Hardwerkende levensgenieter zoekt een positieve vrouw
Man, 50 jaar, Tilburg

Hij is:

Met zijn lengte (1.89), kort getrimde baardje, verzorgde kledingstijl, blauwe ogen en donker grijs haar is hij knappe verschijning om te zien. Hij ruikt lekker en je ziet duidelijk dat hij het leuk vindt om er werk van te maken. Hij is vader van twee tiener meiden en draagt ongeveer 40% van de zorg voor hen. Hij is nu 7 jaar uit elkaar en heeft goed contact met zijn ex. In Haarlem ging hij studeren en heeft daar 4 jaar op kamers gewoond. Hij ging werken in de consultancy sector en heeft daarvoor de hele wereld over mogen reizen maar hij wilde wat anders. Hij beëindigde zijn baan en is een MBA gaan doen. Inmiddels runt hij twee bedrijven, één in de maatschappelijke branche en de ander in vastgoed. Thaiboksen, fitness en soms andere sporten doet hij graag om in shape te blijven en in shape is hij. Hij vindt het heerlijk om te reizen, ergens een hapje te eten, drankjes te doen en bezoekt een paar keer per jaar een festival. Ibiza, Spanje, Italië bezoekt hij graag of op wintersport waar hij kan skiën en snowboarden. Verder is hij een harde werker maar ook een levensgenieter. Hij is loyaal, levert geen half werk, is trouw, gebalanceerd en treedt niet gelijk op de voorgrond. Hij heeft een sterk karakter maar behandelt de ander altijd met respect.

Hij zoekt:

Een nieuwe positief gestemde relatie, dat is wat hij graag zou willen. Hij ziet dit voor zich met een vrouw die vrouwelijk en verzorgd is. Iemand met ook een eigen en zelfstandig leven. Het liefst een beetje sportief en outgoing dus niet iemand die thuis op hem zit te wachten maar het liefst samen erop uit gaan. Hij heeft geen kinderwens meer.

Interesse in dit profiel?

Heb je interesse in dit profiel vul dan in onderstaand formulier je gegevens in.

Indien er staat 'Members Only' dan is dit profiel alleen beschikbaar voor alreeds bestaande members van Date Society. Indien er staat 'On hold', dan is deze member reeds in een vergevorderd date stadium.

Binnen drie dagen nemen we persoonlijk contact met je op.