Goed geklede intelligente man zoekt een elegante warme vrouw
Man, 57 jaar, Wassenaar

Hij is:

Deze sportieve en goed geklede man van 1.90m, heeft blauwe ogen en een open en vriendelijke uitstraling. Hij bracht zijn schooltijd door in het midden van Nederland. Na het afronden van het Gymnasium begon hij aan zijn studie Rechten, hij woonde op kamers en was lid van het corps. Hij was actief in verschillende gezelschappen en organiseerde diverse activiteiten. Hij specialiseerde hij zich in Europees Recht tijdens een jaar in het buitenland, waar hij internationale vriendschappen sloot. Hij begon zijn carrière als advocaat in Rotterdam, waar hij aantal jaar werkte voordat hij overstapte naar een multinational. Momenteel is hij leidt hij een internationaal team. Hij reist soms voor zijn werk en geniet van zijn uitdagende en verantwoordelijke positie. In zijn vrije tijd speelt hij graag tennis, gaat hij naar de gym of maakt hij wandelingen met zijn puppy labrador. Hij is een fan van geschiedenis en historische romans en heeft een passie voor de jacht, zowel in Nederland als het buitenland. Met zijn familie doet hij aan landgoedbeheer in Friesland. Hij bezoekt graag dance festivals zoals ADE en volgt hij DJ's die de wereld rondreizen waaronder naar Ibiza. Hij houdt van comfortabele vakanties in luxe hotels, waar hij graag mooie wijnen drinkt. Hoewel hij ook andere delen van de wereld heeft gezien, brengt hij tegenwoordig veel tijd door in Europa. Maar hij staat zeker open voor verre reizen, zoals het verkennen van oude Egyptische beschavingen of een safari in Afrika. Hij waardeert lange avonden in leuke strandtenten, maar hij is ook helemaal op zijn plek voor het haardvuur in een cottage in Schotland. Zijn karakter is te beschrijven als evenwichtig en optimistisch, en hij gelooft in het harmoniemodel. Hij heeft een zwak voor Engelse humor.

Hij zoekt:

Hij is getrouwd geweest tot 2020 en hij heeft drie kinderen. Hij deelt nu 50% van de zorg met zijn ex-vrouw, die in de buurt woont. Hij hoopt weer verliefd te worden en dat 'ik vind het gaaf om bij je te zijn'-gevoel te ervaren. Zijn ideale partner is lief, sensitief en warm, met een zorgzame en vrolijke aard. Ze is een goede luisteraar en heeft interesse in de wereld, cultuur en het buitenleven. Ze houdt van de natuur en buiten wandelen en geniet van haar carrière. Ze is elegant, heeft sprekende ogen en een klassieke uitstraling. Een no-go is een dominante vrouw die zich niet bewust is van haar communicatiestijl. Ze woont in de grote Randstad, en hij zou graag in de toekomst willen samenwonen. Hij staat ervoor open om in de toekomst te verhuizen. Hij ontmoet graag een vrouw die jonger is dan dat hij zelf is.

Interesse in dit profiel?

Heb je interesse in dit profiel vul dan in onderstaand formulier je gegevens in.

Indien er staat 'Members Only' dan is dit profiel alleen beschikbaar voor alreeds bestaande members van Date Society. Indien er staat 'On hold', dan is deze member reeds in een vergevorderd date stadium.

Binnen drie dagen nemen we persoonlijk contact met je op.