Charmante aantrekkelijke vrouw zoekt een sportieve mannelijke man – Members only
Vrouw, 54 jaar, Haarlem

Zij is:

Ze kan omschreven worden als een sterke, eerlijke en rustige vrouw. Ze is vrouwelijk en zeer zelfstandig. Ze weet goed wat ze wil en vooral wat ze niet wil. Ze is een aantrekkelijke verzorgde vrouw met blond haar en blauwe ogen. Ze draagt mooie make-up, is slank en is 1.76 lang. Haar dochters zijn uit huis inmiddels. Binnen zitten is niks voor haar en omdat ze zin had in avontuur werd ze stewardess. Ze doet dit al geruime tijd met heel veel plezier. Ze blijft in shape door te sporten met een trainer en vindt het heerlijk om buiten te zijn en te wandelen. Ze heeft genoeg vrije tijd door haar deeltijd baan en kan zichzelf goed vermaken. Ze is netjes en heeft alles op orde. Ze is een trouw, sociaal en vindt het leuk om in goed gezelschap uit te gaan naar een restaurant of wijnbar. Ze praat makkelijk over het leven en ze is bovenal blij met zichzelf. Wintersporten vindt ze leuk maar zon vakanties nog lekkerder. Ze geniet van een combinatie van zonnen, lezen, ontdekken en ontspannen. 

Zij zoekt:

In een man zoekt ze humor en oprechte interesse .Een lange galant (sportieve) verzorgde man vindt ze aantrekkelijk zo ook een man die klaar is voor een leuke nieuwe relatie. Een ideale relatie voor haar zou zijn: leuke activiteiten ondernemen in de vrije tijd, elkaar liefde en oprechte aandacht geven zonder meteen te willen gaan samenwonen. Hij is langer dan 1.80, maximaal 58 jaar en woont niet verder dan een half uur rijden van Haarlem.

Interesse in dit profiel?

Heb je interesse in dit profiel vul dan in onderstaand formulier je gegevens in.

Indien er staat 'Members Only' dan is dit profiel alleen beschikbaar voor alreeds bestaande members van Date Society. Indien er staat 'On hold', dan is deze member reeds in een vergevorderd date stadium.

Binnen drie dagen nemen we persoonlijk contact met je op.