Goedlachse en humoristische jonge man zoekt een positieve vrouwelijke vrouw met kinderwens – on hold
Man, 24 jaar, Bollenstreek

Hij is:

Hij is een aantrekkelijke goedlachse man. Hij heeft een volle bos mooi bruin haar, een prachtig gebit en bruine ogen. Hij gaat graag goed gekleed en heeft smaak! Hij werd geboren in Haarlem en komt uit een warm gezin. Zijn woning is modern ingericht met bijvoorbeeld zwarte stalen deuren maar hij bezit ook enkele antieke stukken die hij van zijn opa heeft geërfd. Na zijn middelbare school heeft hij een vastgoed opleiding afgerond en nu heeft hij zijn eigen makelaarskantoor en investeert hij ook in vastgoed. Daarnaast is hij mede eigenaar in het familiebedrijf en belegt hij in woningen en vastgoed. Zijn band met zijn familie is dan ook zeer hecht. Deze man heeft echt humor en zelfspot! Er valt veel met hem te lachen! Daarnaast is hij gevat en heeft hij een positieve energie en kijk op het leven. Als hij ergens voor gaat, dan gaat hij er ook 100% voor. Hij houdt enorm van erop uit gaan, van terrasjes en een borreltje en is een echte levensgenieter. Hij is sportief en gaat regelmatig naar de sportschool en zwemt graag. Hij is op de hoogte van de actualiteiten en volgt wat er speelt in de politiek. Ook gaat hij graag naar antiek en kunstveilingen maar is daarnaast ook geïnteresseerd in moderne snelle auto’s. Reizen is ook een passie van hem, zo houdt hij van stedentrips en wandelingen. Met een trip naar St. Tropez maak je hem blij maar van een leuke bed&breakfast kan hij ook enorm genieten. Zowel trips in Nederland als in het buitenland vindt hij leuk. Hij is gevoelig voor sfeer en zoekt dan ook graag mooie plekken op en kan hij genieten van een fijne boswandeling of een mooie sfeervolle stad.

Hij zoekt:

Hij is positief ingesteld en zoekt iemand die net als hij, elke dag weer zin heeft om er iets van te maken. Ze is een goed verzorgde vrouwelijke vrouw. Ze is lief & warm. Ze weet van aanpakken en heeft een actieve mindset en brede interesses en heeft ambitie. Ze is belangstellend en weet wat er speelt in de wereld. Ze heeft net als hij een kinderwens. Leeftijd 20-32

Interesse in dit profiel?

Heb je interesse in dit profiel vul dan in onderstaand formulier je gegevens in.

Indien er staat 'Members Only' dan is dit profiel alleen beschikbaar voor alreeds bestaande members van Date Society. Indien er staat 'On hold', dan is deze member reeds in een vergevorderd date stadium.

Binnen drie dagen nemen we persoonlijk contact met je op.