Interessante energieke vrouw zoekt een speelse en jeugdige man – Members only
Vrouw, 37 jaar, Amsterdam

Zij is:

Energiek en actief! Dat is deze vrolijke dame van 1.65 lang met donker half lang haar en lichte ogen. Ze verzorgd zich goed en gaat graag vrouwelijk gekleed. Ze woont in een leuk appartement in Amsterdam waar ze haar eigen keuken heeft ontworpen. Het is strak ingericht maar het heeft ook antieke elementen. Ze heeft een actieve jeugd gehad, zo was ze fanatiek in judo en deed ze veel wedstrijden. Na judo is ze gaan paardrijden en genoot ze ervan om elke dag met haar springpaard in de natuur te trainen. Ze heeft Economie gestudeerd. Ook is ze lid geweest van een studentenvereniging en kijkt ze terug op een erg leuke studietijd. Zo heeft ze ook een traineeship in het buitenland gedaan. Momenteel heeft ze een uitdagende functie als financieel controller, maakt snel beslissingen en bewaakt deadlines. Het is een dynamische functie met veel internationale collega’s. Naast haar baan is ze ook vrijwilliger voor mooie organisaties waar ze financieel advies geeft. Deze leuke extraverte vrouw houdt van mooi weer racefietsen, doet 3x per week een HIIT training en wisselt dit graag af met hot power yoga. Ze houdt ervan om fit te zijn en gezond te eten. Ook kookt ze graag voor haar vrienden. Ze houdt van lang tafelen, ze vindt het leuk om menu’s uit te schrijven en haar vrienden te verrassen met haar kookkunsten en mooie wijnen. Daarnaast vindt ze het leuk om strategische spelletjes te spelen, ze houdt van bluffen. Het intrigerende van een spel is het feit dat ze een tactiek kan bedenken waarmee ze invloed op het spel kan uitoefenen (of op haar tegenstander). Drie weken op stil op het strand liggen bakken is niet haar ding, wel gaat ze graag golfsurfen, hiken (bijvoorbeeld in Costa Rica!), duiken en geniet ze ervan om een exotisch land te ontdekken. Een feestje gaat ze ook niet uit de weg. Afwisseling en mensen ontmoeten vindt ze heerlijk en belangrijk. Ze gaat graag naar lezingen, ballet en toneel. Ze houdt van haar eigen sarcasme en is dol op zelfspot, dit wordt in andere ook zeer gewaardeerd. Ze is ondernemend, energiek maar ook rustig. Ze staat open voor de mening van anderen en gaat graag een goed gesprek en/of discussie aan. Om te ontspannen leest ze graag, gaat ze wandelen of schrijft ze proza.

Zij zoekt:

Ze valt op een grappige en integere man, hij heeft zijn eigen leven en is zelfstandig. Hij zou graag met haar samen een duo willen vormen en wil moeite doen om iemand beter te leren kennen. Ze vindt het leuk om verrast te worden en ze wil graag verliefd worden voor een langere periode om samen wat bijzonders op te bouwen. Hij is gepassioneerd, toont inzet en heeft een positieve energie. Ze vindt het leuk als een man scherpe woordgrapjes maakt en gevat is. Hij neemt het leven niet te serieus en hij is jeugdig en speels. Een kinderwens is bespreekbaar.

Interesse in dit profiel?

Heb je interesse in dit profiel vul dan in onderstaand formulier je gegevens in.

Indien er staat ‘Members Only’ dan is dit profiel alleen beschikbaar voor alreeds bestaande members van Date Society. Indien er staat ‘On hold’, dan is deze member reeds in een vergevorderd date stadium.

Binnen drie dagen nemen we persoonlijk contact met je op.