Ambitieuze Bourgondiër zoekt een leuke vrouw waarbij hij zich thuis voelt – Members only
Man, 59 jaar, 't Gooi

Hij is:

Hij is een lange man van 1.90 met een bos grijs haar, een normaal postuur en grijze lichte ogen. Hij kleedt zich graag zakelijk/casual en straalt zelfvertrouwen uit. Hij groeide op in een ondernemersgezin en is inmiddels vader van twee studerende kinderen. Hoewel hij vroeger graag zeilde op hoog niveau en deelnam aan wedstrijden, heeft hij deze activiteit nu achter zich gelaten. Wat betreft zijn opleiding heeft hij, naar eigen zeggen, “de lange route” gevolgd, maar uiteindelijk twee postdocs voltooid. Momenteel is hij werkzaam voor een multinational in een directiefunctie, waar hij succesvol is en veel plezier uithaalt. Hij voelt zich goed in zijn vel. Hoewel zijn huidige functie internationaal is, bekleedt hij deze vanuit Nederland en reist hij af en toe naar het buitenland. Hij is zeer ambitieus en wil graag blijven werken, en mogelijk zelfs partner worden. Hij beschouwt dit als “zijn laatste kunstje”. Deze ambitieuze man heeft naast zijn interessante carrière ook nog genoeg tijd voor een leuke vrouw. In zijn vrije tijd geniet hij van een goed glas wijn, lang tafelen, uit eten gaan en van het leven genieten. Hij houdt van gezelligheid en is geïnteresseerd in het bezoeken van kroegjes, terrassen, theaters en musea. Balletvoorstellingen en musicals bezoekt hij ook. Zijn muzieksmaak is divers, variërend van R&B, Klassiek tot Hard Rock. Hij noemt zichzelf een echte liefhebber van de Franse cultuur en brengt vaak tijd door aan de Côte d’Azur. Daar huurt hij graag een bootje of gaat hij zeilen. Op het terras geniet hij van oesters en een goed glas rosé, en gaat hij graag zwemmen. Wat reizen betreft, hij zou graag Australië, Nieuw-Zeeland, Japan, Zuid-Afrika en China bezoeken. Hij heeft ook veel tijd doorgebracht in de Verenigde Staten en Canada, voornamelijk aan de oostkust, en wil graag de westkust nog verkennen. Bonaire en Curaçao vindt hij ook heerlijk, zon zee en strand. Op zakelijk gebied is hij vrij rationeel, wat hem succesvol maakt in het aansturen van teams. Hij heeft een groot doorzetting vermogen. Maar in zijn privéleven is hij emotioneel en gevoelig. Hij is fanatiek, optimistisch en een Bourgondiër. Hij is sociaal en nodigt bijvoorbeeld graag zijn buren uit voor een gezellige bbq, want dat is ook iets wat hij graag doet. Hij inspireert graag mensen en is enthousiast. Hij overweegt om een sloep te kopen en speelt graag golf. Op zaterdag geniet hij ervan om in de tuin te werken. Hij is graag buiten.

Hij zoekt:

Hij ontmoet graag een leuke, lieve en charmante vrouw waarmee hij een sterke band kan opbouwen. Hij wil graag met haar kunnen sparren, een goed gesprek voeren en zich thuis voelen. Hij wil naast haar lopen en trots op haar zijn. Hij zoekt een maatje, iemand die vlot en gezellig is en ook echt iets te vertellen heeft.

Interesse in dit profiel?

Heb je interesse in dit profiel vul dan in onderstaand formulier je gegevens in.

Indien er staat 'Members Only' dan is dit profiel alleen beschikbaar voor alreeds bestaande members van Date Society. Indien er staat 'On hold', dan is deze member reeds in een vergevorderd date stadium.

Binnen drie dagen nemen we persoonlijk contact met je op.