'De personal trainers voor dating'.

Werken jullie bij de politie? Zijn jullie journalist? Deze vragen kregen het matchmaking duo Denise Kos & Annette van Harten regelmatig gesteld. Beide dames zijn nieuwsgierig van aard, hebben een bovengemiddelde interesse in de ander en weten goed door te vragen. Gezien hun karakter hebben ze veel intense vriendschappen en een rijk en groot sociaal leven.

Beiden dames hebben ervaring met de bekende datingapps en weten hoe het eraan toe gaat in de online en offline datingwereld. Ze kwamen tot de conclusie dat het een tijdrovende en energievretende klus is om steeds weer vergelijkbare chats aan te gaan en de juiste partner te vinden. Na hierover met elkaar in gesprek te gaan, ervaringen uit te wisselen en de ondernemersgeest te willen prikkelen zijn ze samen in het diepe gesprongen. Letterlijk hebben Denise en Annette van hun hobby hun werk gemaakt. Ze zijn al meer dan 15 jaar bevriend, hoger opgeleid, gecertificeerd datingcoach en kennen elkaar door en door. Ook op zakelijk vlak vullen ze elkaar goed aan waardoor we kunnen spreken van het ideale matchmaking duo. Zo is Date Society ontstaan.

jouw matchmakers Date Society

'Makelaars in de liefde'.

Ons exclusieve offline netwerk van single mannen en vrouwen is misschien wel de meest indrukwekkende van Nederland.


Een groot aantal van onze members zijn zeer succesvol, hoger opgeleid en houden van reizen en het verkennen van de wereld. Zelfontwikkeling staat bij veel van onze singles hoog in het vaandel.

We heten nieuwe singles graag welkom die zich kunnen vinden in onze strategie en memberships. Al onze singles hebben wij als matchmakers persoonlijk ontmoet.

Hoe wij zoeken naar de juiste partner

Search op maat
Date Society is het exclusieve relatiebemiddelingsbureau voor energieke, zelfbewuste en nieuwsgierige singles. Ons doel is om jou gelukkig te maken in de liefde. Wij, matchmakers Denise & Annette, zoeken binnen en buiten onze database. Wij zoeken actief naar de juiste match voor jou. Zo kijken wij binnen onze database naar geschikte matches maar ook buiten onze database. Dit betekent dat wij actief zoeken en singles benaderen die passen bij jouw wensen en karkater eigenschappen. Dit maakt ons kundige en succesvolle matchmakers. Zo zijn wij kritisch en objectief met wie wij werken.

Geen 'one size fits all' bureau

Door onze persoonlijke benadering, brede interesse en heldere communicatie geloven wij dat we de beste match voor jou kunnen maken. Zo zijn wij geen 'one size fits all' bureau maar exclusief werkzaam voor onze doelgroep. Zo maken wij persoonlijk kennis met al onze members en werken wij niet met online intakes. Ook alle mannen en vrouwen die wij mogelijk buiten onze database voorstellen aan onze members hebben wij persoonlijk ontmoet. Tijdens onze telefonische en persoonlijke kennismaking luisteren we naar jouw wensen en kijken oprecht naar wie jij bent, om zo de juiste partner te vinden.

Passion & hard work are the keys to success!

Matchmakers in hart & nieren

Denken in kansen en mogelijkheden dat is wat wij continu doen. We gaan als matchmaker door het leven en vergroten dagelijks ons netwerk.


Persoonlijk

2 matchmakers die iedereen persoonlijk kennen. Hierdoor schakelen we snel en zijn onze lijnen kort.


Succesvolle matches

We bestaan nog geen decennia maar hebben onze sporen al verdiend. Door onze kundigheid en hoe wij zoeken zijn wij succesvol en snel gegroeid.

steve jobs quote

GET TO KNOW

De Matchmakers

Met mijn achtergrond in communicatie en sales heb ik geleerd wat relatiebeheer en netwerken is. Ik bevind me graag onder de mensen en krijg energie van wat mensen beweegt. Van nature ben ik enorm nieuwsgierig, reislustig en denk ik graag out of the box. Zowel in de online als offline datingwereld heb ik ervaring. Inmiddels heb ik geleerd wat wel en niet werkt en hoe je de juiste matches kunt creëren. Door mijn kennis en ervaring hoop ik de huidige singles te kunnen matchen aan een geschikte partner via Date Society. Want elkaar aanvullen en blij worden van de liefde, dat is toch iets wat iedereen wil? Gezien ik een groot netwerk heb en mensen met elkaar in contact brengen mijn tweede natuur is, kijk ik er nu al naar uit om jou te matchen!

Annette van Harten

Founder & Matchmaker

Waar ik ontzettend veel energie van krijg, is reizen en nieuwe mensen leren kennen. Of ik nou vrienden met elkaar in contact breng, gesprekken voer waar ik een hoop van kan leren of gewoon lekker aan het socializen ben, love it! Vrienden zeggen vaak: ‘waarom word je geen psycholoog? Je kan zo goed luisteren en adviezen geven’. Ook ik ben ervaringsdeskundige in de datingwereld. De zoveelste ‘hey hoe is het, waar kom je vandaan en vooral wat doe je vanavond?’ Nul diepgang en weer verspilde tijd, been there done that! Ik heb een afgeronde opleiding ‘Dating Coach’ en bundel graag mijn kennis en krachten om jouw perfecte match te vinden. Want hoe handig zou het zijn als ik jou kan behoeden voor mijn fouten, dan houden we meer tijd over voor de leuke dingen in het leven. Geen avonden lang meer swipen maar daten met dezelfde intenties!

Denise Kos

Co-founder & Matchmaker