze valt op mannen met humor en die van reizen houden. Het liefst is hij ontwikkeld en intelligent. Ze houdt van zelfverzekerde open mannen die de leiding kunnen nemen. Ook heeft hij graag een kinderwens. Ze zou het leuk vinden als hij ook haar vrienden beter leert kennen en in gezelschap leuke activiteiten te willen ondernemen. Ze valt niet op het type 'recreatief drugsgebruiker' of kroegtijgers.

Energieke vrouw met een wereldse blik

Vrouw, 49 jaar, Amsterdam

Zij is:

Zij is 49 jaar en 1.78 lang, zeer slank en schouderlang blond haar. Deze energieke en communicatief krachtige vrouwelijke vrouw is zelfstandig ondernemer in de vastgoedsector. Ze houdt van de stad en het goede leven wat het met zich brengt. Ze is intelligent en sportief. Ze houdt ervan om aandacht aan haar uiterlijk en kleding te besteden, ze kleedt zich graag casual chique. Ze is een vrije denker en spontaniteit staat bij haar hoog in het vaandel. Ze gaat graag op vakantie (met haar kinderen). Ze maakt bewuste keuzes en is fan van het woord 'ja'.

Zij zoekt:

Zij zoekt een man die idealiter (veel) van de wereld heeft gezien en een stadse mentaliteit heeft. Hij is fysiek fit en heeft lef. Hij is niet te ijdel maar wel verfijnd, hij is intelligent en breed geinteresseerd. Hij is het type man die ervan houdt om je best voor elkaar te doen en te genieten van de mooie dingen in het leven. Leeftijd 47-59. Haar voorkeur gaat er naar uit om te starten met een LAT relatie.

Opgewekte golffanaat – Members only

Man, 55 jaar, Midden-Kennemerland

Hij is:

Hij is 55 jaar, 1,92 en heeft blauwe ogen. Hij is een sportieve, slanke en goed uitziende man met een rustige uitstraling. In zijn vrije tijd is hij regelmatig op de golfbaan te vinden. Daarnaast wandelt hij graag met zijn hond van brengt hij tijd door met zijn 3 kinderen. Als persoon is hij vrolijk, opgewekt, soms een tikkeltje eigenwijs en sportief. Hij is geen type festivalganger maar houdt er wel van een mooie show van concert bij te wonen. Nu heeft hij een stapje terug gedaan van zijn technische functie om zo meer tijd over te houden voor leuke dingen. Hij is traditioneel en handig.

Hij zoekt:

Hij valt op dames die zich vrouwelijk gedragen en kleden. Hij heeft traditionele normen en waarden en zou graag weer samen wonen in de toekomst. Waar in Nederland dit is maakt voor hem niet uit. Hij houdt niet van vrouwen die roken en van hele verre reizen willen maken. Hij raakt gecharmeerd van warme en lieve vrouwen.


Charmante goed geklede man – Members only – on hold

Man, 55 jaar, Zaanstad

Hij is:

Hij is trotse vader van zijn 2 uitwonende dochters. Hij is van jongs af aan ondernemer en heeft altijd erg hard gewerkt maar inmiddels heeft hij meer tijd vrij om te genieten van uiteten gaan, watersporten en gezelligheid. Hij zegt 'hard werken en hard genieten'. Hij heeft een actieve levensstijl en toert regelmatig op zijn motor. Hij kan goed alleen zijn maar is niet graag alleen. Het leven is net iets leuker als je het met iemand kan delen. Hij rookt zeer beperkt met een reden die hij dan ook graag zelf toelicht.

Hij zoekt:

Hij voelt zich aangetrokken tot een vrouw met een actieve levensstijl die ook haar eigen leven heeft. Ze is jong van geest en sportief. Ze streeft net als hij naar een relatie waarin je samen bent, maar ook vrijheid en ruimte biedt. Woonplaats/afstand is niet belangrijk voor hem.

Vrolijke en enthousiaste vrijbuiter – Members only

Man, 46 jaar, Alkmaar

Hij is:

Opgegroeid en woonachtig in Noord-Holland waar hij graag tijd doorbrengt met zijn goede vrienden. Hij is 1.80 en is in een relatie een pleaser op een positieve manier. Vader van een zoontje en heeft een goede band met familie. Hij is een echte ondernemer en heeft een grote gunfactor. Hij heeft bedrijven in het vastgoed, toerisme en horeca en is momenteel werkzaam in de reisbranche. Hij is speels, positief en empathisch. Hij heeft veel humor, is zorgzaam en geniet met volle teugen van het leven.

Hij zoekt:

Hij zegt 'het leven is kort, maar voor mij nog heel lang'. In dat leven zou hij graag een stoere, vrouwelijke vrouw ontmoeten met hij zijn warmte kan delen. Ze is net als hij geïnteresseerd en belangstellend en heeft een warme persoonlijkheid. Ze houdt van knuffelen en heeft een bourgondische levensstijl.

Rustige aantrekkelijke CEO

Man, 47 jaar, Zuid-Holland

Hij is:

Hij is een vriendelijke, slanke, 47 jarige man van 1.83 uit Zuid-Holland. Na zijn afstuderen is hij terecht gekomen in de branche waar hij nog steeds werkzaam is en waar hij inmiddels sporen heeft verdiend. Hij is een rustige man maar kan in het gezelschap van vrienden uitbundig zijn. Hij is lief, vrijgevig, gezellig en gevoelig voor sfeer. Hij gaat voor romantiek en is loyaal. Hij is erg trots op zijn dochter en heeft een goede band met haar. Hij is sportief, ondernemend en gek op Italië waar hij ooit weer een huisje zou willen hebben. Hij is gevoelig voor sfeer en houdt van gezelligheid.

Hij zoekt:

Hij zoekt een vrouw bij wie hij zelf kan zijn zoals hij is en hij is niet op zijn tenen hoeft te lopen. Hij zoekt warmte en houdt van knuffels. Hij vindt het leuk om samen te kunnen sparren, de dag door te nemen en te genieten van allerlei leuke dingen. Idealiter is ze niet jaloers, geen mega carrière tijger en een dominante vrouw maar bij voorkeur wel minimaal HBO opgeleid. Leeftijd 38-48 jaar.

Blonde politieman met positieve kijk op het leven – Members only

Man, 36 jaar, Zuid-Holland

Hij is:

Hij is een lange slanke man van 1.93m met een positieve kijk op het leven. Van jongs af aan wilde hij al bij de politie en binnen de politie heeft hij al mooie stappen gemaakt. Als hij niet met 2 kinderen is kijkt hij graag naar zijn favoriete voetbal club, bezoekt hij een concert van theater van gaat hij naar een festival. Bij hem is het glas halfvol. Hij is lief, doordacht, eerlijk en kritisch naar zichzelf en anderen. Hij is eerder rustig dan zeer uitbundig.

Hij zoekt:

Een relatie waarin vuur en passie behouden blijven, waarbij ze moeite doen om elkaar uit te blijven dagen. Hij valt op een vrouwelijke vrouw die zelfbewust en kritisch is en vindt het aantrekkelijk wanneer ze over diverse onderwerpen kunnen praten en de diepte in kan gaan. Leeftijd tussen de 30-40

Een Bourgondische vrouw met een hart van goud

Vrouw, 54 jaar, Apeldoorn

Zij is:

Ze is een verzorgde vrouw van 1.66 met prachtige goudblonde haren en heeft een vriendelijke uitstraling en is ontzettend lief. Ze is zelfbewust, krachtig en onafhankelijk. Ze is ondernemend en heeft een Bourgondische levensstijl. Ze is sociaal en onderneemt veel activiteiten met vrienden, haar vriendinnen noemen haar ook wel sociaal intelligent. Ze houdt van de sauna bezoeken, wandelen, fietsen en theater. Met haar 2 20+ kinderen heeft ze een goede band. Ze houdt van luxe vakanties.

Zij zoekt:

Een man die geen workaholic is en geniet van een Bourgondisch leven is wat zij zoekt. Ze valt op ontwikkelde, levenslustige en humoristische mannen. Ze wil graag haar liefde delen met een respectvolle man. Ze wil graag samen van het goede leven genieten. Idealiter is hij tussen de 50-60 jaar en mag overal wonen. Ze staat open voor een eerlijke en respectvolle man.

Humorvolle en intelligente dame

Vrouw, 36 jaar, Amsterdam

Zij is:

Ze woont in Amsterdam samen met haar 3 jarige dochtertje en ze heeft een goed co ouderschap. Ze heeft meerdere Universitaire opleidingen afgerond en ook in het buitenland gewoond en gewerkt. Ze is een lange 1,78 en slanke vrouw met half lang bruin haar. Humor is enorm belangrijk voor haar, zo kan ze zich ontladen. Ze is loyaal, trouw, zelfbewust, ambivert en grappig. Ze houdt van knuffelen en is communicatief zeer sterk. Haar ideale vakantie is een wandelvakantie.

Zij zoekt:

Ze zoekt een man met humor! Hij kan haar uitdagen en prikkelen. Hij is bescheiden en rustig, geen 'festivaltype'. Haar droom is om naar Noorwegen te gaan en daar een mooie wandelreis te maken samen met haar partner. Met de juiste partner wil ze graag samen wonen en eventueel een gezin stichten. Ze valt op wat oudere bescheiden mannen.

Dame met good vibes only!

Vrouw, 37 jaar, Amsterdam

Zij is:

Ze heeft flair en een prachtige lach! Deze slanke en knappe dame van 1.67 lang van gemixte afkomst woont in Amsterdam. Bij haar vrienden en familie staat ze bekend als planner en organisator van leuke activiteiten en ze is graag actief bezig. Je kunt met haar lachen en goede gesprekken voeren. Ze heeft psychologie gestudeerd en ze heeft een leuke baan. Een quote van haar is 'Verander het plan maar nooit het doel', zo staat zij doelgericht in het leven. Ook is ze sportief en reislustig.

Zij zoekt:

Ze streeft naar een duurzame liefdes relatie. Samen genieten en plezier maken staat voor haar centraal in een relatie. Ze vindt het fijn als haar partner zich kwetsbaar durft op te stellen. Samen vertrouwen opbouwen en dat hij het gevoel van veiligheid kan bieden. Ze is het type dat graag een team wil vormen in een relatie.

Klassieke dame die rust uitstraalt

Vrouw, 64 jaar, Omgeving Den Haag

Zij is:

Ze is klassiek en gemanierd. Ze heeft een open doch rustige uitstraling en een prachtig sportief figuur. Ze is 1.69 lang en heeft kort bruin haar haar. Ze is aandeelhouder van een bedrijf en verricht vrijwilligerswerk. Ze geniet van wandelen, een mooie film, goed boek of het theater/opera bezoeken en te sporten in de buitenlucht. Ze ziet haar kinderen regelmatig met wie ze goed contact heeft. Ze kan gepassioneerd vertellen over de reizen die ze door Afrika heeft gemaakt. Ze is een dierenliefhebber.

Zij zoekt:

Ze valt op getalenteerde mannen die liever introvert dan extravert zijn. Ze zou het fijn vinden als hij niet meer fulltime werkzaam zou zijn zodat ze samen leuke dingen kunnen ondernemen. Graag zou ze een reis willen maken naar Azie. Ze valt niet op het type praatjesmakers maar liever iemand die bedachtzaam is. Een man die zich wil blijven ontwikkelen vindt ze aantrekkelijk.

Hartelijke en warme vrouw

Vrouw, 60 jaar, Ede

Zij is:

Ze is warm en hartelijk. Ze is 1.71 lang en heeft half lang blond haar en een verfijnd gezicht. Ze is opgewekt, nieuwsgierig en ondernemend. Ze is gastvrij en houdt ervan om te koken voor vrienden. Ze is parttime werkzaam bij een semi overheid instantie wat ze met veel plezier doet. Ze heeft een sterke band met haar kinderen en heeft een groot sociaal netwerk. In haar vrije tijd is ze het liefst creatief bezig of doet ze aan yoga.

Zij zoekt:

Een man in haar leven ziet ze als een aanvulling, niet als een invulling. Ze wil met haar nieuwe partner kunnen lachen en sparren. Hij wil graag zijn liefde delen en samen op pad gaan en is een positieve denker. Ze valt op ondernemende types die integer zijn.

Ex prof voetballer uit omgeving Amsterdam – Members only

Man, 53 jaar, omgeving Amsterdam

Hij is:

Hij is 53 jaar, 180 lang, kaal en heeft een open uitstraling en is charismatisch. Hij heeft in Amerika gevoetbald en gestudeerd. Hij heeft een HTS & Finance opleiding genoten en is momenteel alweer jaren in NL woonachtig en werkzaam voor diverse bedrijven op C level niveau. Hij heeft twee kinderen van 18+. In zijn vrije tijd golft hij graag en geniet hij bij mooi weer van zijn prachtige tuin en kan hij genieten van een goed glas wijn en een goed boek. Hij is altijd vrolijk en heeft een rijk sociaal leven.

Hij zoekt:

Hij valt op slanke vrouwelijke vrouwen. Dames die een charmante/elegante uitstraling hebben. Het liefst heeft zij een open persoonlijkheid en staat zij ongeveer hetzelfde in het leven als hij. Hij is niet gebonden aan de regio Amsterdam. Hij wil graag iets opbouwen met een vrouw en samen genieten van de mooie dingen in het leven.

Energieke en sprankelende blondine uit Amsterdam

Vrouw, 33 jaar, Amsterdam

Zij is:

Ze is 33 jaar en heeft lange blonde krullen en blauwe ogen en komt uit Amsterdam. Ze is 1.75 lang en is een aantrekkelijke dame om te zien. Ze heeft in Amsterdam gestudeerd en is momenteel werkzaam voor een corporate in een salesfunctie. Ze is ambiteus, energiek en outgoing. Ze geniet van het leven en houdt van reizen. Ze is extravert en onderneemt graag leuke activiteiten met vrienden en familie. Vrijheid is belangrijk voor haar. Ze houdt van wining & dining en staat er voor open om het leven samen met iemand te delen.

Zij zoekt:

Ze valt op mannen langer dan zij zelf is. Mannen met een goed gevoel voor humor en alles behalve saai zijn. De man die haar aandacht trekt is charmant, ondernemend en heeft een open kijk op het leven. HIj geniet er van om net zoals zij samen dingen te ondernemen. De man die bij haar past is eerder extravert dan introvert, avontuurlijk en oprecht.

Vriendelijke en lieve man van 30 uit Almere

Man, 30 jaar, Haarlem

Hij is:

Hij is 188 en heeft donkerblond kort haar. Hij is werkzaam in de bouwsector en wil in de toekomst graag een eigen onderneming starten. Naast zijn werk is hij actief bezig met fitness en softbal. Hij brengt veel tijd door met zijn familie en vrienden en deze spelen een belangrijk rol in zijn leven. Hij gaat er graag met zijn vrienden op uit, houdt van wandelen, koken en sporten. Hij is eerlijk, trouw en hecht veel waarde aan normen en waarden. Amerika en Australie zijn landen die hij graag nog zou willen bezoeken. In de nabije toekomst zou hij graag een gezin stichten.


Hij zoekt:

De dame waar hij op valt energiek, spontaan en eerlijk. Een vrouw die houdt van een goed gesprek en graag nieuwe dingen wil ontdekken. Idealiter staat zij op dezelfde manier in het leven als hij en heeft zij ook een kinderwens. Een vrolijke vrouw tussen de 25 en 35 jaar die graag weet wat ze wil. Hij valt op verzorgde vrouwen, geen mode poppetjes. Liever puur eerlijk en oprecht.

Vriendelijke blonde en rustige man – Members only

Man, 51 jaar, omgeving Zoetermeer

Hij is:

Deze vriendelijke en rustige man van 51 en 1.89 lang woont in Zuid-Holland. Hij heeft blond haar en een korte verzorgde baard. Hij heeft een energieke uitstraling, Hij heeft HBO Commerciele Economie gestudeerd en is momenteel werkzaam voor een multinational in omgeving Amsterdam. Hij houdt van een dolletje op z'n tijd, hij rijdt motor en is vaak met zijn mountainbike op pad. Hij luistert graag naar diverse soorten muziek en heeft sinds kort een nieuwe hobby, namelijk schilderen. Een avond gezellig eten en spelletjes spelen met vrienden is iets waar hij blij van wordt. Hij woont in een prachtig huis en is graag bezig in zijn tuin.

Hij zoekt:

Hij zoekt een aantrekkelijke dame die houdt van knuffelen en samen zijn. Hij houdt van goede gesprekken voeren en dat ze zichzelf durft te laten zien. Hij zoekt een dame die gepassioneerd en sensueel is en met wie hij een mooie toekomst kan opbouwen. Deze dame heeft een warm hart en wil haar liefde delen.

Knappe ondernemer van 38 – Members only

Man, 38 jaar, Amsterdam

Hij is:

Hij is met zijn blonde haar en baardje en gespierde lichaam een prachtige verschijning om te zien. Hij is 38 en 1.82 en zeer ambitieus. Hij runt meerdere goedlopende ondernemingen en is vaak in het buitenland te vinden. Hij houdt van watersport en fitness en heeft zelfs een eigen fitness verdieping in zijn huis. Smaak heeft deze man ook, zijn Amsterdamse pand is dan ook volledig door hem zelf prachtig ingericht. Hij is nieuwsgierig en een vrije jongen en ook is hij spiritueel aangelegd maar niet zweverig. Familie en vrienden zijn erg belangrijk voor hem

Hij zoekt:

Hij zoekt naar een vrouw met wie hij een diepere connectie kan aangaan en die met hem kan meedenken. Dat zij warmte in huis brengt en dat hij een gevoel van veiligheid kan geven. Hij valt op gepassioneerde vrouwelijke vrouwen. Ze is zacht en sociaal en heeft een combinatie van klasse en stijl. Hij staat met de juiste partner open voor kinderen maar dit is geen must voor hem.

Griekse op en top businesswoman – on hold

Vrouw, 41 jaar, Den Haag

Ze is:

Ze is een Griekse slanke en lange zakenvrouw. Ze is 41 jaar oud en heeft een dochter. Ze woont in de buurt van Den Haag. Deze vrouw is hoogopgeleid en runt een groot bedrijf, haar ambitie is om de beste te zijn in wat ze doet. Ze is zorgzaam, liefdevol en empathisch met een duidelijke mening die ze niet verbergt. Ze houdt van golfen, naar de opera gaan en van boeken lezen.

Ze kijkt:

Ze is op zoek naar een man die haar zakelijke mindset begrijpt en veel te bieden heeft. Ze is op zoek naar een slimme man die werkt als ondernemer of op C-level. Idealiter is hij een gedreven, intellectueel en een charmante man met een eigen visie. Hij is 'in love' met wat hij doet en een inspirerend persoon.

Spreekt een profiel je aan?

Niet al onze members worden op deze pagina weer gegeven, dit is een greep uit onze database. De weergegeven profielen zijn een korte versie van het volledige profiel. Het volledige profiel is op aanvraag beschikbaar.

Reageren is kosteloos, na je reactie zullen we contact opnemen met je opnemen.

Let op: profielen met de vermelding 'members only', deze members worden alleen door ons gematched aan een (potentiele) member.

Als je deel wilt uitmaken van onze society als member dan kan dit door een membership af te sluiten.

Profielen zonder vermelding 'members only', daar kun je vrijblijvend reageren.