Charismatische chirurg met sprankelend hart zoekt een wereldse en stijlvolle vrouw – Members only
Man, 59 jaar, Midden van het land

Hij is:

Hij is een aantrekkelijke man om te zien! Hij heeft gemillimeterd grijs-zwart haar en warme bruin/groene ogen. Hij is 1.85 meter lang en heeft een slank postuur. Na een beta studie is hij Geneeskunde gaan studeren en is hij na militaire dienst opgeleid tot chirurg. Ook is hij gepromoveerd en werkzaam als specialist in het ziekenhuis. Hij heeft drie leuke jong volwassen kinderen uit zijn huwelijk. Op zijn 25e ontmoette hij zijn ex en is in 2021 uit elkaar gegaan. Op dit moment werkt hij één dag per week als hoogleraar aan een universiteit en een aantal dagen per week als chirurg. In zijn vrije tijd houdt hij van wielrennen met vrienden, skiën, afspreken en uitgaan en lekker eten. Soms speelt hij golf, maar heeft daar op dit moment weinig tijd voor. Hij houdt heel erg van de natuur en buiten zijn, spannende reizen maken en nieuwe dingen ontdekken. Hij geniet van luxe op vakantie, maar wil hij er ook altijd op uit. Zuid-Amerika en India staan op zijn bucketlist en tijdens vakanties gaat hij graag duiken. Hij is gek op dieren en zijn werk is zijn passie. Hij houdt intens zijn kinderen, ze zijn zelfstandig maar brengen veel plezier in zijn leven. Hij vindt zijn werk iedere dag nog uitdagend, het laat hem midden in de maatschappij staan. Hij is een hartstikke gezonde/fitte man met een -in eerste instantie- rustige indruk maar een sprankelend hart en erg makkelijk in contact en gesprek. Hij is warm, lief en soms dromerig en heeft altijd wat te melden. Hij is creatief in zijn brein. Hij houdt niet van dansen en kan het ook niet zegt hij ;-), maar heeft wel weer

zin om eropuit te gaan met zijn toekomstige partner en vooral samen te genieten van het leven.

Hij zoekt:

Hij valt op intelligente vrouwen die mooi, stijlvol, slank, sprankelend en werelds zijn. Hij zoekt een actieve maar ook warme en lieve vrouw om van het leven te genieten en om er samen op uit te gaan. Hij zoekt ook de partner waarmee hij de dag heerlijk samen door kan brengen, terwijl ieder met eigen dingen bezig is. Maar ook een vrouw die goed kan ontspannen, en ´s avonds tegen hem aan kan kruipen om samen een film te kijken. Een vrouw met een uitdagende baan of bezigheden, waar samen over gepraat kan worden.

Interesse in dit profiel?

Heb je interesse in dit profiel vul dan in onderstaand formulier je gegevens in.

Indien er staat 'Members Only' dan is dit profiel alleen beschikbaar voor alreeds bestaande members van Date Society. Indien er staat 'On hold', dan is deze member reeds in een vergevorderd date stadium.

Binnen drie dagen nemen we persoonlijk contact met je op.