Intelligente en ambitieuze vrouw zoekt een ontwikkelde en gepassioneerde man
Vrouw, 53 jaar, Amsterdam

Zij is:

Ze is een verzorgde, opgewerkte en ambitieuze vrouw met half lang donker blond haar en blauwe ogen. Ze is 1.70 meter lang en heeft een normaal postuur, met een open en vriendelijke uitstraling. Haar kledingstijl varieert van chique tot sportief, afhankelijk van de gelegenheid. Na het VWO is ze een bèta studie gaan studeren in Amsterdam en is ze lid geweest van diverse verenigingen. Ze heeft ook een uitwisselingsprogramma gedaan, waardoor ze op haar 21ste naar het buitenland is gegaan. Daar heeft ze warme herinneringen aan overgehouden. Ze heeft haar scriptie-onderzoek in de USA voltooid en tijdens haar studie geleerd wat hard werken is tijdens haar bijbaantje. Na haar afstuderen begon ze als trainee en is daarna opgeklommen binnen het bedrijf. Ze heeft ook in het buitenland gewoond en gewerkt maar keerde terug naar Nederland vanwege haar zwangerschap (ze heeft 2 kinderen 16+) Ze heeft een geweldige tijd gehad als expat en heeft nog steeds leuke contacten overgehouden aan die tijd. De afgelopen jaren heeft ze topfuncties bekleed in het bedrijfsleven en heeft ze meerdere malen een promotie gemaakt. Ze is nieuwsgierig en heeft een warme persoonlijkheid en staat open voor nieuwe mensen en ervaringen. Ze is sociaal, ondernemend, zorgzaam en bewust. Ze houdt van mode. Ze geniet van het leven en heeft interesse in kunst, cultuur en reizen. Zo heeft ze recent nog de Tefaf bezocht. In haar vrije tijd doet ze aan yoga en pilates, kookt ze graag en probeert ze nieuwe recepten uit. Ze gaat graag naar een galerie, het theater, een leuk concert of de bioscoop. Ze is ook een fervent lezer (voornamelijk op vakantie) en houdt van goede open discussies/gesprekken. Ze vindt het belangrijk om tijd door te brengen met haar kinderen en vrienden en is hier ook loyaal aan, maar is ook op zoek naar een partner met wie ze haar passies kan delen en nieuwe ervaringen kan opdoen. Hier heeft ze dan ook alle ruimte en tijd voor! De zomer van 2023 gaat ze naar Frankrijk om dingen te bekijken, te zonnen, wandelen en fietsen maar vooral ook om uitgebreid te lunchen met een goed glas wijn op het terras. Ze geniet van comfort en luxe. Haar droom is om ooit met de Oriënt Express mee te mogen gaan.

Zij zoekt:

Ze is klaar voor een nieuwe fase in haar leven. Ze is op zoek naar iemand die net als zijzelf van de goede dingen in het leven houdt en die openstaat voor een mooie toekomst samen. Ze is op zoek naar een man die haar kan inspireren en die net zo gepassioneerd is als zijzelf. Iemand die intelligent, ambitieus en positief in het leven staat. Hij staat open voor de wereld en is op de hoogte van de actualiteiten. Maar ook zeker samen kunnen lachen! Ze zoekt iemand die open-minded is, zichzelf blijft ontwikkelen en communicatief vaardig is. Hij is zorgvuldig en verzorgd en straalt zelfvertrouwen uit.

Interesse in dit profiel?

Heb je interesse in dit profiel vul dan in onderstaand formulier je gegevens in.

Indien er staat ‘Members Only’ dan is dit profiel alleen beschikbaar voor alreeds bestaande members van Date Society. Indien er staat ‘On hold’, dan is deze member reeds in een vergevorderd date stadium.

Binnen drie dagen nemen we persoonlijk contact met je op.