Goedlachse en reislustige Bourgondier zoekt een vrouw die weet wat ze wil in dezelfde levensfase –Members only
Man, 49 jaar, Noord Brabant

Hij is:

Hij is een goed uitziende en aantrekkelijke man. Hij is 1.85 lang en heeft bruine ogen. Hij heeft een volle bos donker haar met hier en daar een grijs plukje. Hij heeft een normaal postuur en gaat graag goed gekleed, zo draagt hij graag een spijkerbroek met een mooie polo of overhemd. Hij is geboren aan de andere kant van de wereld waar hij 8 maanden heeft gewoond, daarna is hij verhuisd naar Nederland. Hij kijkt terug op een fijne en prima jeugd waar hij mooie herinneringen heeft aan hun vakanties. Na het VWO is hij Economie gaan studeren, tijdens zijn studententijd heeft hij waardevolle vriendschappen gesloten, met deze vrienden trekt hij nog steeds op en gaan ze regelmatig samen op vakantie. Na zijn afstuderen is hij voor een vermogensbeheerder gaan werken maar sinds een aantal jaar werkt hij voor een private banker en is hij verantwoordelijk voor grote vastgoed financieringen. Hij werkt fulltime en heeft een leuke baan waarvoor hij af en toe reist. Om fit te blijven doet hij aan padel, golfen en hardlopen en bezoekt hij de sportschool. Maar dit combineert hij graag met een Bourgondische levensstijl, lekker genieten van hapjes en drankjes of gaat hij ergens lekker iets drinken. Ook is hij een voetbal liefhebber en bezoekt hij graag een wedstrijd in het stadion met zijn vriend en/of zoon. Hij is een man die geïnteresseerd is in anderen, stelt vragen en is oprecht. Hij is zorgzaam en wil ook graag dingen samen doen. Hij heef humor en is intelligent. Hij houdt zowel van skiën als zomervakantie. Het liefst doet hij dit samen met zijn (ondernemende) vrienden. Voor hem is een ideale vakantie een mix tussen actief, een stadje bezoeken of lekker de bergen in gaan in combinatie met luieren aan het strand. Zijn favoriete landen zijn Italië en Oostenrijk. In 2022 heeft hij drie maanden een sabbatical genomen en is hij onder andere naar Azie gegaan, dit vond hij fantastisch en dit wil hij in 2025 weer 2,5 maand gaan doen. Hij zou dan graag naar Argentinië willen gaan. Deze leuke man heeft twee kinderen. Hij heeft 50% co ouderschap en een goede band met zijn ex.

Hij zoekt:

Hij ontmoet graag een ondernemende vrouw die weet wat ze wil. Ze zit idealiter in dezelfde levensfase. Hij vindt het aantrekkelijk wanneer een vrouw iets met passie doet en dat ze plezier haalt uit de dingen waar ze mee bezig is. Ze is in staat om een goed gesprek te kunnen voeren en is breed geïnteresseerd. Ze is nuchter en down to earth. Ze houdt van het goede leven maar hoeft er niet mee te koop te lopen. Hij wil graag met een vrouw groeien en hij hoopt op zijn 60/62ste te kunnen stoppen met werken en dan nog meer leuke dingen te kunnen ondernemen.

Interesse in dit profiel?

Heb je interesse in dit profiel vul dan in onderstaand formulier je gegevens in.

Indien er staat 'Members Only' dan is dit profiel alleen beschikbaar voor alreeds bestaande members van Date Society. Indien er staat 'On hold', dan is deze member reeds in een vergevorderd date stadium.

Binnen drie dagen nemen we persoonlijk contact met je op.