Hieronder staan een aantal korte memberprofielen (volledig profiel op aanvraag) van een aantal members uit onze database voor wie wij actief zoeken.

Heb je interesse in een profiel, reageer dan via het aanmeld formulier onderin en wij nemen binnen 3 werkdagen contact met je op!

Ter info: Niet al onze members staan online op deze pagina!

Aantrekkelijke sportieve ondernemende man zoekt een vrouw met klasse

Man, 57 jaar, Aerdenhout

Klik hier om te lezen wie hij is en wat hij zoekt ▼

Hij is:

Met zijn lichtgroene, sprekende ogen kijkt deze man je écht aan. Hij is goed verzorgd, aantrekkelijk en 1.81 lang. Hij heeft een normaal postuur en gaat goed gekleed. Als kind had hij veel vrienden en sportte veel: tennis, skiën en hockey. Door zijn opvoeding en jeugd is hij de persoon geworden die hij nu is: maakt makkelijk contact, communiceert open, kan zich kwetsbaar opstellen en besteedt aandacht aan ratio én gevoel. Na zijn middelbare school heeft hij in het vastgoed gewerkt in diverse managementrollen. Met mensen werken motiveert hem nog steeds. Hij is succesvol in het groot maken van bedrijven, waarbij hij oog voor de mens blijft houden. Momenteel werkt hij als zelfstandige in de vastgoed sector. Als ondernemer houdt hij in zijn werk van afwisseling, uitdaging, zijn eigen tijd indelen en zelfstandigheid. In zijn vrije tijd is hij graag sportief: speelt padel, doet aan fitness, wandelt graag op het strand en een avond flink dansen geeft hem ook energie. Vroeger speelde hij op hoog niveau tennis en hockey. Hij houdt van verre reizen maken en heeft al veel van de wereld gezien. Eén van zijn andere passies is wintersport, hij is een zeer ervaren skiër, houdt van frisse berglucht, verse sneeuw, een uitdagende helling en gezellige après ski. Hij is een ontzettende wijnliefhebber en wijnkenner. Hij is een creatieve koker, wel altijd vers. Organiseert met zijn beste vrienden evenementen en beschikt over een groot netwerk. Hij is zeer geïnteresseerd, onafhankelijk, zelfstandig en leeft het leven met humor en plezier. Hij is vader van drie kinderen. Hij is een echte levensgenieter en familiemens, zo reist hij graag met zijn kinderen door Europa of naar de Balearen waar hij met zijn vrienden van het leven geniet. Zijn motto is: als je iets wil ‘just do it‘, iedere seconde leef je maar één keer.  ‘What you see is what you get’, past bij deze man. Hij is open, eerlijk, heeft humor, diepgang en zelfspot. Hij wordt graag geprikkeld en uitgedaagd. Zoekend naar verdieping, échte connectie en wederkerigheid.

Hij zoekt:

Deze innemende, goedverzorgde man met uitstraling en communicatie skills zoekt een sterke vrouw. Ze is net als hij een familiemens, sociaal en emotioneel volwassen. Ze heeft diepgang, inhoud en is lief. Hij zou het fijn vinden als ze op dezelfde frequentie zit, communicatief vaardig is en zich als persoon laat zien. Daarnaast is ze zelfstandig en heeft ze haar eigen huis. Haar doel is om een duurzame verbintenis aan te gaan waarbij ze zich open en kwetsbaar opstelt. Hij vindt het leuk om elkaar in een relatie te blijven verrassen. Hij ontmoet graag een positieve, intelligente en gevatte vrouw met sprekende ogen en een fit lichaam. Ze is vlot en stoer en ook vrouwelijk. Ze is niet materialistisch ingesteld en heeft gevoel voor esthetiek. Ze staat open om nieuwe avonturen aan te gaan en samen mooie herinneringen te maken. Samengevat een aantrekkelijke vrouw die jong van geest is en de intrinsieke behoefte heeft om zich te verbinden en samen te bouwen aan een mooie toekomst. Hij valt op het type ‘hockey vrouw’ die ‘uit hetzelfde hout gesneden is’. Aantrekkelijk en verzorgd, 45-55 jaar. Max uur rij afstand van Bloemendaal/Aerdenhout.

Goud eerlijke ‘what you see is what you get’ type man zoekt een lieve vrouw

Man, 54 jaar, Zuid-Holland

Klik hier om te lezen wie hij is en wat hij zoekt ▼

Hij is:

Goud eerlijk en betrouwbaar. Dat is deze mannelijke man van 1.88 lang, hij is kaal, heeft vrolijke blauwe ogen en een normaal postuur. Hij gaat graag casual gekleed en hij is verzorgd. Hij is vader van drie uitwonende kinderen en weduwenaar sinds 2019. Hij is ingenieur en heeft jaren een internationale functie bekleed, echter werkt hij nu weer in Nederland. Hij geniet graag van een goed glas rode wijn, bij voorkeur Amarone. Hij heeft een seizoenkaart van voetbal en gaat hier graag met zijn dochters heen. Ook kijkt hij graag voetbal. Hij blijft fit door te wandelen, vroeger speelde hij voetbal en deed hij aan triatlon en rende hij marathons. Hij vindt geschiedenis interessant en kijk graag mooie documentaires op Discovery Channel. Koken en BBQ’en zijn dingen waarvan hij kan genieten. In de zomer geniet hij van varen, hij zou graag in de toekomst weer een bootje willen kopen. Ook een dagje samen erop uit om te winkelen vindt hij erg leuk. Hij is het type man dat liever geeft dan dat hij krijgt. Hij wil graag dingen delen. Het liefst weer met een leuke vrouw op wie hij ontzettend verliefd kan worden! Hij is een rustige man. What you see is what you get. Hij gaat niet voor op in de polonaise maar hij kan genieten als hij andere mensen ziet genieten. Soms kan hij in het begin even de kat uit de boom kijken, maar wanneer hij zich op zijn gemak voelt dan komt hij los en kan hij heel leuk gepassioneerd vertellen. Muziek is zijn aller grootste passie. Hij houdt van rock tot klassieke muziek, en hij is een grote fan van Il Divo. Hij geniet van de Top2000 en bezoekt af en toe een concert.

Hij zoekt:

Hij valt op een lieve mooie verzorgde vrouw met warm karakter. Hij houdt van knuffelen en fysieke aandacht is belangrijk voor hem. In een relatie brengt hij veel liefde en is hij zorgzaam. Hij heeft veel te geven. Idealiter heeft ze geen kort haar.

Gevatte en gepassioneerde ondernemer zoekt een sprankelende vrouw

Man, 64 jaar, Zaltbommel

Klik hier om te lezen wie hij is en wat hij zoekt ▼

Hij is:

Hij is een zelfverzekerde en energieke man met kort licht grijs haar en hij heeft een moderne, nette kledingstijl en ziet er verzorgd uit. Hij is vader van 3 kinderen met wie hij een warme band heeft. Hij studeerde Rechten en werkte jaren op de rechtbank. Op zijn 50ste is hij een onderneming gestart wat begon als een uit de hand gelopen grap. Inmiddels heeft hij een succesvol bedrijf waar hij de mensen in dienst heeft die de belangrijkste taken waarnemen zodat hij ook kan genieten van zijn vrije tijd. Zijn passie is golfen, in Nederland of ook in het buitenland doet hij dit graag. Hij is een fanatiek skiër en houdt van de zon en sneeuw. Zeilen doet hij soms maar van jongs af aan zat hij al op hockey. Hij heeft op hoog niveau gespeeld en is fanatiek wanneer het aankomt op teamsport. Verder heeft hij zijn duikbrevet en vaarbewijs en is hij graag op het water. Hij kan genieten van een lang weekend weg met vrienden, uiteten gaan, koken voor een leuk gezelschap en zou hiervoor met een partner het liefst samen naar de markt gaan en samen iets moois bereiden. Hij houdt van een goed glas wijn. Hij is een echte levensgenieter en hoopt dat ook terug te zien bij een vrouw.

Hij zoekt:

Ze mag pit hebben, is zelfstandig en financieel onafhankelijk, spontaan, slank en energiek. Hij wil graag samen met haar genieten, reizen en mooie avonturen beleven. Hard lachen en bij elkaar kunnen huilen. Hand in hand wandelen over het strand en genieten van de zonsondergang. Elkaar aanvoelen en er echt voor elkaar zijn.

Charmante aantrekkelijke vrouw zoekt een sportieve mannelijke man

Vrouw, 54 jaar, omgeving Haarlem

Klik hier om te lezen wie zij is en wat zij zoekt ▼

Zij is:

Ze kan omschreven worden als een sterke, eerlijke en rustige vrouw. Ze is vrouwelijk en zeer zelfstandig. Ze weet goed wat ze wil en vooral wat ze niet wil. Ze is een aantrekkelijke verzorgde vrouw met blond haar en blauwe ogen. Ze draagt mooie make-up, is slank en is 1.74 lang. Haar dochters zijn uit huis inmiddels. Binnen zitten is niks voor haar en omdat ze zin had in avontuur werd ze stewardess. Ze doet dit al geruime tijd met heel veel plezier. Ze blijft in shape door te sporten met een trainer en vindt het heerlijk om buiten te zijn en te wandelen. Ze heeft genoeg vrije tijd door haar deeltijd baan en kan zichzelf goed vermaken. Ze is netjes en heeft alles op orde. Ze is een trouw, sociaal en vindt het leuk om in goed gezelschap uit te gaan naar een restaurant of wijnbar. Ze praat makkelijk over het leven en ze is bovenal blij met zichzelf. Wintersporten vindt ze leuk maar zon vakanties nog lekkerder. Ze geniet van een combinatie van zonnen, lezen, ontdekken en ontspannen. 

Zij zoekt:

In een man zoekt ze humor en oprechte interesse .Een lange galant (sportieve) verzorgde man vindt ze aantrekkelijk zo ook een man die klaar is voor een leuke nieuwe relatie. Een ideale relatie voor haar zou zijn: leuke activiteiten ondernemen in de vrije tijd, elkaar liefde en oprechte aandacht geven zonder meteen te willen gaan samenwonen. Hij is langer dan 1.80, maximaal 58 jaar en woont niet verder dan een half uur rijden van Haarlem.

Veelzijdige man zoekt een spontane vrouw – on hold

Man, 40 jaar, Rotterdam

Klik hier om te lezen wie hij is en wat hij zoekt ▼

Hij is:

Hij is slank, sportief en is 1.93 lang. Hij gaat graag casual gekleed en hij houdt van mooie schoenen. Na zijn universitaire studie is hij gaan werken. Momenteel heeft hij een leuke internationale functie in Amsterdam. Het is dynamisch en hij is er succesvol in. Naast werken geniet hij van sporten, zo is hij actief bezig met zijn personal trainer in de gym, doet hij aan yoga, golfsurfen en gaat hij graag varen. Hij is veelzijdig in de dingen die hij doet wat ook leuke tegenstrijdigheden met zich meebrengt. Zo heeft hij een seizoenkaart voor voetbal maar ook een museumjaarkaart en doet hij aan meditatie. Hij leest boeken over het Boeddhisme maar hij kan zich ook goed vermaken op Lowlands of op een dancefestival. Deze veelzijdige man is erg reislustig en hij heeft ook in het buitenland gewoond en gewerkt. Zo is hij Chinees gaan studeren in 2006 in Peking. Recent heeft hij met een vriend door IJsland een hike gemaakt en is hij gaan surfen in Sri Lanka. Hij is regelmatig in Zuidoost-Azië geweest, verschillende landen in Zuid-Amerika gezien, ook heeft hij veel verschillend Europese steden bezocht voor een citytrip. Glamping, safari, cultuur, retraite, hij vindt het allemaal leuk. Hij is niet zweverig en kan goed besluiten maken, ook is hij positief en enthousiast maar in het begin kan hij even de kat uit de boom kijken. Zodra hij zich comfortabel voelt dan wordt hij veel losser. Hij gaat graag op avontuur en is het liefst actief bezig. Werk is belangrijk zegt hij maar het is nog belangrijker om leuke dingen naast je werk te doen, dit is dan ook iets waar hij zich graag op focust. Muziek is belangrijk voor hem, zo bezoekt hij graag concerten en dit is heel uiteenlopend. Van dance tot jazz en van harpmuziek tot Dominator. Hij is breed geïnteresseerd en heeft een brede muziek smaak. Hij heeft nog geen kinderen maar wel een kinderwens.

Hij zoekt:

Hij ontmoet graag een enthousiaste en vrolijke dame. Een zelfstandige vrouw die met plezier haar leven leidt maar deze ook graag wil delen. Idealiter is ze spontaan en kunnen ze samen besluiten om spontaan een bootje te huren en te gaan varen of naar het strand te gaan. Het is belangrijk voor hem om in een relatie tijd voor elkaar te maken en te nemen. Ze is verzorgd en verzorgend. Lief en sportief. En heeft net als hij een kinderwens en enigszins een ‘stadse’ mentaliteit.

Ontwikkelde positief ingestelde vrouw zoekt een emotioneel stabiele man – on hold

Vrouw, 54 jaar, Achterhoek

Klik hier om te lezen wie zij is en wat zij zoekt ▼

Zij is:

Ze is een slanke lange vrouw met bruine ogen en half lang donker haar. Ze is een nuchtere, warme en zelfstandige vrouw en ziet er verzorgd uit. Ze is moeder van drie volwassen zoons. Deze vrouw gelooft in een leven lang leren. Ook nu volgt ze nog regelmatig vakgerichte psychologie gerelateerde opleidingen. Ze heeft haar eigen praktijk en werkt ook als zelfstandige. Het ‘helpen’ van anderen en van betekenis zijn voor de ander is een belangrijke drijfveer voor haar in haar werk. Is deze vrouw een boekenwurm? Nee zeker niet. Ze lacht graag en veel, is optimistisch van aard en graag actief bezig. Ze rijdt paard en houdt van tuinieren. Omdat tennissen minder goed kan gaat ze lekker mountainbiken in het bos. Ze wil graag leren golfen en houdt van duiken, zeilen en skiën. Ieder jaar gaat ze ook op wintersport. In de zomervakantie huurt ze graag een huis in Italië of gaat met een camper op pad. Ook heeft ze recent een kookclub opgericht. Ze bezoekt graag de horeca, van bistro tot sterren restaurant. Een theater voorstelling of muziek concert slaat ze ook niet af. Deze leuke vrouw is emotioneel stabiel, enthousiast, kan goed regie houden op haar leven, zelfstandig en houdt zich staande bij tegenslagen. Ze heeft iets van de wereld gezien, is energiek en houdt wel van avontuur. Ze heeft de nodige dynamiek (nodig) in haar leven, maar geniet in het weekend ook enorm van de rust thuis. Een avondje voor de houtkachel met een wijntje, film kijken, lekker eten. Elke maand probeert ze een leuke (internationale) trip te maken. Ze is nuchter, positief ingesteld, lief en zorgzaam, pragmatisch analytisch maar ook zeer empathisch en ‘no nonsens’. ‘What you see is what you get’.

Zij zoekt:

Ze valt op een lange, emotioneel stabiele, sociale en zorgzame man, hij is slank, jeugdig, actief, intelligent, sportief, kan goed reflecteren, houdt van gezelligheid en een goed gesprek. Hij leeft zijn eigen leven, heeft dit op orde, en weet wat hij belangrijk vindt in het leven. Een man die niet kan relativeren, in hokjes denkt, vermijdend is of een blasé houding toont zit in haar allergie zone. Kortom, ze valt op een krachtige, intelligente, humoristische en energieke man die trouw blijft aan zichzelf. Autonomie, verbondenheid, balans, betrokkenheid, betrouwbaarheid, humor, verantwoordelijk zijn zo maar een paar relatie waarden die ze belangrijk vindt. Graag wil ze met hem plezier maken en in de vrije tijd een niet te gepland leven leiden met teveel regels. Gewoon doen waar je zin in hebt. Ze is zelfstandig en dat verwacht ze ook van haar partner. Een krachtige lange man, een stabiel baken, die haar indien nodig liefdevol de spiegel voor kan houden en net als zij van het buitenleven houdt.

Ondernemende gezellige man zoekt een warme vrouw MATCHED!

Man, 54 jaar, Haarlem

Ambiverte sportieve man zoekt een vrouw die tegengas kan geven – on hold

Man, 37 jaar, Utrecht

Klik hier om te lezen wie hij is en wat hij zoekt ▼

Hij is:

Hij is een leuke man die graag smart casual gekleed gaat. Hij heeft blauw/grijze ogen, bruin haar en heeft een slank/sportief figuur en is 1.84 lang. Hij heeft een HBO studie voltooid en hij kijkt terug op een leuke studententijd. Na zijn studie heeft hij voor verschillende multinationals gewerkt als sales manager. Sinds een aantal jaar is hij een succesvol ondernemer. Hij is een harde werker maar kan goed zijn eigen tijd indelen. Naast werken is hij een enorme wielren fan en stapt hij door weer en wind op zijn racefiets. Naast fietsen houdt hij ook van voetbal, vroeger speelde hij dit zelf maar nu kijkt hij vooral. Dit doet hij thuis of elders aangezien hij een seizoenkaart van Ajax heeft. Hij gaat graag met zijn vrienden op pad, naar de kroeg of naar feestjes maar een techno feest is niet hem besteed, maar VVAL bijvoorbeeld weer wel. Al zet hij thuis graag muziek uit de jaren ’80 op. Hij kan genieten van een avond in het theater als het maar niet te zwaar is. Ook samen uiteten gaan en nieuwe restaurants ontdekken is iets dat hij graag doet! Deze leuke man is ambivert, kan impulsief zijn, heeft humor en is creatief. Onder druk kan hij goed presteren, dit is iets wat hem alert houdt en wakker kan schudden. Hij is het type man dat houdt van grapjes en dolletjes maken en mensen waarderen dit in hem. In een relatie zorgt hij graag voor de ander en haalt hij graag het beste in anderen naar boven. Het is geven en nemen. Hij kan goed vragen stellen, is geïnteresseerd en luistert oprecht. Ook kan hij makkelijk de leiding nemen en bedenkt hij graag leuke dingen, hij is een ster in het bedenken van verrassingen! Gelijkwaardigheid in een relatie vindt hij belangrijk.

Hij zoekt:

Hij ontmoet graag een zorgzame vrouw waar hij tijd mee samen kan doorbrengen, ze heeft een goede work/life balance. Ze is intelligent en heeft haar eigen mening en kan tegengas geven. Ze is sportief. Het lijkt hem leuk om bijvoorbeeld (ook) samen te sporten, maar dit is geen must. Tevens vindt hij het leuk als ze een afwisselende kledingstijl heeft; ze kan sportief gekleed zijn maar ook op hakken lopen met een leuke jurk. In een relatie hoef je niet alles samen te doen volgens hem maar moet er ook tijd en ruimte zijn om je eigen dingen te doen. Een kinderwens is niet uitgesloten, maar hij ontmoet graag een vrouw zonder kinderen. Maximaal een uur reistijd.

Vrouw met global mindset zoekt een man met warmte en soul – on hold

Vrouw, 34 jaar, Amsterdam

Klik hier om te lezen wie zij is en wat zij zoekt ▼

Zij is:

Ze is 1.74 lang en heeft lang bruin haar en blauwe ogen. Ze is slank en is een leuke dame om te zien. Ze gaat graag smart casual gekleed. Ze is graag sociaal bezig, ze ziet haar vrienden en familie regelmatig en houdt ervan om leuke dingen te doen zoals koken, buiten de deur brunchen of uiteten, evenementen of een concert bezoeken. Haar muziek stijl is erg uiteenlopend, van R&B/Soul tot 80ies en van latin pop tot lounge muziek. Ze heeft een gezonde levensstijl en doet graag aan sport; spinnen, HITT work outs of Yoga. Ook speelt ze padel met vrienden en wandelt ze met haar hond. Ze reist graag en doet dit dan ook zeer regelmatig, van stedentrips tot strandvakanties; ze ontdekt graag nieuwe plekken & culturen. Van Madrid tot een afgelegen lodge aan een strand in Dominicaanse Republiek tot Lapland. Daarnaast vindt ze zelfontwikkeling erg belangrijk en leest ze graag boeken omtrent psychologie, een open mindset is belangrijk voor haar. Ze heeft een Master behaald en momenteel werkt ze voor een multinational waarvoor ze soms ook naar het buitenland reist. Deze dame is stabiel, stressbestendig en warm. Ze is verzorgend, ze helpt graag anderen en heeft sarcastische humor. Ze is direct en heeft een global mindset en verwacht dit ook graag terug bij een partner.

Zij zoekt:

Ze heeft een kinderwens en ze zou graag iemand ontmoeten die dit ook heeft. Daarnaast is hij communicatief vaardig, heeft hij zijn eigen leven maar wil hij ook graag dingen samen doen. Hij is sportief, family-oriented, ambitieus en wil graag meer uit zichzelf halen en is hier dan ook mee bezig. Kortom een goede mix van EQ en IQ. Daarnaast vindt ze het belangrijk dat hij zijn gevoelens en gedachten onder woorden kan brengen en warm is. Hij wil graag de wereld zien en/of heeft al het eea gezien. Ze voelt zich aangetrokken tot een man met een mooie lach en tanden, hij is verzorgd en heeft een warme sympathieke uitstraling en een goede dosis humor.

Onderaan deze pagina kun je op profielen reageren!

Knappe extraverte introvert zoekt een grappige en ambitieuze man

Vrouw, 28 jaar, Amsterdam

Klik hier om te lezen wie zij is en wat zij zoekt ▼

Zij is:

Ze is een knappe dame van 1.65. Ze is slank, petit en verzorgd Ze heeft bruine ogen en lang donker blond haar. Ze heeft een mooi gebit en besteedt graag aandacht aan haar voorkomen. Ze heeft in het buitenland gewoond om haar Engels te verbeteren en heeft in NL haar Bachelor en Master behaald. Momenteel beoefent ze een leuke creatieve marketing functie. Naast haar werk geniet ze enorm van haar vrije tijd. Ze heeft een classpass abonnement en gaat vaak naar Rocycle en Saints & Stars. Ze vindt het leuk om zich bezig te houden met sporten en geniet daarnaast erg van skiën. Ze ziet haar vriendinnen regelmatig met wie ze veel contact heeft. Ze zit graag op het terras of gaat shoppen. Een avondje lekker De Pijp in vindt ze heerlijk, in een leuke bar drankjes drinken. Ze geniet van gezellig tafelen en het ontdekken van nieuwe restaurants. Soms bezoekt ze een festival. In het weekend gaat ze graag sporten en naar de markt. Deze knappe dame kan goed luisteren en houdt van mensen om zich heen. Ze is lief, sociaal en verzorgd. Ze noemt zichzelf een extraverte introvert. En ze heeft een kinderwens. Qua vakanties gaat ze graag naar plekken waar ze nog niet is geweest al bezoekt ze Parijs wel erg graag of komt ze bij het huis van haar ouders in het buitenland.

Zij zoekt:

Ze ontmoet graag een grappige en ambitieuze man. Hij is intelligent en heeft zijn leven op orde. Hij is sociaal, avontuurlijk en gezellig. Hij is communicatief vaardig maar geen workaholic. Hij heeft net als zij een kinderwens maar zelf nog geen kinderen. Hij is stads, langer dan 1.80m en tussen de 27-38 jaar oud.

Lieve en rustige man zoekt een vrouw met een warme persoonlijkheid

Man, 34 jaar, omgeving Rotterdam

Klik hier om te lezen wie hij is en wat hij zoekt ▼

Hij is:

Hij is een vriendelijke, slanke man van 1.88 met blauwe ogen en kort donkerblond haar. Hij is juridisch/economisch opgeleid en ook werkzaam in deze sector. Hij is loyaal aan zijn werkgever en een echte doorzetter. Naast 2 keer per week bootcampen houdt hij erg van wandelen, van lezen en is koken ook een hobby van hem. De Italiaanse keuken is zijn favoriet en deze gerechten kookt hij het liefst zo authentiek mogelijk. In het weekend houdt hij ervan om met vrienden of familie een drankje te gaan doen in de stad, musea te bezoeken, naar het theater of de film te gaan, of een wandeltocht te maken. In zijn omgeving heeft hij fijne vrienden en leuk contact met zijn buren. Woorden die hem goed omschrijven zijn lief – serieus – rustig – zorgzaam – betrouwbaar – gezellig – vrolijk – humor – breed geïnteresseerd – bescheiden en verantwoordelijk. Hij is degelijk maar zeker niet saai, gestructureerd en heeft zijn zaken op orde. Hij gaat het avontuur niet uit de weg, maar denkt wel na over de stappen die hij in zijn leven zet. Qua reizen zoekt hij op een comfortabele manier graag de bergen op, of gaat op een stedentrip. Voor verdere reizen en nieuwe dingen staat hij zeker open.

Hij zoekt:

Hij is er helemaal klaar voor om een leuke vrouw te ontmoeten waarmee hij iets moois op kan bouwen en zijn leven kan delen. Met die vrouw staat hij open voor kinderen maar dit is geen must en hij heeft hier ook absoluut geen haast mee. Het aller belangrijkste voor hem is het opbouwen van een relatie met haar, tijd hebben voor elkaar en samen leuke dingen doen. De vrouw die bij hem past is een lieve, rustige vrouw met een warme persoonlijkheid. Ze heeft iets spontaans en ontwapenends en heeft een verzorgd uiterlijk. Ook is ze ontwikkeld en heeft ze iets te vertellen. In een relatie brengt hij liefde, aandacht en een stevige basis. Op hem kun je bouwen.

Vrouw met een warm hart zoekt een authentieke man voor een diepere connectie – on hold

Vrouw, 61 jaar, Hoorn

Klik hier om te lezen wie zij is en wat zij zoekt ▼

Zij is:

Ze is een slanke vrouw met blauwe ogen en blond half lang haar. Ze heeft een sportief/moderne kledingstijl. Ze is komt uit een ondernemersgezin en heeft zelf een uitwonende dochter. Na diverse opleidingen (HBO) en trainingen is werkzaam in de zorg, wat ze met veel plezier doet. Ze heeft een groot en warm hart. Voor corona was ze altijd weg en onderweg maar nu kan ze de rust en tijd die niet opgevuld hoeft te worden erg  waarderen. Zo geniet ze van theater, nodigt ze graag vrienden uit om bij haar te komen eten. Ze gaat graag naar het filmhuis en ook een museum bezoek staat zo af en toe in de agenda.  Er op uit met de racefiets, golfen of wandelend luisteren naar muziek of een podcast, geeft haar energie. Ze sport een aantal keer per week in de sportschool, spinning en een circuit. Ze gaat graag weekendjes weg met vrienden, dochter of zus. Ze heeft veel gereisd en daardoor al veel van de wereld gezien. Verre reizen maken vindt ze leuk maar dit is geen must. Ook voor kamperen staat ze open. Ze is divers wat betreft vakanties. Ze heeft een zwak voor Andalusië en Azië en heeft interesse in zeilen. Deze vrouw kan leuk vertellen, ze is geïnteresseerd en creatief. Ze is graag met spiritualiteit bezig, zelfontwikkeling en is nieuwsgierig van aard. Zo kan filosofie, systemisch werken en NLP haar interesseren. Ze is kansrijk en innovatief. Ze heeft van nature en positieve instelling en kan zich verwonderen over mooie en kleine dingen. Ze is het type vrouw wat makkelijk en diep contact kan maken. Ze leeft een gezond sociaal leven, is milieu bewust en een gematigde drinker. Ze zou graag een mooie reis willen maken door Midden en Zuid Amerika met wellicht een nieuwe partner.

Zij zoekt:

De man waar ze op valt is authentiek, staat positief in het leven, heeft humor en staat er voor open voor nieuwe uitdagingen. Hij is sprankelend, heeft een gezonde levensstijl, is sportief en verzorgd. Hij kan goede gesprekken voeren en deinst er niet voor terug om zichzelf daarin te laten zien. Hij is loyaal, betrouwbaar en volgt zijn hart. Samenwonen is geen must, ze staat ook open voor een LAT relatie. Ze staat niet negatief tegenover verhuizen en afstand is geen probleem. Ze valt op mannen langer dan 1.80m. Hij geeft om zichzelf en mag een beetje filosofisch zijn ingesteld.

Spontane ondernemende vrouw zoekt een man die van het buitenleven houdt MATCHED!

Vrouw, 39 jaar, Veluwe

Vrouw met een internationale achtergrond zoekt een sterke man – on hold

Vrouw, 63 jaar, Breda

Klik hier om te lezen wie zij is en wat zij zoekt ▼

Zij is:

Vrolijk, slim, doortastend en energiek. Dat zijn de kernwoorden die perfect passen bij haar. Ze is slank, lang en heeft een jonge uitstraling, kleedt zich modern, stijlvol en draagt graag hakken. Na het VWO en de universiteit heeft ze een succesvolle internationale carrière gehad in de toeristen sector. Momenteel runt ze in Nederland alweer een aantal jaren een onderneming echter is ze nog steeds internationaal georiënteerd. Naast haar bedrijf heeft ze genoeg tijd over nog voor leuke dingen, zo volgt ze een cursus Spaans, sport ze fanatiek en heeft ze een brede interesse in geschiedenis, landen & culturen, auto’s en reizen. Ze is moeder van een uitwonende zoon, ze spreekt veel talen en geniet van het leven en de zon. Vandaar dat ze ook regelmatig in haar tweede huis in het buitenland te vinden is, al gaat ze ook regelmatig op wintersport of wandelen in de bergen. Ze houdt van films kijken en gaat er graag op uit om ergens lekker te eten.

Zij zoekt:

Ze is op zoek naar een sterke man en langer dan 1.80. Een man die net als zij zijn zaakjes op orde heeft. Daarbij realiseert ze zich dat we op deze leeftijd allemaal ons rugzakje hebben, maar dat datzelfde rugzakje het ons mogelijk maakt om met volle teugen van het leven te genieten. Een man in haar leven is meer dan welkom. En dan graag iemand die met een zelfde brede glimlach naar leven kijkt, voor wie leeftijd geen rol speelt en geen belemmering is, dingen te doen die je wilt. Iemand die zelf net zo’n jonge geest heeft, die houdt van zijn vrijheid en onafhankelijkheid. Met haar nieuwe partner wil ze samen een hoop plezier maken en van het leven genieten. Ook de liefde samen ontdekken en een mooie toekomst tegemoet gaan.

Bourgondische man zoekt een vrouw met oog voor detail en met kinderwens MATCHED!

Man, 38 jaar, Haarlem

Salesman zoekt een vrouw met een ondernemend karakter – on hold

Man, 36 jaar, Haarlem

Klik hier om te lezen wie hij is en wat hij zoekt ▼

Hij is:

Hij heeft donker haar, bruine ogen en een gespierd postuur. Hij is 1.83 lang en draagt graag een polo of gaat (smart) casual gekleed. Het is een leuke vrolijke man! Hij kijk terug op een hele goede en leuke jeugd. Hij was heel sportief als kind zo heeft hij fanatiek gevoetbald een aan boksen gedaan. Hij komt uit een nette omgeving. Hij heeft een HBO opleiding voltooid en momenteel is hij werkzaam in de automotive industrie. Naast zijn werk is hij regelmatig te vinden op de tennisbaan, hij houdt van hardlopen en doet aan fitness. Hij is niet het type man die graag stil zit maar hij graag bezig. Hij houdt van klassieke auto’s. In de zomer gaat hij graag varen met zijn sloepje met vrienden of steekt hij de bbq aan en maken ze het gezellig met een drankje erbij. Een paar keer per jaar bezoekt hij graag festivals. Hij geniet van F1 en voetbal kijken en gaat graag uiteten of naar het strand. Deze salesman kletst lekker en kan een gangmaker zijn maar ook juist rustig. Hij is weinig alleen want hij krijgt energie van mensen om zich heen. Hij is sociaal en kan van zich afbijten. Hij is makkelijk en kan temperament vol zijn maar ook is hij lief en open. Een uitspraak die bij hem past is: ‘je moet het ijzer smeden wanneer het heet is’. In een relatie is hij ondernemend en romantisch. Hij wil graag dingen doen en haar beter leren kennen dmv activiteiten ipv stil zitten. Qua vakanties houdt hij van zowel auto als vlieg vakanties. Hij staat open voor een zonvakantie maar ook voor wintersport.

Hij zoekt:

Hij valt op een leuke Nederlands sprekende vrouw die sociaal is. Ze heeft een ondernemend karakter en is graag sociaal bezig. Ze is lief en doet graag leuke dingen samen met haar partner. Ze heeft net als hij een kinderwens en is gewoon een ‘leuk type’. Hij droomt er van om samen mooie reizen te maken en hij zou in de toekomst graag aan het water of in de duinen willen wonen. Leeftijd ongeveer 28-40 jaar.

Stabiele man zoekt een warme emphatische vrouw

Man, 42 jaar, Schiedam

Klik hier om te lezen wie hij is en wat hij zoekt ▼

Hij is:

Hij heeft een bos met zwarte krullen en een kort stoppelbaardje wat hem goed staat! Hij heeft een mooi gebit, donkere ogen en een slank figuur. Hij heeft een WO opleiding voltooid en werkt in Amsterdam. Qua interesses blijkt hij een echte generalist te zijn. Na zijn studie is hij in de financiële wereld terecht gekomen, daarna werkte hij in de energiebranche als onderzoeker. Toen daar een periode van bezuinigingen kwam, besloot hij van de nood een deugd te maken en naar Suriname te gaan. Een avontuurlijke beslissing waar hij met plezier op terug kijkt. Daar is hij alle kanten van een businesscase gaan onderzoeken op gebied van urban farming en heeft zo veel nieuwe dingen geleerd. Deze man is het liefst sociaal bezig, mensen geven hem energie. Hij gaat graag met vrienden weekendjes weg, cultuur snuiven op een (film)festival en de kroeg opzoeken. Hij zit liever niet thuis. Ook heeft hij nog een uit de hand gelopen hobby, tevens sociaal ondernemerschap, waar hij actief mee bezig is en gepassioneerd over kan vertellen. Maar goede muziek ontdekken blijft nog altijd grootste hobby, zoals Bluegrass. Kortom, vrolijke muziek. Ook houdt hij van dansen. Deze man is intelligent en stabiel. Hij komt relaxed en easy-going over; geen dominant karakter. Hij is zorgzaam en doet het liefst samen dingen. Ook in een relatie zoekt hij graag de interactie met zijn partner op.

Hij zoekt:

Hij heeft een voorkeur voor vrouwen met een blanke of exotische huidskleur. Ze is creatief en empathisch. Hij valt op een dame met een warme persoonlijkheid, een warme ontvangst. Een vrouw die zorgzaam en vrouwelijk is. Hij vindt het belangrijk dat een vrouw ergens met passie voor gaat en doet wat ze leuk vindt dan dat ze perse hoog opgeleid dient te zijn. Een goede work/life balance is voor hem belangrijk. Eveneens een gevoel voor humor. Hij zou het leuk vinden als ze kan dansen of wil leren dansen. Bij voorkeur heeft ze geen kinderen want met de juiste vrouw heeft hij een kinderwens. Leeftijd ongeveer 32-37.

Modieuze sportieve vrouw zoekt een fitte en trendy geklede man

Vrouw, 41 jaar, Haarlemmermeer

Klik hier om te lezen wie zij is en wat zij zoekt ▼

Zij is:

Ze is 1.76 lang en heeft prachtig lang blond haar met mooie highlights. Ze is slank, verzorgd, mooie make up en nagels, prachtig gebit en groengrijze ogen. Haar kledingstijl is modieus en ze draagt graag sneakers. Momenteel werkt ze fulltime als backoffice manager in de fashion industry. Deze leuke vrouw is erg sportief en is een echte doorzetter, zo doet ze 4 a 5 keer per week fitness, heeft ze marathons gerend die ze combineerde met reizen. Daarnaast staat ze ervoor open om nieuwe dingen uit te proberen. Naast sporten geniet ze van eten en drinken met vriendinnen, winkelen, concerten en festivals bezoeken en volgt ze Spaanse les. Uitdagingen gaat ze niet uit de weg, vorig jaar heeft ze zelfs een parachutesprong gedaan. Ze heeft een gezonde levensstijl, is sociaal, spontaan, enthousiast en lief en staat graag voor andere mensen klaar. Ze is meer een luisteraar dan een prater, in het begin misschien iets afwachtend, maar ze praat heel leuk en open! Ze kan zich goed vermaken met anderen om zich heen maar ook alleen. Ze geniet van wandelen met een goede podcast op, leest graag over mindset of een roman maar geniet ook van een avondje Netflix. Qua vakanties geeft ze de voorkeur aan comfort in een hotel of appartement boven een camping, al staat ze wel open voor een backpack vakantie. Ze wil nog veel leuke reizen maken. 

Zij zoekt:

Ze wil graag verliefd worden op een fitte, stoere, sportieve en ondernemende man met een gezonde levensstijl. Hij gaat trendy gekleed en heeft humor, is sociaal en eerlijk. Ze houdt ervan om dingen samen te doen, maar vindt het ook belangrijk dat ieder zijn eigen dingen heeft. Ze heeft een kinderwens, maar deze is niet heel specifiek en een must maar ze wil het niet uitsluiten. Idealiter is hij niet te rustig. Ze valt op mannen die langer dan dat zij is en niet kaal.

Charmante ondernemer zoekt een vrouw met stijl en klasse – on hold

Man, 59 jaar, ’t Gooi & Amsterdam

Klik hier om te lezen wie hij is en wat hij zoekt ▼

Hij is:

Deze stijlvolle en aantrekkelijke man is 1.86 lang. Hij is vader en geniet er van om leuke dingen met zijn kinderen te ondernemen. Hij heeft een succesvol bedrijf in de vastgoedbranche. Hij kan zijn liefde verbaal en lichamelijk tonen en heeft een warm hart. Hij is gek op kunst en kleur en heeft dan ook een prachtig ingericht huis en vaart graag met zijn sloep over de plassen. Hij houdt van het goede leven en bevindt zich vaak in de betere horeca en zou graag samen met zijn nieuwe partner dit willen delen. Hij geniet van het leven, houdt van shoppen en gaat regelmatig op vakantie naar (luxe) zonnige oorden. Hij sport graag met een personal trainer en is jong van geest. Deze levensgenieter is gezellig, amicaal, romantisch, oprecht, intelligent en sociaal.

Hij zoekt:

Deze man valt op het type dame die zich goed weet te kleden en oog voor detail heeft. Ze is slank en heeft stijl, weet zich goed te verzorgen en te kleden en is niet ‘te basic’. Ze is aantrekkelijk en jong van geest (!) Ze wil graag weer verliefd worden en samen mooie avonturen beleven en hard kunnen lachen met en om elkaar. Ze geniet ervan om samen op reis te gaan, lekkere wijnen te kunnen drinken, goede gesprekken te kunnen voeren en romantiek. Ze lacht graag het leven tegemoet en is enthousiast en gedreven in de dingen die ze doet. Ze staat er voor open om in de toekomst te gaan samenwonen. Slanke en aantrekkelijke vrouwen tot 52 jaar nodigen we uit om te reageren op deze leuke man!

Gezellige man zoekt een vrouw die er graag met hem op uit wil gaan MATCHED!

Man, 64 jaar, Hoorn

Creatieve ontwikkelde vrouw zoekt een man die iets te vertellen heeft

Vrouw, 49 jaar, omgeving Amsterdam

Klik hier om te lezen wie zij is en wat zij zoekt ▼

Zij is:

Ze heeft een slank postuur en is 1.73 lang. Ze heeft sprekende groen/blauwe ogen en half lang blond haar en een naturel look. Ze heeft diverse kleding stijlen en gevoel voor mode. Van sneakers tot hakken. Ze heeft twee zoons en woont in een fijn huis. Ze heeft de AMFI en de Kunstacademie gedaan. Ze heeft diverse creatieve functies gehad en ook haar eigen bedrijf. Momenteel werkt ze in het onderwijs. Daarnaast heeft ze nog haar eigen studio waar ze eigen werk maakt. Ze heeft een jonge hond met wie ze veel op pad is, veel vriendinnen en gaat graag naar yoga, doet met een personal trainer aan krachttraining en ze zingt in een pop koor. Ze geniet van het bezoeken van voorstellingen en musea, gaat elk jaar naar de IDFA en kijkt graag films op Cinetree. Ze is gevoelig voor sfeer. Ze houdt van lezen en creativiteit speelt een grote rol in haar leven. Ook vindt ze het belangrijk zich te blijven ontwikkelen, zowel persoonlijk als professioneel. Ze kan genieten van lekker thuis koken of uit eten gaan en bevindt zich graag buiten in de natuur. Ze heeft een actieve levensstijl en gaat er graag op uit maar ze kan ook erg genieten van thuis zijn in haar huis met tuin met een boek. Ze is betrokken, gevoelig, empathisch, enthousiast, zorgzaam, zelfstandig en is actief/een doener gecombineerd met iets stoers. Ze zegt: ‘ik fix het altijd wel’. Ze gaat graag het avontuur aan en is altijd op zoek naar inspiratie. Qua reizen geniet ze het meest van een zonvakantie ipv wintersport.

Zij zoekt:

Ze zoekt een man die eigen is, hij is ontwikkelt, intelligent en heeft iets te vertellen. Hij is jong van geest, modern en nieuwsgierig en geïnteresseerd. Hij heeft zelfvertrouwen en zijn EQ en IQ zijn mooi in balans. Hij heeft niet teveel poespas en is niet oppervlakkig. Bij voorkeur langer dan dat zij is en Nederlands sprekend. Leeftijd 45-64 jaar.

Onderaan deze pagina kun je op profielen reageren!

Energieke en sociale vrouw ontmoet graag een man met brede belangstelling

Vrouw, 60 jaar, omgeving Uithoorn

Klik hier om te lezen wie zij is en wat zij zoekt ▼

Zij is:

Zij is 1.70 lang en heeft bruine ogen en half lang middelblond haar. Ze heeft een normaal postuur en gaat graag goed gekleed en ziet er verzorgd uit. Na het VWO te hebben afgerond is ze nu succesvol zelfstandig ondernemer. In verband met opvolging in het bedrijf staat het overdragen van aandelen op het programma en zullen de inspanningen en tijd die aan het kantoor moeten worden besteed minder worden. Ze gaat graag met haar hondjes wandelen in het bos of op strand. In haar vrije tijd doet ze leuke dingen met haar vriendengroep. Ze houdt van gezelligheid en bezoekt ook graag de horeca, zowel de kroeg als een goed restaurant. Ze heeft haar hele leven paarden gehad en reed die zowel recreatief als in wedstrijdverband. Deze leuke vrouw is niet op haar bekkie gevallen. Ze is gezellig, praat makkelijk en heeft humor. Mensen kloppen vaak bij haar aan voor advies of daadwerkelijke hulp bij allerhande dingen en ze is altijd bereid om te helpen. Ze geniet volop van de dingen die ze leuk vindt om te doen en kan dat ook gezien haar financieel onafhankelijke situatie. Ze heeft veel gereisd over de wereld en heeft veel steden bezocht. Ze is een grote fan van Andalusië in Zuid Spanje en heeft daar heel wat voetstappen liggen. Meerdere keren per jaar pakt ze haar koffer(tje) om een paar dagen te gaan “bijtanken” in haar favoriete hotel. Soms met vrienden, maar net zo gemakkelijk alleen. Qua reizen houdt ze van luxe en comfort en vindt ze het belangrijk om lekker te eten en te genieten.

Zij zoekt:

Deze energieke en sociale vrouw ontmoet graag een leuke vent. Hij is charmant, verzorgd en weet hoe hij van het leven moet genieten. Hij mag best wat rustiger zijn, maar niet té, want ze krijgt graag een beetje tegengas en is altijd in voor een goed gesprek, ook als de meningen uiteenlopen. Het zou fijn zijn als hij het ondernemerschap begrijpt en een brede belangstelling heeft. Ze vindt het prettig om met haar partner te kunnen klankborden en om als klankbord te kunnen dienen. Idealiter heeft hij het (niet alleen financieel) ook goed voor elkaar en wil hij, net als zij, samen leuke dingen ondernemen. Hier kijkt ze echt naar uit.

Gepassioneerde en aantrekkelijke zeil liefhebber zoekt een dame met allure

Man, 59 jaar, Amsterdam

Klik hier om te lezen wie hij is en wat hij zoekt ▼

Hij is:

Hij is 1.90 lang en is een aantrekkelijke man om te zien. Hij heeft een jeugdige uitstraling, grijs vol haar en een kort baardje. Lieve vader en trouwe vriend. Momenteel woont hij op een prachtige luxe boot, aan de gracht die tot in de details verfijnd is ingericht. Na het gymnasium is hij Tandheelkunde gaan studeren en heeft hij zich gespecialiseerd. Deze interessante man is intelligent, charmant, gentle en houdt van vrijheid. Iemand die met kinderlijke verbazing de wereld beziet. Ratio afgewisseld met gevoel, passie en emotie. Een bijzondere combinatie wat hem mooi, aantrekkelijk en authentiek maakt. Hij praat makkelijk en leuk maar kan ook goed luisteren. Hij zoekt graag op goede momenten in gesprekken de verdieping op. Hij is open en heeft een vriendelijk karakter. Verbinden en openstaan voor elkaars ideeën, elkaar inspireren en uitdagen. Hij beseft goed dat er ook een leven naast werk is. Hij is niet standaard en enorm geïnteresseerd in mensen. Naast werken geniet hij van natuur en cultuur maar bovenal van zeilen. Vrienden en familie zijn belangrijk voor hem. Zo geniet hij ervan om actief te zijn in zijn culinaire club met ondernemers. Hij houdt van film, musea en theater. Maar ook van de kroeg en hij drinkt graag gezellig een drankje tijdens gelegenheden. Om fit te blijven sport hij frequent en hij houdt zich bezig met charity activiteiten in het buitenland.

Hij zoekt:

Hij ontmoet graag een spontane en positief ingestelde vrouw met charisma. Een vrouw en dame en meisje tegelijk, slank, petit peu, innerlijke beschaving en allure, natuurlijke schoonheid, zonder teveel opsmuk. Creatieve denker, sportief, reizende geest met passie en temperament. Tikkeltje rebels. Niet over de top. Weet wat geborgenheid en liefde betekent. Komt wat brengen. Ze is romantisch, teder en waardeert een warme reactie. Ze is vrolijk, opgewekt en intrinsiek geïnteresseerd in anderen. Ze heeft een gelijkmatig, gebalanceerd en opgeruimd karakter. Zorgzaam en goed. Lief, spontaan en pittig. Ze is zichzelf, weet wat ze wilt en is onafhankelijk. Ze voelt zich prettig als chique dame en als shabby meisje. Hij wil over twee jaar een boot gaan kopen om grotere zeiltochten te maken vanuit Italië naar de westelijke Middellandse zee, de Caribische eilanden, de eilanden in de Stille Zuidzee en Azië en zoekt de vrouw die hem hierbij vaker of altijd wil vergezellen. Een vrouw die deze avonturen graag actief wil beleven met hem. Hij wil vooral met elkaar kunnen lachen, dollen en het fijn hebben. Spontaan dingen laten gebeuren, erop uit gaan, wind door de haren of gewoon rust, tegen elkaar aan liggen filmpje kijken of lekker tafelen en een goed gesprek voeren de ene keer of lekker dollen samen de andere keer. Leeftijd <52 jaar.

Intelligente jongeman zoekt een rustige en zorgzame vrouw

Man, 25 jaar, Ouderkerk aan de Amstel

Klik hier om te lezen wie hij is en wat hij zoekt ▼

Hij is:

Hij is 1.80 lang en heeft groene ogen en een paar sproetjes in zijn gezicht. Hij heeft een slank postuur. Hij heeft licht bruin haar en gaat graag casual gekleed. Tijdens het VWO was hij al veel bezig met programmeren en daardoor is hij daarna een studie Kunstmatige Intelligentie gaan volgen. Inmiddels werkt hij voor een startup als software developer. Naast werken geniet hij van badminton en speelt hij competitie. Hij gaat graag gamen met vrienden of een avondje uit om bijvoorbeeld te bowlen. Ook gaat hij graag fietsen of wandelen met de hond in het bos of naar het strand. Deze jongeman is rustig, betrouwbaar en een harde werker. Hij houdt van mooie auto’s (die hij zelf ook rijdt!) en de F1. Zijn droom is om ooit van oost naar west USA/Canada met de camper te reizen. Gezien hij een voorliefde voor Italië heeft zou hij graag daar ook een vakantiehuis willen kopen met uitzicht op zee.

Hij zoekt:

Hij ontmoet graag een rustige en zorgzame vrouw die aandacht voor hem heeft. Hij wil graag samen dingen doen zoals naar de bioscoop gaan of wandelen. Ze is van Europese afkomst en heeft een vrouwelijk figuur. Daarnaast heeft ze geen grote tattoos en rookt niet. Ze heeft net als hij een kinderwens maar zelf nog geen kinderen. Hij kijkt er naar uit om een duurzame relatie op te bouwen. Leeftijd 24-33

Modieuze en interessante man zoekt een vrouw die all-in wil gaan MATCHED!

Man, 36 jaar, Amsterdam

Verzorgde vrouw met positieve energie zoekt een partner-in-crime

Vrouw, 32 jaar, ’t Gooi

Klik hier om te lezen wie zij is en wat zij zoekt ▼

Zij is:

Ze heeft middel lang blond haar, blauwe ogen, een mooi gebit en ziet er altijd verzorgd uit. Ze is 1.70 lang en is stijl vol trendy gekleed. Vanuit huis heeft ze normen en waarden én het goede voorbeeld meegekregen. Ze haalt haar voldoening uit interactie met mensen, creatief bezig zijn, adviseren en plannen/organiseren. Om deze reden is ze 4,5 jaar geleden haar eigen bedrijf gestart. Door diverse cursussen en opleidingen te volgen, beurzen in Europa te bezoeken en zichzelf elke dag uit te dagen, kan én mag ze zichzelf inmiddels tot de beste in haar vak benoemen! Ook is ze momenteel aan het nadenken om nog een onderneming op te zetten. Deze leuke vrouw is wereldwijs, impulsief avontuurlijk, extravert en legt makkelijk contact met iedereen die op haar pad komt. Ze is altijd in voor gezelligheid, organiseert met liefde de leukste uitjes en zit vol met verrassingen. Door haar karakter is ze vaak de sfeermaker, ze heeft veel positieve energie en deelt deze graag met de mensen om haar heen. Met haar is het nooit saai! Zo is een uitspraak van haar: ‘Vier het leven want het duurt maar even’. Deze bezige bij is een echt familie- en vriendenmens. Lange tafels met de feestdagen vol familie en/of vrienden. Ze geniet enorm van gezelligheid, het maken van mooie reizen, maar vindt het ook heel fijn om weer thuis te komen. Ze is zorgzaam, gevoelig en huiselijk. Thuis een avond samen koken, kaarsen aan en een goede serie kijken, ook daar haalt zij haar geluk uit.

Zij zoekt:

Deze verzorgde, vrolijke vrouw wil graag een partner-in-crime. Een beste maatje met veel liefde en passie. Iemand om het avontuur mee aan te gaan! Samen reizen, concerten bezoeken, naar de film gaan, wandelen en andere activiteiten. Hij is goed verzorgd en net zoals zij heeft hij een kinderwens. Hij houdt van avontuur, is graag in de gezelligheid én kan haar zo af en toe wat tegengas geven. Hij is ondernemend, heeft duidelijke doelen in zijn leven en is trots op zijn vrouw. Loyaliteit en vertrouwen is voor deze vrouw heel belangrijk. Leeftijd 30-45 jaar.

Knappe entrepreneur zoekt een warme oprecht geïnteresseerde vrouw – on hold

Man, 34 jaar, Rotterdam

Klik hier om te lezen wie hij is en wat hij zoekt ▼

Hij is:

Hij is een knappe man met blond haar en blauwe ogen, is 1.90m lang en gaat smart casual gekleed. Hij heeft een goede band met zijn familie en hecht daar veel waarde aan. Na het VWO is hij International Business gaan studeren en heeft hij twee masters afgerond. Aan zijn studietijd heeft hij ook mooie vriendschappen over gehouden, waarmee hij regelmatig etentjes heeft en ook zeil- en skivakanties doet. Entrepreneur is een omschrijving die hem goed past, want tijdens en na zijn studietijd heeft hij meerdere bedrijven (mede) opgericht. Momenteel is hij actief bij een bedrijf in de Fintech branche. Recent heeft hij genoten van een sabbatical en in die periode veel gezien in Zuid-Europa, gehiked in de Schotse Hooglanden, op skisafari in Italië geweest en dit afgesloten met een zeilregatta. Tussen de reizen door heeft hij nog een aantal courses in binnen- en buitenland gevolgd, waarbij ook zijn interesse in sustainability is aangewakkerd. Hij is positief, ondernemend, geïnteresseerd, betrokken, enthousiast, creatief en iemand die kansen ziet en pakt als dat opportuun is. Hij leest graag boeken, het FD en magazines. In zijn vrije tijd houdt hij ervan om buiten actief te zijn, zeilt, fietst en wandelt en is recent begonnen met golfen. In de winter houdt hij ervan te gaan skiën. Hij houdt van lekker eten en om creatief bezig te zijn.

Hij zoekt:

Hij zoekt een leuke blanke vrouw die oprecht geïnteresseerd en betrokken is. Ze is lief, warm, vrouwelijk, slank, heeft ook haar eigen leven en vindt elkaar ruimte geven net zo belangrijk als samen leuke dingen doen. Graag wil ze samen met hem een fijne relatie opbouwen en een gezin stichten, zelf heeft ze nog geen kinderen. Ze heeft een open houding en houdt net als hij van gezelligheid, goede gesprekken en van activiteiten in de buitenlucht. Leeftijd 28-34.

Stijlvolle en ambitieuze vrouw zoekt een mannelijke man MATCHED!

Vrouw, 49 jaar, Lisse

Ambiverte slanke vrouw zoekt een man die weet wat hij wil MATCHED!

Vrouw, 37 jaar, Amsterdam

Loyale jonge vrouw zoekt een man met wie ze lol kan hebben MATCHED!

Vrouw, 31 jaar, Utrecht

Rustige maar toch actieve man zoekt een warme sociale vriendin MATCHED!

Man, 43 jaar, Rosmalen

Onderaan deze pagina kun je op profielen reageren!

Oprecht geïnteresseerde man zoekt een zachtaardige vrouw MATCHED!

Man, 31 jaar, Rotterdam

Gepassioneerde ondernemer zoekt een stijlvolle en klassieke vrouw MATCHED!

Man, 58 jaar, Amstelveen

Ondernemende vrouw zoekt een extraverte man MATCHED!

Vrouw, 49 jaar, Lelystad

Loyale en bourgondische man zoekt een sprankelende vrouw MATCHED!

Man, 44 jaar, ’t Gooi

Leuke vlotte jonge man wil een stabiele relatie opbouwen MATCHED!

Man, 31 jaar, Den Bosch

Nieuwsgierige levensgenieter zoekt een man met wie ze kan sparren MATCHED!

Vrouw, 61 jaar, Midden van het land

Charismatische man ontmoet graag een slanke sportieve vrouw MATCHED!

Man, 52 jaar, Utrecht

Bescheiden jonge vrouw zoekt een rustige man MATCHED!

Vrouw, 31 jaar, Zaandam

Spreekt een profiel je aan?

Niet al onze members worden op deze pagina weer gegeven, dit is een greep uit onze database. De weergegeven profielen zijn een korte versie van het volledige profiel. Het volledige profiel is op aanvraag beschikbaar.

Na je reactie zullen we contact opnemen met je opnemen.

Let op: Indien de status on hold wordt vermeld dan houdt dit in dat die member momenteel datende is in een vergevorderd stadium en niet open staat voor nieuwe voorstellen.

Als je deel wilt uitmaken van onze society als member dan kan dit door een membership af te sluiten.