Intelligente, oprechte en veelzijdige man zoekt een elegante, sensitieve en warme vrouw
Man, 56 jaar, Wassenaar

Hij is:

Deze sportieve en goed geklede man van 1.90m, heeft blauwe ogen en een open en vriendelijke uitstraling. Na het afronden van het Gymnasium begon hij zijn studie Rechten. Hij woonde op kamers en was lid. Hij was actief in verschillende gezelschappen en organiseerde diverse activiteiten. Vervolgens heeft hij zich gespecialiseerd en in het buitenland gewoond, waar hij veel internationale vriendschappen sloot. Hierna begon hij zijn carrière als advocaat in Nederland. Inmiddels werkt hij voor een multinational en leidt hij een internationaal team. Hij reist soms voor zijn werk en geniet van zijn uitdagende en verantwoordelijke positie. In zijn vrije tijd speelt hij graag tennis, gaat hij naar de gym of maakt hij wandelingen met zijn puppy labrador. Hij is een fan van geschiedenis en historische romans en heeft een passie voor de jacht, zowel in Nederland als het buitenland. Hij bezoekt graag dance festivals zoals ADE en volgt hij DJ's die de wereld rondreizen waaronder naar Ibiza. Hij houdt van comfortabele vakanties in luxe hotels, waar hij graag mooie wijnen drinkt. Hoewel hij ook andere delen van de wereld heeft gezien, brengt hij tegenwoordig veel tijd door in Europa. Maar hij staat zeker open voor verre reizen, zoals het verkennen van oude Egyptische beschavingen of een safari in Afrika. Hij waardeert lange avonden in leuke strandtenten, maar hij is ook helemaal op zijn plek voor het haardvuur in een cottage in Schotland. Zijn karakter is te beschrijven als evenwichtig en optimistisch, en hij gelooft in het harmoniemodel. Hij heeft een zwak voor Engelse humor. Hij is getrouwd geweest en heeft kinderen en goed co ouderschap.

Hij zoekt:

Hij hoopt weer verliefd te worden en dat 'ik vind het gaaf om bij je te zijn'-gevoel te ervaren. Zijn ideale partner is lief, sensitief en warm, met een zorgzame en vrolijke aard. Ze is een goede luisteraar en heeft interesse in de wereld, cultuur en het buitenleven. Ze houdt van de natuur en buiten wandelen en geniet van haar carrière. Ze is elegant, heeft sprekende ogen en een klassieke uitstraling. Een no-go is een dominante vrouw die zich niet bewust is van haar communicatiestijl. Ze woont in de grote Randstad, en hij zou graag in de toekomst willen samenwonen. Hij staat ervoor open om in de toekomst te verhuizen.

Interesse in dit profiel?

Heb je interesse in dit profiel vul dan in onderstaand formulier je gegevens in.

Indien er staat 'Members Only' dan is dit profiel alleen beschikbaar voor alreeds bestaande members van Date Society. Indien er staat 'On hold', dan is deze member reeds in een vergevorderd date stadium.

Binnen drie dagen nemen we persoonlijk contact met je op.