Aantrekkelijke ondernemer zoekt een fitte sterke en positieve vrouw – on hold
Man, 57 jaar, Aerdenhout

Hij is:

Met zijn lichtgroene, sprekende ogen kijkt deze man je écht aan. Hij is goed verzorgd, aantrekkelijk en 1.81 lang. Hij heeft een normaal postuur en gaat goed gekleed. Als kind had hij veel vrienden en sportte veel: tennis, skiën en hockey. Door zijn opvoeding en jeugd is hij de persoon geworden die hij nu is: maakt makkelijk contact, communiceert open, kan zich kwetsbaar opstellen en besteedt aandacht aan ratio én gevoel. Na de middelbare school en een HBO Studie in het Vastgoed heeft hij in het vastgoed gewerkt in diverse managementrollen. Met mensen werken motiveert hem nog steeds. Hij is succesvol in het groot maken van bedrijven, waarbij hij oog voor de mens blijft houden. Als ondernemer houdt hij in zijn werk van afwisseling, uitdaging, zijn eigen tijd indelen en zelfstandigheid. In zijn vrije tijd is hij graag sportief: speelt padel, doet aan fitness, wandelt graag op het strand en een avond flink dansen geeft hem ook energie. Hij houdt van verre reizen maken en heeft al veel van de wereld gezien. Eén van zijn andere passies is wintersport, hij is een zeer ervaren skiër, houdt van frisse berglucht, verse sneeuw, een uitdagende helling en gezellige après ski. Ook is hij een enorme wijnliefhebber en kenner! Hij is een creatieve koker, wel altijd vers. Organiseert met zijn beste vrienden evenementen en beschikt over een groot netwerk. Hij is zeer geïnteresseerd, onafhankelijk, zelfstandig en leeft het leven met humor en plezier. Hij is vader van drie kinderen. Hij is een echte levensgenieter en familiemens, zo reist hij graag met zijn kinderen door Europa of naar de Balearen waar hij met zijn vrienden van het leven geniet. Zijn motto is: als je iets wil ‘just do it‘, iedere seconde leef je maar één keer. Hij is open, eerlijk, heeft humor, diepgang en zelfspot. Hij wordt graag geprikkeld en uitgedaagd. Zoekend naar verdieping, échte connectie en wederkerigheid.

Hij zoekt:

Deze innemende, goedverzorgde man met uitstraling en communicatie skills zoekt een sterke vrouw. Ze is net als hij een familiemens, sociaal en emotioneel volwassen. Ze heeft diepgang, inhoud en is lief. Hij zou het fijn vinden als ze op dezelfde frequentie zit, communicatief vaardig is en zich als persoon laat zien. Daarnaast is ze zelfstandig en heeft ze haar eigen huis. Haar doel is om een duurzame verbintenis aan te gaan waarbij ze zich open en kwetsbaar opstelt. Hij vindt het leuk om elkaar in een relatie te blijven verrassen. Hij ontmoet graag een positieve, intelligente en gevatte vrouw met sprekende ogen en een fit lichaam. Ze is vlot en stoer en ook vrouwelijk. Ze is niet materialistisch ingesteld en heeft gevoel voor esthetiek. Ze staat open om nieuwe avonturen aan te gaan en samen mooie herinneringen te maken. Samengevat een aantrekkelijke vrouw die jong van geest is en de intrinsieke behoefte heeft om zich te verbinden en samen te bouwen aan een mooie toekomst. Hij valt op het type ‘Gooise/hockey vrouw’. Maximaal een uur rij afstand.

Interesse in dit profiel?

Heb je interesse in dit profiel vul dan in onderstaand formulier je gegevens in.

Indien er staat 'Members Only' dan is dit profiel alleen beschikbaar voor alreeds bestaande members van Date Society. Indien er staat 'On hold', dan is deze member reeds in een vergevorderd date stadium.

Binnen drie dagen nemen we persoonlijk contact met je op.