Nuchtere en intelligente lange man zoekt een warme zachte vrouw
Man, 66 jaar, Haarlem

Hij is:

Intelligent, nuchter en actief. Dat is deze lange man met donker blond haar, een normaal postuur en bruine ogen. Hij gaat graag casual gekleed. Hij is 17 jaar getrouwd geweest en nu 19 jaar gescheiden, hierna heeft hij nog 10 jaar een relatie gehad. Hij heeft 2 kinderen (34 en 32 jaar). Na het VWO is hij gaan studeren en Register Accountant geworden en later een functie bekleed als CFO. Voor zijn werk heeft hij altijd veel gereisd naar o.a. Canada, Amerika, Taiwan, China en Singapore maar ook door Europa. Ook heeft hij nog in Duitslang gewerkt. Hij heeft veel van de wereld gezien maar qua vakanties houdt hij enorm van Italië, Spanje en Curaçao. Hij is geen camping fan. Hij kiest liever voor comfort en weet ook de ongebaande paden op te zoeken. Hij geniet van relaxen en mooi weer. Ook houdt hij van wintersport, hoog in de bergen. Hij deed lang aan volleybal maar speelt nu tennis, padel en doet aan racefietsen. Ook houdt hij van lezen, van magazines tot klassieke boeken. Hij houdt van gezelligheid en lol maken en heeft een vaste vriendengroep mannen. Ze gaan regelmatig op stap, skiën of BBQ’en bijvoorbeeld. Hij is loyaal en heeft langdurige vriendschappen. Vroeger had hij een hond en hij twijfelt nu of hij weer een hond wil nemen. Hij houdt van dieren. Hij wandelt graag en zoekt bij voorkeur het bos of de zee op. Deze man is aanwezig maar ook nuchter. Hij geniet van goed gezelschap en zoekt graag de diepte op. Hij is gek op taal en schrijft gedichten, ook heeft hij een boek geschreven. Hij vindt nieuwe mensen leren kennen leuk. Een spontaan en ‘go with the flow’ leven dat past bij hem. Een uitspraak van hem is dan ook ‘Het woord moe komt me niet bekend voor’.

Hij zoekt:

Hij valt op een vrouwelijke vrouw, ze is zelfstandig en doet haar eigen ding en heeft haar eigen kring. Ze is communicatief vaardig. Ze is niet hard maar heeft een mooie zachte kant. Ze is verzorgd en (een beetje) sportief. Hij wil elkaar in een relatie verrijken.

Interesse in dit profiel?

Heb je interesse in dit profiel vul dan in onderstaand formulier je gegevens in.

Indien er staat 'Members Only' dan is dit profiel alleen beschikbaar voor alreeds bestaande members van Date Society. Indien er staat 'On hold', dan is deze member reeds in een vergevorderd date stadium.

Binnen drie dagen nemen we persoonlijk contact met je op.