Muzikale vrouw zoekt een vitale en attente man
Vrouw, 64 jaar, Amsterdam

Zij is:

Zelf is ze een goed uitziende slanke, blonde dame met blauwe ogen, 1.78m lang. Ze was een echt buitenkind, ze hield enorm van schaatsen en handbal. Al heel vroeg heeft ze de piano en de franse chansons ontdekt. Ze komt uit een muzikale familie. Leren ging haar goed af, na het gymnasium ging ze naar het Conservatorium en later deed ze nog een vervolg studie. Na ongeveer zeven jaar als leidinggevende gewerkt te hebben, startte zij  begin jaren ’90 haar eigen pianolespraktijk aan huis. Hierin werkt ze tot op heden met veel plezier. Ze heeft twee volwassen zoons met wie ze goed contact heeft, net als met haar ex partner. Na wat kortere relaties is zij nu echt weer klaar voor een leuke en lieve partner waarmee ze dit mooie leven kan delen. Naast haar werk als pianolerares bezoekt zij graag concerten. Haar muzieksmaak loopt uiteen van klassiek, pop/jazz, chansons tot soul. Ze woont vanaf 1980 in Amsterdam in een prachtig eigen huis met een heerlijke tuin waarin ze graag tuiniert en kan wegdromen bij het geluid van de vogels. Een wijntje op zijn tijd is verrukkelijk, maar tegenwoordig doet ze dat met mate. Een gezonde leefstijl is belangrijk voor haar. Desalnietemin houdt ze van het goede leven, samen lekker te eten, erop uit te gaan met familie en vriendinnen, te wandelen of fietsen, in huis bezig te zijn en naar de zee te gaan. Ze is altijd wel bezig met deze dingen, met haar interieur of leest een boek. Vrienden omschrijven haar als een optimist die het geluk ziet in de kleine dingen. Ze houdt ervan thuis te zijn en lekker op de bank een film te kijken met de kat om haar heen. Haar zoons zijn uit huis maar ze vindt het heerlijk om met hen of andere mensen te zijn, ze houdt van een dynamische omgeving en gezelligheid. Ze is geïnteresseerd in spiritualiteit en zou het fijn vinden als een partner hier ook voor openstaat. Haar favoriete vakantiebestemmingen zijn Italië, Frankrijk en de Griekse eilanden. Ook heeft ze erg genoten van haar reizen naar Barbados en New York. Bij de zee voelt ze zich happy aangezien ze hier vroeger altijd dichtbij woonde.

Zij zoekt:

Als partner zoekt ze een vitale, vlotte man, iemand die attent is, humor heeft en zijn emotie kan tonen. Ze hoopt met hem een goed gesprek te kunnen voeren, naar elkaar te kunnen luisteren en vooral ook lekker te kunnen lachen samen. Ze valt op verzorgde mannen. Zij droomt van een

gepassioneerde relatie. Intimiteit door de dag heen is belangrijk voor haar. Ze hoopt een partner te treffen die net als zij communicatief vaardig is en bij zijn gevoel kan. Ze zou nog een jaar of twee willen werken en daarna op een laag pitje pianoles willen blijven geven. Daarnaast blijven oppassen op haar kleinkind en met een lieve partner genieten van leuke avonturen en de mooie dingen in het leven.

Interesse in dit profiel?

Heb je interesse in dit profiel vul dan in onderstaand formulier je gegevens in.

Indien er staat ‘Members Only’ dan is dit profiel alleen beschikbaar voor alreeds bestaande members van Date Society. Indien er staat ‘On hold’, dan is deze member reeds in een vergevorderd date stadium.

Binnen drie dagen nemen we persoonlijk contact met je op.