Gepassioneerde en aantrekkelijke zeil liefhebber zoekt een dame met allure – Members only
Man, 59 jaar, Amsterdam

Hij is:

Hij is 1.90 lang en is een aantrekkelijke man om te zien. Hij heeft een jeugdige uitstraling, grijs vol haar en een kort baardje. Lieve vader en trouwe vriend. Momenteel woont hij op een prachtige luxe boot, aan de gracht die tot in de details verfijnd is ingericht. Na het gymnasium is hij Tandheelkunde gaan studeren en heeft hij zich gespecialiseerd. Deze interessante man is intelligent, charmant, gentle en houdt van vrijheid. Iemand die met kinderlijke verbazing de wereld beziet. Ratio afgewisseld met gevoel, passie en emotie. Een bijzondere combinatie wat hem mooi, aantrekkelijk en authentiek maakt. Hij praat makkelijk en leuk maar kan ook goed luisteren. Hij zoekt graag op goede momenten in gesprekken de verdieping op. Hij is open en heeft een vriendelijk karakter. Verbinden en openstaan voor elkaars ideeën, elkaar inspireren en uitdagen. Hij beseft goed dat er ook een leven naast werk is. Hij is niet standaard en enorm geïnteresseerd in mensen. Naast werken geniet hij van natuur en cultuur maar bovenal van zeilen. Vrienden en familie zijn belangrijk voor hem. Zo geniet hij ervan om actief te zijn in zijn culinaire club met ondernemers. Hij houdt van film, musea en theater. Maar ook van de kroeg en hij drinkt graag gezellig een drankje tijdens gelegenheden. Om fit te blijven sport hij frequent en hij houdt zich bezig met charity activiteiten in het buitenland.

Hij zoekt:

Hij ontmoet graag een spontane en positief ingestelde vrouw met charisma. Een vrouw en dame en meisje tegelijk, slank, petit peu, innerlijke beschaving en allure, natuurlijke schoonheid, zonder teveel opsmuk. Creatieve denker, sportief, reizende geest met passie en temperament. Tikkeltje rebels. Niet over de top. Weet wat geborgenheid en liefde betekent. Komt wat brengen. Ze is romantisch, teder en waardeert een warme reactie. Ze is vrolijk, opgewekt en intrinsiek geïnteresseerd in anderen. Ze heeft een gelijkmatig, gebalanceerd en opgeruimd karakter. Zorgzaam en goed. Lief, spontaan en pittig. Ze is zichzelf, weet wat ze wilt en is onafhankelijk. Ze voelt zich prettig als chique dame en als shabby meisje. Gepland staat over 2 jaar delen van de wereld in etappes te bezeilen beginnend bij de Middelandse zee. De mooiste plekken op aarde worden bezocht tijdens de etappes waarbij niet alleen tussen de etappes door weer naar huis wordt gereisd maar ook door de landen die worden bezocht wordt gereisd. Hij wil graag starten vanuit Italië naar de westelijke Middellandse zee, de Caribische eilanden, de eilanden in de Stille Zuidzee en Azië. Een vrouw die deze avonturen graag actief wil beleven met hem. Hij wil vooral met elkaar kunnen lachen, dollen en het fijn hebben. Spontaan dingen laten gebeuren, erop uit gaan, wind door de haren of gewoon rust, tegen elkaar aan liggen filmpje kijken of lekker tafelen en een goed gesprek voeren de ene keer of lekker dollen samen de andere keer. Leeftijd <52 jaar. Een no go voor hem is een vrouw die lid is geweest van het corps of werkt voor een corporate organisatie.

Interesse in dit profiel?

Heb je interesse in dit profiel vul dan in onderstaand formulier je gegevens in.

Indien er staat 'Members Only' dan is dit profiel alleen beschikbaar voor alreeds bestaande members van Date Society. Indien er staat 'On hold', dan is deze member reeds in een vergevorderd date stadium.

Binnen drie dagen nemen we persoonlijk contact met je op.