Elegante en stijlvolle prachtige vrouw zoekt een hartelijke outgoing man
Vrouw, 61 jaar, Omgeving Deventer

Zij is:

Zij is een vrouwelijke vrouw met een klassiek voorkomen en een fijne, warme stem. Ze heeft een verfijnde uitstraling en een slank postuur (1.75 meter). Haar blauwe ogen, prachtige kleding en modern kort blond haar zorgen ervoor dat er een zeer verzorgde vrouw binnenloopt. Haar schoolcarrière ging haar makkelijk af. Ze heeft de lat altijd hoog gelegd voor zichzelf maar fietste er makkelijk doorheen. Achter in haar 20er jaren ontmoette ze een intelligente man waarmee ze later getrouwd is en een kind kreeg. Hij had al kinderen uit een vorige relatie, met wie ze nog altijd fijn contact heeft. In 2015 zijn zij uit elkaar gegaan. Zelf heeft ze een prettige woning in de omgeving van Deventer, haar dochter studeert is en is uitwonend. In haar werkende carrière heeft ze mooie stappen gemaakt. Na haar opleiding werkte ze eerst enige tijd in de medische sector en na enige tijd werd ze zelfstandig ondernemer in de creatieve sector. Inmiddels is ze al 30 jaar ondernemer en heeft ze nog altijd haar eigen bedrijf en heeft ze een fijne samenwerking met mooie merken en kundige mensen. Ze stuurt een team aan en is altijd op zoek naar nieuwe kansen, ze vindt het zelf de leukste baan die er is! Ook in haar vrije tijd zit ze niet stil; ze leest graag en veel, sport meerdere keren per week o.a. tennis met een vaste groep en is vorig jaar begonnen met golf. Ze heeft veel fijne vrienden om zich heen en kan erg genieten van lekker eten in bijzondere restaurants en is een wijnliefhebber. Verder kan ze ook genieten van andere uitjes zoals musea, kunstbeurzen, film (filmhuis) theater en concerten. Ze is enorm gastvrij en staat voor iedereen klaar. Ze is attent, open, eerlijk en lacht vooral graag! Ze kan mensen goed lezen en gaat niet zomaar met iedereen in zee. Ze laat zich omschrijven door de woorden elegant, stijlvol en op en top vrouw die geniet van het leven maar dat laatste vooral weer graag wil delen.

Ze zoekt:

Ze kijkt uit naar een fijne, duurzame en ongecompliceerde relatie met een verzorgde, good looking en ondernemende man. Idealiter is hij sportief met een gezonde levensstijl, sociaal en reislustig. Hij is communicatief vaardig, hartelijk en outgoing. Ze vindt het fijn als je elkaar de ruimte kunt geven en je eigen ding hebt, maar vooral ook om fijn met elkaar te zijn. Ze is gek op skiën, golfen en wandelen in landen als Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland en houdt van Toscane. Ze ontmoet graag een Nederlandse man langer dan 1.75m.

 

Interesse in dit profiel?

Heb je interesse in dit profiel vul dan in onderstaand formulier je gegevens in.

Indien er staat 'Members Only' dan is dit profiel alleen beschikbaar voor alreeds bestaande members van Date Society. Indien er staat 'On hold', dan is deze member reeds in een vergevorderd date stadium.

Binnen drie dagen nemen we persoonlijk contact met je op.