Lieve en vrolijke onderwijzeres zoekt een attente en geinteresseerde man met kinderwens – on hold
Vrouw, 31 jaar, Uithoorn

Zij is:

Met deze lieve en spontane vrouw zullen er niet snel stiltes vallen. Ze praat makkelijk en is oprecht geïnteresseerd in de ander. Hier groeide ze in een warm en liefdevol gezin op met haar ouders en zus. Als kind was ze verlegen, maar dat is ze niet meer. Wel is ze bescheiden en een gevoelige vrouw die altijd vrolijk is. Ze is een slanke vrouw van 1.74 meter, met halflang goudblond haar en warme bruine ogen. Ze draagt mooie sieraden en make-up en gaat doorgaans stijlvol gekleed. Dat ze voor de klas wilde staan, was al van jongs af aan duidelijk voor haar en dus ging ze, na het afronden van de HAVO naar de PABO in Amsterdam. Inmiddels geeft ze alweer jaren met veel plezier en creativiteit les aan groep 1&2. Ze is gek op kinderen en de kinderen op haar. Ze zegt: ze zijn op die leeftijd nog heel puur en blij met kleine dingen. Het is voor haar belangrijk dat je doet wat je leuk vindt en haar creativiteit kan ze perfect kwijt in haar werk. Op haar 29e heeft ze haar eerste huis gekocht. Hier woont ze heerlijk met haar kat en heeft ze haar werk, familie en vrienden allemaal in de buurt. In haar vrije tijd vindt ze het heerlijk om thuis te zijn, te hobbyen of lekker te koken. Maar buiten zijn daar geniet ze ook van, een lekker stuk fietsen of wandelen door de natuur, een andere stad bezoeken, winkelen, naar de bioscoop of een museum gaan. Ze sport 2 keer per week in de sportschool, waarvan 1 keer een grit (high intensity) les is. Ze waardeert een goed diner met vriendinnen en gezelligheid; voor haar is alcohol hierbij niet altijd nodig, een echt uitgaanstype is ze niet. Vroeger al met haar ouders en nu zelfstandig heeft ze veel mooie reizen mogen maken, zo is ze onder andere in Maleisië, Amerika, Curaçao en recent Costa Rica geweest. Van onder andere Azië wil ze nog veel ontdekken. Van een wintersportvakantie kan zij ook erg genieten. Reizen doet ze het liefst comfortabel waarbij hygiëne belangrijk is, al hoeft ze niet de grootste luxe te hebben. In de toekomst, met haar partner en kinderen, ziet ze zichzelf eerst meer in Europa op vakantie gaan. Daarom grijpt ze nu haar kans om de rest van de wereld te zien. Naast dat ze erg vrolijk en spontaan is, is ze ook heel behulpzaam en zorgzaam. Haar valkuil kan zijn dat ze een denker is en over bepaalde zaken kan blijven malen, al kan ze het steeds beter loslaten. Ze zal altijd interesse tonen en kan dat andersom ook waarderen. Ze laat zich graag verrassen. Ze is oprecht gelukkig met haar leven maar zou het graag met iemand delen.

Zij zoekt:

De man die bij haar past is lief, attent, sociaal en geïnteresseerd. Naast een leven met elkaar is het ook fijn als beide hun eigen leven en vrienden hebben. In een relatie hoopt ze dat ze elkaar steunen, vrijheid geven en samen lol maken. Ze valt op een initiatiefrijk type die ook zijn rust thuis kan vinden, samen wil reizen en in de toekomst een gezin wil stichten. Leeftijd maximaal 40 jaar.

Interesse in dit profiel?

Heb je interesse in dit profiel vul dan in onderstaand formulier je gegevens in.

Indien er staat 'Members Only' dan is dit profiel alleen beschikbaar voor alreeds bestaande members van Date Society. Indien er staat 'On hold', dan is deze member reeds in een vergevorderd date stadium.

Binnen drie dagen nemen we persoonlijk contact met je op.