Intelligente man met wereldse blik zoekt een charmante vrouw –Members only
Man, 62 jaar, Den Haag

Hij is:

Met zijn lengte van 1.94 meter, slanke postuur, grijze haar en groenblauwe ogen, oogt hij verzorgd en stijlvol gekleed. Als kind speelde hij hockey en volgde hij het gymnasium. Hij studeerde in Rotterdam en genoot van een bruisend studentenleven. Als lid van het corps haalde hij alles uit zijn studententijd. Hij was zelfs medeoprichter van een studentenhuis. Hij hield van het buitenland en deed stages in Europa en Australië. Na een aantal jaar in de USA te hebben gewerkt, kwam hij bij een mooi bedrijf in Nederland terecht. Hij heeft gewerkt in banking, met een focus op innovatie en finance. Inmiddels is hij ondernemer in de finance sector. Daarnaast investeert hij in crypto en blockchain. Hij is een man met humor, optimisme en nieuwsgierigheid. Hij zoekt echte verbinding, is trouw, rationeel en ondernemend maar ook gevoelig. Hij is geïnteresseerd in maatschappelijke ontwikkelingen en houdt van sporten, socializen, goede restaurants en koffietentjes. Ook speelt hij golf. Hij geniet van vakanties, zowel verre reizen als in Europa, en houdt van wintersport. Hoewel hij zelf niet gelovig is, vindt hij religie interessant en staat hij open voor spiritualiteit. Hij heeft brede interesses en omarmt het nuchtere Hollandse 'doe maar normaal'. Hij is vader van twee kinderen met wie hij een goede band heeft.

Hij zoekt:

Voor hem is het belangrijk dat een vrouw maatschappelijk geïnteresseerd is, slank, charmant, intelligent en gelijkwaardig is met hem. Hij waardeert het vermogen om elkaar tegenwoord te kunnen geven, elkaar aan te voelen en een gezonde levensstijl te delen.

Interesse in dit profiel?

Heb je interesse in dit profiel vul dan in onderstaand formulier je gegevens in.

Indien er staat 'Members Only' dan is dit profiel alleen beschikbaar voor alreeds bestaande members van Date Society. Indien er staat 'On hold', dan is deze member reeds in een vergevorderd date stadium.

Binnen drie dagen nemen we persoonlijk contact met je op.