Charmante ondernemer zoekt een vrouw met stijl en klasse – Members only
Man, 60 jaar, 't Gooi & Amsterdam

Hij is:

Deze stijlvolle en aantrekkelijke man is 1.86 lang. Hij is vader en geniet er van om leuke dingen met zijn kinderen te ondernemen. Hij heeft een succesvol bedrijf in de vastgoedbranche. Hij kan zijn liefde verbaal en lichamelijk tonen en heeft een warm hart. Hij is gek op kunst en kleur en heeft dan ook een prachtig ingericht huis en vaart graag met zijn sloep over de plassen. Hij houdt van het goede leven en bevindt zich vaak in de betere horeca en zou graag samen met zijn nieuwe partner dit willen delen. Hij geniet van het leven, houdt van shoppen en gaat regelmatig op vakantie naar (luxe) zonnige oorden. Hij sport graag met een personal trainer en is jong van geest. Deze levensgenieter is gezellig, amicaal, romantisch, oprecht, intelligent en sociaal.

Hij zoekt:

Deze man valt op het type dame die zich goed weet te kleden en oog voor detail heeft. Ze is slank en heeft stijl, weet zich goed te verzorgen en te kleden en is niet ‘te basic’. Ze is aantrekkelijk en jong van geest (!) Ze wil graag weer verliefd worden en samen mooie avonturen beleven en hard kunnen lachen met en om elkaar. Ze geniet ervan om samen op reis te gaan, lekkere wijnen te kunnen drinken, goede gesprekken te kunnen voeren en romantiek. Ze lacht graag het leven tegemoet en is enthousiast en gedreven in de dingen die ze doet. Ze staat er voor open om in de toekomst te gaan samenwonen. Slanke en aantrekkelijke vrouwen tot 52 jaar nodigen we uit om te reageren op deze leuke man!

Interesse in dit profiel?

Heb je interesse in dit profiel vul dan in onderstaand formulier je gegevens in.

Indien er staat ‘Members Only’ dan is dit profiel alleen beschikbaar voor alreeds bestaande members van Date Society. Indien er staat ‘On hold’, dan is deze member reeds in een vergevorderd date stadium.

Binnen drie dagen nemen we persoonlijk contact met je op.