Extraverte, nieuwsgierige en bruisende man zoekt een vrouwelijke maar stoere vrouw – on hold
Man, 33 jaar, Noord-Holland

Hij is:

Hij is een lange, ondernemende, zorgzame en avontuurlijke levensgenieter. Met zijn bijzondere blonde krullen, sprankelende blauwe ogen is hij een aangename verschijning om te zien. Familie is belangrijk voor hem, zo gaan ze bij elkaar op visite, maken ze samen mooie reizen en zijn ze loyaal. Daarnaast is gezelligheid belangrijk voor hem. Wonen aan het water en in een vrije omgeving heeft hij altijd als zeer prettig ervaren, maar toch verkiest hij het leven in een meer levendige omgeving op dit moment boven de rust. Hij heeft een bruisend studentenleven (WO commerciële studie) gehad in Amsterdam. Tijdens zijn studietijd heeft hij veel in te horeca gewerkt en dit gecombineerd met diverse sales jobs. De combinatie tussen werken en studeren beviel hem goed. Hij is werkzaam geweest voor een grote corporate en daarna een familie bedrijf. Hij houdt ervan om de randjes op te zoeken en out-of-the-box te denken. Heeft een eigen onderneming altijd geambieerd, en sluit dit in de toekomst ook zeker niet uit. Momenteel werkt hij als National Accountmanager voor een multinational en zit daar helemaal op zijn plek. Hij vindt het heerlijk om met mensen te werken en zou hierin graag nog zijn horizon verbreden naar een meer internationale functie. In zijn vrije tijd brengt hij graag tijd door met zijn vrienden, gaat hij naar het theater, (huis)feestje/club of gezellig een wijntje doen in een hippe wijnbar of gewoon in een bruin café. Verkiest gezelligheid en sfeer graag boven sterrenrestaurants, al komt hij daar voor zijn werk ook regelmatig. Hij is creatief en impulsief, altijd bereid om iets nieuws te proberen. Hij hoeft niet zo nodig ‘het beste jongetje van de klas’ te zijn zolang hij er maar veel plezier uit haalt. Bezoekt graag een festival en vindt daarnaast zelfontwikkeling enorm belangrijk. Daarnaast doet hij ook aan vrijwilligerswerk waarin hij vooral een sociale functie op zich neemt. Verhalen en ervaringen van anderen kunnen hem enorm fascineren en hij wil graag iets goeds doen voor de maatschappij.

Hij zoekt:

Hij wil graag een vrouw ontmoeten die écht voor hem gaat. Ze is vrouwelijk en toch ook stoer. Ze heeft een goed gevoel voor humor want dat heeft zij namelijk ook!  Zelfverzekerd, positief en out-going. Iemand met wie hij goed kan praten en enorm kan lachen. Iemand die net zoals hij soms buiten de lijntjes durft te kleuren maar met wie hij ook een avondje rustig op de bank kan doorbrengen. Huisje, boompje, beestje lijkt hem een mooie uitkomst, maar hij staat hier helemaal vrij in. Ook eventuele kind(eren) uit een eerdere relatie zijn welkom, zolang er maar voldoende ruimte is voor elkaar.

Interesse in dit profiel?

Heb je interesse in dit profiel vul dan in onderstaand formulier je gegevens in.

Indien er staat 'Members Only' dan is dit profiel alleen beschikbaar voor alreeds bestaande members van Date Society. Indien er staat 'On hold', dan is deze member reeds in een vergevorderd date stadium.

Binnen drie dagen nemen we persoonlijk contact met je op.