Energieke en sportieve sociale vrouw zoekt een intelligente en geinteresseerde man – on hold
Vrouw, 51 jaar, 't Gooi

Ze is:

Zij is een lieve, positieve, energieke  en betrouwbare vrouw, die goed kan relativeren. Ze is een leuk uitziende vrouw en heeft halflang blond haar en blauw/grijze ogen, en een normaal postuur en is 1.68m lang. Ze kleedt zich vrouwelijk in business casual, draagt subtiele sieraden en make-up. Tijdens  haar huwelijk van 15 jaar heeft zij twee kinderen gekregen. Nu haar oudste kind op kamers woont en het vertrek van haar kind zoon uit het ouderlijk huis op handen is, is het de hoogste tijd voor haar om zichzelf weer op de eerste plaats te zetten. Op haar 18e ging ze op kamers en is ze Rechten gaan studeren. Ze heeft een fantastische studententijd gehad, waarin ze lid was van een studentenvereniging en ook bestuurlijke activiteiten vervulde. Daarnaast heeft ze ook stage gelopen in India. Op haar 24e studeerde ze af en begon ze haar carrière in de advocatuur. Ze heeft haar kennis vervolgens aangevuld met verschillende specialisatieopleidingen. Na bij een groot advocatenkantoor op de Zuid-As te hebben gewerkt, is ze inmiddels zelfstandig ondernemer. Ze beschouwt zichzelf eerder als een professional dan als een ondernemer, en het lijkt haar dan ook makkelijker om te kunnen connecten met een andere professional. Ze is onafhankelijk, slim en sociaal, en heel spontaan. Je kunt met haar lachen, de diepte ingaan en allerlei leuke dingen ondernemen. Ze is op de hoogte van actualiteiten en politiek en bezoekt graag een museum of tentoonstelling, maar geniet ook van cabaret en het Concertgebouw. Ze leest graag Nederlandse en Engelse literatuur. Daarnaast blijft ze in vorm met tennis, joggen en yoga. Op zondagochtend leest ze het liefst de krant met een  cappuccino voordat ze de dag begint. Ze is iemand die goed kan meebewegen en flexibel is. Ze organiseert graag, maar het lijkt haar ook heel fijn als haar partner initiatief toont. Ze ziet altijd het positieve in anderen, toont interesse en is vrijgevig, maar waardeert het ook als dit wederzijds is. Met haar vrienden bezoekt ze graag het filmhuis of De Kleine Komedie, of bereidt ze een uitgebreid diner voor bij haar thuis. Ze heeft een brede interesse, en dat geldt ook voor reizen. Ze houdt van een stedentrip, natuur, zon en landen ontdekken. De Amalfikust in Italië, Petra in Jordanië of een camperreis door Amerika of Canada staan op haar lijstje. Het feit dat ze op afstand kan werken, biedt de flexibiliteit om reizen met werk te kunnen combineren. Door keuzes in het verleden heeft ze nooit de mogelijkheid gehad om voor langere tijd in het buitenland te wonen. Werken vanuit het buitenland of daar een winter doorbrengen zou voor haar een leuke ervaring zijn.

Ze zoekt:

In een partner zoekt ze humor, interesse en intelligentie. Ze kan genieten van gesprekken over actualiteiten, kunst, concerten, enzovoort. Leuk om elkaar te stimuleren, steunen en uit te dagen. Betrouwbaarheid is heel belangrijk voor haar, en 'ja' zeggen is 'ja' doen. Ondanks dat ze een sfeervolle jaren 30-woning heeft in ‘t Gooi, voelt ze zich niet gebonden. Ze kijkt ernaar uit om samen met haar partner zomers terrasjes te pakken en de leuke dingen in het leven nog meer te delen.

Interesse in dit profiel?

Heb je interesse in dit profiel vul dan in onderstaand formulier je gegevens in.

Indien er staat 'Members Only' dan is dit profiel alleen beschikbaar voor alreeds bestaande members van Date Society. Indien er staat 'On hold', dan is deze member reeds in een vergevorderd date stadium.

Binnen drie dagen nemen we persoonlijk contact met je op.