Actieve en sociale man zoekt een warme vrouwelijke vrouw
Man, 36 jaar, Haarlem

Hij is:

Hij heeft donker haar, bruine ogen en een atletisch postuur. Hij is 1.83 lang en draagt graag een polo of gaat (smart) casual gekleed. Het is een leuke vrolijke man! Hij kijk terug op een hele goede en leuke jeugd. Hij was sportief als kind zo heeft hij fanatiek gevoetbald een aan boksen gedaan. Hij komt uit een nette omgeving. Hij heeft een HBO opleiding voltooid en momenteel is hij werkzaam in de automotive industrie. Naast zijn werk is hij regelmatig te vinden op de tennisbaan, hij houdt van hardlopen en doet aan fitness. Hij is niet het type man die graag stil zit maar hij graag bezig. Hij houdt van klassieke auto’s. In de zomer gaat hij graag varen met zijn sloepje met vrienden of steekt hij de bbq aan en maken ze het gezellig met een drankje erbij. Een paar keer per jaar bezoekt hij graag festivals. Hij geniet van F1 en voetbal kijken en gaat graag uiteten of naar het strand. Deze man kletst lekker en kan een gangmaker zijn maar ook juist rustig. Hij is weinig alleen want hij krijgt energie van mensen om zich heen. Hij is sociaal en kan van zich afbijten. Hij is makkelijk maar kan ook pittig zijn en tegengas geven, maar ook is hij lief en open. Een uitspraak die bij hem past is: ‘je moet het ijzer smeden wanneer het heet is’. In een relatie is hij ondernemend en romantisch. Hij wil graag dingen doen en haar beter leren kennen dmv activiteiten ipv stil zitten. Qua vakanties houdt hij van zowel auto als vlieg vakanties. Hij staat open voor een zonvakantie maar ook voor wintersport.

Hij zoekt:

Hij valt op een leuke Nederlands sprekende vrouw die sociaal is. Ze heeft een ondernemend karakter en is graag sociaal bezig. Ze is lief en doet graag leuke dingen samen met haar partner. Ze heeft net als hij een kinderwens en is gewoon een ‘leuk type’. Hij droomt er van om samen mooie reizen te maken en hij zou in de toekomst graag aan het water of in de duinen willen wonen. Leeftijd ongeveer 28-40 jaar.

Interesse in dit profiel?

Heb je interesse in dit profiel vul dan in onderstaand formulier je gegevens in.

Indien er staat ‘Members Only’ dan is dit profiel alleen beschikbaar voor alreeds bestaande members van Date Society. Indien er staat ‘On hold’, dan is deze member reeds in een vergevorderd date stadium.

Binnen drie dagen nemen we persoonlijk contact met je op.