Ambiverte en avontuurlijke vrouw zoekt een sociale en ambitieuze man – on hold
Vrouw, 28 jaar, Rotterdam

Zij is:

Ze is een slanke verzorgde vrouw met een lengte van 1.74 meter. Haar lange haar is prachtig, met caramel gekleurde highlights. Ze kleedt zich vrouwelijk en modieus. Geboren in China en komt uit een multiculturele familie waar haar vader half Indonesisch is. Ze koestert mooie herinneringen aan vroeger, toen ze met haar familie op zaterdagen samenkwamen om gezellig te borrelen. Na het VWO besloot ze te gaan studeren aan de Erasmus Universiteit en verhuisde ze naar Rotterdam om op kamers te gaan wonen. Na haar afstuderen vond ze een leuke baan in de zorg sector. Ze heeft een uitdagende baan en is van plan om verder te leren en verschillende cursussen te volgen, uiteindelijk wil ze de GZ-opleiding voltooien. Ze geniet enorm van muziek en luistert er graag naar, maar bezoekt ook concerten, theaters en musicals. Ze heeft zelfs plannen om piano te leren spelen. Koken en bakken is wat ze leuk vindt, ze maakt graag lekkere gerechten voor vrienden en familie. Ze gaat graag uiteten met haar vrienden en geniet van een lekkere cocktail. Deze dame is ook erg sportief en brengt regelmatig een bezoek aan de sportschool. Ze doet ook aan boksen met haar sportgroep en staat open voor extreme sporten zoals tuben, abseilen en ziplinen. Tijdens een rondreis door Zuid-Afrika in 2018 heeft ze zelfs de kans gehad om deze avontuurlijke kant van zichzelf te ontdekken tijdens een safari. Naast sporten gaat ze graag naar de sauna en probeert ze altijd nieuwe dingen uit. Ze is ook creatief en heeft onlangs een schildercursus afgerond. Reizen is een grote passie van haar, en ze heeft veel indrukwekkende reizen gemaakt. Een van haar meest indrukwekkende reizen was een rondreis door China, waar ze zelfs de mogelijkheid had om op de Chinese Muur te slapen. Ze heeft nog steeds de wens om naar Indonesië, Sri Lanka en Curaçao te reizen en de wereld te ontdekken. Wat haar karakter betreft, is ze zeer zorgzaam, sportief, creatief en een familiemens. Ze is ambivert, geniet van sociale interactie maar heeft ook tijd voor zichzelf nodig. Zelfontwikkeling is ook belangrijk voor haar.

Zij zoekt:

Ze is op zoek naar een sportieve en ambitieuze man die mannelijk is en een goed gevoel voor humor heeft. Ze waardeert iemand met wie ze diepgaande gesprekken kan voeren en die sociaal is. Ze wil met hem lief en leed kunnen delen. Ze heeft een kinderwens met de juiste partner. Ze droomt ervan om in de toekomst een bedrijf op te richten voor kinderen die het moeilijk hebben. Deze droom koestert ze al sinds haar jeugd en ze hoopt dit te realiseren.

Interesse in dit profiel?

Heb je interesse in dit profiel vul dan in onderstaand formulier je gegevens in.

Indien er staat 'Members Only' dan is dit profiel alleen beschikbaar voor alreeds bestaande members van Date Society. Indien er staat 'On hold', dan is deze member reeds in een vergevorderd date stadium.

Binnen drie dagen nemen we persoonlijk contact met je op.