Culturele vrouw met warme persoonlijkheid en passie voor dans zoekt optimistische sociale man
Vrouw, 35 jaar, Rotterdam

Zij is:

Zij is een leuke vrouw met een kleurrijke vrouwelijke kledingstijl met lichtbruin haar en blauwe ogen. Ze is 1.63 meter lang. Als echt familiemens heeft ze een warme, stabiele jeugd gehad met haar ouders en broer. Na het Gymnasium is ze gaan studeren in Rotterdam waar ze vanaf haar tweede jaar op kamers ging, in een studentenhuis met 14 huisgenoten. Ze was actief betrokken bij een faculteitsvereniging, waar ze in commissies zat en zelfs studentenreizen organiseerde. Deze tijd leverde haar een groot netwerk op dat ze koestert. Inmiddels werkt ze al 10 jaar met veel plezier in HR.  Ze is betrokken bij het aannemen van nieuwe mensen, de ontwikkeling van medewerkers en het stimuleren van groei, o.a. door zelf trainingen te geven. Ze waardeert vooral het menselijk contact in haar werk en draagt graag haar steentje bij aan de bevlogenheid van werknemers. Naast haar carrière heeft ze een passie voor dans. Van moderne dans tot vele andere stijlen die ze beoefend heeft, ze komt graag van de bank af om te bewegen. Ze is ook actief met hardlopen, yoga maar dat komt goed uit want ze geniet ook van lekker eten. Haar sociale leven is druk; ze gaat regelmatig met vriendinnen naar dansvoorstellingen, uit eten, musea bezoeken, en maakt graag weekendtrips. Met een kop koffie door het park wandelen, filmavonden etc. vullen haar vrije tijd. Ze neemt zelfs taallessen in Rome om Italiaans te leren en is altijd op zoek naar nieuwe culturele ervaringen, van musea tot terrasjes. Europa vindt ze heel leuk maar soms maakt ze ook een verre reis.

Zij zoekt:

Voor een partner is emotionele beschikbaarheid heel belangrijk. Ze zoekt iemand die sociaal is, goede gesprekken kan voeren en interesse toont. Geen party animal, maar iemand met balans in het leven en ondernemend en sportief is. Samen gezelligheid creëren, koken en kaarsjes aansteken vindt ze heerlijk. Ze staat open voor verhuizen in de toekomst en is milieubewust. Trots op haar optimisme, investeert ze in zelfontwikkeling en vriendschappen. Haar doel is een partner te vinden voor een duurzame relatie en hopelijk een gezin te stichten.

Interesse in dit profiel?

Heb je interesse in dit profiel vul dan in onderstaand formulier je gegevens in.

Indien er staat 'Members Only' dan is dit profiel alleen beschikbaar voor alreeds bestaande members van Date Society. Indien er staat 'On hold', dan is deze member reeds in een vergevorderd date stadium.

Binnen drie dagen nemen we persoonlijk contact met je op.