Ambiverte man zoekt een vrouw die tegengas kan geven – on hold
Man, 38 jaar, Utrecht

Hij is:

Hij is een leuke man die graag smart casual gekleed gaat. Hij heeft blauw/grijze ogen, bruin haar en heeft een slank/sportief figuur en is 1.84 lang. Hij heeft een HBO studie voltooid en hij kijkt terug op een leuke studententijd. Na zijn studie heeft hij voor verschillende multinationals gewerkt als sales manager. Sinds een aantal jaar is hij een succesvol ondernemer. Hij is een harde werker maar kan goed zijn eigen tijd indelen. Naast werken is hij een enorme wielren fan en stapt hij door weer en wind op zijn racefiets. Naast fietsen houdt hij ook van voetbal, vroeger speelde hij dit zelf maar nu kijkt hij vooral. Dit doet hij thuis of elders aangezien hij een seizoenkaart van Ajax heeft. Hij gaat graag met zijn vrienden op pad, naar de kroeg of naar feestjes maar een techno feest is niet hem besteed, maar VVAL bijvoorbeeld weer wel. Al zet hij thuis graag muziek uit de jaren ’80 op. Hij kan genieten van een avond in het theater als het maar niet te zwaar is. Ook samen uiteten gaan en nieuwe restaurants ontdekken is iets dat hij graag doet! Deze leuke man is ambivert, kan impulsief zijn, heeft humor en is creatief. Onder druk kan hij goed presteren, dit is iets wat hem alert houdt en wakker kan schudden. Hij is het type man dat houdt van grapjes en dolletjes maken en mensen waarderen dit in hem. In een relatie zorgt hij graag voor de ander en haalt hij graag het beste in anderen naar boven. Het is geven en nemen. Hij kan goed vragen stellen, is geïnteresseerd en luistert oprecht. Ook kan hij makkelijk de leiding nemen en bedenkt hij graag leuke dingen, hij is een ster in het bedenken van verrassingen! Gelijkwaardigheid in een relatie vindt hij belangrijk.

Hij zoekt:

Hij ontmoet graag een zorgzame vrouw waar hij tijd mee samen kan doorbrengen, ze heeft een goede work/life balance. Ze is intelligent en heeft haar eigen mening en kan tegengas geven. Ze is sportief. Het lijkt hem leuk om bijvoorbeeld (ook) samen te sporten, maar dit is geen must. Tevens vindt hij het leuk als ze een afwisselende kledingstijl heeft; ze kan sportief gekleed zijn maar ook op hakken lopen met een leuke jurk. In een relatie hoef je niet alles samen te doen volgens hem maar moet er ook tijd en ruimte zijn om je eigen dingen te doen. Een kinderwens is niet uitgesloten, maar hij ontmoet graag een vrouw zonder kinderen. Maximaal een uur reistijd.

Interesse in dit profiel?

Heb je interesse in dit profiel vul dan in onderstaand formulier je gegevens in.

Indien er staat 'Members Only' dan is dit profiel alleen beschikbaar voor alreeds bestaande members van Date Society. Indien er staat 'On hold', dan is deze member reeds in een vergevorderd date stadium.

Binnen drie dagen nemen we persoonlijk contact met je op.