Aantrekkelijke man die geniet van het goede leven zoekt een gepassioneerde vrouw – on hold
Man, 47 jaar, Amsterdam

Hij is:

Hij is een aantrekkelijke, sportieve man met licht blauwe ogen en donker blond langer haar tot achter zijn oren en 1.89 lang. Na een huwelijk waaruit hij 2 kinderen (ouder dan 10 jaar) heeft is hij klaar om weer een leuke vrouw te ontmoeten waarmee hij kan genieten van het goede leven. Hij woont in een prachtig huis in waar hij in de toekomst graag een nieuwe partner in zou verwelkomen. Zijn Havo rondde hij af waarna hij Commerciële Economie ging studeren. Na zijn studie is hij in het vastgoed terecht gekomen. Hij begreep het spelletje van de vastgoed wereld en werd benaderd door zijn toekomstig zakenpartner om vervolgens samen te ondernemen. Hij is nu succesvol vastgoed ondernemer en heeft een punt bereikt waar hij meer kan genieten van de luxe in zijn leven. Naast werken en tijd doorbrengen met zijn kinderen is deze nuchtere, relaxte man regelmatig te vinden in zijn huis op Ibiza. 3/4 keer per week gaat hij naar crossfit om te trainen met een PT om fit en in shape te blijven. Wanneer hij op Ibiza is, waar hij inmiddels aardig wat mensen kent, houdt hij ervan om lekker uit eten te gaan, goede wijnen te drinken, te hiken, te touren met zijn Jeep of om een stuk op zijn motor te rijden. Hij heeft een aantal goede vrienden waar hij een hechte band mee heeft. Hij omschrijft zichzelf als een simpele en relaxte gozer die makkelijk een praatje maakt maar deze woorden doen hem tekort. Hij is sympathiek, down to earth, in staat een goed gesprek te voeren en warmte en affectie te tonen.

Hij zoekt:

Een vrouw die iets te vertellen heeft, makkelijk praat en ambities heeft kan hij erg waarderen. Hij houdt van een lieve en warme vrouw met haar eigen mening die net als hij van fysiek contact houdt. voelt zich aangetrokken tot een ‘mooie’ verzorgde en vrouwelijke vrouw die jonger is dan hij. 

Interesse in dit profiel?

Heb je interesse in dit profiel vul dan in onderstaand formulier je gegevens in.

Indien er staat 'Members Only' dan is dit profiel alleen beschikbaar voor alreeds bestaande members van Date Society. Indien er staat 'On hold', dan is deze member reeds in een vergevorderd date stadium.

Binnen drie dagen nemen we persoonlijk contact met je op.