Goud eerlijke ‘what you see is what you get’ type man zoekt een lieve vrouw – on hold
Man, 54 jaar, Rotterdam

Hij is:

Goud eerlijk en betrouwbaar. Dat is deze mannelijke man van 1.88 lang, hij is kaal, heeft vrolijke blauwe ogen en een normaal postuur. Hij gaat graag casual gekleed en hij is verzorgd. Hij is vader van drie uitwonende kinderen en weduwenaar sinds 2019. Hij is ingenieur en heeft jaren een internationale functie bekleed, echter werkt hij nu weer in Nederland. Hij geniet graag van een goed glas rode wijn, bij voorkeur Amarone. Hij heeft een seizoenkaart van voetbal en gaat hier graag met zijn dochters heen. Ook kijkt hij graag voetbal. Hij blijft fit door te wandelen, vroeger speelde hij voetbal en deed hij aan triatlon en rende hij marathons. Hij vindt geschiedenis interessant en kijk graag mooie documentaires op Discovery Channel. Koken en BBQ’en zijn dingen waarvan hij kan genieten. In de zomer geniet hij van varen, hij zou graag in de toekomst weer een bootje willen kopen. Ook een dagje samen erop uit om te winkelen vindt hij erg leuk. Hij is het type man dat liever geeft dan dat hij krijgt. Hij wil graag dingen delen. Het liefst weer met een leuke vrouw op wie hij ontzettend verliefd kan worden! Hij is een rustige man. What you see is what you get. Hij gaat niet voor op in de polonaise maar hij kan genieten als hij andere mensen ziet genieten. Soms kan hij in het begin even de kat uit de boom kijken, maar wanneer hij zich op zijn gemak voelt dan komt hij los en kan hij heel leuk gepassioneerd vertellen. Muziek is zijn aller grootste passie. Hij houdt van rock tot klassieke muziek, en hij is een grote fan van Il Divo. Hij geniet van de Top2000 en bezoekt af en toe een concert.

Hij zoekt:

Hij valt op een lieve verzorgde vrouw met een warm karakter. Hij houdt van knuffelen en fysieke aandacht is belangrijk voor hem. In een relatie brengt hij veel liefde en is hij zorgzaam. Hij heeft veel te geven.

Interesse in dit profiel?

Heb je interesse in dit profiel vul dan in onderstaand formulier je gegevens in.

Indien er staat ‘Members Only’ dan is dit profiel alleen beschikbaar voor alreeds bestaande members van Date Society. Indien er staat ‘On hold’, dan is deze member reeds in een vergevorderd date stadium.

Binnen drie dagen nemen we persoonlijk contact met je op.