Intellectuele jonge vrouw met ambitie zoekt een lieve man met kinderwens
Vrouw, 24 jaar, Ouderkerk aan de Amstel

Zij is:

Zij is een slanke vrouw van 1.78m met groene ogen en lang donker blond haar. Ze kleedt zich casual, draagt sieraden en een mooie bril. Ze doet veel dingen waar ze gelukkig van wordt en energie uit haalt, één van die dingen is studeren. Na het gymnasium heeft ze veel gestudeerd. Ze deed een bachelor aan de UvA, hiervoor vertrok ze voor 3 weken (ipv 3 maanden door covid) naar New York. Dit vulde ze daarna nog aan met 3 andere Master studies. Alle masters zijn dit jaar (’23) afgerond. Je kunt dus wel zeggen dat ze goed kan leren en een enorm intelligente vrouw is. Het komende half jaar focust ze zich op orthopedagogiek en staat ze voor de klas in groep 7. Ze wil de diversiteit er altijd inhouden en sluit niet uit dat ze ooit voor zichzelf begint. ’s Winters zit ze op kunstschaatsen in Amsterdam. Ze houdt van lezen, wandelen, lekkere dingen bakken maar gaat ook graag dagjes weg met vriendinnen naar bijvoorbeeld de wellness, bioscoop of shoppen. Ze blijft fit met schaatsen, padel en home work-outs. Wanneer ze op vakantie gaat zul je haar geen hele dagen op haar strandbedje vinden, al gaat ze graag naar de zon. Naast ontspannen op het strand bezichtigt ze culturele dingen en de natuur. Met haar ouders heeft ze met de camper door Canada en Amerika gereisd, ze houdt van wandelen en stedentrips. Surfen vindt ze heel leuk en wil ze graag nog beter leren. Als persoon is ze zorgzaam, wil ze altijd iedereen helpen en is ze een echte doorzetter. Ze is fanatiek en neemt alles wat ze doet serieus. In gezelschap van anderen zal ze eerst de kat uit de boom kijken, is ze rustig maar niet verlegen en zodra ze vertrouwd is met iemand is ze gezellig en aanwezig.

Zij zoekt:

Ze zou graag een partner vinden die lief en betrouwbaar is en net als zij een kinderwens heeft. Zij kan goed luisteren maar het is ook erg belangrijk voor haar dat een man ook naar haar kan luisteren en interesse toont. Ze geniet van samen tijd doorbrengen en leuke dingen doen. Hij heeft nog geen kinderen en is niet ouder dan 32 jaar.

Interesse in dit profiel?

Heb je interesse in dit profiel vul dan in onderstaand formulier je gegevens in.

Indien er staat ‘Members Only’ dan is dit profiel alleen beschikbaar voor alreeds bestaande members van Date Society. Indien er staat ‘On hold’, dan is deze member reeds in een vergevorderd date stadium.

Binnen drie dagen nemen we persoonlijk contact met je op.