Intelligente vrouwelijke vrouw zoekt een man om alles samen mee te kunnen delen
Vrouw, 37 jaar, Amsterdam

Ze is:

Zij is een bijzonder lieve en vrouwelijke vrouw uit Amsterdam. Met haar lange donkere haar met slag, haar liefde voor hakken (maar loopt ook vaak op sneakers), haar slanke postuur, haar groene ogen en jeugdige uitstraling, valt ze op met haar lengte van 1.56m. Van jongs af aan was ze een rustig en vrolijk kind, altijd al zeer creatief. Haar middelbareschooltijd voltooide ze aan het Gymnasium. Als groot dierenliefhebber droomde ze er van jongs af aan van om dierenarts te worden, maar  na uitloten voor die studie, is ze met een paar omwegen rechten gaan studeren. Hierin kwam haar maatschappelijke betrokkenheid goed tot zijn recht. Tijdens haar studie was ze lid van een studentenvereniging, waar ze een gezellige tijd heeft beleefd. Na het behalen van twee masters (privaat)recht, heeft ze op verschillende leuke en interessante plekken als jurist gewerkt. Na de zomer van 2024 begint ze aan een nieuwe uitdaging bij een mooi bedrijf in Amsterdam. Een mooie reis naar Vietnam staat op de planning. Haar ideale vakantie combineert stad, natuur, strand, musea bezoeken, lekker eten en het ervaren van de lokale cultuur. Haar grote passie is koken en alles wat met eten te maken heeft. Ze geniet ervan om thuis nieuwe recepten en ingrediënten uit te proberen en hoopt iemand te ontmoeten die goed eten kan waarderen. Ze speelt viool in een orkest, waar ze ook in het bestuur zit. Daarnaast gaat ze, samen met vrienden, graag naar (nieuwe) restaurantjes, gezellige kroegen, (etens)festivals en tentoon- en voorstellingen. Ze tennist af en toe en begint deze zomer met roeien. Verder leest ze artikelen over uiteenlopende onderwerpen en boeken (meest fictie), of kijkt ze een serie of film. Ook houdt ze van kunst en design en vindt het leuk nieuwe ideeën op te doen, bijvoorbeeld voor in huis, waar ze zich ook prima kan vermaken. Naast lief, is ze ook slim, grappig, oprecht, doortastend en staat ze heel positief in het leven.

Ze zoekt:

Ze is ambitieus, zorgzaam, nieuwsgierig en geïnteresseerd, eigenschappen die ze ook aantrekkelijk vindt in een partner. Na twee langere relaties is ze sinds twee jaar weer vrijgezel. De man met wie ze een duurzame relatie wil opbouwen heeft diepgang, is sociaal en toont initiatief. Hij heeft een moderne uitstraling, houdt van mooie dingen, maar kan juist ook genieten van de kleine dingen in het leven en houdt van lekker eten. Net als zij heeft hij een kinderwens en staat hij liefst open om in de toekomst in of vlakbij Amsterdam te wonen. In een relatie ben je er voor elkaar en haal je het beste in elkaar naar boven, zegt ze. Naast een eigen leven en vrienden, vindt ze het belangrijk dat partners echt samen willen zijn en alles kunnen delen.

Interesse in dit profiel?

Heb je interesse in dit profiel vul dan in onderstaand formulier je gegevens in.

Indien er staat 'Members Only' dan is dit profiel alleen beschikbaar voor alreeds bestaande members van Date Society. Indien er staat 'On hold', dan is deze member reeds in een vergevorderd date stadium.

Binnen drie dagen nemen we persoonlijk contact met je op.