Gevatte en gepassioneerde ondernemer zoekt een sprankelende vrouw – on hold
Man, 65 jaar, Zaltbommel

Hij is:

Hij is een zelfverzekerde en energieke man met kort licht grijs haar en hij heeft een moderne, nette kledingstijl en ziet er verzorgd uit. Hij is vader van 3 kinderen met wie hij een warme band heeft. Hij studeerde Rechten en werkte jaren op de rechtbank. Op zijn 50ste is hij een onderneming gestart wat begon als een uit de hand gelopen grap. Inmiddels heeft hij een succesvol bedrijf waar hij de mensen in dienst heeft die de belangrijkste taken waarnemen zodat hij ook kan genieten van zijn vrije tijd. Zijn passie is golfen, in Nederland of ook in het buitenland doet hij dit graag. Hij is een fanatiek skiër en houdt van de zon en sneeuw. Zeilen doet hij soms maar van jongs af aan zat hij al op hockey. Hij heeft op hoog niveau gespeeld en is fanatiek wanneer het aankomt op teamsport. Verder heeft hij zijn duikbrevet en vaarbewijs en is hij graag op het water. Hij kan genieten van een lang weekend weg met vrienden, uiteten gaan, koken voor een leuk gezelschap en zou hiervoor met een partner het liefst samen naar de markt gaan en samen iets moois bereiden. Hij houdt van een goed glas wijn. Hij is een echte levensgenieter en hoopt dat ook terug te zien bij een vrouw.

Hij zoekt:

Ze mag pit hebben, is zelfstandig en financieel onafhankelijk, spontaan, slank en energiek. Hij wil graag samen met haar genieten, reizen en mooie avonturen beleven. Hard lachen en bij elkaar kunnen huilen. Hand in hand wandelen over het strand en genieten van de zonsondergang. Elkaar aanvoelen en er echt voor elkaar zijn.

Interesse in dit profiel?

Heb je interesse in dit profiel vul dan in onderstaand formulier je gegevens in.

Indien er staat 'Members Only' dan is dit profiel alleen beschikbaar voor alreeds bestaande members van Date Society. Indien er staat 'On hold', dan is deze member reeds in een vergevorderd date stadium.

Binnen drie dagen nemen we persoonlijk contact met je op.