Creatieve opvallende en bewuste vrouw zoekt een man om samen te willen groeien – on hold
Vrouw, 39 jaar, Amsterdam

Zij is:

Zij is een opvallende klassiek mooie vrouw van 1.60 m met een slank postuur. Een liefdevol gezicht met blauw/groene sprekende ogen en lange wimpers. Ze heeft lang donker haar en een blanke huid. Ze heeft een casual feminine kledingstijl gecomplimenteerd door prachtige, zelfgemaakte sieraden met edelstenen die zij op haar verre reizen heeft ingekocht. Als kind was ze al vrolijk, sportief, sociaal en creatief. Ze rondde het V.W.O. af en heeft dierbare vriendschappen overgehouden aan deze tijd. Ze werkte van jongs af aan in het familiebedrijf in de fashion retail. Voor haar studie koos ze de stad Leiden en ging hier ook op kamers. De studie rechten paste haar niet zoals ze gehoopt had, desondanks heeft ze de studie Ondernemingsrecht, met een minor in Economie, wel afgerond. Ze studeerde ook nog een paar maanden in Amerika. In Leiden had ze een bruisend sociaal leven, veel vriendinnen en een fijn huis met acht andere meiden. Gelijktijdig met haar eerste baan volgde ze in 2010 een Masterclass Retail marketing aan de universiteit. Daar lag haar interesse, passie en ze besloot nog een jaar Marketing aan een Business School te studeren. Ze werkte een paar jaar in het buitenland en woont alweer acht jaar met veel plezier in Amsterdam. Ze heeft nu een leuke verantwoordelijke marketing functie en werkt voor een gerenommeerd internationaal consumenten merk. Ze heeft een rijk sociaal leven, spreekt graag met vrienden af binnen en buiten de stad, houdt van uitgaan en nieuwe dingen ontdekken. Haar vriendengroep is heel divers, er wordt ook veel Engels gesproken. Naast haar passie voor edelsmeden houdt ze van het bezoeken van musea en exposities, luistert ze graag naar muziek (van jazz tot soms wat techno tunes) en is ze graag in de natuur. Denk hierbij aan activiteiten zoals outdoor bootcamp, wandelen in de bergen, skiën, of gewoon in Nederland naar het bos of het strand gaan. In het buitenland bezoekt ze graag culturele plekken gecombineerd met ontspanning in de natuur. Je maakt haar net zo blij met een picknick als met het dineren in een verfijnde eetgelegenheid met een goed glas wijn. Als persoon is ze hartelijk, warm, genereus, zorgzaam voor de mensen van wie ze houdt, enthousiast, houdt van organiseren en mensen samenbrengen, is initiatiefrijk en avontuurlijk. Ze heeft een positieve instelling, haar glas is altijd half vol en ze ziet mogelijkheden. De afgelopen jaren heeft ze veel geleerd over zichzelf, over relaties en wie ze wil zijn in een relatie. Bewustzijn consciousness, open communicatie, transparantie en samen willen groeien zijn kernwaarden voor een gelijkwaardige relatie in haar ogen.

Zij zoekt:

Kenmerken waar ze naar zoekt in een toekomstige partner zijn: betrouwbaarheid, authenticiteit, intelligentie, empathisch vermogen, reflecterend vermogen op eigen gevoelens en daarmee een kwetsbaarheid zich open te stellen. Hij is sportief, heeft een gezonde levensstijl en heeft zijn zaken op orde. Elkaar (onder)steunen in good & bad times is belangrijk voor haar. Een man, die net als zij, een kinderwens heeft en deze binnen een aantal jaar in vervulling wil laten gaan. Uiteraard gaat hier een periode aan vooraf waarin ze jou goed wil leren kennen. Samen dingen ondernemen, reizen, elkaar leren kennen en een relatie opbouwen. English speakers or expats are also welcome.

Interesse in dit profiel?

Heb je interesse in dit profiel vul dan in onderstaand formulier je gegevens in.

Indien er staat 'Members Only' dan is dit profiel alleen beschikbaar voor alreeds bestaande members van Date Society. Indien er staat 'On hold', dan is deze member reeds in een vergevorderd date stadium.

Binnen drie dagen nemen we persoonlijk contact met je op.