Moderne en vrouwelijke vrouw zoekt een stoere en verzorgde man
Vrouw, 63 jaar, Harderwijk

Zij is:

Zij is een aantrekkelijke vrouw met haar half lange blonde haar en blauwe ogen. Ze straalt moderniteit en vrouwelijkheid uit. Ze heeft een lengte van 1.70 meter en een slank postuur en ziet er verzorgd uit. Ze is moeder van twee kinderen en ze is twee keer getrouwd geweest, haar laatste partner is helaas overleden. Ze geniet van het leven met een leven vol leuke activiteiten, zoals golfen en het leren van bridgen voor de toekomst šŸ˜‰ , en geniet ze volop van haar vrijheid. Ze heeft veel vriendinnen en hechte familiebanden. Hoewel ze zelfstandig is en geen man nodig heeft, zou ze het leuk vinden als een partner iets speciaals kan toevoegen aan haar leven, alleen is ook maar alleen. Ze heeft een diverse loopbaan gehad en verschillende opleidingen gevolgd. Daarnaast heeft ze ook acht jaar als stewardess gevlogen. Ze heeft een huis gehad op Bonaire en is later verhuisd naar CuraƧao om hier een deel van de winter door te brengen. Momenteel huurt ze een woning op CuraƧao voor in de wintermaanden, wellicht overweegt ze in de toekomst iets te kopen. Ze hecht veel waarde aan haar gezondheid en bezoekt de sportschool meerdere malen per week. Fit zijn is belangrijk voor haar, en ze hoopt een man te vinden die ook goed voor zichzelf zorgt. In 2017 heeft ze samen met 8 vriendinnen de Kilimanjaro beklommen, wat haar avontuurlijke geest en doorzettingsvermogen laat zien. Daarnaast houdt ze van lekker eten, wandelen, koken, musea bezoeken en reizen. In september staat er een kookvakantie in ItaliĆ« op de planning. Ze is vrij om te gaan waar ze wil, zowel in Nederland als in het buitenland. Ze woont in een heerlijk huis, waar ze bij haar familie bekend staat als de ā€œVliegende Hollanderā€ vanwege haar altijd bezige en onderweg zijnde levensstijl. Ze is een rustig persoon, maar toch levendig. Ze doet alles me volle overgave en staat open voor nieuwe ervaringen. Ze houdt van skiĆ«n en staat altijd open voor nieuwe avonturen.

Zij zoekt:

Ze voelt zich aangetrokken tot een verzorgde en stoere man met wie ze een goed gesprek kan voeren. Knuffelen is iets waar ze van houdt, dus een lieve en zorgzame man is welkom. Eerlijkheid en flexibiliteit zijn eigenschappen die ze waardeert, evenals wereldwijsheid. Samen Zuid-Afrika verder ontdekken zou een mooi doel voor de toekomst zijn.

Interesse in dit profiel?

Heb je interesse in dit profiel vul dan in onderstaand formulier je gegevens in.

Indien er staat 'Members Only' dan is dit profiel alleen beschikbaar voor alreeds bestaande members van Date Society. Indien er staat 'On hold', dan is deze member reeds in een vergevorderd date stadium.

Binnen drie dagen nemen we persoonlijk contact met je op.