Energieke, spontane vrouw met een vrije geest zoekt een geïnteresseerde lieve man
Vrouw, 62 jaar, Provincie Utrecht

Zij is:

Energiek en emphatisch! Dat is deze vrouw met een normaal postuur, 1.62 lang en ze heeft donker half lang haar en bruine ogen. Deze dame gaat graag netjes gekleed (in ieder geval voor haar werk en passend bij gelegenheden). Ze woont in een prachtig mooi oud groot huis met een fantastische eetkeuken waar ze graag kookt. Na de Havo ze kon niet wachten om op kamers te gaan wonen, zo is ze een HBO opleiding in Utrecht gaan volgen. Ze is geen lid geweest maar woonde wel in een heel leuk huis met voornamelijk corpsleden en feestte flink mee. De huisgenoten zijn nog steeds dierbare vriendinnen.  Na haar afstuderen is ze naar het noorden van het land verhuisd voor een interessante baan. Dit noemt ze zelf ‘ik ben gaan emigreren in eigen land’. Ze  ging werken in de media, waar ze veel schreef en leerde. Daarna is ze naar het westen terug verhuisd en heeft ze een andere functie in media vervuld. Daarna koos ze voor het communicatievak en volgde een opleiding Communicatie. Inmiddels werkt ze voor een groot bedrijf en heeft ze een uitdagende en afwisselende baan. Werk is belangrijk, maar ‘thuis’ evenzeer. Stoofpeertjes maken, Netflix en de krant op zondagochtend. Ze is moeder van vier kinderen. De relatie met de kinderen (en hun partners) is warm. Na haar scheiding is ze in het huis blijven wonen en nam ze een au pair om alles in goede banen te leiden. Deze vrouw is echt te omschrijven als een powervrouw, ze leeft in het nu en heeft een vrije geest. Ze kan heel leuk en boeiend vertellen en durft ook voor zichzelf op te komen. Ze is maatschappelijk breed georiënteerd, leeft bewust en is politiek iets links van het midden (maar vindt mensen met een andere visie heel interessant en gaat graag het gesprek aan). Daarnaast kan ze zich goed verplaatsen in een ander. Ze leeft het leven ten volle. Ze is een spontane vrouw en ze geniet van de dingen die ze doet. Ze houdt van tuinieren, klussen in haar huis, is heel graag  buiten en geniet van goede films. De politiek interesseert haar, ze is op de hoogte van de actualiteiten en weet wat er in de wereld gebeurt. Ze houdt van cultuur en gaat graag met iemand naar het theater, dit gecombineerd met een lekker hapje en drankje. Ook bezoekt ze de sportschool met een leuke groep vrouwen. Reizen is een belevenis voor haar, zo heeft ze mooie herinneringen aan haar reis door Iran met haar oudste zoon.  Roemenië en St. Peterburg hebben ook indruk op haar gemaakt. Ze zou graag nog een grote culturele reis willen maken. Ook vindt ze rondtrekken door Europa fantastisch, kamperend, desnoods in een tentje. Frankrijk is thuiskomen, nieuwsgierigheid trekt haar overal naar toe (behalve naar all inclusives).

Zij zoekt:

De man waar ze op valt, is energiek en geïnteresseerd in de wereld en de mensen om zich heen,  maar kan ook thuis zijn rust vinden. Op elkaar kunnen rekenen in een relatie vindt ze belangrijk. Samen genieten van bijvoorbeeld lange wandelingen. Lief zijn voor elkaar, eerlijk zijn en open.  Fysiek contact vindt ze fijn en intimiteit belangrijk. Leeftijd tot eind 60.

Interesse in dit profiel?

Heb je interesse in dit profiel vul dan in onderstaand formulier je gegevens in.

Indien er staat 'Members Only' dan is dit profiel alleen beschikbaar voor alreeds bestaande members van Date Society. Indien er staat 'On hold', dan is deze member reeds in een vergevorderd date stadium.

Binnen drie dagen nemen we persoonlijk contact met je op.