Aantrekkelijke intellectuele jongensachtige vlotte man zoekt een onbevangen, speelse warme vrouw
Man, 53 jaar, Omgeving Den Haag

Hij is:

Deze aantrekkelijke man met Indiase roots straalt charme uit dankzij zijn sproeten en verfijnde, zelfverzekerde uitstraling. Met zijn donkergrijze (George Clooney) haar met slag en slanke, stijlvolle kledingstijl, maakt hij een goede indruk. Hij geboren in India en zijn vroege jaren bracht hij door in een vooruitstrevend gezin, waarin zijn vader voor multinational werkte. Op zevenjarige leeftijd verhuisde hij met zijn gezin naar Nederland. Zijn katholieke opvoeding en een internationale school hebben een belangrijke rol gespeeld in zijn jeugd. Op vijftienjarige leeftijd vertrok hij alleen naar de USA, waar hij naar een privé-school ging en een fantastische tijd beleefde. Hij vervolgde zijn Universitaire opleiding en woonde en werkte daarna een jaar in Californie. Terug in Nederland bij zijn ouders in Nederland besefte hij hoe fijn Nederland eigenlijk is. Op zijn 21e ontmoette hij zijn eerste vrouw om vervolgens een MBA te behalen, en begon zijn internationale carrière bij een toonaangevende multinational. Hij heeft altijd hard gewerkt en is nu als ondernemer directeur-grootaandeelhouder van een succesvol bedrijf. Betrokken en gemotiveerd, werkt hij gemiddeld twee dagen per week operationeel, wat hem voldoende vrije tijd geeft voor andere plezierige activiteiten. Toen zijn relatie  eindigde, kocht hij een oldtimer en nam een hondje. Een paar maanden later ontmoette hij zijn tweede vrouw. Uit dit huwelijk werden zijn kinderen geboren. Hij beschouwt het vaderschap als rijkdom en geniet intens van zijn tijd met zijn kinderen, die de ene week bij hem en de andere week bij hun moeder zijn. Ondanks de scheiding in 2022, onderhoudt hij een goed contact met zijn ex. Hij bevindt zich nu in een rustiger fase van zijn leven en geniet van een rijk en vervuld leven. De afgelopen tijd heeft hij veel aandacht aan zichzelf besteed. Hij heeft veel gereisd, intensief tijd doorgebracht met zijn kinderen en actief gesport. Hij merkt dat zijn leven opgeruimd is en dat er weer ruimte is voor een partner. Hij leidt een actief leven; hij tennist, bokst en golft graag, brengt tijd door met vrienden, geniet van borrelen en vaart met zijn sloep. Afstand nemen van zijn zakelijke leven kan hij goed, en hij praat graag over andere onderwerpen. Een partner die alleen maar gefocust is op werk, zoekt hij niet. Het kunnen levelen op intellectueel vlak vindt hij belangrijk, maar werk hoeft niet altijd centraal te staan. Hij heeft vastgoed en bezittingen, maar waardeert beschikbaar zijn voor vrienden, familie en reizen veel meer.

Hoe zoekt:

In een relatie hoopt hij op een natuurlijke en vloeiende verbinding. Hij komt uit een cultuur waar veel verplichtingen waren, zoals studeren, leren, en trouwen, maar hij heeft altijd geweten dat hij het anders wilde. Daarom staat hij open voor een relatie die leuk is en zonder druk. Gevoel is zijn leidraad, en hij heeft geen strikte uiterlijke eisen. Wat van binnen zit, is voor hem belangrijker. Wel hoopt hij een vrouw te ontmoeten die actief en sportief is en net als hij van een speelse instelling houdt. Met zijn humor en zelfspot, maar ook zijn zelfreflectie, weet hij mensen om zich heen te charmeren. Hij denkt na over zijn woorden, is warm en oprecht geïnteresseerd. Hij is eerlijk over zijn onbevangen kant. Hij omschrijft het zelf als het eerste van zeven levens. Veel dingen begrijpt hij niet, wat hem een jonge ziel maakt. Zijn vrienden en hij kunnen daar erg om lachen. Een partner die dat ook kan en misschien ook een beetje onbevangen is, zou ideaal zijn. Spontane reizen zonder strakke planning zijn zijn favoriet. Hij leest graag, begint steeds meer van koken te houden, en heeft een huishoudster die twee à drie keer per week komt en veel voor hem betekent. De rest van zijn leven wil hij graag delen met een jeugdige, speelse vrouw, met of zonder kinderen. Zelf heeft hij geen kinderwens meer.

Interesse in dit profiel?

Heb je interesse in dit profiel vul dan in onderstaand formulier je gegevens in.

Indien er staat 'Members Only' dan is dit profiel alleen beschikbaar voor alreeds bestaande members van Date Society. Indien er staat 'On hold', dan is deze member reeds in een vergevorderd date stadium.

Binnen drie dagen nemen we persoonlijk contact met je op.