Culinaire muziek liefhebber zoekt een zorgzame vrouw met pit – Members only
Man, 53 jaar, Amsterdam

Hij is:

Hij is een leuke, slanke lange (1.84) man. Hij heeft een volle bos grijzend haar en blauwe ogen. Hij gaat graag casual gekleed. Hij komt sympathiek en makkelijk toegankelijk over. Hij kijkt terug op een heel leuke jeugd waarbij hij nog steeds vriendschappen voor het leven aan heeft overgehouden. Na het VWO is hij Bedrijfskunde gaan studeren. Hij is daar lid geweest van een studievereniging en kijkt terug op een superleuke tijd waarin hij ook een aantal commissiefuncties heeft bekleed. Na zijn studie tijd is hij voor een toonaangevend bedrijf gaan werken. Hij mocht daar een afdeling opzetten en heeft hier veel van geleerd. Dit kunstje heeft hij later nog vele malen herhaald bij diverse FMCG-bedrijven. Momenteel verhuurt hij zichzelf als consultant en interim-manager aan multinationals. Ook heeft hij in Hong Kong gewoond en gewerkt. Deze leuke man gaat graag op reis. Dit kan heel divers zijn, zoals een autotrip door Duitsland, maar ook naar Bali. Een combinatie van ontspanning en culturele activiteiten bezoeken is iets wat hij graag doet. Op zijn lijstje staan nog Zuid-Afrika, waar hij graag een aantal weken naartoe zou willen, evenals de eilanden Java en Lombok. Dit zou natuurlijk het leukst zijn om samen met een partner te doen. Hij kan luxe en comfort zeker waarderen. Skiën kan hij ook. Hij houdt van lekker en goed eten. Hij bezoekt graag sterrenrestaurants, maar zelf koken vindt hij ook heel leuk om te doen. Hij gaat dan graag naar een delicatessewinkel om zijn ingrediënten te kopen om vervolgens een mooie maaltijd neer te zetten. Aziatisch en Italiaans koken zijn zijn favorieten. Hij heeft een grote (internationale) sociale kring en onderneemt graag activiteiten. Zo bezoekt hij graag concerten en muziekfestivals, van rock tot jaren 80-muziek. Een avondje naar het theater gaan om een comedyshow te bezoeken vindt hij ook erg leuk. Merijn Scholten en Theo Maassen zijn zijn favorieten!
Deze man heeft, ondanks zijn slanke postuur, een Bourgondische levensstijl. Terrasjes, wijntjes, biertjes en lekker genieten van eten en drinken. Daarnaast blijft hij fit door zo'n 3 keer per week lesjes te volgen in een boetieksportschool vlakbij zijn huis. Deze man heeft echt humor! Hij houdt van 'foute' woordspelingen, is doortastend en is echt iemand die de sfeer goed probeert te houden. Hij is een netwerker en is goed in het onderhouden van contacten. Loyaal naar vrienden en familie. Hij is graag onder de mensen en geniet van een feestje.
Op zijn 38e heeft hij zijn ex-partner leren kennen en ook getrouwd geweest. Hij heeft een zoon en heeft een goede co-ouderschapsregeling. Hij is ongeveer 30% van de tijd bij hem. Daarna heeft hij nog een aantal kortere relaties gehad, maar staat hij nu weer open om een leuke vrouw te ontmoeten!

Hij zoekt: 
De vrouw waar hij op valt is lief, intelligent, ambitieus maar niet 'overambitieus'. Ze heeft pit maar is ook zorgzaam. Ze mag best wat rustiger zijn dan hij is. Hij vindt het leuk als een vrouw ook haar eigen vrienden en sociale kring heeft. Het zou leuk zijn als dit in de toekomst wellicht goed zou klikken. Ze is slank, jeugdig en vlot. Ze is een familiemens. Een eventuele kinderwens daar staat hij voor open.

Interesse in dit profiel?

Heb je interesse in dit profiel vul dan in onderstaand formulier je gegevens in.

Indien er staat 'Members Only' dan is dit profiel alleen beschikbaar voor alreeds bestaande members van Date Society. Indien er staat 'On hold', dan is deze member reeds in een vergevorderd date stadium.

Binnen drie dagen nemen we persoonlijk contact met je op.