Aantrekkelijke sociale ondernemer zoekt een extraverte en spontane vrouw – on hold
Man, 39 jaar, Utrecht

Hij is:

Hij is een knappe verschijning om te zien met een frisse blik. Hij is een slanke man van 1.87, heeft donker blond haar en helder blauwe ogen. Hij is opgegroeid in Zuid-Holland maar woont alweer voor een langere tijd in Utrecht en hij geniet van alles wat de stad te bieden heeft. Voor hockey is hij nog wekelijks te vinden in zijn oude woonplaats waar hij zijn vrienden van de vroeger nog steeds ziet. Na het afronden van het VWO is hij gestart met een opleiding Management/Marketing/Sales aan de universiteit. Na deze opleiding te hebben voltooid heeft hij nog een opleiding aan Nyenrode afgerond. Hij heeft de afgelopen jaren diverse sales en consultancy functies bekleed, maar is momenteel ondernemer, wat hij fantastisch vindt om te doen. Hij streeft naar het onbereikbare in zijn werk en de liefde. Hij is sociaal, heeft een bovengemiddeld IQ en EQ, hij is outgoing, energiek en enthousiast. Hij praat makkelijk, is assertief en proactief. Hij is het type dat erop af gaat en houdt van gezelligheid en goede wijnen. Met hem kun je uiteten, maar ook thuis samen koken vindt hij leuk. Italiaans, of Indonesisch zijn favoriet voor hem. Verder geniet hij ervan om sport op tv te kijken en houdt hij van de saamhorigheid die daarbij hoort, maar van alleen maar op de bank films en series kijken wordt hij verdrietig. Hij organiseert liever leuke dingen en is onder de mensen.

Hij zoekt:

Hij voelt zicht aangetrokken tot een slanke vrouw met uitstraling. Ze is intelligent, extravert en kan goed omgaan met mensen. Ze houdt net als hij van leuke dingen organiseren. Hij vindt dat je beide jezelf moet kunnen zijn en elkaar kunt vertrouwen waardoor je elkaar de vrijheid kunt geven, zonder afhankelijk van elkaar te zijn. Spontaniteit in een relatie is belangrijk. Tijdens zijn vakanties is hij aan het hoppen, relaxen en ontdekken. Hij houdt wel van een beetje luxe en staat open voor verschillende manieren van reizen en avontuur. Hij heeft een kinderwens.

Interesse in dit profiel?

Heb je interesse in dit profiel vul dan in onderstaand formulier je gegevens in.

Indien er staat 'Members Only' dan is dit profiel alleen beschikbaar voor alreeds bestaande members van Date Society. Indien er staat 'On hold', dan is deze member reeds in een vergevorderd date stadium.

Binnen drie dagen nemen we persoonlijk contact met je op.