Behulpzame en trouwe man zoekt een jeugdige en lieve vrouw zonder kinderwens
Man, 43 jaar, Amersfoort

Hij is:

Hij is 1.79m, slank, heeft groen/blauwe ogen, half lang haar in nette dreadlocks en een zwak voor Italiaanse herenschoenen. Hij groeide op in Drenthe op het platteland tussen de dieren. Hij heeft zijn jeugd daar ervaren als vrij. Zijn havo deed hij in Emmen, eerst op de fiets, later op de scooter ging hij haar school. Leren ging hem erg makkelijk af, hij had makkelijk vwo of hoger kunnen afronden maar door zijn vele bijbanen en activiteiten naast school is het bij havo gebleven. Op zijn 18e ging hij het huis uit, een half jaar woonde hij in Frankrijk op een boerderij en in de bergen waar hij werkte voor kost en inwoning. Momenteel woont hij in Amersfoort maar ziet zichzelf nog wel meer richting Amsterdam verhuizen. In de zomer werkte hij op een zeilschool waar hij zeilles heeft gegeven, daarna heeft hij zich ingekocht bij het bedrijf van een vriend. Hij was verantwoordelijk voor de technische en financiële kant. In 2007 hebben zij dit bedrijf verkocht en vervolgde hij zijn pad met een hbo opleiding Technische Bedrijfskunde. Hij vond een baan waarbij hij kon werken en leren bij een groot ingenieursbureau. In 2018 behaalde hij zijn diploma in Civiele Techniek en werd ingenieur. Vandaag de dag werkt hij als projectmanager in de bouwsector en is hij verantwoordelijk voor zijn projecten en zijn team. Hiervoor wisselt hij het kantoor af met locatie bezoeken. In zijn vrije tijd zit hij niet graag stil maar is hij actief bezig. Zo houdt hij van golfen en doet hij nog altijd het geluid voor een vaste band wat inmiddels een vriendenclub is geworden. Met elkaar doen ze veel leuke uitjes. Zeilen en wandelen doet hij graag. Hij houdt van uiteten gaan, lezen (op vakantie), een film kijken en koken kan hij goed. Zelf is hij flexitariër. Zijn humor is droog en sarcastisch, humor is belangrijk voor hem. Qua uitgaan houdt hij van theater en concerten. Er zijn vele muziekstijlen die hem aanspreken waaronder ook klassiek en opera, maar dance en techno horen daar niet bij. Je kunt hem blij maken met een speciaal biertje, rode wijn of hij geniet van een goed glas oude rum of whisky. Ook zijn reisstijl is vrij actief, zo houdt hij van hiken, duiken en stedentrips De kou is niet iets wat hij opzoekt, doe hem maar de zon en de warmte. In de toekomst sluit hij gedeeltelijk of permanent in het buitenland wonen niet uit. Je kunt hem omschrijven als behulpzaam, een trouwe vriend, iemand die een luisterend oor biedt en initiatief toont. In grote groepen is hij iets terughoudend terwijl hij in een klein gezelschap redelijk op de voorgrond kan staan.

Hij zoekt:

In een relatie houdt hij ervan dingen te organiseren, van zijn partner verrassen en van knuffelen en romantiek. Hij ambieert een gelijkwaardig relatie waarin je elkaar kunt helpen. De vrouw die bij hem past is intelligent heeft humor en houdt net als hij van knuffelen. Ze beweegt zich jong door het leven en is lief. Hij staat open voor een vrouw zonder (thuiswonende) kinderen en zonder kinderwens.

Interesse in dit profiel?

Heb je interesse in dit profiel vul dan in onderstaand formulier je gegevens in.

Indien er staat 'Members Only' dan is dit profiel alleen beschikbaar voor alreeds bestaande members van Date Society. Indien er staat 'On hold', dan is deze member reeds in een vergevorderd date stadium.

Binnen drie dagen nemen we persoonlijk contact met je op.