Energieke gepassioneerde ondernemer zoekt een actieve vrouw uit de omgeving Rotterdam
Man, 57 jaar, Rotterdam

Hij is:

Deze lange (1.90m) en atletisch gebouwde man heeft een typische Rotterdamse no-nonsens mentaliteit. Hij heeft helder blauwe ogen en kort donkerblond haar en kleedt zich casual. Na zijn middelbare school heeft hij een specialistische opleiding gevolgd. Vervolgens heeft hij nog een jaar in Amerika gewoond en gestudeerd. Later werkte hij twee jaar lang in Saoedi-Arabië als sales engineer. Na deze tijd in het buitenland werkte hij in verschillende internationale salesfuncties. Maar hij kwam erachter dat dit vak hem geen energie meer gaf en zette zijn carrière voort in een andere richting. Inmiddels werkt hij als technisch inkoper en haalt hij weer veel lol en voldoening uit zijn werk. Hij heeft enorm veel passie voor mooie en/of snelle auto's, daardoor is hij ook amateur autocoureur geworden en runt hij ook een succesvolle onderneming in de automotive industrie. Dit past goed bij hem want naast deze passie werkt hij graag met mensen en is graag zelfstandig.  Juist de afwisseling van activiteiten geeft hem plezier in zijn werk. Hij is al een aantal jaren vrijgezel maar nu klaar voor een stabiele, duurzame relatie. Dit zou een mooie toevoeging zijn aan zijn leven. Heeft zelf geen kinderen maar eventuele kinderen van een nieuwe partner zijn meer dan welkom. Als persoon is hij te omschrijven als een sociale man maar ook als gevoelig, loyaal en begripvol. Hij heeft humor en mensen hebben hem graag om zich heen. Hij is doortastend en praktisch ingesteld. Hij is geen stilzitter. Dat blijkt wel uit zijn hobby's zoals verschillende sporten, reizen, autoracen, dansen en koud water dippen. Hij kan genieten van de snelheid van autoracen, maar net zo goed ontspannen bij yoga. Met vrienden bezoekt hij graag een voetbalwedstrijd, het filmhuis of lekker koken en borrelen. Hij is een fanatieke wintersporter en gaat graag op actieve vakanties.

Hij zoekt:

De vrouw die bij hem past, ziet zichzelf als ondernemende levensgenieter. Ze is actief en vrouwelijk en woont idealiter in de omgeving van Rotterdam. Hij vindt het fijn als je elkaar de ruimte kan geven en je eigen dingen kan doen, maar ook tijd vrijmaakt voor elkaar. Daarnaast vindt hij het heerlijk om lange wandelingen te maken met zijn hond en hoopt op een vrouw die ook van honden houdt.

Interesse in dit profiel?

Heb je interesse in dit profiel vul dan in onderstaand formulier je gegevens in.

Indien er staat 'Members Only' dan is dit profiel alleen beschikbaar voor alreeds bestaande members van Date Society. Indien er staat 'On hold', dan is deze member reeds in een vergevorderd date stadium.

Binnen drie dagen nemen we persoonlijk contact met je op.