Aantrekkelijke vrouw met een ‘niet lullen maar poesten’ mentaliteit zoekt een man om te genieten van het leven
Vrouw, 33 jaar, Omgeving Leiden

Ze is:

Zij is een aantrekkelijke, leuke jonge vrouw, ze is 173 cm lang en heeft prachtig, mooi lang bruin krullend haar. Naast haar volle bos haar heeft ze een vriendelijk gezicht met blauwgroene ogen en een mooi gebit. Ze heeft een normaal figuur en kleedt zich graag passend bij de gelegenheid. Na het samenwonen met haar ex-partner buiten haar geboortedorp, die tevens de vader is van hun zoontje, woont ze nu weer in haar oude woonplaats. Ook haar ex vriend draagt de zorg voor hun zoontje. Deze leuke vrouw is het type 'niet lullen maar poetsen’ 'doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg'. Ze heeft geleerd om hard te werken en zelfstandig te zijn. Ze begon met een opleiding Bouwkunde & Makelaardij, maar runt nu samen met haar vader een bedrijf in de Automotive sector. Ze geniet van de 'go with the flow'-momenten, is nuchter en staat met beide benen op de grond. Ze is lief en een gevoelsmens, en probeert te zeggen waar het op staat. Ze streeft ernaar dingen goed te doen en volgt haar eigen pad. Ze is doelgericht  en kan intens van haar activiteiten genieten. Met haar vriendinnen drinkt ze graag wijn, gaat ze graag lekker eten, bezoekt ze een concert, maakt ze een buitenrit met haar paard of een wandeling met haar hond.

Ze zoekt:

Met een nieuwe partner zou ze het leuk vinden om meer te genieten, leuke dingen te doen en te zien dat het leven niet alleen om werk draait. Dit kan een strandwandeling zijn, lekker thuis op de bank, of een leuke avond uit. Haar ideale partner heeft geen kinderen maar wel een kinderwens. Hij staat net als zij met beide benen op de grond en is niet pocherig maar heeft wel zijn zaken op orde. Hij kan haar een veilig gevoel geven en toont initiatief. Naarmate je haar beter leert kennen, kom je meer over haar te weten; ze laat niet direct het achterste van haar tong zien. Vertrouwen opbouwen is voor haar erg belangrijk bij een relatie. Hij houdt van dieren en vindt het leuk om samen dingen te ondernemen. Ze kijkt er naar uit om met een nieuwe partner een mooie toekomst op te bouwen.

Interesse in dit profiel?

Heb je interesse in dit profiel vul dan in onderstaand formulier je gegevens in.

Indien er staat 'Members Only' dan is dit profiel alleen beschikbaar voor alreeds bestaande members van Date Society. Indien er staat 'On hold', dan is deze member reeds in een vergevorderd date stadium.

Binnen drie dagen nemen we persoonlijk contact met je op.