Galante en sympathieke man met klasse zoekt een stijlvolle maar ook speelse vrouw – on hold
Man, 63 jaar, Midden van het land

Hij is:

Hij is een aantrekkelijke lange man met een mooie volle bos haar. Hij is slank, elegant en galant. Een leuke en sympathieke man om te zien. Hij is een trotse vader en al zijn kinderen zijn inmiddels uitwonend, met allen en zowel zijn ex partners heeft hij een goede band. Het is warme man die graag mensen om zich heen heeft, hij heeft een rijk sociaal leven en deelt graag. Dit komt mede door de functies die hij heeft vervuld in zowel binnen- als buitenland. Hij heeft diverse functies bekleedt op C level voor corporates en heeft ook langere tijd met zijn gezin als expat in het buitenland gewoond. Hij praat daar vol trots en passie over en heeft hier mooie herinneringen aan. Ook in het buitenland heeft hij vrienden gemaakt, hij bezoekt hen dan ook regelmatig en zou het leuk vinden als zijn toekomstige partner hier ook voor open zou staan. Deze mannelijke man heeft klasse en stijl en kan genieten van zijn 'toys for boys', zonder dat hij arrogant of pocherig overkomt. Hij is een deler. Doet dingen met liefde en passie. Hij houdt van avontuur en zoekt dit ook graag op. Hij geniet van lekker eten en drinken, het liefst in goed gezelschap. Lange en diepgaande gesprekken tijdens een avondje tafelen. Hij blijft fit door te golfen en te trainen met een personal trainer. Qua karakter is hij niet standaard maar wel erg hartelijk en warm. Hij stelt vragen en weet ook echt door te vragen. Hij houdt van lachen en gaat avontuur niet uit de weg. Kortom een gepassioneerde, welbespraakte en intelligente aantrekkelijke man.

Hij zoekt:

Ze is een ondernemende vrouw en heeft haar eigen leven goed op de rit. Zij geniet net als hij van rijke sociale contacten en een actieve levensstijl. Ze voelt zichzelf jonger dan dat ze is en weet zichzelf dan ook goed te verzorgen en te kleden. Ze is stijlvol maar toch ook speels. Ze weet wat er in de wereld speelt en heeft een warm hart voor haar dierbaren. Ze is realistisch en durft zichzelf kwetsbaar op te stellen. Hij zoekt een aantrekkelijke fitte vrouw om het leven ten volle mee te leven! Vrouwen met langer haar nodigen we uit om te reageren.

Interesse in dit profiel?

Heb je interesse in dit profiel vul dan in onderstaand formulier je gegevens in.

Indien er staat 'Members Only' dan is dit profiel alleen beschikbaar voor alreeds bestaande members van Date Society. Indien er staat 'On hold', dan is deze member reeds in een vergevorderd date stadium.

Binnen drie dagen nemen we persoonlijk contact met je op.